![]() |
Re: Masina mea
Sigur maine?Sau iar vin degeaba? :P :) :D
|
Grand turbo care i treaba pan la urma? :|
|
frumoasa masina s`o stapanesti sanatos fara incidente.. abia astept sa o vad pe soselele din tl :D
|
Sa-ti traiasca Maus !!!
|
bv bv , inca odata felicitari si succes cu ea !
|
9 Attachment(s)
Si a venit intr-un final... Daca vedeti pe cineva dormind pe o saltea in fata Showroom-ului Mitsubishi nu va speriati, e MauS, nu se indura sa stea departe de ea... :lol:. Cand o iei ce zici, ne bagam?:rolleyes2
|
Hahaha!!!Sa il fi vazut,ziceai ca e drogat!:) :)
|
Quote:
|
:-)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai Maus , spune-ne primele impresii :)
|
gg radule!
Are dreptate ...primele impresii le astemtam! mai lasa munca si plimba-te ca deasta ai dat o caruta(de bani) pe Mithubishu` ala:P p.s. s-o stapanesti sanatos!.....si daca te imbolnavesti sa ne-o dai noua:D |
Quote:
|
E Luci;cielo gri!!!!...Si tu cand te-ai retras man...???Ca nu am auzit nimik :)Da,luci e vb sa ne despartim...o sa-ti explic la tel!!!
|
1 Attachment(s)
This my new ride :lol:
|
Unde-i ursuletul ? Lasa ca e buna masina :D... s-o stapanesti sanatos !!
|
Masina e fabricatie Noiembie 2002, model Rapsodie, are 53.250 in bord (250 i-am facut eu :D), iar la revizia de 50.000 au fost schimbate pe langa filtre si uleiuri amortizoarele spate si tobele. Nu bate, nu troncane, in schimb eterna problema la Nova mai scartaie haionu cand intru pe drumuri cu piatra cubica...
|
Quote:
|
Oooooo, sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometrii fara probleme :)
|
Quote:
Felicitari:-) Ma bucur ca ai luat o decizie si sper sa fie cea corecta:-) Astept sa te tii de cuvant, cu "Cea mai tare SuperNova din Tulcea" :)))))) |
felicitari pt masina :) si multi km
|
felicitari si din partea mea , stiu ca iti doreai alta masina si sper sa ai parte de satisfactii cu ea.Acum tre sa o si uzi:) sa creasca numarul calutilor:P
|
am ramas cu cea mai "slaba masina" din gasca:cry:
|
Quote:
|
Quote:
|
va certati ca pensionarii... geeeezh
|
iar va luatzi la "cearta" ma ?:rolleyes2
|
Nu te-ai obisnuit?
Si peste doua zile or sa ne zica ca domne, asa se iubesc ei doi... Uhhh.... |
Quote:
|
Quote:
PS : Domnu' Fly a vrut sa zik ... ca v-atzi mai impuns asa ( tu cu Maus ) si apoi atzi zis ca erau niste glume ... :twisted: |
Quote:
Inca de la inceput vreau sa se stie ca nu vreau sa fac din Nova mea ceea ce a facut Mihai din a lui. Il respect pentru ce a iesit din masina aceea dar eu nu urmaresc asa ceva. La a mea se va pune accentul pe exterior, functionalitate si cel mai inportant in viitor un transplant de motor dar astfel incat masina sa ramana Stree Legal. Planuri sunt multe, sa speram ca le ducem la capat... Numai bine... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
NE VEDEM PE STRAZI :shock:
|
Quote:
|
Sa o stapanesti sanatos si sa o uzi la fel de sanatos... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning