![]() |
Re: Masina Mea ..!
mai multe detalii se poate?
|
am vazut masina prin oras, ce pot sa spun decat ca e frumoasa
.... poti sa pui mai multe poze... :?: si detalii ? ce motor doarme sub capota ? |
Corrado Vr6
VR6 .. 192HP |
si de unde sti u ca numai are nimic sub capota ? :?:
|
aaronele singuru lucru ce nu`l suport la tine e ca te bagi peste tot crezand ca daca faci multe posturi si cineva candva iti va da un mare premiu sau te va pune moderator si ca scri HP...defapt tu unde te`ai nascut? in Anglia? scrie si tu ca toti oamenii CP
|
Quote:
|
iti place mai tare huh? problema e ca tu sti tot si peste tot te bagi...cu asta ma deranjezi..gata offtopicu si nu mai raspund la provocari
|
Quote:
O sa ma uit pe forum .. dar nu mai postez si nu mai fac nimic.. iar daca cineva are ceva sa ma intrebe .. o poate face pe PM sau pe mess Pur si simplu mi sa luat:evil: |
Quote:
|
haideti ba baieti gata cu off-topic si nu mai sariti toti cu gura pe el ... e mai mic .. tre` sa`l intelegem ... trafy fi destept si incetati
|
Quote:
|
Quote:
nu fa copilarii d`astea...puri si simplu ti`am zis ca nu`mi place ca te bagi peste tot. De unde stiai tu ca are 192HP sau ca AMG`ul ala are 612? daca omu i`o mai fi facut ceva? si in plus nu te intreba pe tine |
Si totusi spusele lui s-au adeverit. bravo aronel, esti un vizionar:)
Pentru proprietar:faci parte din clubul Anonymous? |
Deci nu mai posteaza Aaronel pe forum ?! Uraaaa...cand dam petrecerea ? cine aduce femei si bautura (fara alcool ca sunteti soferi) si ce mai trebuie :lol:
(E o gluma Aaronele :D ) |
eu nu am spus`o cu rautate dar vede ca e in dizgratia multor persoane din cauza ca posteaza mult si aiurea si se baga peste tot...acuma e treaba lui...io unu nu o sa plang ca nu mai posteaza domnu aaronel care gandeste ca la 13 ani
|
Deci....azi am comandat ecranele in tetiere si xenonul. S`ar puetea sa ma arunc si la un sobwoofer de 1200 W reali. Ecranele si xenonul imi vin in 2 zile. A...si ma gandesc si la un PS2. Sa vad la ce pret imi gaseste cineva. :)
|
Deci...am o problema mare care mi`a stricat ziua. Azi am aflat ca s`ar putea sa nu pot sa omologhez VR6`le. Si ca daca pot m`ar costa intre 1500 si 3000 euro la bucuresti la teste. care cunoasteti pe la RAR pe cineva sau eu stiu....k imi vine sa m`arunc pe geam.
|
Quote:
|
din cate stiu poti sa`i faci recarosare dar iti trebuie motive bine intemeiate pt ca vine comisie de la bucuresti...imi pare rau kalule:( sincer:(...bafta in viitor... Dumnezeu e sus si poate te ajuta:)
|
la motor te referi? ca nu ti-l omologheaza? sau ce alte transplanturi ai facut? ai pastrat caroseria ta? da mai multe detalii, poate se gaseste cineva sa te ajute,d ar nu stim cu ce.
|
A pastrat vechea caroserie ;)
A pus motor de la Corrado VR6 pe ea Initial avea un motor Corrado G60 |
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...chimbare+motor
http://www.extremeracingclub.ro/foru...read.php?t=248 https://forum.4tuning.ro/showthread.p...chimbare+motor citeste aici si vezi unde te incadrezi. atentie marita la actele de provenienta, cei 40% si service-ul autorizat. |
7 Attachment(s)
Doua vesti: una buna, una rea!
Aia buna: Uuurrraaaa!!! Mi-au venit distantierele! :) Aia proasta: Tre' sa le dau jos, pana imi pun suspensie sport! :( Cele din spate imi ating de ornamente la curbele luate in viteza sau la hopuri :( Stie careva o solutie, ca sa nu imi mai atinga si implicit sa nu le mai dau jos? |
foarte tari Cipy...bv bv:*
|
arata marfa cu ele asa :-)
ai putea sa sudezi/ lipesti improvizatii la supsensiile sau socurile actuale astfel incat atunci se ridica roata sa se opreasca exact cu cativa mm inainte de a atinge...(vorbesc fara pic de experienta sau cunostiinte in mecanica, dar asa e logic..) sa faci niste poze cu suspensiile poate imi vine vreo idee :-P |
sti pe careva care imi poate face asa ceva?
|
din pacate nu... pt ca sa se faca ce mi'am imaginat eu trebuie sa fie cat de cat priceput
|
din pacate nu... pt ca sa se faca ce mi'am imaginat eu trebuie sa fie cat de cat priceput...si in plus, esti sigur ca daca iei suspensii sport poti rezolva problema fara alta modificare?
|
1 Attachment(s)
pt ca nu pot edita/sterge...
deci in poza ce am desenat cu rosu reprezinta un opritor (cui sau disc de jur imprejur) si cand teava mica intra in teava mare se opreste la opritor...cam asa e logic :lol: |
nup...o sa se duca dragostei telescopu si in plus nimeni nu poate sa sudeze in interioru telescopului pt ca n`are cum si la fiecare groapa o sa auzi o bubuitura cand loveste de opritor...plus ca nu o sa tzina...e grea masina...crede`ma
|
poi nu'l sudeaza/ lipeste in interior ci la exterior ca nu trebuie sa fie lung si s'ar putea sa aiba loc intre soc si arc...rezistenta e problema, si acea bubuitura apare doar cand da in limitator sau intr'o groapa la viteza
|
si cum e mai bine? sa faci modificarea asta si sa te bubuie asta in cap sau sa iei suspensie sport?
|
suspensii sport direct :lol: :lol:
|
Quote:
|
din cate am vazut, trebuie sa dai o tura si prin bucuresti, la laboratorul lor de testare. ai grija sa faci sa-ti mearga totul impecablil:frana,directie,lumini, tot-tot. sa nu le dai niciun motiv in plus sa te respinga. dai jos absolut tot ce nu e omologat pe masina (folia de pe geamuri daca ai, anvelopele schimba-le cu ce ai trecut in talon etc).
|
1 Attachment(s)
si cum dupa ploaie vine soare si iara ploaie....aproape era gata masina cand am descoperit ca mi s`a spart IARA caseta de directie abia cumparata de 2 saptamani...am fost inapoi la service`ul care a montat`o si s`au crucit...nu isi pot da seama cum s`a spart asa
|
Quote:
Te-a pacalit tovarasula ala al tau de la pitesti rau de tot.Se poate recarosa.Grantat.si nu cu atatia bani.E adevarat ca la R.A.R. baza de date nu figureaza Corrado cu motor VR6.Dar te baga la omologare artizanala si platesti 4mil in plus.Eu asha am facut cu asta ca e recarosata tot cu un G60.Ala care ti-a cerut 3000 eur are disperata nevoie de bani cu siguranta. |
in scurt timp a new member is comin`....Nissan Skyline R-32 `94....:D
|
Re: Masina mea modificata, "tunata", preparata, personalizata, luati-o voi cum vreti.
20 Attachment(s)
Desi nu ie extra modificata, consider ca isi merita un loc aici, iar acum ca am si poze cu ea, m-am hotarat sa o prezint mai detaliat.
Opel Corsa C 1.2i 16v model 2003, 75cp cu plus, 0-100km/h: sub 10 sec. Sa incep cu dotariile stock: - ABS; EPS; servo directie; geamuri electrice fata; scaun sofer reglabil si pe inaltime, insertii de aluminiu in interior, ceasurile de bord incadrate cu inele cromate, etc.. Modificari: - motor: Admisie short ram intake K&N, evacuare inox Borla ProXS pe diametru de 52mm (racord flexibil, detenta, finala si ornament "Y"), aprindere NGK iridium, reglaje Flash DimSport. - exterior: Jante din aliaj de 15' (nu stiu ce marca), pneuri 195/50 R15 Michelin, distantiere SCC (20mm fata, 30mm spate), eleron LESTER, becuri cu led (pentru pozitie) Pilot, lampi cu halogen PIAA (faza scurta / faza lunga), antena mai scurta Simoni Racing - interior: Pedalier din aluminiu Simoni Racing - muzica: Cd player Majestic + auxiliar MP3 player Sony Flash Stick, cu memorie internă de 1GB; doua tweetere si patru boxe pentru medii Blaupunkt, originale ale masinii; statie de amplificate Blaupunkt; subwoofer Dibeisi Planuri de viitor: Cat de repede posibil, suspensie rigida si bari de rigidizare - motor: un kit turbo - exterior: folie pe geamuri; un body kit; faruri cu angel si lampi spate cu leduri; Kit neon undercar - interior: scaune sport, fundalul ceasurilor de bord pe alb si iluminat cu albastru, turometru cu shift light - muzica: dvd player cu ecran motorizat, un alt subwoofer Bani sa fie ca de idei, nu duc lipsa :mrgreen: |
8 Attachment(s)
Salut baieti.Am fost invitat aici sa imi prezint masina.O sa va prezint doua: cea pe care am avut-o si cea pe care o cumpar acum(am dat avansul dar inca nu am ridicat-o).Am avut un Audi A4 2,5 TDI quattro 180 CP+CIP= 220 CP(pana acum o saptamana) si am cumparat un Seat Leon Cupra 2.0 TFSI 240 CP.NU stiu daca mai are nevoie de ceva modificari(astept sugestii)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning