![]() |
Re: MK3 - G E K
Arata in mare fel!:shock:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Pentru cine este interesat am 4 table dublate 4x100 8.5j et0 fara cauciucuri 250 de euro.... |
Foarte frumoasa masina ! Spor la treaba si sa te bucuri de ea !
|
Quote:
|
Jantele alea nu ar merge la masina ta,sa zicem winter mode?Parca mi-e mila sa le dai.Ce bine ar da cu o culoare aurie cromata :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Vad ca te tii de treaba nu gluma :) , sooper bine arata volf'ul ;) ! Ne vedem pe la adunari :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu vreau sa fiu nesimtit sau oricum consideri tu..dar vreau sa iti arat ca se poate sa o lasi si sa circuli prin oras..nu pe toate potecile neasfaltate dar merge pe SOSEA, daca stai si analizezi pe unde sa o iei..pe topicul cu masina mea sunt mai multe poze dar pune doar cu spatele si fata ca sa vezi k se poate lasa kt de jos merge suspensia!
pe spate intre cauciuc si aripa nu bag decat cheia de la masina si nu asa"-" ci asa "/"...si NU...nu imi atinge..si am totul in masina[interior] plus un ditamai wooferu..la vreo 25 de kile...cu 5 oameni in masina nu imi atinge;)...se poate! doar sa vrei! bafta! |
Quote:
Tu chiar faci comparatie cu jante late iesite in afara caroseriei , sa poti zice ca tie nu-ti atinge si lui da ... Oh Doamne , nu am nimic cu tine sau cu masina ta , dar nu e nici o comparatie intre pozele puse de tine si masina lui (si aici ma refer la jante si fitment). |
cu camber se rezolva tot..o poate lasa pana aproape de cauciuc..la asta ma refer...se poate lasa pana la cauciuc si fara camber...asa cum e...daca chiar se vrea..
|
@SSteFan - "prietenash" te rog sa nu mai imi "poluezi" topicul ..... o ridic o las fac ce vreau cu ea nu e problema ta cat de jos rulez eu ....
Incepi sa devi enervant ... am inteles ideea , vrei sa iti dau vreo diploma ca esti mai jos ca mine ??? Pentru mine conteaza fitmentu'' nu vreau sa imi frece roata de aripa nu vreau sa umblu cu cauciucurile belite , nu vreau sa imi fuga spatele in curbe etc.... Si acum fara suparare dar tu ai descoperit reglabila in 2012 asa ca scuteste-ma ..... Si ca sa fiu "rau" din ce am inteles tu ai facut camber ca ai puntea stramba ... desi nu inteleg cum ai calculat tu unghiu ca sa iti cada bine si nu mai vb de camber negativ ca tu vroiai sa faci camber pozitiv ..... deci cat de tare e asta ?!?? Traim in romania si asta ne ocupa tot timpu "M.Badea" Zirkon ... traim .... PAAA Rog moderator competent sa stearga posturile inutile ale userului SSteFan ... |
da vroiam camber pozitiv pt ca atunci nu credeam k o sa strang bani de o reglabila... si nu avea rost sa stea roata cu camber daca nu freaca nicaieri.
eu ziceam ca NU ITI FREACA daca e destul de tare..nam cauciucuri belite nu freaca in aripi..si totusi distanta e 0.5. "Pentru mine conteaza fitmentu"-serios? si de ce o tii asa sus?:))...ma rog..fiecare face ce vrea cu masina lui eu doar iti spuneam ca se poate sa o lasi! ..adica ESTE POSIBIL nu am zis LAS-O jos!...stergeti tot nu-mi pasa... sucess in continuare! |
1 Attachment(s)
Deci ce sa mai , dau un citat din topicul tau :))
Quote:
Si de aici constat ca daca prostia se vindea .... TU erai milionar in euro Im out si cu ocazia asta cred ca renunt sa mai postez PS:uitate inainte si tu putin pe Wikipedia ca poate cu ocazia asta eviti si puscaria ..... |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pai daca te uiti la poze ai sa vezi ca iese janta 2 cm, dar cauciucul e intins si intra sub aripa, atat doar ca nu are cum sa o coboare cat sa ii vina aripa in drept cu buza jantei(ma refer la inaltime)! |
Va agitati degeaba aci , GEK o sa lase masina cum e normal sa fie sa circule in conditii optime , si asta e cel mai bine dupa parerea mea .
Ca doar nu o face dupa placul forumului , o face dupa placul lui ;) . |
Chiar nu inteleg de ce va agitati degeaba , a zis cineva ca masina ramane asa ?!?!
Nu am ales nici o buza gresit , dar asa e in Romania nu poti sa faci nimic diferit. Pentru viitor va fii montata o bara stablizatoare intre oalele spate si deabea atunci voi opta pentru un camber negativ , nu am de gand sa il fac "aiurea in tramvai" , aripile vor fii lucrate in jur de 1.5cm. Momentan dimensiunile sunt cam asa 4.5cm la bara fata intre buza si asfalt 7cm la prag si 13cm intre bara spate si asfalt , toba e undeva la 8-9cm de asflalt. Pentru restu puteti sa rulatii cum vreti sa va rupeti cauciucurile eu am de gand sa rulez in singuranta si cat mai adecvat pentru moment. |
Quote:
|
..am inteles ca puntea spate de mk2 este mai ingusta ...:idea:
ultimul post Bafta cu masinuta ;) ,este pe drumul cel bun |
Quote:
|
Salut,si in primul rand felicitari pentru masinutza si de asemnea pentru munca depusa ,si eu zic asa cu rabdare o sa iese exact ce trebuie toata treaba e sa o faci cum iti place ti-e ca tu stii cel mai bine ca doar tu o folosesti nu altcineva
Multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus! Numai de bine! |
Quote:
Bafta si tie ... Salutari |
Quote:
pai vezi daca ziceai de la inceput ca vrei sa evazezi si sa faci mai incolo camber nu ziceam nimic:))... |
7 Attachment(s)
Prima iesire pe anu asta in format Rahova Motorsport :)))
|
Quote:
|
Asa daaaa :twisted: 2 mk3`uri trasnet :twisted:
|
Bravo bravo... imi place ce vad!!!
|
Da, da, da ... arata marfa rau in pozele alea nocturne :D
|
2 Attachment(s)
Va multumesc baieti , pozele sunt facute de mine cam lasa de dorit calitatea lor din cauza aparatului , sper sa fac o investitie intr-un aparat performant.
Adaug si pozele facute de cei de la golf-club. Ne vedem pe strazi ..... :twisted: |
Cauta un kit de america !:D
|
ba am auzit ca au vrut baietii sa-ti fure rotile si nu le-a intrat cricul sub masina :))
|
Quote:
Multumesc macar ca nu am lovit-o sau altceva. Urmatoarea investitie este intr-un set de prezoane antifurt. |
I: Cel mai bun sistem antifurt la roti?
R: Suspensia reglabila =)) |
Capacele de la roti le mai ai? Sau au atentat si la alea?
Ma surprinde ca nu ai antifurt la rotile alea... eu am la tablele mele :lol: |
Quote:
Nu am antifurt pentru ca mai mult ca sigur cei care au incercat nu sunt din zona plus ca am masina sub geamul meu la apartament deci cine a incercat nu stia unde stau. |
Īn ce ţară de căcat trăim ...
|
9 Attachment(s)
Revin si eu in peisaj .....
La masina sau schimbat consumabile (curele tampoane suportii la scaune refacuti de la zero pentru o mai buna pozitionare) si in rest asigurare si m-am bucurat cat de cat de ea.... Cateva poze de vineri seara de la Biblioteca Nationala ... Multumiri Alin Rollhard.net |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning