Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   VolF Mk3 G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/332610-volf-mk3.html)

_Cox_ 04-06-12 22:53

Re: MK3 - G E K

Arata in mare fel!:shock:

gekvr6 05-06-12 09:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SSteFan (Post 5052801)
nu tiam dat sfaturi miam zis PAREREA! atat...am zis k ai putea sa o faci...nu FAO cum zic eu..

O sa tin cont de parerea ta .... pe viitor .... Bafta

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 5052866)
Arata in mare fel!:shock:

Multumesc

Pentru cine este interesat am 4 table dublate 4x100 8.5j et0 fara cauciucuri 250 de euro....

Bengy_BLS 05-06-12 13:12

Foarte frumoasa masina ! Spor la treaba si sa te bucuri de ea !

gekvr6 05-06-12 15:50

Quote:

Originally Posted by Bengy_BLS (Post 5053467)
Foarte frumoasa masina ! Spor la treaba si sa te bucuri de ea !

Mersi Bengy bafta si tie cu a ta ......

Roly94 05-06-12 16:50

Jantele alea nu ar merge la masina ta,sa zicem winter mode?Parca mi-e mila sa le dai.Ce bine ar da cu o culoare aurie cromata :)

Bengy_BLS 05-06-12 17:10

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 5053679)
Mersi Bengy bafta si tie cu a ta ......

merci , am nevoie !

gekvr6 05-06-12 17:18

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 5053750)
Jantele alea nu ar merge la masina ta,sa zicem winter mode?Parca mi-e mila sa le dai.Ce bine ar da cu o culoare aurie cromata :)

Nu merg cu masina iarna plus ca am table normale pentru iarna pe care sta masina in perioada de iarna .... tablele se vand cu tot cu valvele ascunse 250e negociabil !!

nrgia 05-06-12 17:41

Vad ca te tii de treaba nu gluma :) , sooper bine arata volf'ul ;) ! Ne vedem pe la adunari :)

gekvr6 05-06-12 17:59

Quote:

Originally Posted by nrgia (Post 5053815)
Vad ca te tii de treaba nu gluma :) , sooper bine arata volf'ul ;) ! Ne vedem pe la adunari :)

Mersi , ne vedem .

SSteFan 07-06-12 09:18

2 Attachment(s)
nu vreau sa fiu nesimtit sau oricum consideri tu..dar vreau sa iti arat ca se poate sa o lasi si sa circuli prin oras..nu pe toate potecile neasfaltate dar merge pe SOSEA, daca stai si analizezi pe unde sa o iei..pe topicul cu masina mea sunt mai multe poze dar pune doar cu spatele si fata ca sa vezi k se poate lasa kt de jos merge suspensia!
pe spate intre cauciuc si aripa nu bag decat cheia de la masina si nu asa"-" ci asa "/"...si NU...nu imi atinge..si am totul in masina[interior] plus un ditamai wooferu..la vreo 25 de kile...cu 5 oameni in masina nu imi atinge;)...se poate! doar sa vrei! bafta!

VaLeX 07-06-12 09:26

Quote:

Originally Posted by SSteFan (Post 5056137)
nu vreau sa fiu nesimtit sau oricum consideri tu..dar vreau sa iti arat ca se poate sa o lasi si sa circuli prin oras..nu pe toate potecile neasfaltate dar merge pe SOSEA, daca stai si analizezi pe unde sa o iei..pe topicul cu masina mea sunt mai multe poze dar pune doar cu spatele si fata ca sa vezi k se poate lasa kt de jos merge suspensia!
pe spate intre cauciuc si aripa nu bag decat cheia de la masina si nu asa"-" ci asa "/"...si NU...nu imi atinge..si am totul in masina[interior] plus un ditamai wooferu..la vreo 25 de kile...cu 5 oameni in masina nu imi atinge;)...se poate! doar sa vrei! bafta!

Trait-ar tie jantele pe 15 cu 7j ..si et 30 cat o fi ...
Tu chiar faci comparatie cu jante late iesite in afara caroseriei , sa poti zice ca tie nu-ti atinge si lui da ...
Oh Doamne , nu am nimic cu tine sau cu masina ta , dar nu e nici o comparatie intre pozele puse de tine si masina lui (si aici ma refer la jante si fitment).

SSteFan 07-06-12 09:42

cu camber se rezolva tot..o poate lasa pana aproape de cauciuc..la asta ma refer...se poate lasa pana la cauciuc si fara camber...asa cum e...daca chiar se vrea..

gekvr6 07-06-12 10:18

@SSteFan - "prietenash" te rog sa nu mai imi "poluezi" topicul ..... o ridic o las fac ce vreau cu ea nu e problema ta cat de jos rulez eu ....
Incepi sa devi enervant ... am inteles ideea , vrei sa iti dau vreo diploma ca esti mai jos ca mine ???
Pentru mine conteaza fitmentu'' nu vreau sa imi frece roata de aripa nu vreau sa umblu cu cauciucurile belite , nu vreau sa imi fuga spatele in curbe etc....
Si acum fara suparare dar tu ai descoperit reglabila in 2012 asa ca scuteste-ma .....
Si ca sa fiu "rau" din ce am inteles tu ai facut camber ca ai puntea stramba ... desi nu inteleg cum ai calculat tu unghiu ca sa iti cada bine si nu mai vb de camber negativ ca tu vroiai sa faci camber pozitiv ..... deci cat de tare e asta ?!??
Traim in romania si asta ne ocupa tot timpu "M.Badea"
Zirkon ... traim .... PAAA

Rog moderator competent sa stearga posturile inutile ale userului SSteFan ...

SSteFan 07-06-12 10:23

da vroiam camber pozitiv pt ca atunci nu credeam k o sa strang bani de o reglabila... si nu avea rost sa stea roata cu camber daca nu freaca nicaieri.
eu ziceam ca NU ITI FREACA daca e destul de tare..nam cauciucuri belite nu freaca in aripi..si totusi distanta e 0.5.

"Pentru mine conteaza fitmentu"-serios? si de ce o tii asa sus?:))...ma rog..fiecare face ce vrea cu masina lui eu doar iti spuneam ca se poate sa o lasi! ..adica ESTE POSIBIL nu am zis LAS-O jos!...stergeti tot nu-mi pasa... sucess in continuare!

gekvr6 07-06-12 12:53

1 Attachment(s)
Deci ce sa mai , dau un citat din topicul tau :))

Quote:

Originally Posted by SSteFan (Post 4697238)
"Volkswagen enthusiasts often use the Iron Cross as a symbol that reflects the car's country of origin"

Pe romaneste e crucea svastica->hitler->Germania..si am ajuns in tara de origine:D

Si in concluzie Iron Cross-u e de fapt svastica .....:rolleyes2

Si de aici constat ca daca prostia se vindea .... TU erai milionar in euro

Im out si cu ocazia asta cred ca renunt sa mai postez

PS:uitate inainte si tu putin pe Wikipedia ca poate cu ocazia asta eviti si puscaria .....

geo_gee2005_xxx 07-06-12 15:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SSteFan (Post 5056137)

vinde-ti golfu si ia-ti oi frate, ca ai diploma de oier la ce comparatie ai facut! tie iti stau jantele in interiorul aripii ca sunt de 7j si o arzi in cambere. La omusoru asta ii iese janta( fara cauciuc) in afara aripii cu cel putin 2 cm... ai idee ce camber trebuie sa-i faca sa nu atinga nicidecum? Iti pun si o poza sa imi spui daca ti-ar place asa!!!

mk3gti 07-06-12 15:27

Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 5056605)
vinde-ti golfu si ia-ti oi frate, ca ai diploma de oier la ce comparatie ai facut! tie iti stau jantele in interiorul aripii ca sunt de 7j si o arzi in cambere. La omusoru asta ii iese janta( fara cauciuc) in afara aripii cu cel putin 2 cm... ai idee ce camber trebuie sa-i faca sa nu atinga nicidecum? Iti pun si o poza sa imi spui daca ti-ar place asa!!!

Daca la "omusoru" asta ii iese janta 2 cm de sub aripa inseamna ca a ales gresit buzele , no offence dar in fitment intra si setup-ul suspensiei . Eu as fi ales niste buze mai micute pe spate , janta sa iasa foarte putin iar cauciucul sa intre putin sub aripa . Bine acum fiecare face cum isi doreste , asta e o simpla parere . Bafta

geo_gee2005_xxx 07-06-12 15:33

Quote:

Originally Posted by mk3gti (Post 5056611)
Daca la "omusoru" asta ii iese janta 2 cm de sub aripa inseamna ca a ales gresit buzele , no offence dar in fitment intra si setup-ul suspensiei . Eu as fi ales niste buze mai micute pe spate , janta sa iasa foarte putin iar cauciucul sa intre putin sub aripa . Bine acum fiecare face cum isi doreste , asta e o simpla parere . Bafta

Pai daca te uiti la poze ai sa vezi ca iese janta 2 cm, dar cauciucul e intins si intra sub aripa, atat doar ca nu are cum sa o coboare cat sa ii vina aripa in drept cu buza jantei(ma refer la inaltime)!

Rulez 07-06-12 22:55

Va agitati degeaba aci , GEK o sa lase masina cum e normal sa fie sa circule in conditii optime , si asta e cel mai bine dupa parerea mea .
Ca doar nu o face dupa placul forumului , o face dupa placul lui ;) .

gekvr6 08-06-12 09:00

Chiar nu inteleg de ce va agitati degeaba , a zis cineva ca masina ramane asa ?!?!
Nu am ales nici o buza gresit , dar asa e in Romania nu poti sa faci nimic diferit.
Pentru viitor va fii montata o bara stablizatoare intre oalele spate si deabea atunci voi opta pentru un camber negativ , nu am de gand sa il fac "aiurea in tramvai" , aripile vor fii lucrate in jur de 1.5cm.
Momentan dimensiunile sunt cam asa 4.5cm la bara fata intre buza si asfalt 7cm la prag si 13cm intre bara spate si asfalt , toba e undeva la 8-9cm de asflalt.
Pentru restu puteti sa rulatii cum vreti sa va rupeti cauciucurile eu am de gand sa rulez in singuranta si cat mai adecvat pentru moment.

mk3gti 08-06-12 10:01

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 5057535)
Chiar nu inteleg de ce va agitati degeaba , a zis cineva ca masina ramane asa ?!?!
Nu am ales nici o buza gresit , dar asa e in Romania nu poti sa faci nimic diferit.
Pentru viitor va fii montata o bara stablizatoare intre oalele spate si deabea atunci voi opta pentru un camber negativ , nu am de gand sa il fac "aiurea in tramvai" , aripile vor fii lucrate in jur de 1.5cm.
Momentan dimensiunile sunt cam asa 4.5cm la bara fata intre buza si asfalt 7cm la prag si 13cm intre bara spate si asfalt , toba e undeva la 8-9cm de asflalt.
Pentru restu puteti sa rulatii cum vreti sa va rupeti cauciucurile eu am de gand sa rulez in singuranta si cat mai adecvat pentru moment.

Te inteleg man , nu sunt adeptul camberului excesiv , dar nici adeptul prelucrarii aripilor si chestilor de genu . Mi-am spus doar o parere , nu trebe sa o iei ca pe o insulta . Bafta si spor la tot ce ti-ai propus .

jock 08-06-12 13:22

..am inteles ca puntea spate de mk2 este mai ingusta ...:idea:

ultimul post

Bafta cu masinuta ;) ,este pe drumul cel bun

gekvr6 08-06-12 13:24

Quote:

Originally Posted by jock (Post 5057804)
..am inteles ca puntea spate de mk2 este mai ingusta ...:idea:

ultimul post

Bafta cu masinuta ;) ,este pe drumul cel bun

Corect , este cu 275mm mai ingusta per total decat cea de mk3 dar dupa imi va atinge in amortizor fiind et-ul prea mic ....:rolleyes2

sike 08-06-12 13:55

Salut,si in primul rand felicitari pentru masinutza si de asemnea pentru munca depusa ,si eu zic asa cu rabdare o sa iese exact ce trebuie toata treaba e sa o faci cum iti place ti-e ca tu stii cel mai bine ca doar tu o folosesti nu altcineva

Multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus!

Numai de bine!

gekvr6 08-06-12 13:58

Quote:

Originally Posted by sike (Post 5057833)
Salut,si in primul rand felicitari pentru masinutza si de asemnea pentru munca depusa ,si eu zic asa cu rabdare o sa iese exact ce trebuie toata treaba e sa o faci cum iti place ti-e ca tu stii cel mai bine ca doar tu o folosesti nu altcineva

Multa bafta in continuare cu ceea ce ti-ai propus!

Numai de bine!

Mersi ...
Bafta si tie ... Salutari

SSteFan 08-06-12 15:32

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 5057535)

pai vezi daca ziceai de la inceput ca vrei sa evazezi si sa faci mai incolo camber nu ziceam nimic:))...

gekvr6 09-06-12 11:22

7 Attachment(s)
Prima iesire pe anu asta in format Rahova Motorsport :)))

chyryCRY 09-06-12 11:42

Quote:

Originally Posted by gekvr6 (Post 5058891)
Prima iesire pe anu asta in format Rahova Motorsport :)))

2 comori ale Bucurestiului,ale Romaniei !

iviTe 09-06-12 13:03

Asa daaaa :twisted: 2 mk3`uri trasnet :twisted:

geo_gee2005_xxx 09-06-12 15:13

Bravo bravo... imi place ce vad!!!

retro_renault 09-06-12 15:14

Da, da, da ... arata marfa rau in pozele alea nocturne :D

gekvr6 09-06-12 15:20

2 Attachment(s)
Va multumesc baieti , pozele sunt facute de mine cam lasa de dorit calitatea lor din cauza aparatului , sper sa fac o investitie intr-un aparat performant.
Adaug si pozele facute de cei de la golf-club.
Ne vedem pe strazi ..... :twisted:

Adryanno 10-06-12 11:23

Cauta un kit de america !:D

NightDevil 02-07-12 18:43

ba am auzit ca au vrut baietii sa-ti fure rotile si nu le-a intrat cricul sub masina :))

gekvr6 02-07-12 23:02

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 5087654)
ba am auzit ca au vrut baietii sa-ti fure rotile si nu le-a intrat cricul sub masina :))

Au incercat , n-au putut dar ca sa fie treaba treaba mi-au lasat si prezoanele desfacute la mana sa imi sara rotile in mers :rolleyes2
Multumesc macar ca nu am lovit-o sau altceva.
Urmatoarea investitie este intr-un set de prezoane antifurt.

cristzy2006 03-07-12 04:05

I: Cel mai bun sistem antifurt la roti?
R: Suspensia reglabila
=))

b08ygs 03-07-12 22:47

Capacele de la roti le mai ai? Sau au atentat si la alea?

Ma surprinde ca nu ai antifurt la rotile alea... eu am la tablele mele :lol:

gekvr6 04-07-12 10:27

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 5089267)
Capacele de la roti le mai ai? Sau au atentat si la alea?

Ma surprinde ca nu ai antifurt la rotile alea... eu am la tablele mele :lol:

Nu tin capacele pe roti , masina mai mult sta.
Nu am antifurt pentru ca mai mult ca sigur cei care au incercat nu sunt din zona plus ca am masina sub geamul meu la apartament deci cine a incercat nu stia unde stau.

GJ 64 GAB 05-07-12 11:04

Īn ce ţară de căcat trăim ...

gekvr6 29-07-12 18:49

9 Attachment(s)
Revin si eu in peisaj .....
La masina sau schimbat consumabile (curele tampoane suportii la scaune refacuti de la zero pentru o mai buna pozitionare) si in rest asigurare si m-am bucurat cat de cat de ea....
Cateva poze de vineri seara de la Biblioteca Nationala ...
Multumiri Alin Rollhard.net

All times are GMT +2. The time now is 11:05.

- Copyright 2026 4Tuning