Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

bodyspeed 19-12-09 21:41

Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1063931)
nu e obligatoriu :-P .. chiar bine spalate..:lol: :lol: :lol:
referitor. la intrebare...eu o reformulez : A-ti conduce o masina tare doar sa va combinati cu o tipa soooper tare ?
R. dap :-P

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1064027)
Nu esti sanatos la cap...

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1064041)
la ultimul control... eram perfect :D
asa ca is...

Ăsta īmi era răspunsul acum ceva timp, Deci :lol::lol::lol:
Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2906510)
In sfarsit cineva care gandeste ca mine.

Thanks

Cataaa_ 19-12-09 21:55

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2906500)
Ai făcut un studiu Piar sau PR ceva de spui sondajele ăstea,:lol:
Īn fine eu unul am votat Nu şi am votat de mult şi nu o schimb, şi nu mă schimb :lol:

Bucata pe care ai dat tu quote este o gluma , ca nu ti`ai dat seama este problema ta ;) .

Si ca sa fiu on`topic , asa sunt eu mai parsiv , as sta cu una doar pentru anumite avantaje .

eMH 20-12-09 11:31

Eu nu am vazut gagici cu bani care sa umble cu baieti mediocri.
Niciodata o gagica cu un BMW M6,de exemplu,nu o sa umble cu unul cu un Logan,sau ceva asa. Si nu se pune problema de vrajeala,sau flair,sau alte alea,pentru ca fata nu se uita din start la tine,nici nu ai timp sa deschizi gura.

Si ca sa raspund si eu la asta... Da,deacu. Normal. :)

dolb 20-12-09 11:37

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2907642)
Eu nu am vazut gagici cu bani care sa umble cu baieti mediocri.
Niciodata o gagica cu un BMW M6,de exemplu,nu o sa umble cu unul cu un Logan,sau ceva asa. Si nu se pune problema de vrajeala,sau flair,sau alte alea,pentru ca fata nu se uita din start la tine,nici nu ai timp sa deschizi gura.

Si ca sa raspund si eu la asta... Da,deacu. Normal. :)

sunt femei gramada de 30 de ani care umbla cu mosi de 50 si se mai combina cu cate vrunu de 20-25 ani..doar asa pt sex !

eMH 20-12-09 11:39

Asta e altceva,dar in cazul ala nu poate sa stea prea mult cu tine,pentru ca devine mosul suspicios,poate va vede lumea,si asa mai departe. Aici probabil era vorba de o relatie serioasa,fara ca ea sa isi insele masculul.

dolb 20-12-09 11:48

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2907669)
Asta e altceva,dar in cazul ala nu poate sa stea prea mult cu tine,pentru ca devine mosul suspicios,poate va vede lumea,si asa mai departe. Aici probabil era vorba de o relatie serioasa,fara ca ea sa isi insele masculul.

da, dar aici nu e vb de combinatie ca sa faci bani..ci de combinatie ca sa conduci o masina tare! si eu m-as combina cu una pt o zi ca sa ii conduc f430-u !

bodyspeed 20-12-09 11:48

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2906571)
Bucata pe care ai dat tu quote este o gluma , ca nu ti`ai dat seama este problema ta ;) .

Mi-am dat seama... doar că nu īmi place generalizarea, şi mai ales faptul de a face nişte supoziti de genul ;). Fiecare trăieşte cum consideră ;) fie că mint, fie că trăiesc pentru bani sau alte chesti, doar că nu generalizam, ci mai degrabă vorbim la persoana noastră ;).
Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2907669)

Să revenim la subiect că o dăm īn altele ;) :D

Mustang 20-12-09 15:48

Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2906140)
Acum vin si va intreb...Daca gagica respectiva arata ca Betty cea urata ,dar conduce un Ferrari va mai tenteaza ideea de a va combina cu ea?

Nu exista femei bogate si urate. N-am vazut nicaieri momentan.
Da, sunt tipi care s-ar combina cu o femeie urata cu spume daca ar avea ocazia sa conduca un Ferarri. Foamea e mare in Romania si pe langa asta, cine stie sa o fraiereasca pe Betty, obtine si un Ferrari sa se plimbe, si o superdomnisoara in dreapta, cat timp Betty e acasa si gateste pentru iubirea ei. ;)

Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2906510)
In sfarsit cineva care gandeste ca mine.

Sa fiu rautacios?!

Mustang 20-12-09 16:15

Vorbind doar teoretic:

Avem 2 baietandri, la fel de frumosi, simpatici, comportament asemanator, DAR:
- unul are Dacia 1310 '99
- unul are un Mercedes CLK 200

In ideea ca amandoi se comporta la fel de bine cu tine, pe cine ai alege? :)

Racing Godess 20-12-09 16:17

Sincer pe ala cu care m-as intelege mai bine. Am masina deci nu ma intereseaza acest aspect si doi la mana desi poate par materialista sau cel putin las impresia asta unora chiar nu sunt genul acela de fata. Respect omul nu masina.

Mustang 20-12-09 16:22

Bravo tie, in cazul asta. :D

Racing Godess 20-12-09 16:24

Sa stiti ca nu toate fetele care arata bine sunt si " Pitzipoance " cum nici toti baietii draguti nu trebuie neaparat sa fie "cocalari" sau "marlani de Dorobanti" ;)

Mustang 20-12-09 16:27

Datorita numarului foarte mare de specimene in cauza avem obiceiul (prost) de a generaliza. ;)

Nu o lua personal.

Racing Godess 20-12-09 16:28

M-am obisnuit deja cu ideea si m-am resemnat. :)

aleks 20-12-09 16:33

Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2908463)
Sa stiti ca nu toate fetele care arata bine sunt si " Pitzipoance " cum nici toti baietii draguti nu trebuie neaparat sa fie "cocalari" sau "marlani de Dorobanti" ;)

Ştii, fetele pot arăta bine şi dacă n-arată de plastic :)
Avem noţiuni multiple pentru a defini noţiunea asta, şi e bine că e aşa, diversitatea e cea care ne face pe toţi să ne găsim afinităţile.

bodyspeed 20-12-09 17:57

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2908383)
Nu exista femei bogate si urate. N-am vazut nicaieri momentan.
Da, sunt tipi care s-ar combina cu o femeie urata cu spume daca ar avea ocazia sa conduca un Ferarri. Foamea e mare in Romania si pe langa asta, cine stie sa o fraiereasca pe Betty, obtine si un Ferrari sa se plimbe, si o superdomnisoara in dreapta, cat timp Betty e acasa si gateste pentru iubirea ei. ;)

Eu nu am văzut femeie , urātă, bogată şi proastă :lol::lol: urātă şi bogată Da dar şi proastă nu..la un loc:lol:
Sincer mai greu să aibe pe lāngă bani mulţi şi prostie multă. Iar tu să te plimbi cu o alta cu maşina ei ;)

Eugen_TL 20-12-09 18:07

exista si URATE si BOGATE si PROASTE.

N-ati vazut nici o grasa care sa fie bogata si pe langa asta si proasta? O femeie grasa automat e o femeie urata in conceptia mea. Si avand bani nu face nimic sa ajunga frumoasa, e clar si proasta. :D

Cataaa_ 20-12-09 18:19

Quote:

Originally Posted by Racing Godess (Post 2908480)
M-am obisnuit deja cu ideea si m-am resemnat. :)

doar de curiozitate , ce masina conduce prietenul tau ? sau cel dinainte , sau cel dinaintea lui , etc ?

nicholas 21-12-09 23:17

Depinde si cum e fata acum. Nu as da totul doar pentru masina. :lol:

Dodeos 24-12-09 23:13

Oare nu avem si noi orgoliu? Adica sa fiu cool in masina ei? Sa ma folosesc de fata doar pentru masina? No way. Eu sunt de parere ca nu merge

Si totusi cred ca clubul baietilor care conduc masina fetei saluta zapp share free. ;-)

vacaroz 29-12-09 02:09

cand sa folosesc prezervativul. inainte sau dupa actul sexual....
cred ca 99% dintre baieti ar dori sa conduca o masina cu adevarat "tare" deci concluzia ca da, combinati :)

mae 04-01-10 09:43

raspunsul este NU

Nu am citit pe aici ce a scris lumea dar nu as face asa ceva. e vorba aia romaneasca in masini si in femei sa nu ai niciodata incredere. iar in combinatai asta femei cu masina este e doua ori mai rau.
Daca iti doresti foarte mult sa mergi cu o masina tare - poti sa inchiriezi, sa cumperi.

Dar e clar ca daca o femeie are o masina tare si vrea sa se combine cu tine care clar nu ai o masina tare - sansele ca acea femeie sa aiba cu vro 20 de ani mai mult ca tine, sau sa aiba nevoie de un morcov tanar, sau e o problema cu ea.

Daca ar fi o domnisoara care are o masina smechera, si sa fie a ei si ea sa mai aiba si bani e clar ca deja la descaltat pe unu si ori you are next sau ea va cauta o persoana langa care sa se stabileasca pt ca deja restul are bani si masini si clar si o casa.
deci orcum ar fi tot nu e bine.

dolb 04-01-10 11:34

Quote:

Originally Posted by mae (Post 2944438)
raspunsul este NU

Nu am citit pe aici ce a scris lumea dar nu as face asa ceva. e vorba aia romaneasca in masini si in femei sa nu ai niciodata incredere. iar in combinatai asta femei cu masina este e doua ori mai rau.
Daca iti doresti foarte mult sa mergi cu o masina tare - poti sa inchiriezi, sa cumperi.

Dar e clar ca daca o femeie are o masina tare si vrea sa se combine cu tine care clar nu ai o masina tare - sansele ca acea femeie sa aiba cu vro 20 de ani mai mult ca tine, sau sa aiba nevoie de un morcov tanar, sau e o problema cu ea.

Daca ar fi o domnisoara care are o masina smechera, si sa fie a ei si ea sa mai aiba si bani e clar ca deja la descaltat pe unu si ori you are next sau ea va cauta o persoana langa care sa se stabileasca pt ca deja restul are bani si masini si clar si o casa.
deci orcum ar fi tot nu e bine.

si daca nu e clar ? :)

Si daca e o domnisoara care n-a descaltat pe niciunu ?
Si daca e o domnisoara care are banii de la taticu?

RA_2fast4u 04-01-10 11:47

ne-am combinat cu o tipa numai ca sa castigam un pariu.. sau pt ca e singura care mai e disponibila la chef...sau ca imi place numele ei.. si nu ne-am combina pt o masina? haa... :))

bine inteles ca exista o limita pentru fiecare, pe care nu o putem trece.... dar nah... apropo de asta, cine de aici mai da note la femei? :))

MadAboutGolf3 04-01-10 15:25

hahaha :)) tare intrebarea , tari si unele raspunsuri, salut pe toata lumea!

hai sa lasam misoginismul deoparte pentru cateva minute.
nu cred ca unu care are o masina de cateva mii nu s-ar combina cu o tanti plina de bani ce plimba cateva zeci sau sute de mii pe 4 roti.

si.. care orgoliu ? cand miroase a zeci de mii de euro dispare si cea mai mica urma de orgoliu sau demnitate .. deeeeci ...:))

coco_stancu 04-01-10 16:07

@ all the boys "daca m`as combina cu o tipa doar pentru a`i conduce masina , care teoretic este mult mai smechera decat a mea ? DA
I`as cheltuii banii daca ar avea indeajuns de multi ? DA

Fetele fac asta de cand se stiu ... de ce nu si noi ? "

CURVILOR :))

Gagica din IASI stiti mai are M3 ul ala alb? :D

cristi street 28-01-10 12:51

mas combina dak ar avea dream car"u meu
SKYLINE R34:p
DA NU AM VAZUT NICI O GAGICA PANA AKUMA SA CONDUCA O MASINA CU ASA MULT "TUPEU" SUB CAPOTA

dog99 01-02-10 15:45

da,dar sa fie si ia un pic acceptabila;)

Bogdan.IS 01-02-10 17:08

hmm...am o colega in clasa , care are un tata detinator de Touareg si Bmw X5 . la 18 ani ea va intra in posesia touaregului , si parca m-as baga pe felie . tipa , e ok , e draguta , nu-i o uratanie :p
deci raspunsul este DA !

Sasha 03-02-10 09:17

Quote:

Originally Posted by dog99 (Post 3038685)
da,dar sa fie si ia un pic acceptabila;)

normal... sa fie ia si frumoasa, cuminte, devreme acasa si toate cele nu? Chiar daca nu e ia suficient de inteligenta incat sa-si dea seama ca masina de fapt face totul nu? damn...

DTH 03-02-10 09:57

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3045046)
normal... sa fie ia si frumoasa, cuminte, devreme acasa si toate cele nu? Chiar daca nu e ia suficient de inteligenta incat sa-si dea seama ca masina de fapt face totul nu? damn...

:lol::lol::lol: Chiar vrei sa ma faci sa imi dau cafeaua pe tastatura ? :lol:

Sasha 03-02-10 10:01

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3045170)

uofff.. eu ma gandeam ca pana la ora asta si-a baut toata lumea cafeaua., scuzele mele :roll:

DTH 03-02-10 10:14

Neah , mai sunt si d-astia ca mine care deabea fac ochi :))

eMH 03-02-10 10:29

Fetelor... Voi nu prea aveti ce sa faceti pe topicul asta :)

Sasha 03-02-10 10:32

ei na? la dracu', sa-mi fie cu iertare again ca am incercat sa corectez ceva si sa-mi exprim parerea in legatura cu majoritatea posturilor:roll:

KAY_ 03-02-10 12:18

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3045221)

Tu sigur o sa conduci o masina tare :-)

DTH 03-02-10 14:17

Quote:

Originally Posted by DOHC16 (Post 3045748)

Asta vedem pe viitor , pana acum nu mi-a fost rusine cu nissan-ul desi mai am niste masinute prin garaj mai smechere dar nu sunt ale mele ci ale parintiilor si m-am rezumat sa conduc nissanu chiar daca nici asta nu este al meu am zis ca e mai ieftin daca fac pagube ( spre fericirea mea ca n-am facut ) :lol: decat unele minore :lol: , iar ca sa conduc ce vreau eu si ce am in cap trebuie sa mai pun putin mana sa muncesc , ca nu vreau bani de la mami si tati :D

Si sa nu fiu offtopic asa pe scurt ...

Eu am prieteni si cu bani si cu mai putini bani si fara bani , mai de toate natiile sa zic asa , dar absolut la niciunul nu am vazut vreodata sa zica ca ` Domne , eu vreau sa ma combin cu aia ca are Touareg sau Bmw , nu , eu zic ca respectul fata de sine nu te duce la gandul ca domne eu ma combin cu ala sau cu aia ca are un bolid in fata casei ( luat cu bani sau cu botu ) depinde de sex si mentalitate :D

Si o scurta povestioara ...

Azi noapte stateam cu cel mai bun prieten al meu la o tigara si din vorba in vorba am dat-o pe un subiect asemanator cu asta numai ca la genul feminin , dupa ce a iesit dintr-o relatie foarte nasoala ( ea l-a inshelat cu unu la semafor ) urat stiu , ce s-a gandit el sa faca ... s-a combinat cu o fata de la facultate , nu a scos-o cu masina , nu ia cumparat nimic , si de doua saptamani o tine numai asa , dupa care ce mi-a zis ca ii sta in minte , peste vreo luna cam asa sau cand o sa vrea el , o sa o intrebe daca simte ceva pentru el sau chestii d-astea ( nu stau acuma sa va aburesc ) si sa vada daca este pe interes sau nu . Si alte faze precum daca merg la cafenea cu baietii pe jos , nu se uita nici dracu la tine , daca venim cu masina in schimb ....stanga dreapta priviri hopa fete , flirt numai stiu ce ...deci no offence dar ca baiat sa te uiti dupa o fata doar ca are o masina smechera ( e nasol ) parerea mea :D

Scuze ca v-am plictisit dar eu ma plictisesc mai tare in casa :lol:

aleks 03-02-10 16:19

Quote:

Tu te plictiseşti şi mai tare, pe cuvānt...

KAY_ 03-02-10 17:45

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3045170)

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 3045187)
uofff.. eu ma gandeam ca pana la ora asta si-a baut toata lumea cafeaua., scuzele mele :roll:

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3045221)

Quote:

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3046549)
Tu te plictiseşti şi mai tare, pe cuvānt...

Aluzia era ca cine sta in Dorobanti si isi bea tarziu cafeaua intr o zi lucratoare are mari sanse sa conduca o masina tare in viitor :-)

DTH 03-02-10 18:02

Imi beau cafeaua la servici nu in pat :P

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning