Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ULTIMATE virtual TuningDAYS (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays.html)
-   -   ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007 (https://forum.4tuning.ro/351-ultimate-virtual-tuningdays/33066-ultimate-virtual-tuningdays-1-aprilie-2007-a.html)

Sleepy_85 28-03-07 00:28

Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 821416)
...la 3D se-anuntasera initial frost_dani, ad1, hasky, _DPG_, cris_max, GRIGO-X2, doar_eu, Sleepy_85, ruver, TzuTzu77 - daca n-am scapat pe cineva...

pana acum vad ca s-au primit lucrari doar de la mine si frost_dani, inteleg ca si GRIGO-X2 a terminat lucrarea. in rest... ruver spera sa isi termine lucrarea, din cate am inteles, sleepy_85 parca a trimis ? doar_eu - nimic, ad1 nu a avut timp sa se ocupe, cris_max nu cred ca va termina, _DPG_ care era foaaarte onorat ca participa impotriva mea - absolut nimic, tzutzu77 - parca nimic...

mai sunt si altii ? de care nu stim noi ? ca se pare - in final - vom fi doar 5 cu mari sanse :rolleyes2

Pai eu am trimis azi dimineata la ora 9 masina, sper sa fi ajuns, am facut doar 5 poze deoarece a durat mult pana s-au facut:rolleyes2 .Decat sa mai dea gabi pt fiecare cate o confirmare la 3D, ar fi bine dak ar avea timp sa faca o lista cu toti cei care au trimis lucrarile, cum a facut la celelalte sectiuni,parerea mea.

GRIGO 28-03-07 08:31

Quote:

Originally Posted by TopArt (Post 821358)
am nevoie pentru echipa de sprijin niste voluntari - pentru organizarea standului VIRTUAL TUNING. astept si aici voluntarii. discutam pe larg in sectiunea "echipa de sprijin".

ne intalnim la UNIRII, pentru a merge la sediul 4tuning de-acolo. maine (MIERCURI 28 APRILIE), pe la pranz. astept sa-mi comunice gratian o ora exacta !

doritorii si cei care pot da o mana de ajutor pentru VIRTUAL TUNING - ii astept ! ;)

poti sa te bazezi pe mine maine dimineata plec din constanta ....
cum dau de voi daca nu ajung la unirii pe la pranz eu stiu un nr de tel ceva ...?ca eu chiar nu cunosc bucurestiu`...

TzuTzu77 28-03-07 09:39

eu pur si simplu n-am reusit sa termin, si decat sa trimit ceva de mantuiala doar ca sa fie, am renuntat...am tot sperat ca o sa termin, dar n-a fost sa fie:( asta e, data viitoare. BAFTA TUTUROR!!

frost_dani 28-03-07 14:27

cu toate ca eu cred ca lucrarea mea la 3d va fi eca mai slaba eu am trimis..cel putin sa fie ceva concurenta...ca mai am mult de invatat pana sa fa shi eu ceva klumea...shi imi trebuie un comp mai bun:)

GRIGO 28-03-07 14:34

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 822055)
cu toate ca eu cred ca lucrarea mea la 3d va fi eca mai slaba eu am trimis..cel putin sa fie ceva concurenta...ca mai am mult de invatat pana sa fa shi eu ceva klumea...shi imi trebuie un comp mai bun:)

nu cred ca trebuie sa gandesti asa ...nu stiu daca vreunul dintre noi participa neaparat ca sa castige ....cu timpul vei ajunge mai bun ....
mie chiar imi pare rau ca suntem doar 5 din cate am vazut eu acolo as fi vrut sa fie mai multi ...ca sa fie concursul mai frumos .....

peter 28-03-07 14:49

eu vin tot cu grigo si cu mostwanted..joi :) daca aveti nevoie de noi :)

Gabi 28-03-07 19:47

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 822055)

Capu' sus boss ! Gandeste-te ca ai facut pasu' de la 2D la 3D, ceea ce e un lucru bun ! :wink:

Bogdan: conteaza pe mine vineri, sambata si duminica. Maine seara sunt in Bucuresti.

Ace Axel 28-03-07 20:56

pana la urma avem intrare gratuita sau nu :p

maf 28-03-07 21:29

da, buna intrebare....intru gratuit ? :D.. beau 2 beri in plus dak asa :))

GRIGO 28-03-07 22:08

m-am interesat azi.... maine la ora 11 pleaca trenu din cta
cred ca o sa ajung la salon pe la 4 5 asa...
lume ne vedem acolo :D nu mai am rabdare

ruver 28-03-07 23:55

ce pot sa zic bravo tuturor lucrarile arata ff bine si presupun ca si pozitonarea standului (panou) este una avantajoasa deci bafta tuturor ;)

criss 29-03-07 08:04

Puteti pune lucrarile si pe forum ? sa le vada si cei care nu au posibilitatea sa vina,cum sunt eu de ex. tnx:-)

ruver 29-03-07 10:18

Quote:

Originally Posted by criss (Post 823077)
Puteti pune lucrarile si pe forum ? sa le vada si cei care nu au posibilitatea sa vina,cum sunt eu de ex. tnx:-)

lucrarile vor fi afisate si pe forum dar asta numai de luni incolo sa se termine cu concursu...

maf 29-03-07 10:31

yep ;) .... sa nu se faca blaturi :)) ......

Nubyan 29-03-07 11:28

Ruver cum a mers cu aranjarea lucrarilor dupa plecarea mea?

ruver 29-03-07 11:50

Quote:

Originally Posted by Nubyan (Post 823233)
Ruver cum a mers cu aranjarea lucrarilor dupa plecarea mea?

cum sa mearga destul de bine... glele decizi in alegere... sti prea bine

P.I.M.P boy 29-03-07 12:54

arata destul de bn am vzut si eu dar dc la unele lucrari nu ati pus toate pozele ?? inseamna k am lucrat degeaba pt anumite poze nu?

peter 29-03-07 13:00

deabia astept sa ne intalnim la stand ! :)
eu vin azi dar ajung la 8 juma..deci ne intalnim maine acolo :D

c i k y 29-03-07 17:40

S-a hotarat daca avem intrarea libera ?

import_skillzzz 29-03-07 17:41

Quote:

Originally Posted by c i k y (Post 823658)
S-a hotarat daca avem intrarea libera ?

asta sa ne zica cei care au fost deja - sper ca doar nu o sa platim every day :???:

tng 29-03-07 18:30

Nu stiu daca mai are timp careva sa tina cont si de aspectul asta.
Toata lumea e la salon ...
Ar fi bine sa avem intrarea libera ... :rolleyes2

jo_pesci 29-03-07 18:51

Salutare, SA NU MA BAG IN SEAMA AIUREA DAR Am probleme cu softtop-ul masinii mele un golf III cabrio, mai exact cu o portiune de deasupra lunetei care s-a desfacut pe cusatura (20 cm ). Softopul este din vinilin.Spuneti-mi va rog, service-uri unde il pot repara sau solutii de reparat, tapiterii auto imi cer sa dau jos intregul soft-top lucru destul de complicat! Multumesc ANTICIPAT, si/...am uitat MA GRABESC SA NU PLOUA...ACCEPT SI VARIANTE DE TUNNING, AND SOFTTOP PAINTING!!

import_skillzzz 29-03-07 18:53

Quote:

Originally Posted by jo_pesci (Post 823733)
Salutare, SA NU MA BAG IN SEAMA AIUREA DAR Am probleme cu softtop-ul masinii mele un golf III cabrio, mai exact cu o portiune de deasupra lunetei care s-a desfacut pe cusatura (20 cm ). Softopul este din vinilin.Spuneti-mi va rog, service-uri unde il pot repara sau solutii de reparat, tapiterii auto imi cer sa dau jos intregul soft-top lucru destul de complicat! Multumesc ANTICIPAT, si/...am uitat MA GRABESC SA NU PLOUA...ACCEPT SI VARIANTE DE TUNNING, AND SOFTTOP PAINTING!!

te-ai nimerit total airea cu postul aici - mai multe detalii la tuninjg pe marci - vw - si vb acolo cu posesori de golfuri ce te pot ajuta - aci se face vt - adek virtual tuning - pe calculatores si hartius

Nubyan 29-03-07 19:03

Am vb eu azi cu Gratzian in legatura cu intrarea.Eu propusesem sa facem un singur tip de ecuson in care sa scrie: Expozant virtual tuning, categoria nickul si numele adevarat k sa ne prezentam si cu buletinele pt veridicitate.Dar a zis k ink e foarte ocupat.Nici cu intrarea celor cu masinile adevarate nu se rezolvase.Dar propun pana primim cofirmare de la Gratzian sa ma ocup eu de un exemplu de ecuson si sa le impartim prin mess.K sa nu mai ajunga si la alti de pe forum ce nu au legatura

import_skillzzz 29-03-07 19:05

Quote:

Originally Posted by Nubyan (Post 823752)
Am vb eu azi cu Gratzian in legatura cu intrarea.Eu propusesem sa facem un singur tip de ecuson in care sa scrie: Expozant virtual tuning, categoria nickul si numele adevarat k sa ne prezentam si cu buletinele pt veridicitate.Dar a zis k ink e foarte ocupat.Nici cu intrarea celor cu masinile adevarate nu se rezolvase.Dar propun pana primim cofirmare de la Gratzian sa ma ocup eu de un exemplu de ecuson si sa le impartim prin mess.K sa nu mai ajunga si la alti de pe forum ce nu au legatura

superba idee - dar eu nici ---- BULETIN ---- nu am :-P - pot sa vin cu carnetul de note daca nu faceti mishto de mine ;)

P.I.M.P boy 29-03-07 19:52

am fost si eu si am platit biletul normal ma intrebat "ecuson, legitimatie ceva?" :-s normal k nu aveam ...... in leg cu lucrarile la sectiunea brush am vzut ceva elemnte pe masini c/p in fine :) ..la partea 3d o masina are in jur de 10 unghiuri ..... altele la brush sunt doar dintr-un unghi

Japan_tuner 29-03-07 20:05

total de acord cu pimp organizarea e PRAF(fara suparare) dar mi se pare stupid modul in care s-a facut totul;)

Nubyan 29-03-07 20:12

Dar voi ati fi de acord cu ce am zis in postul precedent? O sa termin astea.Dak vreti sa le vedeti intrati pe idul meu.Iar knd sunt gata le trimit lui Gratzian pe mail.

Japan_tuner 29-03-07 20:13

da eu sunt d acord foarte buna ideea...felicitari pt ea

Sleepy_85 29-03-07 20:53

E bun asa daca am avea toti cate un ecuson, sau ceva, asa am putea sa ne cunoastem mai usor,si nu ar mai fi probleme cu plata la intrare,

giubau_v8 29-03-07 21:03

pai pana la urma noi nu platim intrarea?

Nubyan 29-03-07 22:08

Am vorbit cu Gratzian la telefon si a zis k ideea cu ecusoanele pica.Acestea pot fi folosite doar sa ne recunoastem intre noi dar nu sa si intram

frost_dani 29-03-07 22:12

pai shi atunci cum o sa facem?:???:

maf 29-03-07 22:15

platim intrarea ..... cat despre sa ne recunoastem ...... http://mafitzoiu.hi5.com :) .... duminik is acolo

Nubyan 29-03-07 22:20

Chiar nu stiu.Ramane sa stabileasca seful.Noi dak ne implicam degeaba o facem.

LKS 30-03-07 12:47

Quote:

Originally Posted by maf (Post 824577)
* copii sub 12 ani insotiti de parinti nu platesc bilet

import_skillz inca un pic si intrai moca ...

Sleepy_85 30-03-07 13:21

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 824908)
import_skillz inca un pic si intrai moca ...

:lol: mah nu fi rau

LKS 30-03-07 13:28

uitasem sa pun un :)

oricum ..eu voi intra din fuga inauntru ...poate nu ma prind sa`mi ceara banii :D :D

btw : a mai intrebat cineva ... dupa ce platesc ...imi da vre`un bon ..sau imi pune vre`o stampila pe mana (:D) ...ca presupun ca se plateste 1 singura data pentru toata ziua

Nubyan 30-03-07 15:34

In legatura cu stampila.:D Nu se da nici o stampila.La intrare la Metro, inainte de parcare sunt niste persoane care distribuie biletele.Deci in parcare si inaintru poti sa te plimbi nestingherit.Dar dak treci de persoanele cu biletele nu cred k mai e valabil biletul.Dar aveti de mancare si toaleta akolo :D

maf 30-03-07 18:57

ratez maine burn eventu :((

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning