![]() |
Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line
Quote:
|
Niste stickere n-ai??
|
Quote:
|
Bah dar chiar sunteti pusi pe saracul om...poate a gresit,poate nu...poate mai are de invatat,ajutati-l daca va credeti superiori...asa de dat cu pietre este in stare orice individ.
|
Quote:
Cu ce sa-l ajutam ? Cand el ne ia banii nostri .. n-auzi ce zice pe aici ? El e ala superioru' cu talente si cu banii lu mami si tati. Duca-se la plimbare, deocamdata din punctul meu de vedere nu are ce cauta pe aici, si va trebui sa faca mega eforturi sa il respecte cineva pe aici. |
Parerea mea,cand un tratament nu da randament trebuie incercat altceva.Poate ca un limbaj ceva mai docil,cateva sfaturi spuse inteligent(nu cu subinteles),intentia de a ajuta...toate astea vor da rezultatul dorit de voi.
Sunt convins ca si el stie ca intotdeauna exista "un peste mai mare in ocean" insa neavand experienta pe acest forum raspunde la "flame" cu un alt "flame" si tot asa... Nu-l cunosc si nu am treaba sa-i iau apararea,doar arunc o parere. |
Ba a innebunit lumea.. am dat un search pe google sa
mi aflu rezultatu la bac si uite ce am gasit :)) 94mns esti tare rau.. ma ai pe facebook ? daca da sterge ma:)) si fa ti poze la Pc si posteaza le nu la scirocco meu:P. SAL |
Quote:
|
:))))))) hahahahhaha, bine ca n-am dat unsubscribe
pierdeam faza asta :)) |
Fatalitate! :))))
|
Da.. pana mea e amuzant.. pana la urma ce rost a avut sa te dai
mare? daca iti propuneau baietii sa iesiti in parcare la Victoriei spre exemplu ce le spuneai?:)) Dar oricum e bine informat.. stie si ca am ramas fara carnet:)) aa si nu era GL Lorinser , era un ML 350 Lorinser:)) macar informeaza te bine inainte sa te faci de ras. P.S. Am luat si bacu si chiar m ai facut sa rad azi :) Salutare baieti! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
TCM iar evacuarea are un traseu de 76mm cu intermediara PilotPower. Deci undeva la 280 caluti cu tot cu evacuare si soft. Cat despre jante am niste Dotz pe 18" cu talon 40. |
Cine ti-a facut evacuarea? Balauru?
|
Quote:
|
Eu cand v-am zis ca nu e masina lui ati zis ca sunt gelos. Curios e ca acum nu mai intra pe forum, sunt curios ce parere are :))
|
visezi frumos la 280 cp ,vezi ca iti mai trebuiesc una alta pana la caii aia ,succes!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ne arati si noua o poza cu fisa dyno?
|
Ce k'k't!
|
Eu ma intreb ce e cu tovarasul 94mns de nu a mai postat, ca tare vorbaret era inainte... :rolleyes2
|
Quote:
|
Exact la asta ma gandeam eu...
|
Salut baieți! Daca mai interesează pe cineva, pe mine unul sigur, pt ca am citit tot topicul si sunt curios, am sa vorbesc cu proprietarul mașinii cu prima ocazie, doar pt a ma convinge măcar daca el este in spatele vre-unuia dintre cei care se pretind a fi deținătorii mașinii.
Nu știu daca locuiește in zona, dar cert este ca aproape zilnic vine la cineva vis-avis de blocul meu, zona sos. Turda sect.1. Mașina are intr-adevar Jante negre (nu rețin model/marca), o evacuare un pic prea zgomotoasă, probabil cu diametru destul de generos (am auzit si cv "rateuri" īntr.o zi :D) si cam atāt din ce am văzut, cert e ca per total arăta ok, doar ok. |
Quote:
|
Un lucru este cert , pozele sunt luate de pe fb , lucru dovedit de denumirea random pe care o au , specifica facebook-ului :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Serifule acum ca numai ai scirocco nu pui poze cu S5 ???
|
Quote:
|
Deci altii in 24 de pagini...faceau o masina intreaga de la zero sau poate exterior...sau audio...orice...dar el ce a facut?
Voi mai aveti asteptari ?:)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning