Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Scirrocco 2.0 TSI R-line (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/328468-scirrocco-2-0-tsi-line.html)

MadAboutGolf3 04-06-13 21:28

Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line

Quote:

Originally Posted by tache_mache (Post 5491684)
Daca te intereseaza am un kit de frane de audi tt-rs etrieri brembo discuri de 370 folosite 5000km

degeaba te chinui, nu stie el d'astea..

eMH 04-06-13 21:38

Niste stickere n-ai??

byJoKeR 04-06-13 22:37

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5491739)
Niste stickere n-ai??

+1 :peace:

GTA 05-06-13 00:23

Bah dar chiar sunteti pusi pe saracul om...poate a gresit,poate nu...poate mai are de invatat,ajutati-l daca va credeti superiori...asa de dat cu pietre este in stare orice individ.

MadAboutGolf3 05-06-13 00:45

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 5491872)
Bah dar chiar sunteti pusi pe saracul om...poate a gresit,poate nu...poate mai are de invatat,ajutati-l daca va credeti superiori...asa de dat cu pietre este in stare orice individ.

Pe bune ?? Chiar ii iei apararea ? Dupa ce a persiflat o comunitate intreaga si vine cu mistocareli din astea, care lui i se par cool, dupa toate astea merita numai flegme-n gat!
Cu ce sa-l ajutam ? Cand el ne ia banii nostri .. n-auzi ce zice pe aici ? El e ala superioru' cu talente si cu banii lu mami si tati. Duca-se la plimbare, deocamdata din punctul meu de vedere nu are ce cauta pe aici, si va trebui sa faca mega eforturi sa il respecte cineva pe aici.

GTA 05-06-13 01:42

Parerea mea,cand un tratament nu da randament trebuie incercat altceva.Poate ca un limbaj ceva mai docil,cateva sfaturi spuse inteligent(nu cu subinteles),intentia de a ajuta...toate astea vor da rezultatul dorit de voi.

Sunt convins ca si el stie ca intotdeauna exista "un peste mai mare in ocean" insa neavand experienta pe acest forum raspunde la "flame" cu un alt "flame" si tot asa...

Nu-l cunosc si nu am treaba sa-i iau apararea,doar arunc o parere.

StefanM- 08-07-13 09:56

Ba a innebunit lumea.. am dat un search pe google sa
mi aflu rezultatu la bac si uite ce am gasit :)) 94mns esti tare rau.. ma ai pe facebook ? daca da sterge ma:)) si fa
ti poze la Pc si posteaza le nu la scirocco meu:P. SAL

MadAboutGolf3 08-07-13 11:21

Quote:

Originally Posted by StefanM- (Post 5521384)
Ba a innebunit lumea.. am dat un search pe google sa
mi aflu rezultatu la bac si uite ce am gasit :)) 94mns esti tare rau.. ma ai pe facebook ? daca da sterge ma:)) si fa
ti poze la Pc si posteaza le nu la scirocco meu:P. SAL

LOL =))) hai ca asta e tare !!! :-)))

dydy-andrey 08-07-13 11:24

:))))))) hahahahhaha, bine ca n-am dat unsubscribe
pierdeam faza asta :))

eMH 08-07-13 12:04

Fatalitate! :))))

StefanM- 08-07-13 13:52

Da.. pana mea e amuzant.. pana la urma ce rost a avut sa te dai
mare? daca iti propuneau baietii sa iesiti in parcare la Victoriei spre exemplu ce le spuneai?:))
Dar oricum e bine informat.. stie si ca am ramas fara carnet:)) aa si nu era GL Lorinser , era un ML 350 Lorinser:)) macar informeaza te bine inainte sa te faci de ras.

P.S. Am luat si bacu si chiar m ai facut sa rad azi :) Salutare baieti!

DEVIL's Style 08-07-13 14:20

Quote:

Originally Posted by StefanM- (Post 5521642)
Da.. pana mea e amuzant.. pana la urma ce rost a avut sa te dai
mare? daca iti propuneau baietii sa iesiti in parcare la Victoriei spre exemplu ce le spuneai?:))
Dar oricum e bine informat.. stie si ca am ramas fara carnet:)) aa si nu era GL Lorinser , era un ML 350 Lorinser:)) macar informeaza te bine inainte sa te faci de ras.

P.S. Am luat si bacu si chiar m ai facut sa rad azi :) Salutare baieti!

Ne poti da detalii despre masina stefane? adika ai mai facut vreo ceva la ea? sau ce ganduri ai avea cu ea daca tot spui ca e a ta? oricum buna faza :))))

StefanM- 08-07-13 15:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5521675)
Ne poti da detalii despre masina stefane? adika ai mai facut vreo ceva la ea? sau ce ganduri ai avea cu ea daca tot spui ca e a ta? oricum buna faza :))))

Pai momentan merg pe soft 1+ de la
TCM iar evacuarea are un traseu de 76mm cu intermediara PilotPower.
Deci undeva la 280 caluti cu tot cu evacuare si
soft.
Cat despre jante am niste Dotz pe 18" cu talon 40.

B999CPY 08-07-13 17:52

Cine ti-a facut evacuarea? Balauru?

StefanM- 08-07-13 19:03

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5521809)
Cine ti-a facut evacuarea? Balauru?

Da:))) de unde ai aflat?:)))

eMH 08-07-13 21:59

Eu cand v-am zis ca nu e masina lui ati zis ca sunt gelos. Curios e ca acum nu mai intra pe forum, sunt curios ce parere are :))

alinWRC 10-07-13 22:24

visezi frumos la 280 cp ,vezi ca iti mai trebuiesc una alta pana la caii aia ,succes!

GTA 10-07-13 23:10

Quote:

Originally Posted by StefanM- (Post 5521696)
Pai momentan merg pe soft 1+ de la
TCM iar evacuarea are un traseu de 76mm cu intermediara PilotPower.
Deci undeva la 280 caluti cu tot cu evacuare si
soft.
Cat despre jante am niste Dotz pe 18" cu talon 40.

Buna asta...mai faci o resoftare,un filtru sport,schimbi finala,dai un polish ...deci pe la 360cp...

gekvr6 15-07-13 02:17

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 5523725)
Buna asta...mai faci o resoftare,un filtru sport,schimbi finala,dai un polish ...deci pe la 360cp...

Tot inspre cancantv deviaza subiectul topicului indiferent de propietar , oricum de mare efect replica :)))

Devu 15-07-13 12:49

Ne arati si noua o poza cu fisa dyno?

Sevastian_Vr6 20-07-13 18:28

Ce k'k't!

eMH 21-07-13 02:23

Eu ma intreb ce e cu tovarasul 94mns de nu a mai postat, ca tare vorbaret era inainte... :rolleyes2

cotto 21-07-13 18:27

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5531407)
Eu ma intreb ce e cu tovarasul 94mns de nu a mai postat, ca tare vorbaret era inainte... :rolleyes2

E printre noi, a aflat si el ca se pot face 2 conturi pe forum :lol:

eMH 22-07-13 06:01

Exact la asta ma gandeam eu...

bimmer4life 28-07-13 11:13

Salut baieți! Daca mai interesează pe cineva, pe mine unul sigur, pt ca am citit tot topicul si sunt curios, am sa vorbesc cu proprietarul mașinii cu prima ocazie, doar pt a ma convinge măcar daca el este in spatele vre-unuia dintre cei care se pretind a fi deținătorii mașinii.
Nu știu daca locuiește in zona, dar cert este ca aproape zilnic vine la cineva vis-avis de blocul meu, zona sos. Turda sect.1.
Mașina are intr-adevar Jante negre (nu rețin model/marca), o evacuare un pic prea zgomotoasă, probabil cu diametru destul de generos (am auzit si cv "rateuri" īntr.o zi :D) si cam atāt din ce am văzut, cert e ca per total arăta ok, doar ok.

Tweety_rzw 28-07-13 22:12

Quote:

Originally Posted by bimmer4life (Post 5536673)
Salut baieți! Daca mai interesează pe cineva, pe mine unul sigur, pt ca am citit tot topicul si sunt curios, am sa vorbesc cu proprietarul mașinii cu prima ocazie, doar pt a ma convinge măcar daca el este in spatele vre-unuia dintre cei care se pretind a fi deținătorii mașinii.
Nu știu daca locuiește in zona, dar cert este ca aproape zilnic vine la cineva vis-avis de blocul meu, zona sos. Turda sect.1.
Mașina are intr-adevar Jante negre (nu rețin model/marca), o evacuare un pic prea zgomotoasă, probabil cu diametru destul de generos (am auzit si cv "rateuri" īntr.o zi :D) si cam atāt din ce am văzut, cert e ca per total arăta ok, doar ok.

Inchiriata banuiesc...nu ?:lol:

Snoopz 29-07-13 22:59

Un lucru este cert , pozele sunt luate de pe fb , lucru dovedit de denumirea random pe care o au , specifica facebook-ului :lol:

StefanM- 08-08-13 11:39

Quote:

Originally Posted by bimmer4life (Post 5536673)

Da,pe Iordache Golescu:P

bimmer4life 08-08-13 14:29

Quote:

Originally Posted by StefanM- (Post 5544922)
Da,pe Iordache Golescu:P

da. frate face ca toti dracii masina aia. cum rezisti in ea? :D am avut simoni dtm racing pe un motor de 2.5i pe bmw e36 si dupa primul drum mai lung am schimbat-o cu una remus ( nice & soft )

Schweppes 03-11-13 10:08

Serifule acum ca numai ai scirocco nu pui poze cu S5 ???

DanyFCS 03-11-13 13:58

Quote:

Originally Posted by Schweppes (Post 5605328)
Serifule acum ca numai ai scirocco nu pui poze cu S5 ???

Facebook-u asta :lol::lol::lol:

Tweety_rzw 05-11-13 02:57

Deci altii in 24 de pagini...faceau o masina intreaga de la zero sau poate exterior...sau audio...orice...dar el ce a facut?

Voi mai aveti asteptari ?:))

clarkson777 15-11-13 17:25

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 5606664)
Deci altii in 24 de pagini...faceau o masina intreaga de la zero sau poate exterior...sau audio...orice...dar el ce a facut?

Voi mai aveti asteptari ?:))

rade ciob de oala sparta , pui un bradulet si vorbiti 5 pagini :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning