![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Asa suntem noi, Hunedoreni simtiti :lol:
El vroia, pt ca na, are clio, si nush ce .. Si i-a placut extraordinar interiorul.. si nu mai stiu ce zicea el pe acolo.. zicea ca dinaia isi cumpara :) Da-mi si mie id-ul tau :wink:[/quote] Si noi aradenii cum suntem ??? :lol:[/quote] Bineinteles, la fel ca noi :wink: |
1 Attachment(s)
Bine ... ma !!! :lol: :lol: :lol:
Uite ce iti doresc eu mutzule sa ai !!!!! |
Re:
[quote=\"mutzu\"]Asa suntem noi, Hunedoreni simtiti :lol:[quote]
Ca bine zici BAH :lol: Shadow in poza lui RCS vei intzlege de ce Italiencele sunt mai bune ca romancele. NU DATZI! :chillpill e parerea mea proprie si personala pe care o impartasesc cu voi! |
Re:
Quote:
Daca da, da-mi si mie id-ul :!: |
Re:
Quote:
2.Pai mai Mutzu chiar asa...am inteles ca si baiatu cu Dacia a vrut sa se dea cu mine,si voi n-ati zis nimic :poke: |
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"xxdadixx\"][quote=\"mutzu\"]Asa suntem noi, Hunedoreni simtiti :lol:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si era tarziu... si ne grabeam.. Era si ud.. Era naspa .. |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite mutzu am vb cu tipa si vrea sa-ti arate ceva !!!! :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
I-as da si un pumn la femeie :lol: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Vezi ca blonda vrea ceva de la tine !!! |
Re:
[/quote]
Sa nu-mi zici ca nu-ti place tipa... !!! :pelvic_th Si masina este ,,mseriasa'' !!! :wink: Vezi ca blonda vrea ceva de la tine !!![/quote] Nu zic ca nu-mi place, dar daca m-ai pune sa aleg, ash lua-o si la bataie pe femeie :lol: |
bahh nu mai faceti offtopic :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
|
cand ne mai intilnim???? si daca ne mai intilnim,,,,eu zis sa ne intilnim.... :lol: :lol: ce vorba am tras..... deci ne intilnim la omw merge ???
|
Re:
Quote:
|
Si vreo 2 canistre.. :lol:
Daca faci, vin si eu in OMW :lol: |
bah ca nu m-am gandit...foarte bun loc de intalnire....eu sunt ptr OMV !
|
Re:
Quote:
|
OMV sa fie daca voi vreti :peace:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Blonda vrea si ea la ..OMV !!! :dance: |
lol...termina mah..eshti om insurat...fi serios...cum se cade
baaaaaaawhahwahwhahahhahahahawhhaahahhhahahhha :D :shock: :shock: :shock: bwhahhwhawhhhahhahha ok..cand e intalnirea ? duminica seara ? |
1 Attachment(s)
Cine este pt OMV ?? RCS, TEKIN, EMA si MORGHEN sunt pentru !!! In plus vrea si blonda...!!! :lol:
|
DUMINICA 6 Martie 2005 ora 17:00 INTALNIRE ADR-ARAD
Locatia:parcarea din strand Pt cei care vor la omw, faceti un efort si veniti, si stabilim cand suntem toti impreuna :!: |
O.K !!! :chew:
|
OK :!:
Ne vedem duminica :D |
Scuzati-ma ca va intrerup :D Sper ca ma mai tineti minte de cand am fost la voi (ala cu ochelari). Ce mai ziceti, ce mai faceti? Sa imi tineti pumnii ca dau examen pe 16 8)
|
ce ?
ce pumni vrei mah ? :D :P bafta ! |
bafta shi sa nu ne faci de ras :lol: :lol: ca daca nu il iei vin eu personal in HD shi .... :bat:
BAFTA !!!!! :peace: |
bafta gYm ........ sa ne anuntzi cand itzi iei permisul ca sa nu mai iesim prin oras itzi uram 'drum liber' :))) :D
|
Re:
Quote:
De ducurie (probabil) la traseu ajungea beat. Dupa ce cobora din masina de scoala se urca in masina lui shi pleca. |
Re:
Quote:
|
in sfarsit am rezolvat geamu...... ahaha sunt fericit.... am schimbat si bujii,, parca merge mai faina masina :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Shi eu am condus 2 ani fara carnet, dar cand m-am dus la examen nu am intrat in masina de scoala beat shi dupa aia in a mea. |
apropo de condus eu conduc de la 12 ani!!!!
|
am facut ceva filmuletze cu un vw transporter 4wd, dar este motorul slab.... doar de 1.6 si mai e si diesel
Nu va speriatzi ca drumul era dezastru si zapada era moale!!!! |
filmuletzele dincolo...in celalalt thread..poze shi filme din partea after dark
|
DUMINICA 13.03.2005 ora 17:00 INTALNIRE AFTERDARK-ARAD
Locatia:Strand-disco SPACE |
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning