![]() |
pai aia din fata e HONDA S200 si cealalta este Opel Tigra
|
Cea neagra din stanga este Opel Tigra cu faruri de Fiat Punto(dak nu ma inshel)!
Iar cea din centru... Draqu` shtie :lol: :P |
Pun rinichii la bataie ca este Mazda Miata. Priviti geamul lateral ca este format din doua bucati, cel mic si triunghiular si cel care coboara. Ce alt roadster are asa geamul ??? S2000, 350 Z cabrio - NU !!!!!!!!!!!
|
Hmmmm!!!!
Tind sa ii dau dreptate lui Hondaru, dar tot nu sunt singur, deoarece sunt f multe diferente intre masina aia si Miata, dar are dreptate in legatura cu geamul lateral si in + si parbrizul este identic!!! |
Eu zic ca e Z3 80% .
|
|
Ma refer la poza din linkul lui mpa
|
La poza aia nu putem sa dam decat cu presupusul ca nu o sa avem o confirmare concreta :roll:
Hondare pune tu o poza ca ai raspuns corect la poza lui xxdadixx :) |
din cate am tot studiat si eu , Miata are parbrizul si geamurile laterale exacte deci sa conchidem ca e Miata si sa trecem mai departe?
baga moderatorul alta pozna? |
Ok hai 99.9999999999 % ca e Z3! Demonstratzi ca nu e!
|
OK, este Z3 cu usi de Miata dar puneti alta poza odata :!:
|
100% Z3! Miata are cheder pe primul gemulet iar despartitorul este mai drept si la prindere sus parbizul este mai alungit. Hondare baga poza de la Corolla !
|
1 Attachment(s)
D-le HAL, pe viitor sa va asteptati randul la introdus pozna !!!!!!!!! :roll:
|
un renault sau un ford
|
Nicidecum. A facut istorie in raliul european. Este o masina de al carei nume ati rade azi. :wink:
|
Re:
Quote:
P.S: e italiana mashina nu? |
Re:
Quote:
nu se va mai repeta!!! :roll: :roll: |
Poate o Lada
|
Lancia ? sau e Maserati :lol:
|
Nu e italiana, nu e ruseasca.
|
Este vorba de un TALBOT SUNBEAM \"LOTUS\" varianta de raliu facuta dupa varianta de strada!! 8)
|
Masina este o adaptare totusi avand si piese de pe un Talbot Sunbeam!!
Poza:http://www.netikka.net/kp-rallyteam/424ti.htm 4 cilindrii in linie motor de 2200cmc inspirat de la pegeout! 16 Valve. Stabilitate buna, cuplu bun!! Transfer bun al puterii la roti. Avea avantajul de a nu se incalzi!! :wink: |
Re:
Quote:
pai ai scris acolo italian si am zis k este italiana! P.S: Si eu eram tentat sa zic Talbot |
1 Attachment(s)
Urmatoarea masina de vanzare in Romania!!
|
Re:
Quote:
|
Pai e pusa dar am uitat sa te anunt. Cautam fabrica Talbot in Italia dar nu am harta buna :wink:
|
Buick Rendezvous :?:
|
GO :!: That was 2 FAST :idea: NEXT PIC :arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
daimler
|
Nop
Hint: este fabricata in 1931 |
hmm...
Mercedes? Dak e merdes... cred k modelul: 770!? nu? :? |
\"Nop\"
Mercedesul :\"1931 Mercedes-Benz 770 \"Grand Mercedes\" Cabriolet F\" Este produs de catre Daimler Chrysler :!: |
Re:
Quote:
Scooter ashtept raspuns! :twisted: |
E nasol ca ne se vede grila fata bine fiindca lateralele seamana la masinile din anii aia :idea:
|
Nu, nu este Mercedes :(
Hint 2: B****** R***** (B****** = nume italian) |
1931 Bugatti Type 41
Coupé de Ville (La Royale) |
1 Attachment(s)
Are semnalul si farul pus in acelasi loc ca la Mercedes!!
Deh erau facute din piese standard!! |
1 Attachment(s)
NEXT :arrow:
|
Pai cred ca e tot Bugati si asta... :roll: :?: :roll:
ps: TALBOT ESTE MARCA ITALIENEASCA ????? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning