![]() |
re: Logan Cristi
acum trebuie pozat golanul! are roti luate cu imprumut, bara fata sparta(al naibi iepure), radiator clima in forma de cerc...
nasol :( |
fain loganu`, mandru golanu` :)
daca tot ai crapat bara....nu vrei sa le remodelezi?:) le faci mai mici in inaltime...si mai cobori masina vreo 10cm :> stii parerea mea...lowrider power:) |
asteptam sa vedem cum arata dupa reparatii:lol:
|
iepuri caprioare si alte alea... Xp-ule sunt 2 solutii ori esti zoo-fil ori o pui de o gradina zologica...
sau solutia 3 in drumurile tale intalnesti multe EMO-animals |
nu esti normal :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Don` Cristi .. scuze de off topic ... dar te rog sa bagi id meu alex18_ro sa vorbim ceva.. inca odata Sorry pt off topic :P
|
3 Attachment(s)
Quote:
bucurativa...cu o poza :)) -before :d si un after |
Quote:
|
ce jante ai pe partea stanga...:lol: ...e bine chiar nu se observa ..ma rog in realitate.............
|
mersi DON Cristi ca mi ai dat add :P uite ca mi am facut alt cont aici ca am avut probleme cu parola .. Iar On Topic .. e marfa rau masina ..8) iti doresc cati mai multi KM si fara incidente.. Capre caini .. etc...
|
hmm ti-ai vopsit jentile ? daca le faceai complet negre oare cum dadeau ? cauciucurile alea fale mai curate .. dale cu silicon dinala :)) sa dea mai fain si spala masina putin mai des nu fii lenes :>
parca imi placeau mai mult jentile cum erau inainte ... e caraghioasa rau cu jentile de tabla:)) |
Imagineazati ca daca le vopsea complet era ca o gaura neagra=))) semana ff mult cu alea de tabla:) Misto cristi...tineo tot asa (sau nu chiar asa ca cam incalici animale=)))))
|
mah io vi-am pus poze sa vedeti cum au iesit jantele ,si voi va luati ca masina nu e spalata :))
|
am urmarit toto topicu frumoasa masina bv bv felicitari ...
poti sa-mi zici unde ai pus folia si kt te-a costat te rog?ms mult si drum intins la toti... |
folia el a puso :)) singur :D e LLUMAR :)
in garaj :)) |
bine bine :) dar omologarea cu e?
:) |
omologare altadata ...intelegi nu ?:P nu`i ...:)
|
da da inteleg
mi-ash pune si eu am o dacie din 2000 si le-as infolia pe toate dar dak ma prinde "cioara" si fac pe ai dreaq ce fac atunci? el are pe toate geamurile? |
da pe toate 5 in afara de parbriz ... pai pune omologate si pe fata chiar daca e ceva mai inchis ... daca nu ... ramai fara talon daca te prinde si ca sa il recuperezi dai vreo 500 lei sa`l recuperezi
dam in off pe pagina omului .. cristi frate nu te supara :D:D:D `ai pune niste poze cu masina :D (curata) :P |
am vazut pe viu masina cu jantele vopsite, arata BETON! muuult mai bine ca in pozele... nereusite :P
multam ... cuiva... oricare... ca n-am vazut masina cu jantele hidoasele de tabla, arata groaznic in poza, daramite in realitate... ma pele, era cumva in poza si roata de la mine? :)) kromoranul de iarna, firma de rahat? ala care scirtiia la orice miscare faceai? :D |
ii pe dreapta fata...ala tau =))
|
niste poze misto cand mai vedem ?:D:D:D sau alte modificari :D
|
1 Attachment(s)
cam asa circula tirurile pe limitare de 70(buziasului pt timisoreni)
|
frumos .. cu 100 :))
|
cristi agentu 008 stie tot ce misca pe strazi :D:-):-)
|
10 Attachment(s)
poze mai noi ! :)
|
Foarte frumos... Mai ales bara fata!... :)
|
Absolut Superb!
|
da , e frumoasa masina :) ma bate gandu sa schimb si eu ... da numa bara din fatza :D
bafta in cont cristi ... si fereste-te de animale ..:D |
Frumoase fotografii!;)
ps : ar mai merge inca o tura de poze:D |
5 Attachment(s)
n-am numar pe spate...ar mere da mai incolo :))
|
E frumoaasa foc :-" sa iti poarte noroc :-" :) ;) foarte faina ;) (singurul lucru dupa care nu ma omor is pragurile care in viziunea mea ar fi trebuit sa tina aceiasi linie ;) dar asta e o chestie pur si simplu de gust)
|
Nu te-ai gandit la alta culoare pt ea? Daca poti si vrei eu zic ca merita o vopsea, e putin cam banala culoarea asta... Poate gasesti si oglinzi de MCV si de ce nu incerci si un eleron, modelu care se lipeste pe portbagaj. Numai bine si sa ai grija de ea...
|
singura culoarea pentru care as schimba-o asta ar fi negru,da prea multa cheltuiala cu schimbat taloane si umblat aiurea...
|
Negru...sux... Ce draq ca nu e A8 :))
|
ce stii tu ce-i fain :)
|
Faine pozele...dar ai grija ca blochezi drumul mosnita-urseni cand faci pozele :D
|
=)))))))))) m-ai prins
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:21. |
- Copyright 2026 4Tuning