![]() |
2 Attachment(s)
s16
|
2 Attachment(s)
SPECIAL PT MADSKILZ!!!!!!!mikey stiu k tiai dori o masina cum este s 600 , dar ce zici de varianta imbunatatita???Sunt sigur k iti va surade ideea noului s 600 :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)ia zi mikey e pe gustul tau???CINE STIE CUNOASTE 8) 8) 8)
|
1 Attachment(s)
lol...ar fi marfa dak ar fi jentzile puse de tine...e finutza... :wink:
akuma ia-o pe asta.....my first pimp'n car.... |
2 Attachment(s)
paintjob by me :D
Te rog eu frumos , la topicul cu : aici invatati sa faceti VT : sa scrii exact cum se face dracia asta , mersi anticipat , Sant0s |
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
:lol: crek mai bine arata inainte ... ;) nu uitati eu abia am inceput cu asa ceva :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist :shakefist
|
maa.......
tu avansezi intr-o zi cat avansez eu intr-o luna cin` te ajuta? |
Re:
Quote:
oricum imaginea e plina de imperfectiuni la asamblare (spoiler fata,praguri,sticker,eleron...),nu sunt motive de ingrijorare bro` Santos.Mai are pana sa te ajunga :D Oricum e pre` bine pt inceput,bv soricel :lol: |
voi ai invatat in timp chestiile astea .. shi le-ati postat .. eu m-am uitat la sfarsit shi le-am invatat
|
ba ma lesi ...
n-aveai cum sa inveti ATATEA in 2 zile .. imposibil .. deja o dai in culori super reale jantele le potrivesti relativ bine , si etc. : / in fine .. gj |
mah .. nu te pot convinge ... shi nici martori nu am ... dar uitate cand am intrat pe forumul asta cu vt-u ... shi o sa iti dai seama .. crec sunt deja vreo 5 zile da fie ...
|
santos :) tutoriale frate :) invetzi rpd :D cu toate ca si eu sunt de acord cu tine..prea rpd :D
|
nush , nu cred in tutoriale and shit
asta se invata prin exercitiu / munca lucrat mult .. anyway . bravo ma .. in 4-5 zile ai ajuns sa dai culori adevarate masinilor , tine-o tot asa am incheiat subiectu |
2 Attachment(s)
dacia logan .. ca draq
|
in ce program ai tunat loganul ?? paint ?? :))
muahahhahah , good one blow .. :)) dudex .. vezi ? vi cu 2-3 masini misto , si dupa aia dai o bmb de genu asta facuta-n paint : / pacat... sant0s |
:lol: eu v-am zis ca e naspa ... ma plictiseam ieri ca nu mi-ati zis cum sa pun tatuaje :cry: :cry: :cry: ...si am facuto pe asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma nene, am mai zis-o si o mai zic , nu mai face ma masini din plictiseala .. fa-le cand chiar ai chef de facut .. : / ca ies ciudatenii din astea, sant0s mah dc mi-ai scos loganu ? ca era fain ... in paint :D termina ma copile cu loganurile tale facute-n paint si etc. mai lasa-ne in *** in pace , mai si intrebi de ce ti-am sters=o .. ca era oribila .. ,sant0s |
1 Attachment(s)
BLack Pearl :D e frumoasa? :D pareri idei impresii comentarii
|
hm ... mijto ... da vopseaua ... :cry:
|
sincer vopseaua parca nu este prea reala...
spoileru fatza cu intercooleru ala parca sunt strambe... ideea este de apreciat...dar mai lucreaz-o si ai sa vezi ca o sa arate trasnet! :wink: |
corect , mai lucreaza la ea ... ;)
ideea e buna |
o sa o fac din nou dl zero ma rog o sa las multe din idei aceleasi :D ca sunt faine :D
|
1 Attachment(s)
bmw`u :arrow:
|
VeilSide Celica rulllz.....eh??? :twisted: :twisted: :twisted:
|
mai conteaza ?
astept pareri ! |
tng ..... super ... pacat de calitate la faruri :cry:
|
sunt stopuri mey :D
stiu,nu am gasit altceva din unghiul asta mai bun |
Re:
De cand nu am mai postat si eu pe forum...dar o sa revin in forta :D (cred ca glumesc).anyway felicitari pentru toti cei care s-au straduit.si pentru cei care nu au facut cine stie ce...sa mai incerce.
O sa imi bag iar adobeul si o sa lucrez la nishte hot roduri....mai vorbim cand o sa postez masinile...pana atunci spor la treaba. |
Bine ai revenit Stuey.
Nu te-am mai vazut pe forum de cand aveai 16 ani(acu ai 17) :lol: Spor la treaba. Ii asteptam si pe restu`:LancerEvo,Alexutz,FFocus,XXdadiXX,Criss,cox si cine mai era in domeniu`. |
1 Attachment(s)
eh ma plictiseam si m am gandit sa fac si yo vt la asta ca tot au tunat altii eh uitati ce a iesit pareri
|
poze
5 Attachment(s)
neste poze de ale mele
|
1 Attachment(s)
:lol: deastea facute in underground ne aretzi ? :lol:
|
Re: poze
Quote:
|
pai asa am zis shi eu blow ... shi astai realitatea ... uitate cum o taiat ... ca se vede lumina de la neon pe spoilere ... :lol:
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
traiasca peugeot`ul 307 gri de la carzone :)
jante strambe faruri mov ? stopuri mov ? fa-le din nou astea in rest e ok masina |
oka oka :D
stopurile is roz :oops: |
1 Attachment(s)
mi-a placut asta
|
2 Attachment(s)
prima mea masina in photoshop (BMW) si audi este a doua. am evoluat de la una la alta??????????????????/
|
din punctul meu de vedere n`ai evoluat :)...o iei in sens invers :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
- Copyright 2026 4Tuning