![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
frumoasa masina..bara fata ii da un ton agresiv iar mastile la faruri un aspect de raliu..a iesit foarte frumoasa masina..
|
Quote:
mult mai multe |
Ciprian asta e Skoda care are haionul clean si masti pe stopuri(adik masina ta)..o sa arate foarte frumos cu eleron si niste jante pe masura masinii..mult respect
|
bv ciprian si succes in continuare a esit super bijuteria
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca e bine ...mai e de munca la ea dar...e bine ;)
|
1 Attachment(s)
Nu stiu daca Olcitu intra la categoria masini ....dar asa scria in certificatu de imatriculare :))
|
Quote:
|
Nu arata rau deloc oltcitul asta+k este si rapid:):):)
Am si eo o intrebare..unde sunt toate masinile care erau inainte in Piatra Neamt..au disparut alea si au venit altele noi pe la intalniri..in iarna erau masini ff frumoase...acum am inceput sa revad astra aia rosie,nu demult am vazut un ursulet rosi cu bara fata spate prag si nu mai stiu(banuiesc k e ala prezentat in primele pagini)Passatul ala negru model nou cu jante negre si folie pe stopuri n u l-am mai vazut , BMW-ul ala mai special nu l-am mai vazut pe la intalniri si nici de Fordul Crown Victoria nu mai stiu nimic..:( |
Mai sunt dar vin mai rar pe la intalniri....unii sunt p[e la Buc mai mult pe la fac...altii cu treburi ...dar speram ca vara asta sa mai iasia ceva frumos ;)
|
Quote:
|
Cam asa ceva....ori nu vor sa vina pe laintalniri din diferite motive...la care nu le vad rostu...dar e alegerea lor...
|
1 Attachment(s)
...........................:twisted: :twisted: :twisted:
P.S:mai puneti si voi poze cu masini................:???: :hahano: |
Quote:
|
saraca masinutza...e cam sifonata in spate..:(
|
Quote:
|
Quote:
are ceva modificari la motor sau e stock? mai da si tu niste detalii despre masina ca eu cand am vazut-o am ramas cu gura cascata.........:shock: |
Quote:
- evacuare - ceva la motor...resoftare cred ... Johnson are mai multe detalii |
1 Attachment(s)
Va arat doar cupola de la masina :)..e singura masina din piatra care stie sa amestece zaharu in cafea :))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O bucata de masina :)
|
Pai stai linistit ca sunt mai tari ca mine multzi dar a mea are tabla destul de subtzire cat sa imi amestece cafeaua :))
|
Quote:
Tine-o tot asa ghici ...si il intreci pe BAL:twisted: |
nu vreau sa intrec pe nimeni ..si in plus el are masina si olcitu e un faras :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Felictitari pt masina...a iesit super capota...cu neonul ala acolo...l`am vazut intr`o seara si mi`a placut f mult si imi place si cum se aude :D va iesi ceva frumos.Spor la modificat :peace: |
3 Attachment(s)
Wa voi aici vorbiti de masini eu va spun de farasu meu care costa cat un far de al vostru :))
|
1 Attachment(s)
Uite o masina ca a mea numai ca e mult mai stabila:)
Cica filmuletzu e facut pe un drum foriestier care nu e trecut pe nici o harta, dintr'o locatie din alta tzara si oricum a fost asigurat perimetru ca sa nu se produca incidente nedorite. Oricat de mare ar parea asemanarea nu sunt eu e unu care si'a facut masina intentionat ca sa para ca a mea :) Oricum nu se poate face asa ceva cu un olcit , e absolut imposibil sa te invartzi cu o masina care nu are nici un pic de stabilitate :)si in plus are frana de mana pe fatza deci nu o poti folosi ....:) |
Tare bancul asta. Pot invata sa faca asta pe orice persoana, chiar daca nu a condus niciodata si indiferent de masina, sa traga fata si e suficient. Eu am luat-o ca pe o gluma bine scrisa, dar vezi ca sunt unii care mai pun si botul la dume din astea.
|
:)) Ghici ...esti pe val...ce mai stie sa faca masina asta de care zici??
|
Mancare :d
|
Quote:
P.S. exista sectiune ...Sa ne cunoastem ...rog membrii noi sa se prezinte acolo eventual sa lase adresele de mess.... |
2 Attachment(s)
salutare
cine are ceva idei pentru exteriorul DODGE-ului:D meu |
Eu momentan is cu o dacie din 98 .. berlina .. bord CN cu motor de 1.600 ... da' pe viitor ... ma gandesc la o pisicutsa .. sunt fan BMW .. mai ales pisicutsele
|
Quote:
are si geamuri fumurii pe spate si mai bine :D :D Total de acord...o excursie la Bicaz ...pe drum tragem cateva poze ...cateva cadre pt prezentare....deci cine se mai ofera? Quote:
|
Taci bha mariusD :D Nik nu stii
|
Scarto luate`ar jalea :) cand te vad si eu cu bmw-u tau ?
Robert ce ID de mess mai ai? tot ala? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning