Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Craiova (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/30632-nsl-filiala-craiova.html)

alex vt 12-06-08 22:45

Re: NSL, filiala Craiova

pot sa intru si eu in club ca tata nu prea intra pe site venim la intalniri tot

co-k 18-06-08 01:08

Tare de tot.
Pai daca vrei cu adevarat intra si tu in club ...

DJ-01-CEW 18-06-08 12:48

vinde vialy jante pe 13 pt matiz.....mai stiu eu unele de vanzare pt matiz dar sunt pe 15 :lol:

bodyspeed 28-06-08 22:32

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1543007)
"MULTUMESC TUTUROR CARE AU PARTICIPAT"
Intrebare: tu le multumesti celor care au participat in calitate de .........ce ?
Cei care cred ca se poate face TREABA doar cu vorbe le transmit pe cale orala ca va pierdeti timpul degeaba in fata monitorului.

Desi am observat acest post tocmai acum , Cosmine nu e tarziu sa iti raspund
In calitate de prieten ,DA de prieten desi au fost putini participanti din partea NSL-ului din mai multe motive .Iar cei care au participat au fost felicitati si particular.., am stat acolo cand au primit diploma, i-am ajutat pe baieti ...in fine

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i
Sa nu ma considere cineva rautacios dar BOGDANE vorbele astea ale tale suna aiurea rau de tot , crede-ma pe cuvant.
Ai apucat si i-ai spus lui Florica ca " O SA FIE TREABA"
Nu prea te-ai tinut de promisiune asa ca sper sa nu te certe acum ca nu ai fost baiat de cuvant.
Toti ne-am fi dorit sa fie asa ROZ cum reiese din spusele tale dar adevarul este ca NU AVEM MENTALITATEA NECESARA realizarii acestei starii

Da dintr-un singur aspect am zis, si anume am vb ceva cu dodo de la Severin , care vorbise cu Florica ,ATENTIE Florica stie , si nu mai adaug nimic in legatura cu asta
Quote:

BTW: andi are inscriptii cu insane daca nu ma insel asa ca decat dani PMD a participat la sunet
Cineva spunea mai sus ca sunt o gramada de inscrisi la NSL craiova
Unde au fost acesti membrii ? Am vazut destule masini frumoase si destul de puternice ptr a participa la toate evenimentele din aceste doua zile.
Indemanarea o poti face si cu un tico de 40-50 cai si cu un porsche de 500 de cai
Liniutele se fac intotdeauna pe clase deci unde au fost masinile din NSL?
Driftul si burn sa zicem ca e altceva dar si acolo daca vrei poti face treaba si cu tractiune fata.

TE INSELI , avea stiker cu 4tuning :lol: , eu unu nu vad nici o asemanare cu stikerul de la insane

Cosmin 335i 02-07-08 08:51

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1618688)
Desi am observat acest post tocmai acum , Cosmine nu e tarziu sa iti raspund
In calitate de prieten ,DA de prieten desi au fost putini participanti din partea NSL-ului din mai multe motive .Iar cei care au participat au fost felicitati si particular.., am stat acolo cand au primit diploma, i-am ajutat pe baieti ...in fine

Cine a luat premii si ptr ce , nu de alta dar nu stiu

Da dintr-un singur aspect am zis, si anume am vb ceva cu dodo de la Severin , care vorbise cu Florica ,ATENTIE Florica stie , si nu mai adaug nimic in legatura cu asta

Nu stiu ce ai vb tu cu dodo sau cu mai stiu eu cine dar ce mare TREABA pregateati voi doi tu cu dodo pana la urma, nu de alta dar nu s-a vazut nimic.Probabil a aparut ceva de ultim moment care a bulversat surpriza, nu?

TE INSELI , avea stiker cu 4tuning :lol: , eu unu nu vad nici o asemanare cu stikerul de la insane

O fi avut sticker cu 4tuning dar cu NSL nu avea. Stiu sigur ca are sticker si parasolar pe care nu le-a lipit, deci nu stia nimeni ca e din NSL.

Oricum Bogdane, forumul asta nu face altceva decat sa deformeze realitatea iar cei care citesc si nu prea stiu care e TREABA sunt viitorii purtatori de stickere cu NSL(ca da bine pe masina) si atat
OFFF OFFF ce simpla ar fi toata treaba asta daca nu s-ar mai vorbi aiurea si degeaba pe forumurile astea de cacat
Avand in vedere ca deja am vb prea mult consider eu pe tema asta , Bogdan ai binecuvantarea mea sa continui sa vb in continuare ce vrei si pe unde vrei dar sfatul meu este ca dupa ce scrii in casuta sa nu mai dai SUBMIT REPLY
PS: tu te-oi fi si suparat pe mine de cand chipurile m-am luat de tine , nu de alta dar nici la salut numai raspunzi sau poate ca doar nu mai observat
Numai bine tuturor participantilor la trafic si TINETI APROAPE

dydy-andrey 08-07-08 22:05

care ma plimba si pe mine cu un urs??... vreau sa vad daca imi place pt. ca asta este masina mea de viitor !!

dati un pm daca sunteti interesati :)):)):))=))

F_L_R 10-07-08 17:38

-Stau si citesc si nu vad decat ambitii intre voi si lipsa de respect. Nu ma deranjeaza asta ca doar sunteti prieteni intre voi dar sa nu uitati ca NSL-Craiova a fost prima filiala si cea mai puternica candva.......aveti posibilitatea de a face ceva acolo ....chiar daca este facut sub ACR.....sa facut ceva fata de Bucuresti unde nimeni nu te mai lasa sa faci nimic.....oare lipsa evenimentelor nu este tot din cauza orgoliilor.

05TUA_NSL 17-07-08 18:53

[Craiova revine!!!
vineri 18.07.2008 ora 21 intalnire No Speed Limit in parcarea stadionului "ION OBLEMENCO" sper sa fim iar in numar mare!!!:rolleyes2:shock:

DoDo NSL 18-07-08 00:56

bravo baietzi ... asteptam pozele si noutatile ;)

gbry_el_05-RSG 18-07-08 23:17

:cry:cosmin are dreptate. eu am dreptate... "NSL Craiova a murit". am stat o ora singur in fata stadionului si nimic... nimeni. doar eu. strabat tot orasu pt ce? pt nimic. somn usor NSL.:cry:

DoDo NSL 18-07-08 23:48

nu pot sa cred ...
ma asteptam sa vina cel putin vechii membri ... membrii fondatori ... membri care au incercat acum sa reinvie clubul .. nu`mi vine sa cred ca a fost doar un membru ..

bodyspeed 19-07-08 08:45

A fost si din scurt intalnirea de joi ...pentru vineri..., multumesc tua de mesaj , din pacate eram la dany , la care am stat pana la 1.30 sa imi fac suspensia fata+ jantele pe cme , am vopsit masina:D , chiar ma gandeam ca poate ajung pana in 9.30 .... dar a fost de munca,,,:sad:

claubmw92 21-07-08 00:31

sal tuturor pot sa ma inscriu si eu in club la voi chiar daca inca nu am 18 ani ca sa pot sa detin permis
imi doresc tare mult lucrul asta:-)

alex vt 03-08-08 01:50

si eu vreau particip la intalniri bine inteles am un x5 adica e alu tata nu e stock mici modificari motor 3.0 benzina full option televizor pe bord .......multe altele

Cosmin 335i 17-08-08 23:03

Quote:

Originally Posted by alex vt (Post 1676427)
si eu vreau particip la intalniri bine inteles am un x5 adica e alu tata nu e stock mici modificari motor 3.0 benzina full option televizor pe bord .......multe altele

Piscina ai in masina?
daca da, sa ma chemi sa fac si eu o baie

bix 24-08-08 20:33

Quote:

Originally Posted by alex vt (Post 1676427)

televizor pe bord???? (Diamant 253)

Moooaaaamaaa.......!

gbry_el_05-RSG 23-10-08 16:30

maine seara 24-10-2008 intalnire nsl craiova ora 21 in fata la primarie.

dolb 24-10-08 18:47

Hai baietii!!!! FACETI TREABA !!!! :D

bix 24-10-08 21:32

ce se mai intampla pe la craiova???
cati menbrii mai sunt?

Laure2fast 24-10-08 23:28

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1825234)
ce se mai intampla pe la craiova???
cati menbrii mai sunt?

am fost decat 7 membrii la intalnire

ban_dit_nr1 26-10-08 03:11

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 1825409)
am fost decat 7 membrii la intalnire

Laure .. e bine ca si astea 7 suntem activi .. pe parcurs sper ca o sa fim mai multi.;)

Cosmin 335i 27-10-08 20:48

Quote:

Originally Posted by ban_dit_nr1 (Post 1827352)
Laure .. e bine ca si astea 7 suntem activi .. pe parcurs sper ca o sa fim mai multi.;)

http://www.craiovaforum.ro/cluburi-s...ml#post1977972

Asta ca sa nu mai scriu inca odata acelasi lucru
Si ca sa citeasca si alti membrii din alte orase gen bucuresti adica florica in special si bix oameni fara de care in bucuresti nu ar fi nimic zic eu
Sper sa inteleaga defapt ca nu sunt rau intentionat dar ar fi bine sa se implice mai mult in filiale tocmai pentru a stopa acest fenomen adica acela in care se intra in club doar ptr faptul ca e cool sa porti parasolar cu NSL
Asa cum fotbalul se joaca pe goluri asa si fenomenul asta ar trebui sa se joace pe cat mai multe liniute, vtm, raliuri, indemanari , show and shine etc

Numai bine

bodyspeed 27-10-08 21:55

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1830277)

Si ca sa citeasca si alti membrii din alte orase gen bucuresti adica florica in special si bix oameni fara de care in bucuresti nu ar fi nimic zic eu
Sper sa inteleaga defapt ca nu sunt rau intentionat dar ar fi bine sa se implice mai mult in filiale tocmai pentru a stopa acest fenomen adica acela in care se intra in club doar ptr faptul ca e cool sa porti parasolar cu NSL
Asa cum fotbalul se joaca pe goluri asa si fenomenul asta ar trebui sa se joace pe cat mai multe liniute, vtm, raliuri, indemanari , show and shine etc

Numai bine

Cosmin adevar graiesti , sau cel putin in acelasi asentiment ca Doru , dar .. exista un mare DAR ...cand se vruia (a nu se intelege ca acum nu se mai vrea ) sa se faca TREABA , si anume tua, poe, gen-u etc .. cei care mai nou infinteaza alt club ma rog filiala...acestia au vrut sa se mai faca ceva, au fost liniute fie ele ilegale (goluri cum zici tu)
au fost intr-o seara aia cand ne mai intalneam : Cok , gen-u , tua, dany mistretu, dany stn, un ursulet rosu,tot de la nsl, o pisica tot de la nsl.. DA erau numai de la nsl.. cand cei de la insane ne ziceau ca ce numai noi ne dam??....!!!!!!!!!!!
apoi peste cateva zile., s-a repetat .. alea nu se pun..,:???:
Tu cu mainile tale ii dai lui Andy parasolar si bulina..nsl isi pune bulina, a participat la acel eveniment a luat locul 3 , poate pentru tine nu a fost multumitor de l-ai facut peste cateva luni ca fiind membru insane!!!!!!!!!
Cum vrei sa pastrezi oameni in NSL asa???????
Si cireasa de pe tort tot eu sunt vinovat cu dany stn.. ca am convocat noi peste voi intalniri ... si culmea si poate totodata trista pentru voi..au si venit, Stn al mic.. s-a retras .. in spate vazand ca tot noi suntem scosi vinovati
Am zis ca o sa vb... ca pe dincolo.. am vorbit atunci in vara daca nu ma insel..cu Sasha.. in fine.si de atunci nimik . nu as fi recurs la tot ce am scris daca .. la ultimul event de la Han.. nici o privire la salut nu ai aratat
O seara buna !!!!!!!!

dj05fmx 27-10-08 23:27

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1830277)

Numai bine

Sal Cosmin te urmaresc peste tot ca râia... :P fiind printre putinii ce au ramas in NSL Craiova ma simt nevoit sa spun si io ce am pe suflet...frate nu mai certa ma lumea ca nu participa ca mananca semnite, ca nu face lumea nimika in filiala Craiova cand la noi NU MAI ESTE NIMENI CARE SA FACA CEVA...

fratele meu sper sa nu intelegi ca un mesaj cu rautate din partea mea din contra tot respectu ce ai facut din ursache si ca-i rupi coada-n el cu fiecare ocazie...dar 1 nu poti sa ceri sa se ridice toata lumea la nivelul tau, fiecare are posibilitati materiale, si reala si adevarata problema a noastra nu a fost niciodata asta....stikerele ci faptul ca nu s-a mai ocupat nimeni de club, nu s-au mai tinut intalniri si automat lumea a inceput sa vb ca NSL Craiova nu mai exista...dupa cum ti-am zis si pe celalalt forum doamna de la imprimeria aia nu vroia sa ne mai faca parasolare ca nu mai este NSL ca i-a spus ei...stim noi cine ca acum NSL s-a transformat in ANonymus...lucru intr-un fel adevarat daca stai sa privesti ca sunt toti fostii membri NSL Craiova in clubu ala...deci drept urmare nu inteleg pe cine certi ca nu face nimik cand nu mai e nici dracu-n casa...clubul s-a destramat din cauza lipsei intalnirilor, cum era si logic sa se intample, in loc sa ne certam k, niste chiori intre noi acuma ar trebui totusi sa tragem putin tare sa mai facem ceva daca nu ...:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 eu am vb cu body si vom incerca sa mai aducem niste masini tari, organizam intalniri...cu nici o intentie de a submina autoritatea ta sau a lui Doru in club...membri onorifici si cu vechime dar cineva trebuie sa se zbata in realitate ca sa mai existe NSL Craiova...:!::idea:

sper sa ne intalnim drac prin oras sa vbim ca ce facem aci pe forumuri parca suntem tzatze la coltu gardului...!! bafta

Cosmin 335i 28-10-08 19:48

sper sa ne intalnim drac prin oras sa vbim ca ce facem aci pe forumuri parca suntem tzatze la coltu gardului...!! bafta[/QUOTE]

corect :D 0723820356 este numarul meu
dupa 6 in fiecare seara ne putem intalni si sa vb

Eu m-as bucura daca v-ati ocupa de club si se pare ca am fost inteles putin gresit in toate afirmatiile pe care le_am facut dar putin conteaza lucrurile astea in conditiile in care se stabilesc niste criterii clare privind inscrierea in acest club si multe altele

cel mai bine ne intalnim si vb

Cosmin 335i 28-10-08 19:59

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1830407)
Cosmin adevar graiesti , sau cel putin in acelasi asentiment ca Doru , dar .. exista un mare DAR ...cand se vruia (a nu se intelege ca acum nu se mai vrea ) sa se faca TREABA , si anume tua, poe, gen-u etc .. cei care mai nou infinteaza alt club ma rog filiala...acestia au vrut sa se mai faca ceva, au fost liniute fie ele ilegale (goluri cum zici tu)
au fost intr-o seara aia cand ne mai intalneam : Cok , gen-u , tua, dany mistretu, dany stn, un ursulet rosu,tot de la nsl, o pisica tot de la nsl.. DA erau numai de la nsl.. cand cei de la insane ne ziceau ca ce numai noi ne dam??....!!!!!!!!!!!
apoi peste cateva zile., s-a repetat .. alea nu se pun..,:???:
Tu cu mainile tale ii dai lui Andy parasolar si bulina..nsl isi pune bulina, a participat la acel eveniment a luat locul 3 , poate pentru tine nu a fost multumitor de l-ai facut peste cateva luni ca fiind membru insane!!!!!!!!!
Cum vrei sa pastrezi oameni in NSL asa???????
Si cireasa de pe tort tot eu sunt vinovat cu dany stn.. ca am convocat noi peste voi intalniri ... si culmea si poate totodata trista pentru voi..au si venit, Stn al mic.. s-a retras .. in spate vazand ca tot noi suntem scosi vinovati
Am zis ca o sa vb... ca pe dincolo.. am vorbit atunci in vara daca nu ma insel..cu Sasha.. in fine.si de atunci nimik . nu as fi recurs la tot ce am scris daca .. la ultimul event de la Han.. nici o privire la salut nu ai aratat
O seara buna !!!!!!!!

Eu i-am dat parasolar si bulina lui andi dar nu cred ca lea avea lipite la acel eveniment ba din contra eu zic ca avea insemnele de la insane pe luneta in dreapta sau se poate sa ma insel dar un lucru era sigur : insemnele NSL nu le avea
Bogdan nu eu decid cine ramane si cine nu in club asa ca fraza asta nu-si are rostul
Ti-am zis eu sau Doru ca esti vinovat de ceva cu dani stn? Nu cred .
Iti spun ca te inseli daca consideri ca nu am vrut sa te salut. nu aveam nici un motiv sa nu te salut sau daca aveam ti-l spuneam acum ca nu am de ce sa ma ascund
Daca vreti sa continuati sa va ocupati de NSL este foarte bine iar daca considerati ca vreun sfat de la mine va va fi de folos as fi bucuros sa il dau.
Niciodata nu am vrut sa fie chestia asta cu liderul ptr ca o idee buna sau o relatie buna la cineva sus pus ptr o eventuala organizare o poti avea de la orice membru al clubului.
stabiliti o intalnire la care o sa vin si eu si vb mai multe si va mai spun ceea ce acum am uitat

salut

bodyspeed 28-10-08 21:40

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1832004)
Eu i-am dat parasolar si bulina lui andi dar nu cred ca lea avea lipite la acel eveniment ba din contra eu zic ca avea insemnele de la insane pe luneta in dreapta sau se poate sa ma insel dar un lucru era sigur : insemnele NSL nu le avea

din pozele de mai jos iti vei da seama că gresesti sustinând cu tarie ca avea stiker insane , nu avea deloc ..
Quote:

Bogdan nu eu decid cine ramane si cine nu in club asa ca fraza asta nu-si are rostul

Nu l-a asta m-ar referit doar că nu mi se pare normal să arunci in stănga si dreapta ca x e membu insane , y e membru mai stiu eu ce club
Quote:

Ti-am zis eu sau Doru ca esti vinovat de ceva cu dani stn? Nu cred .

La stadion când a fost aceea intalnire , când a venit si sasha , nu aţi fost de acord cu urmatorul aspect De ce am anuntat noi intalniri ? fara acordul vostru , v-am explicat că la aceea data membri existenţi in NSL puneau intrebari se mai face ceva , ne mai intalnim ne mai marim , dany al mic avea noi baieţi care vruiau sa intre, poe imi zicea de Dun..in fine nu mai rascolesc trecutul, ce a fost a fost ...ce urmeaza conteaza!!!

Quote:

Iti spun ca te inseli daca consideri ca nu am vrut sa te salut. nu aveam nici un motiv sa nu te salut sau daca aveam ti-l spuneam acum ca nu am de ce sa ma ascund
Daca vreti sa continuati sa va ocupati de NSL este foarte bine iar daca considerati ca vreun sfat de la mine va va fi de folos as fi bucuros sa il dau.
Niciodata nu am vrut sa fie chestia asta cu liderul ptr ca o idee buna sau o relatie buna la cineva sus pus ptr o eventuala organizare o poti avea de la orice membru al clubului.
stabiliti o intalnire la care o sa vin si eu si vb mai multe si va mai spun ceea ce acum am uitat

salut

Ok m-am inselat eu ... Se doreste ca in continuare sa ramana filiala Craiova , poate nu cum a fost o data sau poate mai puternica.. dar asta nu suntem noi in masura sa anticipam ..
Cum ne vom ocupa .. si tot ce tine de noi isi vor spune cuvantul.... am vrea sa ramai.. daca nu ca lider... ca membru .. ai experienta si ne va ajuta .. tu decizi
sper sa ne vedem sa stam de vorba dar de data asta si cu un rezultat.. nu o alta amanare

F_L_R 28-10-08 21:54

Craiova a fost candva filiala cea mai puternica.....si chiar mai puternica decat Bucuresti"u. Acum cati va ani am vrut sa ies din rahatul asta cu , cluburi , curse , anturaje......la acea vreme Craiova ma substinut f mult moral si nu am cedat si pt asta am sa va respect mereu....stiti voi care sunteti. Cat au fost evenimente acolo totul era ok , acum evenimente putine si totul sa dus de rapa. in acest moment se zbate intre a fi si a nu fi , dar sunt sigur ca ar fi mare pacat sa se renunte la NSL Craiova.Spuneti sa intervin eu....ce as rezolva daca acolo sunteti cati va oameni si nu va intelegeti....cum as pute eu sa va fac sa va intelegeti?......Nu am intervenit in socotelile voastre cum nu intervin la nici o filiala , sunteti autonomi de deciziile de la Bucursesti dar totusi sa nu uitati vreodata ca NSL exista si creste pe zi ce trece ,nu ca numar de membrii ci in primul rand calitativ in masini si membri. numai bine.

Cosmin 335i 28-10-08 21:58

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1832173)
din pozele de mai jos iti vei da seama că gresesti sustinând cu tarie ca avea stiker insane , nu avea deloc ..

Nu l-a asta m-ar referit doar că nu mi se pare normal să arunci in stănga si dreapta ca x e membu insane , y e membru mai stiu eu ce club

La stadion când a fost aceea intalnire , când a venit si sasha , nu aţi fost de acord cu urmatorul aspect De ce am anuntat noi intalniri ? fara acordul vostru , v-am explicat că la aceea data membri existenţi in NSL puneau intrebari se mai face ceva , ne mai intalnim ne mai marim , dany al mic avea noi baieţi care vruiau sa intre, poe imi zicea de Dun..in fine nu mai rascolesc trecutul, ce a fost a fost ...ce urmeaza conteaza!!!

Ok m-am inselat eu ... Se doreste ca in continuare sa ramana filiala Craiova , poate nu cum a fost o data sau poate mai puternica.. dar asta nu suntem noi in masura sa anticipam ..
Cum ne vom ocupa .. si tot ce tine de noi isi vor spune cuvantul.... am vrea sa ramai.. daca nu ca lider... ca membru .. ai experienta si ne va ajuta .. tu decizi
sper sa ne vedem sa stam de vorba dar de data asta si cu un rezultat.. nu o alta amanare

ok eu m-am inselat cand am zis ca avea insemne cu insane dar nu m-am inselat cand am zis ca pe cele cu nsl nu le avea

care voi ,ati vrea sa raman eu?
ma anuntati voi si pe mine si ne intalnim sa vb

Cosmin 335i 28-10-08 22:15

Quote:

Originally Posted by NSL_Florica (Post 1832215)
Craiova a fost candva filiala cea mai puternica.....si chiar mai puternica decat Bucuresti"u. Acum cati va ani am vrut sa ies din rahatul asta cu , cluburi , curse , anturaje......la acea vreme Craiova ma substinut f mult moral si nu am cedat si pt asta am sa va respect mereu....stiti voi care sunteti. Cat au fost evenimente acolo totul era ok , acum evenimente putine si totul sa dus de rapa. in acest moment se zbate intre a fi si a nu fi , dar sunt sigur ca ar fi mare pacat sa se renunte la NSL Craiova.Spuneti sa intervin eu....ce as rezolva daca acolo sunteti cati va oameni si nu va intelegeti....cum as pute eu sa va fac sa va intelegeti?......Nu am intervenit in socotelile voastre cum nu intervin la nici o filiala , sunteti autonomi de deciziile de la Bucursesti dar totusi sa nu uitati vreodata ca NSL exista si creste pe zi ce trece ,nu ca numar de membrii ci in primul rand calitativ in masini si membri. numai bine.

salut florica
criteriile de inscriere in bucuresti coincid cu cele din craiova care au fost in ultima perioada? Nu cred
Banuiesc ca vrei ca cei inscrisi sa faca ceva, sa participe la evenimente etc
Nu ma apuc sa citesc pe forumuri acum sa vad exact cum este in bcuresti dar sunt convins ca nu inscrii membrii asa una cu doua , membrii care sa nu faca altceva decat sa poarte un sticker si un parasolar
Banuiesc ca va intalniti, va si dati pe vreo sosea , va duceti impreuna la alte evenimente etc etc, va cunoasteti bine intre voi
La inceput stii ca ziceam ca nu are rost si nu este frumos sa zicem unui eventual membru ca nu-l acceptam in club ptr faptul ca noi consideram ca nu va participa la evenimente dar uite ca dupa atata timp pot spune ca pana la urma asta conteaza si cu asta se ridica clubul.
Niciodata nu am zis si nu am fost de parere ca daca are dacie sau oltcit nu trebuie sa intre in club ,nu de alta dar daca intradevar vrei sa te dai te dai si cu dacia sau oltcitul ,normal cu masini de aceeasi categorie.
Stiu ca nu am mai vb nimic despre acest subiect demult timp nici eu si nici doru dar eu zic ca ar trebui sa te implici ptr ca in momentul asta nici eu si nici doru si nici altcineva nu are autoritate s se impuna ,sa faca ceva ptr ca sunt deja foarte multi pe care as reusi sa mi-i fac dusmani si nu prea e felul meu de a fi sa am dusmani
daca esti pe mesenger si poti vb putin id meu este cosminjgr
daca nu o sa te sun maine

bodyspeed 28-10-08 22:42

Quote:

Originally Posted by Cosmin 335i (Post 1832261)
salut florica
criteriile de inscriere in bucuresti coincid cu cele din craiova care au fost in ultima perioada? Nu cred

Cosmin , s-a discutat despre asta si nu cred ca e cazul sa reamintim.. , Florica a subliniat ca fieacare filiala are dreptul de a decide cum vor sta lucrurile/..apoi celelalte filiale , fie ele noi sau mai vechi nu sunt la nivelul celei din bucuresti ,

Quote:

Banuiesc ca vrei ca cei inscrisi sa faca ceva, sa participe la evenimente etc
Nu ma apuc sa citesc pe forumuri acum sa vad exact cum este in bcuresti dar sunt convins ca nu inscrii membrii asa una cu doua , membrii care sa nu faca altceva decat sa poarte un sticker si un parasolar
Banuiesc ca va intalniti, va si dati pe vreo sosea , va duceti impreuna la alte evenimente etc etc, va cunoasteti bine intre voi
La inceput stii ca ziceam ca nu are rost si nu este frumos sa zicem unui eventual membru ca nu-l acceptam in club ptr faptul ca noi consideram ca nu va participa la evenimente dar uite ca dupa atata timp pot spune ca pana la urma asta conteaza si cu asta se ridica clubul.
Niciodata nu am zis si nu am fost de parere ca daca are dacie sau oltcit nu trebuie sa intre in club ,nu de alta dar daca intradevar vrei sa te dai te dai si cu dacia sau oltcitul ,normal cu masini de aceeasi categorie.
Stiu ca nu am mai vb nimic despre acest subiect demult timp nici eu si nici doru dar eu zic ca ar trebui sa te implici ptr ca in momentul asta nici eu si nici doru si nici altcineva nu are autoritate s se impuna ,sa faca ceva ptr ca sunt deja foarte multi pe care as reusi sa mi-i fac dusmani si nu prea e felul meu de a fi sa am dusmani
daca esti pe mesenger si poti vb putin id meu este cosminjgr
daca nu o sa te sun maine

Daca asistai la un event toate zilele la bucuresti ..vedeai in ce consta o buna organizare care nu este compusa doar din membri nsl... fac parte integranta din participarea efectiva cu masinile lor si aici ma refer ca fiecare isi are locul bine stabilit ..

bix 28-10-08 23:58

vineri am sa ma intalnesc cu bodyspeed la clraiova, si poate ar vrea sa mai vina cineva, sa discutam, eu am sa i dau un tel cand plec de la buc., poate pana ajung va strangeti "cei care vreti sa discutam problema"

dj05fmx 29-10-08 00:28

In realitate nu este nici o problema...Doru si Cosmin raman membrii "batrani" ai filialei, iar ceea ce spune Cosmin este intru totul adevarat ca nu prea se mai da lumea...mai ales din cauza topitilor ce s-au invatat as vina joia pe aeroport sa priveasca "spectacolul" tocmai de aceea se va schimba ziua si intalnirile astea vor deveni mai rare dar bine facute...parerea mea!

DA Cosmin ai dreptate dar daca acesta este un criteriu de excludere...oricum nu am avea pe cine sa excludem pt ca suntem si asa f putini in club. Nu am vrut sa ma ocup eu de acum inainte, am zis doar sa ma ocup de aducerea unor masini "tari" in NSL pentru a ridica putin filiala pt ca realitatea dura este ca nu mai avem membrii...nu am nimic nici cu tine nici cu Doru, sti prea bine asta... insa discutia asta cu sa ne dam mai multi sau sa vi sa ne certi ca nu participam la evenimente legale nu isi are locul in perioada asta putin cam dificila prin care trecem noi...si nu cred ca daca eram niste simplii purtatori de parasolar frumos colorat mai eram acum aici sa discutam aceste aspecte si eram cu totii linistiti la alta asociatie sportiva in continua dezvoltare... :lol: si poate nu ne dam cu totii la fel de mult k tine dar nu poti sa fi asa sigur ca noi stam degeaba si mancam seminte (sau poate nu te-ai referit la asta si am inteles eu aiurea, iau in calcul si asta)...

Iar treaba cu Dani STN Jr. eu din pacate nu am fost la intalnirea aia, insa nu iti voi ascunde ca inainte de acea intalnire am fost la mine la bloc ne-am intalnit mai multi POE, STN cu motoru parca CEW...ma rog inca ceva lume si s-a pus problema in felul urmator: vere Doru nu mai se ocupa de club pt ca are serv si nu mai are timp...ce facem. SI s-a nascut ideea sa se ocupe STN de INTALNIRI, fara functii de sefie sau alte impresii d-astea ce nu prea isi au locul intre noi. Nu am putut sa ajung la acea intalnire, dar ideea de baza ce am inteles-o din povestirea directa de catrre Dani a fost ca tu si Doru nu ati fost de acord...acuma eu nu imi pot permite sa te/va judec pe voi in nici un fel mai ales ca nu am fost la acea intalnire si nu stiu cum s-a purtat discutia atunci:rolleyes2 mie imi place mai "pe fata" ca sa zic asa, ca sa inteleaga tot omu' cum sta treaba.

Si iti promit ca nu vor intra membrii "grivasisti" ca sa le zic asa...si va fi activitate in NSL si BINEINTELES ca te vom anunta cand vor fi intalnirile NSL...si pe Doru de asemenea. Pace si mult respect@@!!!!

PS: nu stiu ce discutii ai cu Bogdan despre insane insa ei sunt baieti de treaba si au fost mereu...

Clubul va invia intr-un fel sau altul... :!::!::!:

Post scriptum2: Daca am zis ca ma voi ocupa de intalniri inca odata subliniez ca nu atac in nici un fel autoritatea ta sau a lui Doru in deciziile importante in ceea ce priveste Clubul NSL filiala Craiova, insa voi sunteti putin mai mari, putin mai ocupati decat noi si poate nu va mai arde sa mai organizati si intalniri, nervi telefoane, sms etc...

Ce sa mai atata frecatura de taste, ne intalnim si vb face to face ca asa e mai bine... am vb cu baietii si a ramas sa ne vedem in fiecare vineri o data la 2 saptamani pt inceput...imi spui ce parere ai!!! bafta

vezi ca iti dau add pe mes ca nu mai aveam id tau!!

F_L_R 29-10-08 08:04

Intalnirile care sunt in Bucuresti nu aunscopul de a se da lumea pe starzi. Intalnirile au devenit traditie unde ne vedem si stim ca existam. la intalniri lumea se cunoste mai bine , uneori fac combinatii intre ei si multe altele dar nu au scopul de a org curse pe strazi. Daca cineva vrea sa faca asta .....este o tara libera si fiecare face pe barba lui cunoscand riscurie care nu odata le am adus la cunostinta oamenilor. In Bucuresti smecheria nu mai este sa te dai noaptea ...toti aduna energia pt evenimentele legale unde te vede lumea cu adevarat nu unde te vad 20 de insi si garada...........asa ca ganditiva la o varianta sa cadeti la o intelegere. Sper ca BIX sa fie un bun mediator intre voi si sa va puteti gasi echilibrul de mult pierdut la Craiova.

dolb 29-10-08 09:08

baieti.. am si eu un cuvant de spus pt ca si eu am trecut prin ce treceti voi !

sa stiti ca NSL nu inseamna doar curse /liniute sau alte bazaconii ! NSL inseamna sa fim UNITI ! sa aratam lumii ca existam ! Cateodata este bine sa fie intalniri la care "doar se mananca seminte" si atat ! Daca aveti ceva de demonstrat pe strazi..demonstrati la legale! Ba chiar mai mult.. straduiti-va sa faceti legale/show-uri.. etc ! La mine la Targoviste la 99% din intalniri.. ne strangem vreo 10 insi si vorbim de una de alta.. ce masini au aparut.. sau jucam un fotbal.. intotdeauna se gaseste ceva!

La fiecare filiala se gasesc unii mai cu gura mare sa zica ei ca "dom'le noi nu mai venim daca nu organizati ceva.. ca n-am chef sa vin sa stau si sa ma uit degeaba" , lasati-i pe ei , voi sa fiti uniti si sa le dati in nas atunci cand iese /faceti ceva frumos!

BAFTA BAIETI !

DJ-01-CEW 29-10-08 18:21

vineri sa ma anuntati si pe mine.........vreau sa vin si eu la intalnire.....sa discutam.

prea multe certuri si pareri contradictorii pe forum......as zice eu!......cel mai bine ar fi sa ne intalnim cei care mai suntem.....si sa vorbim.

dj05fmx 29-10-08 20:06

ne intalnim vineri acuma??

PS: io mi-am mai luat un GTT:-P:rolleyes2:lol: sunt in focuri acuma mut de pe una pe alta...munca de dim pana seara. ce bine e sa nu ai servici da si ce trist e fara bani!@

bodyspeed 29-10-08 20:41

Quote:

Originally Posted by dj05fmx (Post 1833747)
ne intalnim vineri acuma??

PS: io mi-am mai luat un GTT:-P:rolleyes2:lol: sunt in focuri acuma mut de pe una pe alta...munca de dim pana seara. ce bine e sa nu ai servici da si ce trist e fara bani!@

Geo te sun vineri , cum mă sună Bix-u.. , îl sun pe cosmin.. pe tine, pe cipri , pe dany stn .. şi care mai vrea din cei vechi să vină
P.s. 2 gtt , pe care o pregăteşti să facem nişte poze ;)

bix 29-10-08 20:41

eu plec vineri pe la 12 din buc, am sa l sun pe bodyspeed cand sunt pe la slatina pt ca alt nr de tel nu am.....si as dori sa va strageti cei care sunteti pe aproape sa putem discuta situatia de la craiova

bodyspeed 29-10-08 20:49

Quote:

Originally Posted by bix (Post 1833806)
eu plec vineri pe la 12 din buc, am sa l sun pe bodyspeed cand sunt pe la slatina pt ca alt nr de tel nu am.....si as dori sa va strageti cei care sunteti pe aproape sa putem discuta situatia de la craiova

Am înţeles , eu pe la 4:30 ies de la muncă .. , mă suni şi stabilim unde ne întâlnim, vin spre intrare dinspre Bucureşti sau vedem noi cel mai bine la telefon
O seara bună

All times are GMT +2. The time now is 10:51.

- Copyright 2026 4Tuning