![]() |
Re: De CE iubim FEMEILE? :)
Quote:
|
HA cea mai buna intrebare de pana acum :D oare acele pers pe invers ce-ar raspunde? nu s-au nascut homo sigur ... deci concluzie: Femeia te poate inebuni nu gluma :)
|
ideea e ca oricum nu putem fara ele...asa ca ce mai conteaza de ce nu putem fara ele sau de ce le iubim....oricat te chinui nu poti gasi un raspuns potrivit
|
Quote:
|
si pe deasupra, dupa ce ca nu ti-o poti scoate din cap, mai faci si o gramada de alte tampenii, si te mia si pui in situatii de multe ori stanjenitoare, de nu mai stii pe unde sa scoti camasa...
|
am 3 prieteni care sunt distrusi total din cauza femeilor.... unul a avut pr de 7 ani.... a prins`o cu unul.... bea de o luna.... femei garla pe capu lui si tot nu o poate uita....al 2`lea... era prea scandalagiu si mai bea "cate o bere" cu baietii si nu i`a convenit fetei... dupa 5 ani... papuci... bea si asta in continuu de 4 zile... si cel de al 3`lea... treb sa se insoare pe 19 luna asta... si fata a fugit cu altul....aseara cand la bar ne uitam si noi la meci..... parca erau la priveghi aia 3 :|:|:|:|:| si am ajuns si eu la concluzia ca ori femeia te duce in cap.....ori te duci singur :|
|
pai... ea te ajuta substantial, dar pana la urma tu esti cel care decide ca e cazul sa spui stop...
|
Quote:
|
Quote:
Eu zic ca rezolvarea cu vorba buna este o cale spre a nu da suferinta persoanei implicate si asa nu fugi de problema ci incerci sa o rezolvi sau macar sa ii spui..nu mai este loc........., |
cred ,ca si tu esti de acord cu mine,ca femeile nu sunt vestite ca ar trece imediat la fapte....
am vrut sa subliniez,ca inainte in mod cert au incercat ele sa deie de inteles ca nu le convine situatia,si abia atunci au trecut la fapte cind au pierdut ultima speranta ca se poate rezolva situatia...cel putin eu asta am vazut in multe cazuri... |
Quote:
Si el incearca sa ii deschida ochii ? |
in primul rind..mai las-o dreq si nu te tot chinui sa-i deschizi ochii,ca ceea ce crezi tu ca ar fi bine pentru ea,nu inseamna neaparat ca isi doreste si ea...
in al doilea rind,te calca in picioare daca o lasi sa te calce... |
Si daca nu o lasi sa te calce in picioare iti face cu mana ... so ... oricum o dai nu e bine. :)
|
Quote:
2. Daca chiar iti face cu mana inseamna ca nu tine la tine, asa ca ... de ce sa stai cu ea? Si mai e o problema : cum o inveti, asa o ai :) |
mda, bine zis, cum o inveti asa o ai... si e valabila regula de pe ambele laturi ale baricadei...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu poti sa ii dai "next" la nesfarsit;) :lol: Depinde de norocul fiecaruia:chick: |
NEEEEXT ... Asa o tin eu. =))
|
Quote:
Sper sa-ti vina vremea cat de curand...;) D-abia astept sa citesc postul la "cum agati o fata" in care o sa ne povestesti cum ai intalnit o fata pe gustul tau etc:lol: |
Asteapta mult si bine. :lol: =))
PS: o tin cu NEXT prea des ca ... sunt prea funny ... acum o sa devin arogant. :D |
o sa te keme mr.next...o sa fii "cul"...hai mah mai lasa negativismul asta ca o sa vina si vremea ta...batutule de soarta :lol:
|
Nu mai sunt negativist ...
Acum sunt arogant ... si plin de mine ... si mai frumos ca mine nu e nimeni. :lol: |
Quote:
|
Pai ce palaria mea ?
|
corect mustangule, corect :)
totusi eu iubesc fetele si pentru ca sunt mai maleabile decat noi, si daca stii sa pui problema corect o sa ajungi intr-o relatie in c are amandoi sa fie multumiti de ce face celalalt pentru el... totul e de cum pui problema... |
Si de persoana care e langa tine ...
|
Quote:
|
Le indragim / iubim pentru ca stiu sa se poarte cu noi: cald / rece dupa cum meritam, sunt intelegatoare de multe ori. Te cuceresc cu ochii lor, cu zambetul lor, cu felul lor de-a fi si pentru ca uneori iti ofera niste surprize placute si neasteptate.
|
Quote:
in ziua de azi is putine fete care gandesc logic...mustang la ce ai zis tu mai sus singuru lucru care ii cel mai bun ii sa ii dai 3 palme si sa pleci de langa ea si apoi daka vine cu cineva il bati si pa ala si iti pregatesti bata atunci...nimic nui convine la femeie nimic...daca nu ai standardele ei poti sa ii faci cu palma(peste fata :)) |
Frate, lasa bataia femeilor ca nu e in regula.
Daca nu e ceea ce cauti, asta nu e deloc o rezolvare. Flit si next, are balta peste. Daca ai standardele tale, iar ea te place, va face si ea niste compromisuri sa fie cu tine atata timp cat timp esti si tu dispus sa schimbi cate ceva la tine. Trebuie sa existe intelegere de ambele parti. In fond si la urma urmei, pe asta mergem. |
Welcome Back!:-) Missed you a lot....;)
|
Why, thank you ...
Sarbatori fericite alaturi de pitic. :D |
yeah, ma alatur lui bea...
acum sa te si tina... |
Quote:
Ai ramas undeva in Evul Mediu din punct de vedere al gandirii? |
Nu ... e doar in perioada in care uraste femeile. ;)
|
Quote:
si cat tine :rolleyes2 |
Am trecut si eu prin asta...un timp.
Tine pana cand dai de cineva care te poate face mai fericit. |
Quote:
Si stai calm Mustang...ca eu nu sunt ca si oricare...ca pana il gasesc pe unu' sa il bat asa calumea pana vad ca are toate membrele rupte si nasul spart si gura sparta nu ma las...da' nu ma leg de oameni asa fara motiv... peace :) |
dar ceva probleme cu violenta tot ai
oricat de nervos si dezamagit si tradat ... in femeie sa nu dai. mai bine iti iei un sac de box decat sa dai intr-o persoana mai slaba ca tine. femeia de azi se face din vorbe nu din palme ;) sa le "bati" la jocul lor |
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning