Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   De CE iubim FEMEILE? :) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/29946-iubim-femeile.html)

ERY 24-10-07 00:19

Re: De CE iubim FEMEILE? :)

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 677015)
..hmmm sper sa nu existe topicu asta cu toate ca m-am uitat ! in fine : DC iubim femeile?

Pai si ce ai vrea...sa iubim barbatii ? :lol:

Eugen_TL 24-10-07 01:03

HA cea mai buna intrebare de pana acum :D oare acele pers pe invers ce-ar raspunde? nu s-au nascut homo sigur ... deci concluzie: Femeia te poate inebuni nu gluma :)

dogy_10 24-10-07 01:11

ideea e ca oricum nu putem fara ele...asa ca ce mai conteaza de ce nu putem fara ele sau de ce le iubim....oricat te chinui nu poti gasi un raspuns potrivit

Mustang 24-10-07 09:32

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1164676)
Femeia te poate inebuni nu gluma :)

Te innebuneste frate ... de te trezesti ca nu poti sa o mai uiti.

aleks 24-10-07 14:50

si pe deasupra, dupa ce ca nu ti-o poti scoate din cap, mai faci si o gramada de alte tampenii, si te mia si pui in situatii de multe ori stanjenitoare, de nu mai stii pe unde sa scoti camasa...

Sasha_z 24-10-07 14:57

am 3 prieteni care sunt distrusi total din cauza femeilor.... unul a avut pr de 7 ani.... a prins`o cu unul.... bea de o luna.... femei garla pe capu lui si tot nu o poate uita....al 2`lea... era prea scandalagiu si mai bea "cate o bere" cu baietii si nu i`a convenit fetei... dupa 5 ani... papuci... bea si asta in continuu de 4 zile... si cel de al 3`lea... treb sa se insoare pe 19 luna asta... si fata a fugit cu altul....aseara cand la bar ne uitam si noi la meci..... parca erau la priveghi aia 3 :|:|:|:|:| si am ajuns si eu la concluzia ca ori femeia te duce in cap.....ori te duci singur :|

aleks 24-10-07 15:09

pai... ea te ajuta substantial, dar pana la urma tu esti cel care decide ca e cazul sa spui stop...

Bea69 01-11-07 10:52

Quote:

Originally Posted by Sasha_z (Post 1165367)
am 3 prieteni care sunt distrusi total din cauza femeilor.... unul a avut pr de 7 ani.... a prins`o cu unul.... bea de o luna.... femei garla pe capu lui si tot nu o poate uita....al 2`lea... era prea scandalagiu si mai bea "cate o bere" cu baietii si nu i`a convenit fetei... dupa 5 ani... papuci... bea si asta in continuu de 4 zile... si cel de al 3`lea... treb sa se insoare pe 19 luna asta... si fata a fugit cu altul....aseara cand la bar ne uitam si noi la meci..... parca erau la priveghi aia 3 :|:|:|:|:| si am ajuns si eu la concluzia ca ori femeia te duce in cap.....ori te duci singur :|

sunt aproape sigura,ca domnisoarele astea nu si-au luat lumea in cap de la o zi la alta...adica,azi a fost totul frumos,si miine am dilit la cap si fug cu altul...numai ca asa e omul,pana ce incerci sa rezolvi problema cu vorba buna,zice ca nu e atat de serioasa treaba...iar femeia cind crede ca nu mai are rost,si zice NEXT ,se trezeste el ...dar cam prea tirziu si nu are altceva de facut decit sa sufere ca boul...

bodyspeed 01-11-07 11:02

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1178289)
sunt aproape sigura,ca domnisoarele astea nu si-au luat lumea in cap de la o zi la alta...adica,azi a fost totul frumos,si miine am dilit la cap si fug cu altul...numai ca asa e omul,pana ce incerci sa rezolvi problema cu vorba buna,zice ca nu e atat de serioasa treaba...iar femeia cind crede ca nu mai are rost,si zice NEXT ,se trezeste el ...dar cam prea tirziu si nu are altceva de facut decit sa sufere ca boul...

Dap, ai dreptate dar acest NEXT chiar sa il zici..nu amagesti omul si carui fapt se datoreaza acest NEXT, crezi ca persoana in cauza care dupa spusele tale se trezeste mai tarziu, vrea sa sufere ca boul/vaca sau mai stiu eu ce,
Eu zic ca rezolvarea cu vorba buna este o cale spre a nu da suferinta persoanei implicate si asa nu fugi de problema ci incerci sa o rezolvi sau macar sa ii spui..nu mai este loc.........,

Bea69 01-11-07 11:09

cred ,ca si tu esti de acord cu mine,ca femeile nu sunt vestite ca ar trece imediat la fapte....
am vrut sa subliniez,ca inainte in mod cert au incercat ele sa deie de inteles ca nu le convine situatia,si abia atunci au trecut la fapte cind au pierdut ultima speranta ca se poate rezolva situatia...cel putin eu asta am vazut in multe cazuri...

Mustang 01-11-07 14:14

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1178319)
cred ,ca si tu esti de acord cu mine,ca femeile nu sunt vestite ca ar trece imediat la fapte....
am vrut sa subliniez,ca inainte in mod cert au incercat ele sa deie de inteles ca nu le convine situatia,si abia atunci au trecut la fapte cind au pierdut ultima speranta ca se poate rezolva situatia...cel putin eu asta am vazut in multe cazuri...

Dar cand tipul da tot pentru tipa, iar ea il calca in picioare ?
Si el incearca sa ii deschida ochii ?

Bea69 01-11-07 16:08

in primul rind..mai las-o dreq si nu te tot chinui sa-i deschizi ochii,ca ceea ce crezi tu ca ar fi bine pentru ea,nu inseamna neaparat ca isi doreste si ea...
in al doilea rind,te calca in picioare daca o lasi sa te calce...

Mustang 01-11-07 19:21

Si daca nu o lasi sa te calce in picioare iti face cu mana ... so ... oricum o dai nu e bine. :)

payty 02-11-07 06:58

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1179107)
Si daca nu o lasi sa te calce in picioare iti face cu mana ... so ... oricum o dai nu e bine. :)

1. Stai linistit ca nu iti face cu mana asa usor daca tine la tine.

2. Daca chiar iti face cu mana inseamna ca nu tine la tine, asa ca ... de ce sa stai cu ea?

Si mai e o problema : cum o inveti, asa o ai :)

aleks 02-11-07 12:36

mda, bine zis, cum o inveti asa o ai... si e valabila regula de pe ambele laturi ale baricadei...

~Ada~ 21-11-07 21:18

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1180250)
mda, bine zis, cum o inveti asa o ai... si e valabila regula de pe ambele laturi ale baricadei...

Asa este.Dar cred ca asta se poate 'aplica' doar in cazul in care unul din cei doi este mai novice..pentru ca o data ce devii experimentat treci prin anumite situatii etc cam greu sa mai lasi pe cineva sa te 'domine' sau sa-ti spuna ce cum sa faci,cum sa te comporti;deja este mai dificil sa schimbi caracterul persoanei...dar nu imposibil desigur...;)

pheerya 21-11-07 21:34

Quote:

Originally Posted by ~Ada~ (Post 1209621)
Asa este.Dar cred ca asta se poate 'aplica' doar in cazul in care unul din cei doi este mai novice..pentru ca o data ce devii experimentat treci prin anumite situatii etc cam greu sa mai lasi pe cineva sa te 'domine' sau sa-ti spuna ce cum sa faci,cum sa te comporti;deja este mai dificil sa schimbi caracterul persoanei...dar nu imposibil desigur...;)

poti sa l schimbi(in bine) daca are un caracter maleabil...daca nu...neeeext...:rolleyes2

~Ada~ 21-11-07 21:44

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1209673)
poti sa l schimbi(in bine) daca are un caracter maleabil...daca nu...neeeext...:rolleyes2

Dap,problema e ca nu prea sunt maleabili de fel...:rolleyes2
Nu poti sa ii dai "next" la nesfarsit;) :lol: Depinde de norocul fiecaruia:chick:

Mustang 21-11-07 21:48

NEEEEXT ... Asa o tin eu. =))

~Ada~ 21-11-07 21:51

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1209726)
NEEEEXT ... Asa o tin eu. =))

Tu o tii prea des cu NEXT:rolleyes2
Sper sa-ti vina vremea cat de curand...;)
D-abia astept sa citesc postul la "cum agati o fata" in care o sa ne povestesti cum ai intalnit o fata pe gustul tau etc:lol:

Mustang 21-11-07 21:52

Asteapta mult si bine. :lol: =))
PS: o tin cu NEXT prea des ca ... sunt prea funny ... acum o sa devin arogant. :D

pheerya 21-11-07 21:58

o sa te keme mr.next...o sa fii "cul"...hai mah mai lasa negativismul asta ca o sa vina si vremea ta...batutule de soarta :lol:

Mustang 21-11-07 22:00

Nu mai sunt negativist ...
Acum sunt arogant ... si plin de mine ... si mai frumos ca mine nu e nimeni. :lol:

~Ada~ 21-11-07 22:23

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1209769)
Nu mai sunt negativist ...
Acum sunt arogant ... si plin de mine ... si mai frumos ca mine nu e nimeni. :lol:

:lol: :lol: :lol: Interesanta abordare:twisted:

Mustang 21-11-07 22:28

Pai ce palaria mea ?

aleks 23-11-07 08:25

corect mustangule, corect :)
totusi eu iubesc fetele si pentru ca sunt mai maleabile decat noi, si daca stii sa pui problema corect o sa ajungi intr-o relatie in c are amandoi sa fie multumiti de ce face celalalt pentru el...
totul e de cum pui problema...

Mustang 23-11-07 08:54

Si de persoana care e langa tine ...

~Ada~ 23-11-07 20:10

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1211948)
Si de persoana care e langa tine ...

Bineinteles ca altfel nu rezolvi nimic;)

Mustang 29-12-07 00:53

Le indragim / iubim pentru ca stiu sa se poarte cu noi: cald / rece dupa cum meritam, sunt intelegatoare de multe ori. Te cuceresc cu ochii lor, cu zambetul lor, cu felul lor de-a fi si pentru ca uneori iti ofera niste surprize placute si neasteptate.

IndyGG 29-12-07 10:14

Quote:

Originally Posted by payty (Post 1179771)
1. Stai linistit ca nu iti face cu mana asa usor daca tine la tine.

2. Daca chiar iti face cu mana inseamna ca nu tine la tine, asa ca ... de ce sa stai cu ea?

Si mai e o problema : cum o inveti, asa o ai :)

da ce femeia ii un caine sa o inveti cei bine si cei rau?tre sa stie ele
in ziua de azi is putine fete care gandesc logic...mustang la ce ai zis tu mai sus singuru lucru care ii cel mai bun ii sa ii dai 3 palme si sa pleci de langa ea si apoi daka vine cu cineva il bati si pa ala si iti pregatesti bata atunci...nimic nui convine la femeie nimic...daca nu ai standardele ei poti sa ii faci cu palma(peste fata :))

Mustang 29-12-07 12:18

Frate, lasa bataia femeilor ca nu e in regula.
Daca nu e ceea ce cauti, asta nu e deloc o rezolvare. Flit si next, are balta peste.
Daca ai standardele tale, iar ea te place, va face si ea niste compromisuri sa fie cu tine atata timp cat timp esti si tu dispus sa schimbi cate ceva la tine.

Trebuie sa existe intelegere de ambele parti.
In fond si la urma urmei, pe asta mergem.

Bea69 29-12-07 14:07

Welcome Back!:-) Missed you a lot....;)

Mustang 29-12-07 14:33

Why, thank you ...
Sarbatori fericite alaturi de pitic. :D

aleks 03-01-08 00:15

yeah, ma alatur lui bea...
acum sa te si tina...

Magos 03-01-08 17:19

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 1266459)
da ce femeia ii un caine sa o inveti cei bine si cei rau?tre sa stie ele
in ziua de azi is putine fete care gandesc logic...mustang la ce ai zis tu mai sus singuru lucru care ii cel mai bun ii sa ii dai 3 palme si sa pleci de langa ea si apoi daka vine cu cineva il bati si pa ala si iti pregatesti bata atunci...nimic nui convine la femeie nimic...daca nu ai standardele ei poti sa ii faci cu palma(peste fata :))

Ce gandire.....:shock:
Ai ramas undeva in Evul Mediu din punct de vedere al gandirii?

Mustang 03-01-08 19:50

Nu ... e doar in perioada in care uraste femeile. ;)

bodyspeed 03-01-08 19:57

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1273270)
Nu ... e doar in perioada in care uraste femeile. ;)

Tu de unde sti..ai trecut prin asa ceva..:rolleyes2 :rolleyes2
si cat tine :rolleyes2

Mustang 03-01-08 20:13

Am trecut si eu prin asta...un timp.
Tine pana cand dai de cineva care te poate face mai fericit.

IndyGG 03-01-08 23:11

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1272991)
Ce gandire.....:shock:
Ai ramas undeva in Evul Mediu din punct de vedere al gandirii?

asta crezi tu...ca am ramas in evu mediu cu gandirea??? Tu ce pl ai face daca te-ar trada cea mai buna prietena...da' nu sa te tradeze, ca i-a zis unuia nu stiu ce...sa te tradeze in asa fel in cat sa cazi la pamant cu sufletul si cu banii si cu familia???...si cam oriunde ma uit si daca ies din casa si mai ales in cluburi toate fetele sunt aproape la fel...mai gasesti una din 2 mil de fete care isi respecta iubirea (si pentru alea tot respectu meu)...
Si stai calm Mustang...ca eu nu sunt ca si oricare...ca pana il gasesc pe unu' sa il bat asa calumea pana vad ca are toate membrele rupte si nasul spart si gura sparta nu ma las...da' nu ma leg de oameni asa fara motiv...
peace :)

Spark 03-01-08 23:45

dar ceva probleme cu violenta tot ai

oricat de nervos si dezamagit si tradat ... in femeie sa nu dai.
mai bine iti iei un sac de box decat sa dai intr-o persoana mai slaba ca tine.

femeia de azi se face din vorbe nu din palme ;)
sa le "bati" la jocul lor

All times are GMT +2. The time now is 03:13.

- Copyright 2026 4Tuning