![]() |
Re: BIMMER CAFE!
1 Attachment(s)
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am pierdut ceva neuroni citînd comenturile astea de pe alt site . ce prost de om
|
http://fiat.anunturi-auto.4tuning.ro...-11390741.html
mama mama......m`am rupt de ras...e de luat asta...tot felu de valve...cai multi...toate nebuniile :))))) |
Ce parere aveti despre o cursa de indemanare in Bucuresti? Va fi impartita in doua - cursa propriu-zisa de indemanare si o parte separata de freestyle (burnout, cercuri...). Sambata va avea loc o filmare pentru promovarea evenimentului si sunteti invitati sa participati. https://forum.4tuning.ro/707-evenimen...bucuresti.html
|
are cineva idee daca vreau sa pun roti pe 18'' pe e30 tre sa modific aripile?
|
Quote:
|
Stie cineva unde pot gasii pernute din acelea la scaune cu ///M? Cum are acesta in videoclip...
https://www.youtube.com/watch?v=J8CGcIBH20E |
|
http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-12424984.html
deci pt drift iti trebuie "auto blocante pt fata":D |
Ce a fost si ce a ajuns saraca masina :( pacat
|
Cate povesti au fost pe forum despre masina asta ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ca sa nu mai deschid un thread intreb aici...
Vreau sa imi cumpar un casetofon de e36 si sa il folosesc pe aux cu un telefon/ipod. De ce model am nevoie, sau care e modelul pentru modificari ? Si ince ceva, calitatea sunetului scade sau nu ? Mentionez ca folosesc amplificator si subwoofer. Multumesc. |
|
N-am mai fost la Brasov de mult timp, dar asta seamana a 1 bucata Vio. :-)
Daca este asa, transmite-i salutari! 8) |
|
<iframe width="640" height="480" src="//www.youtube.com/embed/n1CZE63keYM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Inca ceva frumos :)) |
Parere placute frana simer si remsa master hpt ?
|
Quote:
|
Voi ce produse folositi pentru a curata interiorul si exteriorul ? Cu ce spalati mocheta, plafonul, scaune, stergere bord etc ? :)
|
Quote:
|
Quote:
Aici gasesti tot ce doresti sa sti. |
Quote:
|
Care este diferenta intre 318is normal si Class 2 ? Vad ca tot mai multa lume au Class 2 la vanzare.
|
2 Attachment(s)
Quote:
uite 2 poze cu un class 2 :) |
Multumesc ! E un tip pe aici si e tare mandru cu al lui Class 2. Dar din cate vad, majoritatea au M pack. Al lui este stock. :)
|
Salut baieti!Sper sa nu fiu off topic dar am o mica problema cu e36-ul meu,un 325,masina am lasat-o in garaj si am plecat la facultate,iar dupa vreo 3-4 zile ma sunat taica-miu si mi-a pus sa ascult la telefon cum masina scotea un bipait destul de zgomotos,aparent venind din bord.Ia dat cheie dar bipaitul tot continua.A vrut sa scoata borna dar s-a oprit pana ce sa apuce sa faca asta...Chestia e ca mi-a spus procesul asta de bipait a mai continuat de cateva ori in seara respectiva....stiti cumva de la ce ar putea surveni acest bipait?Va multumesc!
|
Cand schimbi bordul de la un e36, nu raman aceasi KM ?
|
Quote:
|
Am inteles. Am vazut un tip care cauta bord cu cati mai putin KM. :))
|
De ce am nevoie ca sa trec de la clima manuala la clima digitala? Doar aeroterma + panou? Conteaza de la ce motorizare iau? E plung and play sau trebuiesc modificari?
Merci. |
Quote:
|
Da, masina are clima manuala. Voiam sa stiu daca aeroterma digitala se potriveste fara alte modificari.
Merci! |
Stie cineva daca se potriveste o cutie Getrag 420G pe un e36 320i si daca merita investitia? Am gasit una in stare foarte buna la 100e
|
trebuie sa schimb si eu pompa apa la e46 318 1.9 87kw ..ma intereseaza o firma mai buna,eu am tot auzit de febi ca e buna,o parere?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning