![]() |
Re: oltcit club(furia rosie)
deci...sita ai putea sa o faci neagra!!acu eu asa as zice ca i-ar sta bine!ramane la latitudinea ta si la gusturile tale.
niste pleoape nu i-ar strica:D cam atat deocamdata:D |
ffff frumos...motorul e cel original??
|
mie imi place cum da cromatic asa , acum ... :P deci sita poti sa o lasi si asa
dar merge ff bine si neagra!! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
dar se incadra mai bine sita neagra (ai multe elemente negre pe ea). |
4 Attachment(s)
poze de azi de cand montam sita...ca baietii de la fibrocom '' nu aveau timp'' sa imi monteze si mie sita..dupa ce am batut 2 drumuri pana la ei ca ma amanau ca nu au timp si bla bla..am zis ca o pun singur :)
|
mai bine ca ai pus-o singur....ai economisit si bani....si a iesit si destul de bine...bafta la tunning in continuare...te mai asteptam cu poze
|
dap.marfa e
..imi place... felicitari laure vezi ca se poate...;) bafta ..in continuare. mai batusi si drumu pana in bariera,,de 2 ori :sad: . |
Quote:
|
app cat ai bagat pana acum in masina..si cat mai ai de gand sa bagi in ea??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
felicitari laure pt munca depusa ii sta bine bv
imi place ce a iesit |
Quote:
|
chiar beton arata cu sita, da parca totusi as da mai bine neagra ca ai folosit la toata masina contrastu asta rosu-negru...in rest...e totu ok pana aici! felicitari pt curaj in primu rand si dupaia pt munca depusa! ;)
|
Quote:
|
doamne.... ce isi puse azi laure... nu ma mai urc in spate decat cu dopuri de pluta in urechi :cry: :cry: si acum imi mai piuie urechileeee :shock: :shock: nebune... si ai facut si tu dupa propiile posibilitati.. cum s-a putut dar lasa ca e bine ca daca se putea mai bine la cat esti de nebun mai puneai :sad: :sad: de nu ma urcam in viatza mea !!!! NEBUN NEBUN NEBUN!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:
|
aaa si apropo se potriveste prea bine numele "furia rosie" :)) bafta in continuare dar nu si la domeniu muzica pliz.. las-o asa sa pot sa stau si eu linistit in spate :)) :lol: :lol: las-o asa ca ajunge.... e suficient :shock: :shock: (stiu ca vb singur ca tu la cat esti de nebun... :cry: :cry: of... of... of... ) oricum super masina... si super baiat :) bafta in continuare..!!!!
|
singura problema la oltean cu muzica e ca nu se aude afara destul de tare .. in masina rupe norma ... mie mi se onduleaza aripile pe spate cand dau drumu la muzica dar afara nu se aude destul de tare ... important e sa`ti placa tie cum se aude ... numai bine
|
...:shock: :shock: altu... sa mor eu sa te iei de mana cu laure ... numai maxim stiti frate :shock: :shock: muri la ala in masina!!!:shock: :shock:
|
fidelitatea conteaza enorm .. degeaba se aude tare daca distorsioneaza ... nu`ti place muzica ?... uite`te la filme! :) mie`mi place zgomotu`:D
|
ba imi place muzica dar.... nu asa de tare parca mai frumos era cand auzeam motoru oricum e frumos.. se aude clar si bine bine... si asta e nebun ... baga numai house cu bass si are doua subufere in spate de cred ca ma arunca prin parbriz...!!! ii zisei cand merge cu mine macar un pic mai usor...!!! si sper ca inteleasa :lol: :lol:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
i-am pus si parasolar..poze:
|
nu crezi c atrebuia putzin mai jos
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
il lasi asa negru sau pui in scris ceva pe el...??:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
da cum l-ai modificat frate??la ce suma te-a ajuns??k am si eu unu in curte...si nu vreau sa il arunc k am multe amintiri cu el.:evil: ..si mi-e mila!!!rasp plzzz..mare nevoie...
|
Quote:
|
de modificat o modifici dupa cum iti place danutzz...nu e o regula generala...fiecare isi lasa imaginatia libera cu materialele in fata si banii in buzunar..pentru ca atunci cind te apuci sa tunezi o masina bani sunt necesari si iti cam trebuie un saculatz fara fund pana o termini.daca a sa citesti atent topicurile ai sa vezi ca gasesti toate informatiile care te intereseaza pe acest forum.
|
laure plafonul negru il ai in acte ? sau nu l-ai trecut in talon?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning