Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 12 TRS - On Steffan - DJ 63 CRO (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/28735-oltcit-club-12-trs-on-steffan-dj-63-cro.html)

frozzen 19-01-07 14:56

Re: oltcit club(furia rosie)

deci...sita ai putea sa o faci neagra!!acu eu asa as zice ca i-ar sta bine!ramane la latitudinea ta si la gusturile tale.
niste pleoape nu i-ar strica:D
cam atat deocamdata:D

Viduka11 19-01-07 15:07

ffff frumos...motorul e cel original??

Magos 19-01-07 16:24

mie imi place cum da cromatic asa , acum ... :P deci sita poti sa o lasi si asa
dar merge ff bine si neagra!! ;)

Laure2fast 19-01-07 18:12

Quote:

Originally Posted by edy77_driver (Post 705213)
no....prea multe nu sunt de zis ,cuvinte multe ar strica imaginea unui pusti ambitios ca laur si nu cred ca ar fi binevenite critici referitoare la masina lui....laure ai facut ceva frumos din masina care eu am vazut-o vara trecuta....bafta in continuare si sa o stapanesti sanatos si fara incidente.BRAVO laure!!!!!!!!!!!!

merci man...ai vazut asta vara cum arata...:)))

Laure2fast 19-01-07 18:13

Quote:

Originally Posted by frozzen (Post 705218)
deci...sita ai putea sa o faci neagra!!acu eu asa as zice ca i-ar sta bine!ramane la latitudinea ta si la gusturile tale.
niste pleoape nu i-ar strica:D
cam atat deocamdata:D

nu o fac neagra ..imi place mai mult asa

Laure2fast 19-01-07 18:13

Quote:

Originally Posted by Viduka11 (Post 705233)
ffff frumos...motorul e cel original??

merci..motoru este stock numai ca este refacut

frozzen 19-01-07 18:14

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 705527)
nu o fac neagra ..imi place mai mult asa

era o idee;) ti-am zis ca poti sa o lasi cum vrei ca doar e masina ta;)
dar se incadra mai bine sita neagra (ai multe elemente negre pe ea).

Laure2fast 19-01-07 19:45

4 Attachment(s)
poze de azi de cand montam sita...ca baietii de la fibrocom '' nu aveau timp'' sa imi monteze si mie sita..dupa ce am batut 2 drumuri pana la ei ca ma amanau ca nu au timp si bla bla..am zis ca o pun singur :)

Viduka11 19-01-07 20:03

mai bine ca ai pus-o singur....ai economisit si bani....si a iesit si destul de bine...bafta la tunning in continuare...te mai asteptam cu poze

bodyspeed 19-01-07 20:05

dap.marfa e
..imi place...
felicitari laure vezi ca se poate...;)
bafta ..in continuare.
mai batusi si drumu pana in bariera,,de 2 ori :sad: .

Laure2fast 19-01-07 20:13

Quote:

Originally Posted by Viduka11 (Post 705687)
mai bine ca ai pus-o singur....ai economisit si bani....si a iesit si destul de bine...bafta la tunning in continuare...te mai asteptam cu poze

nu am economisit deloc..din contra..am mai dat bani pe o cutie de fibra sa o lipesc..ps body poate ne mai vedem zilele astea daca e sa luam parasolarele :)

Viduka11 19-01-07 20:16

app cat ai bagat pana acum in masina..si cat mai ai de gand sa bagi in ea??

Laure2fast 19-01-07 20:22

Quote:

Originally Posted by Viduka11 (Post 705720)
app cat ai bagat pana acum in masina..si cat mai ai de gand sa bagi in ea??

am bagat peste 1000 de euro...si de bagat bag mereu..se gaseste cate ceva sa schimb..in plus nu am terminat tot la interior ..la motor la fel vreau sa iau ceva carburatoare mai bune...la exterior jante...se gasesc destule

alexzander407 19-01-07 20:48

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 705731)
am bagat peste 1000 de euro...si de bagat bag mereu..se gaseste cate ceva sa schimb..in plus nu am terminat tot la interior ..la motor la fel vreau sa iau ceva carburatoare mai bune...la exterior jante...se gasesc destule

da domne ... asta baiat ambitios nu yo ... :lol: k de 2 sapt zic ca dau barile jos sa le duk la vopsit si ma fac ca uit(eee parca vad k numai are timp de ele cristi :lol:) , da sa nu fiu of topic ... va spun sincer si concret inca nu ati vazut nimic ...poi cand isi pune laure ambitita :lol: bate si babele care tipa k face "galagie" masina :lol:... MORE TO COME :twisted: :twisted: :twisted:

Laure2fast 19-01-07 20:52

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 705769)

da domne ... asta baiat ambitios nu yo ... :lol: k de 2 sapt zic ca dau barile jos sa le duk la vopsit si ma fac ca uit(eee parca vad k numai are timp de ele cristi :lol:) , da sa nu fiu of topic ... va spun sincer si concret inca nu ati vazut nimic ...poi cand isi pune laure ambitita :lol: bate si babele care tipa k face "galagie" masina :lol:... MORE TO COME :twisted: :twisted: :twisted:

tie creca ma duc intr-o noapte sa iti fur spoilerele si sa te trezesti a doua zii cu ele la usha ca sa le faci..ca altfel nu vad cum :lol:

alexzander407 19-01-07 20:58

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 705773)
tie creca ma duc intr-o noapte sa iti fur spoilerele si sa te trezesti a doua zii cu ele la usha ca sa le faci..ca altfel nu vad cum :lol:

nu nu ca inchid aia garaju cand pleaca :lol::lol: le dau yo jos bah da intr-un weekend ca iar ma ia aia ca ii fur masina lu' domn' director ca cine sunt mai sa ma ia in suturi cand m-au vazut ca am si cheia ma vazusera k plecam cu ea fara numere le furam si un tractor :lol::lol:...:lol: si sa se mai incalzeasca pe afara ...k ai vauzt k degerasem acolo cu manusile in mana :lol:

e_Max 19-01-07 21:31

felicitari laure pt munca depusa ii sta bine bv
imi place ce a iesit

Laure2fast 19-01-07 21:40

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 705811)
felicitari laure pt munca depusa ii sta bine bv
imi place ce a iesit

merci man... ;)

tha_nox 20-01-07 09:01

chiar beton arata cu sita, da parca totusi as da mai bine neagra ca ai folosit la toata masina contrastu asta rosu-negru...in rest...e totu ok pana aici! felicitari pt curaj in primu rand si dupaia pt munca depusa! ;)

Alecsinho 20-01-07 13:58

Quote:

Originally Posted by alexzander407 (Post 705769)

lasa alexzander ca mai trece un an si tot nu le vopsesti fac pariu.. oricum mai ai destul timp pana iei tu carnetu... hehe apar masini delea de poti sa conduci si tu (sa mearga singure ca sa fi in sigurantza) ca cu u la volan... :))):)))) moare lumea..:))))

Alecsinho 20-01-07 14:00

doamne.... ce isi puse azi laure... nu ma mai urc in spate decat cu dopuri de pluta in urechi :cry: :cry: si acum imi mai piuie urechileeee :shock: :shock: nebune... si ai facut si tu dupa propiile posibilitati.. cum s-a putut dar lasa ca e bine ca daca se putea mai bine la cat esti de nebun mai puneai :sad: :sad: de nu ma urcam in viatza mea !!!! NEBUN NEBUN NEBUN!!!!!!!!!:evil: :evil: :evil:

Alecsinho 20-01-07 14:03

aaa si apropo se potriveste prea bine numele "furia rosie" :)) bafta in continuare dar nu si la domeniu muzica pliz.. las-o asa sa pot sa stau si eu linistit in spate :)) :lol: :lol: las-o asa ca ajunge.... e suficient :shock: :shock: (stiu ca vb singur ca tu la cat esti de nebun... :cry: :cry: of... of... of... ) oricum super masina... si super baiat :) bafta in continuare..!!!!

Ja_Rule 20-01-07 15:18

singura problema la oltean cu muzica e ca nu se aude afara destul de tare .. in masina rupe norma ... mie mi se onduleaza aripile pe spate cand dau drumu la muzica dar afara nu se aude destul de tare ... important e sa`ti placa tie cum se aude ... numai bine

Alecsinho 20-01-07 15:28

...:shock: :shock: altu... sa mor eu sa te iei de mana cu laure ... numai maxim stiti frate :shock: :shock: muri la ala in masina!!!:shock: :shock:

Ja_Rule 20-01-07 15:33

fidelitatea conteaza enorm .. degeaba se aude tare daca distorsioneaza ... nu`ti place muzica ?... uite`te la filme! :) mie`mi place zgomotu`:D

Alecsinho 20-01-07 15:36

ba imi place muzica dar.... nu asa de tare parca mai frumos era cand auzeam motoru oricum e frumos.. se aude clar si bine bine... si asta e nebun ... baga numai house cu bass si are doua subufere in spate de cred ca ma arunca prin parbriz...!!! ii zisei cand merge cu mine macar un pic mai usor...!!! si sper ca inteleasa :lol: :lol:

e_Max 20-01-07 17:50

Quote:

Originally Posted by Alecsinho (Post 706811)
ba imi place muzica dar.... nu asa de tare parca mai frumos era cand auzeam motoru oricum e frumos.. se aude clar si bine bine... si asta e nebun ... baga numai house cu bass si are doua subufere in spate de cred ca ma arunca prin parbriz...!!! ii zisei cand merge cu mine macar un pic mai usor...!!! si sper ca inteleasa :lol: :lol:

dap cam ai dreptate nici mie numi place sa urle muzica nu te mai intzelegi cu nimeni nu mai auzi motor nu mai auzi nimic da mai depinde si d egusturi siiiiiiiiiiiii binentzeles de fitze fara suparare

Laure2fast 20-01-07 19:39

2 Attachment(s)
i-am pus si parasolar..poze:

e_Max 20-01-07 20:07

nu crezi c atrebuia putzin mai jos

Laure2fast 20-01-07 20:11

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 707228)
nu crezi c atrebuia putzin mai jos

adica sa fie mai mare?

Alecsinho 20-01-07 20:24

Quote:

Originally Posted by e_Max (Post 707003)
dap cam ai dreptate nici mie numi place sa urle muzica nu te mai intzelegi cu nimeni nu mai auzi motor nu mai auzi nimic da mai depinde si d egusturi siiiiiiiiiiiii binentzeles de fitze fara suparare

asa e ai dreptate... asta ii spuneam acum lu laure cand ne-am intors de la bals... lasa muzica mai usor sa ne intelegem.. dar e baiat de baiat si intelege din vorba... dar e soferu (fraso) care .... :shock: :shock: :shock: numai houssseeeee si mult basss sa aiba ....8) 8) 8)

Alecsinho 20-01-07 20:25

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 707234)
adica sa fie mai mare?

nu ma ce ai ca e frumos frumos.... lasa ca e bine.. asa ... !!!:rolleyes2

Alecsinho 20-01-07 20:25

il lasi asa negru sau pui in scris ceva pe el...??:???:

Laure2fast 20-01-07 20:26

Quote:

Originally Posted by Alecsinho (Post 707254)
il lasi asa negru sau pui in scris ceva pe el...??:???:

o sa vina scris pe el...

Alecsinho 20-01-07 20:34

Quote:

Originally Posted by Laure2fast (Post 707257)
o sa vina scris pe el...

daca tu zici ... 8) asteptam sa vedem ce ai de gand sa scrie...:lol:

danutzz... 20-01-07 20:48

da cum l-ai modificat frate??la ce suma te-a ajuns??k am si eu unu in curte...si nu vreau sa il arunc k am multe amintiri cu el.:evil: ..si mi-e mila!!!rasp plzzz..mare nevoie...

Laure2fast 20-01-07 20:52

Quote:

Originally Posted by danutzz... (Post 707284)
da cum l-ai modificat frate??la ce suma te-a ajuns??k am si eu unu in curte...si nu vreau sa il arunc k am multe amintiri cu el.:evil: ..si mi-e mila!!!rasp plzzz..mare nevoie...

suma am mai ziso cu cateva posturi in urma...peste 1000 de euro...iar de modificat..ce anume?

edy77_driver 21-01-07 08:10

de modificat o modifici dupa cum iti place danutzz...nu e o regula generala...fiecare isi lasa imaginatia libera cu materialele in fata si banii in buzunar..pentru ca atunci cind te apuci sa tunezi o masina bani sunt necesari si iti cam trebuie un saculatz fara fund pana o termini.daca a sa citesti atent topicurile ai sa vezi ca gasesti toate informatiile care te intereseaza pe acest forum.

vali-tgm 21-01-07 14:42

laure plafonul negru il ai in acte ? sau nu l-ai trecut in talon?

Laure2fast 21-01-07 16:52

Quote:

Originally Posted by vali-tgm (Post 708145)
laure plafonul negru il ai in acte ? sau nu l-ai trecut in talon?

nu il am trecut in talon..

All times are GMT +2. The time now is 22:24.

- Copyright 2026 4Tuning