![]() |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
1 Attachment(s)
Merci Robert pt detalii.;)
Cannavaro model de turometru cum vrei u si micut,este aici la Cridem http://www.accesorii-auto.ro/?page=s...hn95u7ojpgiius ,eu pe acesta l-am avut functioneaza f.bine si are diametrul de 52 mm.Si poti sa il desfaci si sa-l faci negru mat. Gav-ule tre sa ne adunam numai ca sunt greu de prins baietii:D,referitor ca m-ati vazut atunci,am tot zis sa o las mai moale pe la oras,ma mai apuca nebuniile .:rolleyes2.Tu vrei turometrul sa-l pui in loc la un ceas cum e in imaginea care ti-am dat-o eu. |
Re: DACIA 1300 ORIGINAL RETRO ,Cu mici inbunatatiri actuale,fata de cele din trecut,
BTL poate pot sa iti fac rost de niste ceasuri asa cum le ai tu in poza atasata.....poate.
|
Da BTL cam asa am ceasurile, dar fara suportul ala negru. Ceasurile sunt putin departate, intre ele fiind butonul de deschidere a portbagajului. O sa mai caut pana gasesc un model cromat. Gasisem unul pe ebay fr dar s-a vandut repede. Deocamdata o sa cumpar ceva mai interesant de pe site-ul ala ( un obiect care mi-l doream mai demult).
|
Tu vrei cromat la exterior si negru la interior.nu?iti dau eu sa vezi ceva http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...ORD-74847.html
|
1 Attachment(s)
cam asa ceva as dori:
|
auzi asta nu e pt camioane ?
|
Jaeger France pe camioane? N-as crede asa ceva. Dar daca tu stii mai bine ...
|
E frumos turometrul sincer iti doresc succes la cautat,eu nu am vazut nicodata din acesta,oricum iar sta bine unde il vrei u,il arata clasic si finut.Eu oricum daca am un pont esti primul care afli.Chiar in timp ce iti scriam am gasit ceva http://www.reno.ro/-VAND-piese-t113516.html
http://www.reno.ro/-VAND-piese-DACIA-1300-t117771.html |
nu zic zigur dar si acelea de camioane arata asemanator daca iti gasesc ceva iti arat.
|
de camioane la 8k rpm ??!! bun asa
|
gata ca nu ma cert cu voi daca va gasesc o sa va si arat.bafta.
|
Arata bine baba ! Bravo ! Sper sa fie model pentru restul daciilor de aici .
|
Merci mult pt.aprecieri Silos:-), e un model cum sunt si celellate dacii ramase la colegii nostrii de breasla si tinem cu dintii de ele,eu asa tin de a mea:lol:.
Haide-ti ma baietii sa ajutam omul in leg cu turometru ca nu are rost sa ne contrazicem,daca il putem ajuta sa facem asa,daca nu sa nu chinuim situatia .Piese originale sunt rare si greu de gasit,mai ingreunam si noi situatia ,atunci nu mai are rost.;) |
1 Attachment(s)
V-am pus o poza cu tapiteria de la BTL,o am de 4 ani p masina si arata f.bine.
|
eu am zis BTL daca fac rost de unul i-l arat si poate o sa-l cumpere de la mine,mi-ar placea sa il pot ajuta.
|
Asa sa faci Oznica,asta inseamna sa fi om,eu ma bazez pe tine.
|
da pai daca pot sa ii fac rost ii fac.eu imi facusem rost de unul de lada dar de draci ca nu indica bine l-am spart si e zob acum,dar fac eu rost de altul.
|
1 Attachment(s)
Esti tot in castig dupa cate vad eu:D.Vreau si eu un mic mare ajutor din partea baietilor,unde pot gasii si eu de cumparat bara de fata ce merge de pe caroserie pe brat(vezi foto)am nevoie de ea;)
|
Tirantul?
|
Ti-l faci.
Din tirantul vechi la capatul dinspre brat. La capatul dinspre lonjeron pui fie bieleta de directie tipul nou, fie pivot. |
eu nu is foarte lamurit la ce ajuta modificarea aia la tirant .daca poate sa imi explice careva il rog sa o faca .si inca ceva , exista un tirant facut asa de fabrica sau toate care sau facut is home made????
|
oare ce modificari tre sa faci sa pui un pivot in capat`u la tirant ?
|
Quote:
|
Quote:
- bucsa cu filet interior pe dreapta la un capat, pe stanga la celalalt si hexagon la mijloc; - contrapiulita cu filet pe dreapta; - contrapiulita cu filet pe stanga. Rezultat - un tirant ideal cu reglaj al unghiului de fuga extrem de facil. |
Multumim Muttley pt detalile date, o sa incercam sa confectionam si noi,u ai asa ceva pe masina?
|
Inca nu, poate la anu' cand oi avea timp.
|
Eu vroiam sa stiu daca este gata facuta doar sa o cumpar.Trebuie sa fie si ceva de fabrica,daca stie cineva unde se poate comanda.
|
suna bine... am plecat la atelier btl.. azi e ziua masinilor fericite:D
|
Florine fa-ti si u un topic ca sa iti expui masina chiar din stadiul de transformer Dacia.:D
|
dany sti pe cineva care sa aiba niste cauciucuri de 175/50/13 sau 165/50/13 ca vreau sa cumpar 4.
|
cand iau carnetu imi fac..
|
Oznica am intrebat la un centru de anvelope daca au pneurile care le vrei u,dar degeaba aveau doar pe 60,si zicea tipul de acolo ca se gasesc c-am greu, si in Alba e cel mai mare parc de anvelope second.:D.
BTL-ul saptamana viitoare va intra la vopsit,vreo2-3 zile va sta deoparte de sosele,sper sa nu intervina altceva ca sa aman vopsirea.;) |
ce culoare o faci ? ceva paintjob ? ".....gone..." spor la vopsit am eu o pensula mai lata te ajut ?
|
Florine tot portocaliu o fac,imi place mult culoarea si nu o schimb:D,o vopsesc aici la Dacia mi-au zis ca in 2 zile o gata,ca de saptamana viitoare intru in concediu si o fac atunci.sper doar sa iasa bine ,ca la dacie sunt multe imperfectiuni:rolleyes2 si asta ar insemna f.mult timp, si timpul e scurt.
Oricum Dacia 1300 portocalie sunt f.putine si ies mai in evidenta:lol: |
aha, cand ai timp sa facem o tura sa vad care`i treaba cu barile de torsiune si sa imi comand si eu cea de pe spate:D pana nu intri in concediu :D
|
Stai linistit cand intru in concediul am cel mai mult timp ca sunt liber doar,si oricum mergem si comandam barile de torsiune doar colegii sunt la servici,nu te ingrijora.
|
prima data le testam :D:D:D:D
|
Salz man, in primul rand felicitari pt masina, ai grija de ea!!! Apoi, ai amortizoarele intarite (am cautat pe topic da e tarziu si nu mai am timp)? Daca da unde le-ai facut in BV cumva si cam ce bani ajunge, ma intereseaza pt o Supernova, doar amortizoarele fata, cam 30% intarite, prea se inclina in curbe... Astept raspuns aici, numai bine!
|
da cateva pagini in spate si vezi exact cat au fost, parca a zis si de pret ceva ;)
|
Ms pt. aprecieri,;)si referitor la amortizoare intarite eu nu le-am facut nimic doar am taiat arcurile,stiu ca si mi-e mi-au zis Bogdan si Cannavaro sa tai 1.5cm din filetul amortizorului sau sa iau amortizoare mai scurte. Trebuie sa schimbi bara de torsiune fata si spate sa fie mai groase si atunci o sa steie mai bine.Am pe cineva care saptaman trecuta a intarit amortizoarele la un bmw seria 5 pe spate,daca te apesi pe spate sincer nici nu se clinteste 1 cm in jos parca ar fi sudate.Tipa le-a intarit la Arad intr-o zi sau doua,daca vrei intreb cat a costat-o si iti spun:D
Florinele bara de torsiune fata este intre 50-60 ron si cea de pe spate 28 ron:-) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:17. |
- Copyright 2026 4Tuning