![]() |
Am pus nu numai foste..am pus ji actuala... :P Baga Bro` si c1 si c2!! :peace:
|
Re:
Quote:
|
bag si eu... :arrow: big biatch :D ,,,vreti si continuarea?! :lol: :lol: :lol:
Ps: oooops...am sters :D |
Re:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai ca am pus eu c1.jpg :twisted: :twisted: :twisted: (e cea mai buna prietena a mea)
c2.jpg nu pot :roll: :shock: :roll: ca ma bate |
2 Attachment(s)
La cerere :lol:
c1.jpg + c2.jpg :peace: |
Re:
Quote:
|
Ce sani draguzi .. :shock: :lol:
|
M-ati disperat fratilor. :lol: NU MAI PUNETI POZE CU FEMEI K LUMEA CA VIN LA VOI IN ORAS DUPA ELE. :lol: Gabi, tu ai pus pozele care au umplut paharul. :lol: Deci tipa aia este mortala. :shock:
|
dap.. mishto tzatze :D .. pacat ca sutienul ala e mincinos.. gabi.. n-ai poza in care dispare sutienul? :oops:
|
Probabil ca ati observat si voi ca sutienul acela este prea mic pt ea nu?! Asta este o metoda de-a femeilor de asi pune un sutien mic si ridicat la maxim. :wink:
|
:shock: :shock: :shock: vreau si eu! ;)
|
:arrow: Tachi Ca Ai Nesimtzatuleeeeeeeeeeeeeeeee!!!Ti Torn Eu!!! :twisted:
|
mda, ai dreptate.. totusi nu`i prea mare diferentza ;) tre sa vad cum o prind si eu fara bluzitza ca nu prea e de acord :oops:
|
se pare ca prietenele voastre nu au auzit de 4tuning... :wink: :wink:
|
Re:
Quote:
|
BAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH voi ma omoratzi pe mine cu fetele asteaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :yikes: :anger: :anger: :anger: :anger: :anger: |
apropo de omorat.... sincer... deja devine boring topicu asta... :) pareerea mee... :bored:
|
pai daca am incepe sa organizam si un concurs nu doar sa expunem poze, cred ca s-ar inbunatati situatie.. parerea mea ;)
|
daca`i,fi,mai,atent,ai,realiza,ca....s-a,facut,deja,ia,pozele,de,aici,si,fa-l,pe,al,doilea...;)
|
hmm.. poi eu ma gandeam sa facem altfel.. postam aici pozele si facem alt topic cu rezultatele.. facem etape de 3-4 zile ;) sa facem cate un topic separat pt fiecare concurs.. incarcam forumul cu topicuri care se pot regasi intr`un singur loc.. parerea mea :roll:
|
:arrow: aiiiiiiiiiiiii intzeleapta ideea....dar mai stai colea....oleak.... :roll:
|
Bai fratilor ! Nu trebuie sa aveti prietene cu tate mari etc... ca la o cursa legala, ilegala trage greu masina ! Tatele alea cantaresc si ele ceva in plus ! In loc sa bagati un chit de reducere a greutatii, voi bagati tate...
Pacat ca nu am o poza cu prietena mea, sa vedeti ce zvelta e, sa vedeti ce bine trage masina asa ! Parerea mea ! :roll: |
Nu-ti convine cum iti trage masina?!
Te fac la semafor toti papagalii?! Va prezentam noul IATAGAN DELUXE3000!!!! cu doar 1 mil jumate poti achizitiona cel mai bun obiect ptr a mai scapa din greutatea masinii, si anume : luat iataganu ,JAP una peste tate, luat tate, aruncat,pe geam,POC - castigat cursa.... hpy ppl.... Merita ! cu doar 1mil 500 iti satisfaci placerile..... ;) succes |
bine bine bine..castig cursa....dar..stii tu..pe ce mai pui mana....???? :lol: :lol: :lol: :lol: pacat de ei.....sunt cu folos.....decat o cursa...mai bine satisfactie in pat :lol: :lol: si pe strada :lol: :lol:
|
msg`u,era,ptr.dj.ejay.jayz..... el e nemultumit de sanii mari pe scaunul din dreapta..
|
pai de ce nu incearca cu sanii mari pe bancheta sau chiar in portbagaj...
|
bwei frate, daca o sa mai am loc sa vad in oglinda din dreapta, o sa fiu multumit :D crede-ma ca as prefera sa am in dreapta o puicutza cu sanii mari decat pe vecinu de la parter.. :lol:
|
eu cred k dj umbla cu fete sub limit legala k sa ii traga masina mai bine ;)
ia zi ,cum e?! :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Me & my baby :D
|
1 Attachment(s)
Na ! Uite poza cu ea, sa nu ziceti ca sunt vreun ciudat !
|
1 Attachment(s)
Asta e cand si-a luat Logan ! Am avut eu grija sa si-l tuneze !
|
1 Attachment(s)
Sa nu vad vreun misto ! Tin sa precizez :Nu este masina mea !
Dar ala sunt eu si prietena ! |
Re:
[quote=\"DJ e-Jay\"]Tin sa precizez :Nu este masina mea !
[quote] asa zic toti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no offence dar nu mam putut abtine :lol: |
Vad ca la toate fetele ati comentat !
Cer pareri si despre prietena mea ! Hai sa zic ca a fost masina mea inainte sa i-au carnetu, dar acum s-a schimbat situatia ! 8) |
e dragutza fata... da' yo zic ca oricare ar fi parerea noastra ar trebui sa nu conteze... :wink:
|
vroiam sa am si eu o masina dasta inainte sa am \"bestia\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oricum....draguta prietena... sa fiti happy :D |
Re:
Quote:
|
E o ex. Daca tot s-a dat in poze cu ex... (desi era topic special pentru asa ceva).
|
moamaa.. ce pacat ca am prietena.. next time ;) adica ar merge si`acum, dar ramane intre noi :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning