![]() |
Re: CRM-mobilul Passat 35i
4 Attachment(s)
Cateva poze mai calitative. :)
|
Quote:
|
Salut ,imi place foarte mult masina ta ! incearca in Photoshop sa iti faci geamurile stock (fara folie)
|
Tipla!!!!! :lol: foarte frumos
|
Quote:
|
Piesa!
|
:shock: chiar am ramas fara cuvinte la cat de bn poate sa arate.clar ce-l mai frumos passat 35i din Ro.
|
Quote:
|
Multumesc! :) Mai am mici detalii de rezolvat la ea si o vopsea neaparat! In poze nu se vede, dar am tot felu de punctulete pe ea, zgarieturi, etc.. :)
Quote:
|
Ii arzi si tu niste poze de ne bagi pe toti in boala...ma faci sa vin la tine pentru un photo shooting :D ca prea bine le scoti!
Jos palaria si pentru tine si pentru masina! ;) |
Cea mai tare! din parcare,la propriu
|
Quote:
sau cand mai trece copilu cu reanault-u ala break vechi :lol: |
Frumos , de fel nu imi plac masinile break dar a ta are ceva frumos care ma atrage , arata in mare fel si jantele desi sunt cam mari o prind de minune.
Felicitari si spor la treaba .... respect |
1 Attachment(s)
Multumesc!
Am facut si un wallpaper.. sper sa nu se supere baietii de la Stance Works ca le-am folosit logo-ul pe poza. :) |
Foarte frumos Passatul :) Il plimbi pana la Worthersee anul vitor ? :)
|
Quote:
Superba masina, iar jantele sunt criminale ! Multa bafta in continuare cu ea... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
In perioada sarbatorilor se poate vedea in CJ? Ca o sa fiu pe-acolo in concediu :D
|
2 Attachment(s)
@b08ygs - nee.. ma duc asa pana la iesire din tara, si de-acolo eventual o las si mai jos :lol:
@geo_gee2005_xxx - Adriano se referea la drumurile de-afara. Sunt bune, dar si amenzile pe masura. :) @B-99-SAA - de sarbatori o sa fiu plecat acasa, dar masina ramane in Cluj in parcare. Maine pun rotile de iarna.. deci nu cred ca o sa arate foarte stralucit cu ele. :) Da un semn cand vii in CJ, poate ma mai prinzi pe-aici sa ti-o prezint. ;) Si sa nu ramana postu doar cu textu.. atasez si doua poze. :) |
am vazut masina pin cluj , arata super bine , frumoasa rau e , ai grija de ea
|
Nu stiu,dar in Austria,pe mine si niste prieteni,cu un Golf 4 am fost toti,masina trantita,ne-a luat Politia si ne-a spus politaiu ca masina e prea joasa. Sincer daca imi zicea cineva,nu-l credeam,pana am auzit cu urechile mele :)
|
Arata foarte bine!! Felicitari si bafta in continuare! ;)
|
Quote:
Bafta |
Geniala masina!
M-am hotarat ce jante sa caut pentru la anul ! :) |
4 Attachment(s)
Multumesc! :)
Si.. guess what! Insfarsit l-am gasit, si am reusit sa-l cumpar. :love: :arrow: |
V.I.P Style :D.
Felicitari pentru roti si interior. |
mortal interiorul......totusi cat a costat? daca nu e secret. arata ca in prima zi.
|
Nu este nici un secret. :) 200euro a fost interioru, fara fetele de usi! Dar fete de usi am deja de piele. ;)
LE: Am uitat sa mentionez ca, sunt full electric, poate ma ajuta cineva cu o schema si niste sfaturi, sa le pot lega! Multumesc! |
Superb:shock:
spor la mesterit:p |
Full electric insemnand ce? Daca n-au memorii, desi ma indoiesc sa aiba, trebuie legate la + si -.
Cel putin eu cand mi-am luat interiorul de piele, asta am facut. Cu exceptia memoriilor, la care am fost nevoit sa renunt. Era mai complicat. Dar...daca au incalzire...vorba ta..schema electrica ar fi de mare ajutor. Bafta ! |
Full electric, insemnand ca, si reglajele sunt electrice. Scaunele care le am acum nu am reglaje, doar la scaunul soferului, si ala e manual (tragi de maneta si te lasi pe el.. sau te ridici de pe el, sa se ridice scaunu). Nu au memorie. Si la cum vad, s-ar putea sa ai dreptate, ca de la motorase nu vad sa vina decat 2 fire, ma gandesc ca + si - :)
|
Atunci + si - e solutia.
Eu le-am legat la bricheta. |
Ce interior in stare perfecta iti vine sal lasi in casa .... sa nu mai zic de jante ....
|
Sa ai noroc de masina asta cu caru, e mult prea faina. Interior, exterior, motor, tot imi place, sa te bucuri de ea.
|
aaa, fuck! :))) pfuai cum arataaaaaaa!!!!!!!! ;)
|
Quote:
|
ii super incredibil de tare :)) sa il folosesti sanatos ;) a meritat tot banutu .
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning