![]() |
Re: Modificari la bordul Daciei
10 Attachment(s)
o noua creatie marca OZN,cei interesati sa imi dea un PM...........................
APROPO ROBERT NU INTELEG DE CE BAGI TU TOATE CEASURILE ALEA CA ORICUM NU VAD CE TAMPIT SI-AR PUNE PE BORDUL DE DACIE CEASURI CU BRABUS SAU NFS SI ALE TAMPENII ,NU MAI POSTA DOAR DE DRAGUL DE A FACE CEVA. |
Auzi nu te intereseaza pe tine ce postez eu......poate ajuta pe cineva is oricum se poate sterge foarte simplu BRABUS,CLARION,etc....nu postez de dragul de a posta ci de a ajuta si pe alti colegi coforumisti.....
|
Quote:
hai ca esti tare... in schimb isi face lumea ceasuri cu...vior3l , si asta e bine :lol::lol::lol::lol: nu cu brabus:rolleyes2 robert, daca zici si care are marimea 1:1, adica numai buna de printat, iti fac statuie :D :-P |
2 Attachment(s)
Si bordul scufitei mele.....:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sunt ;)) dar care.. ... eu le-am luat pe cele albe , toate trei legate , si erau mai mari:|..nu cu mult dar suficient..si asa am desfacut bordul degeaba :D |
Quote:
Sper sa iti fie de ajutor Sincer nu stiu care |
;)) ideea e urmatoarea....eu circul zilnic cu masina...deci nu pot sa stau fara ceasuri...si nu stiu dimensiunile..daca as sti dimensiunile le-as modifica eu foarte usor in photoshop..in fine...cred ca o sa iau inca o pereche de ceasuri de bord sa le modific linistit acasa:D....si dupa ce le fac o sa dau toate detaliile aici pe forum..da mai dureaza...ii iau painea lu ozn ;)).....
|
Quote:
De ce sa dai bani pe ceva care poti sa faci frumusel si singur si in plus lui i sa cerut sa puna o poza fara ele mazgalite dar omu na ia fost frica sa nu ii fie furata ideea....Suntem aici sa ne ajutam dar in fine,fiecare cu conceptiile lui |
Quote:
|
fara caterinca si mistouri ca si eu ajut lumea de pe forum sa isi faca masina dupa bunul plac si daca omul vrea sa ii fac ceasurile cu,, hai steaua,, eu ii fac asa ceasurile pt ca omul plateste cum vrea si gusturile nu se discuta,eu pot sa pun aici pe forum cu fac ceasurile dar ce rost are daca anumite persoane care vor ceasuri modificate nu pot sau nu au cu ce sa le faca si le e mai usor sa vb cu mine si sa le fac eu asa cum vor ei.
si eu in felul meu ajut lumea de pe forum si toata lumea a fost multumita de cum au iesit asa ca nu vad de ce sa aberati cu paine mea sau cu nu stiu ce cozonac,nu mai fiti rautaciosi si daca as fi facut asta pt amaratii astia de bani faceam in euro si faceam cam 70 de euro un bord,fratilor am avut dacie si eu aveam la fel bordul facut si acum ajut si pe altii sa aiba borduri modificate dupa bunul lor plac. |
tin sa te corectez...tu nu ajuti...tu incerci sa iti vinzi marfa
daca vroiai sa ajuti, ajutai, nu cereai bani pentru asta , decat celor care nu au timp, sau celor care nu se pricep, sau pur si simplu nu vor sa faca ei din moment ce tu faci asta, si vroiai sa ajuti puneai un model de ceasuri, fara diverse chestii ( nu ca nu ar putea fi modificate foarte usor) sa luam un exemplu concret...eu am vrut sa stiu care din ceasurile de la inceput, sau din cele postate de rfg are dimensiunea 1:1, sau macar care este dimensiunea unui ceas, desfacut... presupun ca tu stii asta, dar nu vrei sa spui, ca altfel nu ai mai avea clienti aici nu e bursa...daca vrei sa vinzi , am vazut ca ai topic la anunturi auto ;) bafta |
1 Attachment(s)
giuabau, daca te descurci putin cu ceva program de editare, ia poza asta, si suprapune-ti ceasurile tale peste ea. are o diferenta de la ceasurile originale de aproximativ 1mm. dai fit to page la printare, pentru ca e facuta cum trebuie.
good luck |
multumesc....de vreo saptamana ma chinui sa aflu si eu informatia asta :D
|
20 Attachment(s)
cea mai noua creatie marca ozn in materie de borduri de dacie,sper sa va placa si postes si niste desene de planse de bord pt cei care au nevoie de planse de bord ca sa nu mai aud comentarii ca nu ajut comunitatea de pe forum.bafta.
|
Eeeeeee asa e mai frumos...numai bine
|
|
8 Attachment(s)
cea mai noua creatie marca, OZN ,facuta pt o dacie din bucuresti , b 27 btz, o dacie 1300 ,sper sa va placa noul bord al proprietarului..................
|
9 Attachment(s)
up.........
|
foarte frumos ultimul :)
|
Bai Ozn...deci m-ai lasat masca...a2a poza e criminala frate...e pe dacie 1410 nu ? Oricum...Wow! Felicitarile mele...:drunk: :woowoo:
|
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
2 Attachment(s)
cu alb am si eu bordul :D:D:D facut chiar aseara
|
Re: Modificari La Bordul De Dacie!!!!
daca puneai si un pret estimativ la unu' din ceasurile alea era super...
|
cum fac si eu ceasurile din bord?nu inteleg cum decupez la numere sa lipesc pe spate plaxyglass dintra cela..putin ajutor plz///
|
sau poze cu ceasurile din spate are cineva?plz reply...vreau sa le fac si eu..
|
care poate sa ma ajute si pe mine la modificare bordului unui 1300?
pt.contact va las un id de mess rapidistul_laury va multumesc! |
Quote:
|
Quote:
|
sallz baieti puteti pune niste poze complete cu ceasurile de 1300 pls :D
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
nu e prea scump cand pot sa mil fac eu dar ziceam de pozele care le trag la imprimanta daca mai lasi din pret poate il iau daca este dami un pm bafta:D
|
Quote:
|
Pentru imprimanta cautati modele deja la scara 1:1 si sa le printati pe folie autocolant alba,dupa care pe o carcasa transparenta de cd le lipiti,decupati sa intre frumos,matuiti spatele carcase transparente,vopsiti interiorul carcasei unde stau ceasurile cu alb,pozitionati strategic cate leduri vreti voi sau furtunas cu leduri pe el lipiti bine si voila gata un bord sucar ;)
|
ozn_yakuza scuze daca team jignit dar nu mi se pare ziceam de poze care sa le trag la imprimanta poze sa le scot pe foaie alba A4 sa le lipesc nu complicat dar..... mai scade din pret mi se pare prea mult totusi sa fim realisti 160 RON o gramada de bani si mai bn il fac eo impreuna cu tati care e electrician auto si ma scot mai ieftin si e o placere in plus bafta;)
|
apropo daca scot la imprimanta pe ce le scot ca sa se vada prin numere ce fel de folie e aceea si pe un de gasesc bafta la modificari:D
|
Ti-am dat toate detaliile pe mess dar nu stiu dc nu retii....mai bine strange bani si zi lui OZN sa iti faca un bord calumea,sincer.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pana nu iti bagi nasul nu inveti ;)......
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning