![]() |
1 Attachment(s)
offf nu va riscati la 50.... atunci luati`le asa.. una cate una ;) incepem cu..
:D |
e cam mare... shi cu tzeava mee... las ca acu iau asta unforgetable
|
so?! merge?! iti place?!
|
nice nice :) ... hahahahah
|
nice :wink: chillin :chillpill :)
|
1 Attachment(s)
continuam cu ... secreti love - nicos
astept pareri btw , psycho ... d c razi ? |
1 Attachment(s)
doamne parca v-a mancat pisica limba , daca tot downloadati , spuneti si ce parere aveti despre melodie va rog , multumesc...
continuam ... |
santos radeam d melodia aia .. e penala .. tov. mea e inebunita dupe ea .. oricum e prea belea .. mere un dans p masa :) ... da ... daca o ascultzi bine o sa vezi k e si o manea dupa ea facuta :)
ma duk sa dansez din buric ... :arrow: :arrow: :arrow: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: |
1 Attachment(s)
oooo bun asa
stai sa clarificam cateva chestii 1: eu-manele / baba-mitraliera , bun .. 2: Pai tu ii dansezi ei din buric ?! sau ea tie ? :) 3: dai o bere :P ti-am gasit soundtrack ptr dans ;) mai pun una ? :) tot de genu ? :) |
1 Attachment(s)
nicos e selektha... crazy english summer e una dintre piesele mele de suflet, uite aici ceva mai \"lent\" de la mine :wink:
free drift e superselekta... incepe cu un ritm ambierntal... dub ce o fi... shi maincolo da in drum n bass superselektha... :P PS am ceva trackuri noi de la lumdilla, supertari, vretzi careva? :eyebrow: |
santos :) prea treaba pune .. mai pune 1 2 ... d`alea ... pai chiar mai conteaza ... dupa 1 bere 2 .. dansez cu ea p masa :) ... hahahah imi aduk aminte de o faza .. dansam odata in mashina la un tov .. si erau nishte fumei langa .. si cum nu sunt intreg la cap una din ele ne`a aratat \" the finger \" si k suntem nebuni .. si la urmatoru stop .. i`am zis lu asta sa traga langa ele ... si le`am aratat LUNA :) ... sau capu chel cu freza p mijloc .. cum vretzi voi sa`i zicetzi ( curu ) . ... e un off topic da imi uitam ideaa
ideaa e oricum .. mai BAGA |
rog frumos , cineva sa transforme .zip`urile lui tekno in .rar
n-am winzip :( plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a pus multa muzica belea care nu`mi mere :( plzzzzzzzz |
poi mah... schimba numa extensia din zip in rar... ca nu-s arhivate :wink: :)
|
decat sa schimbi extensia din zip in rar .. mai bine o schimbi in MP# .. si chiar functioneshte :)
X - zibit - Hey Now Ying Yang Twins - Boom It`s on |
in mp3 am vrut sa zic :oops: :oops: :oops: is tare aiurit az...
|
te iertam de data asta.... :)
mai , clar , cu winrar`ul imi da eroare cand incerc sa desfac un .zip iau winzip`u si aia e ... sper sa mearga , mai bag chill de bun gust ? |
nu lua win zip mah :lol: schimba extensia in mp3 numa' :wink:
|
nu ma lasa... dau dublu click si`mi da eroare... ;)
|
1 Attachment(s)
:) mai ... psycho :) ti-am dat melodie pe care sa-ti danseze din buric , acum iti dau melodie pe care sa te pui intr-un genunchi si s`o ceri de nevasta :) enjoy
cand ne vedem la mare.... :) dai o bere :) :P |
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
Cu melodia asta tre' sa te trezesti in fiecare zi :P
|
1 Attachment(s)
alta bijuterie de melodie , ptr michael si ptr EA :P
|
Re:
Quote:
frate pe melodia aia poti sa`yti batzi femeia :) ... hahahaah |
1 Attachment(s)
poftim barosane
Direct :) :) de la mine ptr tine.. :) :) fara numar... turceasca cica :) am descoperit`o pe dc++ ... interesant nu ? :) :) `ai sa te vad... iti place? fumeii ii place ? :) daca dansezi vreodata p ea ... filmeaza :) vreau sa rad cu lacrimioare :lol: m-as risca eu sa danse/filmez pe ea :) :) da pm... nush daca s`o fac sau nu :lol: |
5 Attachment(s)
riccardo ebersp***a masii niciodata n`o sa fiu in stare sa`i pronuntz the last name .. anyway .. muzica frumoasa.. :cry:
|
Santose iti recomand : Liviu Guta & Play AJ - Barbatul ideal
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: enjoy *fara numar pentru Santos italianu` |
:( mai incearca... :cry:
|
1 Attachment(s)
sper sa nu mai fii fost pusa pondeva asta :roll:
enjoy : :headfones |
Re:
Quote:
frate las k vii tuh la vara la mare ..s i iti pun p femeia mea sa dea din cur manele si pun pariu k o sa`ti cam placa manelele :) ... hahahaah ... facem pariu :) .... io zic k o sa`ti rupi omuletzu urland p Gutza :) si cu femeia mea p boxa ::))) |
neeaaah :) am o \"femeie\" tare geloasa.. :) face urat.. :)
ne vedem la un suc.. neaaparat frate.. serios.. te-am poopat .. ne vdm la VARA !! :D si btw : manelele... merg.. dupa.. ceva alcool :) asa.. pe uscat.. nu :D |
Parerea mea este ca fiecare asculta ce vrea, chiar si in mahina. Singura muzica crae merge pe mashina este Rap-ul si House-ul, manele si lautareasca sau latino, greceasca, wtf r u stupid. Bine ca nu v-a luatzi mini van ca sa luatzi lautari cu voi in mashina ca este foarte tare si la moda :evil:
|
Cea mai tare melodie e siempre pusa de cioli, mersi mult!!!!
Vreau si eu o melodie plssss Se numeste Paris Latino si vreau varianta remixata, k originalele le am Bandolero - Paris Latino, Star Academy 2 - Paris Latino, fara astea k le am Vedeti si voi ce mai gasiti si puneti aici, mersi mult PEACE :peace: |
Nu-i luati nimic! M-a pus sa-i iau albumul Nelly si nu a luat decat cateva melodii... Pt ce tineam eu spatiul ocupat... :no: :raving:
|
Uite aici Mr.Nice ce am gasit eu pt tine !!! :)
SCHIMBA EXTENSIA DIN RAR IN MP3!!!! K NU E ARHIVA daca nu e asta mai caut k mai erau niste mixuri pe acolo :D |
daft punk - human after all
2 Attachment(s)
WTF? shtergetz plz postu asta
|
daft punk - human after all
3 Attachment(s)
Quote:
printre altele... am facut rost de \"human after all\" albumu lansat de daft punk acum 3 zile... e bethon!!! \"It's a grittier, darker album than Discovery, pumped full of the Daft Punk trademarks - analogue synths, obscure guitar riffs, robot voices and sassy beats\" |
1 Attachment(s)
hai k va dau una belea :) ...
da vreau si eu melodia aia a lu cream cu cerebel .. achante ... :) ... heheheh |
vreau si eu melodia aia d la Kiss care o baga ashtia cu P w l a ... nu aia cu p w l a boy p w l a cavalo .. asta ultima mai ritmata ...
|
vezi daca e asta https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=153766#153766 ...(postul meu :) )
|
hai k o sa va urk o manea .. sper sa nu va iasa bashici .. da nu acum k mere aiurea netu .. maine seara .. sau dimineatza ok :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning