![]() |
Re: Tm 24 Ady
Quote:
|
Quote:
|
Ady, tu postezi poze cu toba de CONEX?cea mai tare;))
|
chiar imi plc masina ta...multa bafta in continuare la tunarit.....
|
Quote:
|
ok , eu ma refeream ca e de calitate indoielnica .tobe aveam eu si stii ca ma puteai deranja.bafta
|
oricum nu prea mai gasesti tobe bune cum erau odata...inainte te tinea o toba cativa ani buni acum mai mult de 2 ani nu cred ca o sa reziste
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Incet incet adun materialele necesare pt a face din masina ce era inainte :D
|
asteptam sa vedem "produsu" final;)
P.S. se vede ca esti fan inrait Ferrari ti-ai pus si steagu pe perete:D |
2 Attachment(s)
Poze cu grila in faza de lucru...
|
ai pus tabla peste ea?sau ce?k arata bn ...
|
Quote:
|
Hai salut! Man, am o intrebare pt tine: Dacia verde ai avut-o in familie sau ai cumparat-o de la cineva? Intreb pt ca am avut si eu una indentica care a ajuns la Timisoara si ma gandeam ca poate poate ;)
|
Quote:
|
Multumex! Bafta in continuare!
|
1 Attachment(s)
Am o intrebare : cat merita sa dau pe 4 jante model ca cele din poza de mai jos ?ca are cineva de vanzare si mi-a spus sa ma interesez cat valoreaza si sa-i fac o oferta cat ii dau pe ele...
|
depinde in ce stare sunt da mai mult de 5-6 milioane nu merita sa dai ;)
|
sall man...am si yo o problema si nush cum sa o mai rezolv....uite id meu si intra pe mn pls .....aaa si app o sa iasa marfa grila...baftaaa...id:adryan0.aditzu
|
2 Attachment(s)
Masina a intrat in lucru de azi :) ....
|
bafta si astept sa vad cum o sa iasa,sper ca saptamana asta o vopsesc si eu pe a mea.
|
Bafta si tie.La mine e o problema:vopseaua Policolor ce se fabric acum e diferita de cea cu care am vopsit eu masina inainte_acum corespunde normelor europene si nu sunt 100% sigur ca o sa am acceasi nuanta dar nah ramane de vazut...pana vineri sper sa fie gata masina
|
frumoasa masina imi place mai ales ca este rosie:D
|
bafta adi!!!vezi sa iasa cat se poate de bn!!!;)
|
bafta. sper sa iasa ceva frumos. si daca tot vrei sa faci ceva fai partea fata model 91
adica cn1. bafta |
Azi noua aripa a primit un strat de sprit-kit,pragul a fost reintregit cu chin cu vai ( s-a rupt in 4 bucatele bucata ce lipsea din prag ),capota a fost si ea reparata.Urmeaza a fii reparat spoilerul cu prelungirea de pe el si apoi ultimele pregatiri inainte de vopsire.Mai e ceva de lucru dar incet incet_prea incet :( va arata din nou a masina :D
|
multa bafta...man te rog yo ceva am observat ca esti din timisoara.poti sa ma ajuti si pe mn cu ceva...vreau si yo semnale transparente pt cn2.intra si u pe mess sa imi dai mai mute detali....daca poti sa ma ajuti???ms mult
|
4 Attachment(s)
Am scos si eu azi masina de la vopsit partea din fatza,de fapt de la manjit.Am ajuns la concluzia ca desi era un vopsitor care face lucru de calitate ( asta din recomandari si vazut alte masini vopsite de el ) cand vede ca e vorba de Dacia o cam da peste cap si nu e primul care face asta_ce mai oameni,nu mai gasesti pe nimeni care sa faca lucru de calitate.Dai o carutza de bani si fac lucru de mantuiala.Asta e acum,fapta e consumata.Urmeaza saptamana viitoare sa incerc eu sa recentrez grila si ochelarul din partea stanga.Sper sa reusesc ceva.Oricum va arata mai bine decat acum cum a facuto vopsitoru... :( .Apropo stie cineva cum sa scot vopseaua de pe cauciuc ca e gazat rau de tot :(....
|
hai ma ca a iesit bine vopseaua ,cel putin asa se vede in poze si ochelarul ala nu e el bine asezat deaia sta asa.plasa aia ar mai trebui vopsita cu negru odata.
|
Quote:
|
hai ca a iesit bn...dar cam varza vopsitoru k nu ti-a pus nimic pe cauciucurile alea....acum ai de curatat la ele....vezi sa nu uiti de mn .....hai baftaaa
|
Sal.Am si eu o intrebare:as vrea sa pun pompa de benzina electrica pe masina mea ca asta ce o am nu face fatza deloc.Imi puteti spune de la ce masina se potriveste?si ce alte modifiari ar trebuii sa aduc pt a o monta?.Mersi....
|
cum sa nu-ti faca fata ? ceva nu e in regula acolo
pompa electrica de damas parca era care merge bine ca debit pe dacie |
Quote:
|
sall man...ai rezolvat ceva din ce te-am rugat eu...ms ...bafta
|
1 Attachment(s)
Azi am ''recentrat'' grila si ochelarii de la masina cat a mers.Mai mult nu am reusit nici in ruptul capului :(
|
e mai bine decat inainte,dar suruburile alea dau k dreaq acolo.da-le cu niste rosu sau renunta cumva la ele.
|
Quote:
|
O problema mare a aparut aseara : deodata mi s-au stins becurile din bord,faza scurta si lunga a continuat sa functioneze dar pozitia pe spate nu :(.Am umblat pe la sigurante dar nimik.Ce sa-i fac?pt ca in rest functioneaza toata instalatia electrica doar pe spate nu mai am pozitie :( ( nu sunt arse becurile )....
|
ai pierdut undeva o masa,,,,,intrebarea e unde...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:15. |
- Copyright 2026 4Tuning