![]() |
Re: b 39 tdh
a filmat careva evenimentul? daca da sa posteze si el:):P sa vedem cum a prestat morcovul:P
|
Quote:
|
Quote:
|
Am ramas :shock: masina este trasnet. Felicitari propietarului cred ca este foarte fericit de ea si de apreciat munca care a fost depusa de el si de prieteni lui. Respect numai bine.
|
Bv Morcove...! Pacat ca azi n-ai prins-o pe a 3-a cum trebuie! Oricum, s-a vazut bine azi la categoria ta singura dacie ;)
Numai bine ! |
Frumos! GG Morcov!
|
2 Attachment(s)
Morcov la Buzau:D
|
5 Attachment(s)
cateva poze si de la mine:D
|
Pacat de munk depusa .....numai morcov stie cat a muncit ca sa poata ajunge la cursele de la Buzau....nopti nedormite ....multi bani bagati in cele 3 motoare pe care le detine ca na ...omu este contrabandist de 16V .........si totul s-a terminat inainte de a incepe ...a sarit timoneria .......din punctul meu de vedere merita tot respectul pt ceea ce a facut ......masina fuge destul de bine .....mai trebuie sa schimbe ambreiajul ala ......cat despre cursele de la Buzau ma abtin de la comentarii ......ceea ce pot sa-i transmit lui morcov pe aceasta cale.....desi as putea sa o fac face to face sau telefonic ....dar vreau ca toata lumea sa citeasca si sa invete din greselile altora ca ....asta este cursul vietii...nimeni nu s-a nascut invatat ba din contra am invatat unii de la altii .........graba stica treaba ....si sti prea bine asta ca nu este prima sau ultima data cand ti se intampla ...... ceea ce vreau sa spun tuturor celor pasionati de curse si tuning ....ca putini sunt cei care reusesc sa atraga admiratie si faima asupra lor cu o dacie ...multi au incercat putini au reusit .....oricand va veni baiatul lui mamica si taticu cu o masina stock si u iti vei lua bataitza ....asa ca nu va agitati .....gustul este lung viata-i scurta ......
|
ghinionul nesansei! a dracu timonerie :( Pacat, ca motorul mergea ceas, reglat de profesionisti
|
tot cutia de 21 e pe masina?
|
Quote:
|
felicitari DRT va mai asteptam la bz :D
|
Asta este! Data viitoare venim mai pregatiti.
Oricum organizarea a fost de tot c..........-ul., grupe facute la misto, hai sa ii dam paia de la DRT impreuna mai scapam de ei.... |
Quote:
Quote:
|
pai si tu mai faci parte din "bond bagabond crew"? tu ai impresia ca o dacie intra in clubul lor? tie ti`a dat maicata un passat cadou la 18 ani, iar la 19 ani ti`a luat taicatu "cip" si "genti"? nu ti se pare ca au tot dreptu si juma` din stangu, sa impuna respect.. bai morcove, baga`ti mintile`n cap ... lumea a uitat cand venea S G M`u si W R C`u, sau cand ai batut tot din grupa ta la Pitesti si ai iesit pe locu III ...
|
mister morcov vii duminica 14.09.2008 la sfantu gheorghe la linii?
|
Quote:
Traseu:Str. Fabricii (drumul de intrare in orasul Tg.Secuiesc dinspre Brasov): lungime: 402 m. Taxa de înscriere: 50 RON |
cred ca e la prisma duminica
|
Quote:
|
iti spun eu sunt vreo 300km...
|
Quote:
|
Quote:
|
Exact. Oagari este denumirea capetelor de creta din Ungaria Mica. :)
|
3 Attachment(s)
poze spion ...
|
e poza din parcul inchis, cu staff-ul tehnic.
|
imi plac pasajel spate!:D...dau mult mai bine ca cele vechi!;)
|
1 Attachment(s)
:D nebunie in deplasarile astea :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Poza cu TDH-ul urmat de Boom-ul Sonic o are cineva?
|
Quote:
|
Quote:
|
doar se verifica starea tehnica a masinii
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
acea planetara care arata cam asa ...
|
wow....nu stiu cum nu v-am vazut acolo ca va invitam in servisul de langa peco ,sa nu o schimbati in ploaie....si chemam si mecanici sa vada si ei cred ca pt prima oara in viata lor un asemenea motor pe dacie.....daca le as zice ca vreau sa pun un asemenea motor pe dacie ,nu cred ca se baga nici unu ,dar mari mecanici se dau....Carburatoarele alea reglate bineinteles o tura inainte si una innapoi cum zice SGM ,si au vazut rostu la cursa cu dacia YLI care din cate am auzit avea acelasi motor ca tine numai ca era pe injectie....
|
a fost cursa morcov - yli ?
|
1 Attachment(s)
Scz pt calitate,e filmat cu tel mobil
|
Quote:
Consumabile.... :lol: ca deh...ala avea si casca.... :p |
TAF-ule se pare ca a fost....just una bucata intrebare...morcov-yli a fost cursa la pitesti???
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning