![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
9 Attachment(s)
Mersi de urari baieti :d.
Nici nu se pune problema sa mai merg vreodata cu 3 persoane in masina si in afara orasului : NICIODATA. Cauciucul freaca in plasticul de la bara spate.A frecat asa de mult incat surubul respectiv care tine plasticul de la bara spate s-a polishat :)).L-am dat jos ca incepuse sa imi faca model pe cauciuc si am taiat si din plasticul de acolo ca oricum nu se observa.Parca acum numai freaca asa de rau... e greu sa combini placutul cu utilul. In vara anului viitor masina oricum o voi vinde.Urmeaza ceva mai mare si an mai nou gen : bora,e46 sau ceva in genu. Maine imi ajunge folia pentru stopuri. Stie cineva niste semnalizari de 6n2 second hand ?? In alta ordine de cuvinde cateva poze de ieri: |
Arata prea bine polonicu,pacat ca il dai asa de repede.
|
pacat ca vrei sa o dai :( ca arata foarte frumos ... acuma nu ai ce sa faci pasiunea e pasiune si merge mai departe :D
|
Un bandou de g3 tiar trebui pe bara fatza, sa maturi cu el pe jos
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-ar incanta o buza de seat ibitza dar nu prea gasesc prin zona.
Azi i-am colantat stopurile le-am refacut rosii inafara de marsalier, am gasit la dezmembrari placa din spate de la portbagaj,suporti boxe usi cu tot cu boxe noi,am mai gasit burdufurile de la usi ca imi lipseau ,i-am cumparat material pentru plafon si pentru mai multe elemente de interior.Voi merge pe o imitatie de piele alba-galbuie. De maine ma apuc de treaba si sper ca mai pe seara sa termin cu tot ce mi-am propus. Am facut o poza in graba(mult prea in graba) ...postez una pana maine: |
Arata foarte bine stopurile.
|
3 Attachment(s)
O poza mult mai concludenta cu ele:d.
Montat suporti de boxe pentru usi + boxe noi ,burdufe,retapitat placa din spate de la portbagaj in semi piele +2 boxe magnat iar acum urmeaza stalipii si plafonu. |
Quote:
Ia zi si mie te rog cate ceva de boxele alea ca m-ai facut curios, stii ca asta e slabiciunea mea :lol: |
Quote:
|
la faza cu jantele in talon ... nu prea merita :)
ai talon nou sau vechi ? eu am incercat sa imi omologhez jantele de pe masina... si nu am putut , mai ales ca aveam talon vechi si era trecuta dimensiunea inainte aveam ... 195 / 65 / 14 ... si am vrut sa trec 215 / 40 / 16 :lol: si cand am fost la RAR ... surpriza ... in afara de alea ce le aveam inainte , nu am voie , omologat , decat 195 / 55 / 14 :))) deci am facut singur lucru normal , logic si legal ce se poate face :) am baut o cafea... si din greseala am dat cu mana , am varsat peste certificat DIN GRESEALA, si cand am incercat sa dau cu un BURETE sa iau cafeaua ... s-au sters datele de pe el :lol:... si a trebuit sa il schimb cu unul nou :rolleyes2 pe care nu e trecut dimensiunea cauciucurilor :lol::lol::lol: |
Quote:
Singura rezolvare e sa mergi la risc , asa cum fac majoritatea care au astfel de probleme . Bafta |
stiu ...nu am zis ca merg "legal" sau totu e ok acum :)
dar inainte , putea orice politist sa imi dea amenda + retina certificatu .. pentru ca erau dimensiunile in talon trecute... acum doar daca sunt oprit de RAR.... la risc ... dar macar un pic mai scap |
si ? ce sa iti faca ? te duci la RAR cu dovada si platesti 80 lei ca sa iti dea o foaie cu care te duci la Rutiera sa iti ridici certificatul....nu stiu daca si la jante e la fel...dar la folie asa e:)...bine..pe langa amenda
|
da.... de amenda era vorba :) ca era sa iau una ... dar am rezolvat "romaneste" ca sa nu imi opreasca certificatu
ca m-au oprit 2 tarani ( a se citii cetateni ai legii dintr-o comuna ) si avand dimensiunea in talon .. nu am putut sa zic " domne nu stiu, asa e masina de cand am cumparat-o " :) ca altfel nu e nici un stres .... te opreste , amenda+ certificat , mergi cu tablele omologate (ale mele de iarna ) la RAR , aia iti dau foaia si ridici certificatu .. dar e vorba numai de banii in plus de amenda + pierdut timp cu umblat , alea alea :lol: |
Adica tu pe passat nu ai voie mai mult de 14 iar bunicu-meo pe golf 3 are 195/50/15? Foarte corecti baietii la rar :))
|
Quote:
am fost cu talonul la RAR .. si culmea , ca mai si cunosc pe cineva acolo. si am rugat sa imi spuna ce variante am , ce dimensiuni tot pune, in afara de cele pe care le aveam deja :) si am 2 variante ... ca sa am de unde alege :)) 195/65 sau 195/55 ... ambele pe 14 :) |
8 Attachment(s)
Mersi pentru lamuriri baieti:d
Postez cateva poze de ieri.La masina nu am mai lucrat nimica,am luat si eu o pauza.Din pacate nu am gasit pe nicaieri o bara completa GTI dar voi mai cauta. |
Ce bine poate sa o dea masinuta asta :X
|
Cred ca e cel mai frumos polonez de pe forum dupa al meu bn inteles:)) .... imi place mult poza 4 parca e luata din nfs :->
|
nu vrei sa o faci turbo? am tot ce iti trebuie
|
Mersi pentru oferta vladucutz dar nu imi prea pot permite asemenea modificare avand in vedere ca la anu vreau sa o schimb pe ceva mai nou.Momentan caut bara pe fata cea dintr-o bucata din plastic.Poate ma aude careva :-" de pe forum si ma poate ajuta.
|
te costa destul de putin pentru un asemenea proiect...27 mil toate piesele si ramane sa iti faci tu evacuarea
|
La anu cand o vinzi o iau eu :D serios!
|
3 Attachment(s)
Doamne ajuta! :D
Dupa mai multe tentative,am reusit sa imbrac stalpii interiori si o bagheta de la plafon spate in imitatie de piele crem. Tot va trebuii sa imi fac curaj sa fac si plafonul intr-un final.O sa intre mult mult prenadez in el:d dar schimba mult aspectul. |
sa te vad cum iti faci si chederele crem :))
la mine a fost mai usor sa le fac negre, la crem o sa bagi 3 tuburi de crema de pantofi in ele :)) vezi ca plafonu e cel mai spurcat, mie mia luat 3-4 zile sal fac calumea |
:)) Si acum imi spui dupa ce am dat jos vechea tapiterie de pe el?Maine ma duc sa cumpar materialul;)).Pai chederele le las mai bine asa cum sunt.Au culoare deschisa asemanatoare materialului pentru plafon iar in masina e mai intuneric ca afara .Nu o sa dea chiar asa de urat.Voi incepe cu plasticele de la stalpii spate pentru a-mi face incalzirea:)) iar apoi plafonul.
|
Asa am zis si io, ma minteam singur ca da bine cu ele normale :))
O sa vezi, ca daca le faci crem dau si mai bine. Baga crema de pantofi in ele :)) |
1 Attachment(s)
A mai ramas sa fac plafonul care nu il reusesc.Am terminat stalpii din spate,mijloc si fata de tapitat.
De 2 luni caut bara de GTI dar nu gasesc.Pe unde sun ba le-au dat ba nu le au complete. Cu riscul de a fi injurat intreb ce parere aveti de asta: |
Eu zic ca nu se potriveste cu stilul ales de tine la polo :)
|
eu zic ca nu se potriveste cu nimic
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Gata am inteles:D oricum nu eram nici eu de acord cu ea(nu stiu ce fusese in mintea mea).Mi-am propus sa numai investesc bani in masina fara sa fie nevoie daca tot o voi vinde.In concluzie decat plafonul si cu aripa cu rugina o voi mai face la ea.In rest doar intretinuta.Asigurare si rovinieta zilele astea facute si atat!
Ce parere aveti de o bora? Am oscilat intre mai multe masini dar la final au mai ramas doua: golf 4 si bora.90 la suta tind spre bora.O prefer mai mult pentru aspectul exterior si pentru spatiu. Oricum,cateva poze cu stalpii facuti: |
Quote:
|
Spatiu in bora? :))) eu votez passat sau a4 ;)
|
Quote:
|
Ford Transit
|
Buna asta trafy :))
|
4 Attachment(s)
Ziua de azi a venit cu schimul rulmentilor pe spate si un filtru sport.Intre timp am gasit un plafon intr-o stare foarte buna.
Imi e greu sa renunt la Polo cand ma gandesc ca mi l-am facut asa cum vrut. Urmeaza sa fac aripa si o refoliere la geamuri spate plus fata dar transparenta foarte redusa. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:23. |
- Copyright 2026 4Tuning