![]() |
Re: Am nevoie de../ Caut..
Nu am mai incercat la onevest am gasit langa uzina rulmentu de 14x1.5 a costat 30lei dar nu e chinzesc.Am luat si prezoanele am dat fuletu a mers perfect nu ma gandeam sa taie asa bine tarodu ori e moale butucu.Am avut 2pe dreapta unu pe stanga spate ambele.Pe viitoat am sa le fac pe toate.
|
foarte tare felicitari si succes
|
Ms la fel!
|
frezor brasov
salut aveti idee unde as putea sa gasesc un frezor in brasov
|
Caut sa cumpar o armura moto,nu de cross.Tavi 0753402160(raspund doar la telefon deoarece intru foarte rar pe forum,ma deplasez unde doreste vanzatorul).Multumesc anticipat
|
Stie careva unde gasesc 4 actuatori pt inchiderea centralizata?
Am nevoie de niste actuatori "seriosi" , tapeni care sa inchida si sa deschida calumea ca porcariile de la inchiderile din comert sunt de 2 lei.Daca tija opune putina rezistenta moare actuatoru.Mersi |
Cel mai bine mergi la dezmembrari si cauti niste actuatoare de pe la masinile vechi,vw renault ceva,altfel toate inchiderile astea centralizate universale sunt identice ca si conceptie,difera doar culoarea si uneori plasticul din care sunt facute...
Nu strica sa dai si cu putin spray degripant pe broaste :D |
Au avut ceara sau vaselina din aia albicioasa din fabrica , si pe broaste si pe balamale si cam peste tot.S-a cam dus in ultima vreme da am dat cu WD40 , problema e ca am pus actuatorii in locu la aia care au fost pusi de fabrica si e putin incomoda pozitia la tija si actuatorii astia fiind de 2 lei cum intampina putina rezistenta se retrag sau se opresc la jumate.Rezistenta nu e mare ca la mana merg usurel , da se si simte diferenta intre un actuator din asta si actuatoru la portbagaj(care e original) , apai ala cand impinge , impinge nu gluma + ca se aude altfel cand actioneaza , mult mai "violent".
|
Salut. Stiti cumva unde maresc si eu gaura de centrare la un set de jante de la 57.1 la 60.1 ? Multumesc
|
1 Attachment(s)
Stie cineva unde gasesc 3 capace de cauciuc pentru far de astra g cu lupa? (cele din poza) Ca si dimetru: cel mic 75mm iar cele mari 100mm
|
are cineva 2 capace pe 13 prin beci uitate?
|
Infoliere
Salutare.
Caut niste adrese unde as putea infolia capota. |
1 Attachment(s)
Aveti idee unde pot gasi capace asa pt jante? Nu neaparat ptr ATS, cred ca merg si de pe Borbet.
|
e cineva in brasov care se ocupa cu evacuari/tobe esapament? i-am schimbat teava de dinainte de toba finala acum un an si acum iarasi s-a spart iar la a tatalui meu s-a spart toba cumparata de noua acum un an.
ma gandeam ca poate se poate pune teava de inox(am inteles ca e mai rezistenta in timp) si poate niste tobe care sa dureze mai mult de un an.multumesc. |
Stelco. Dar preturile sunt pe masura.
|
Mai degraba la Stelco din Lunca Calnicului, preturi mult mai mici.
Sau in Sacele |
multumesc baieti, o sa ma interesez de preturi.
|
Nu stie nimeni unde sa maresc si eu gaura de centrare la un set de jante de la 57.1 la 60.1 ?:(
|
Daca cauti inele de centrare iti faci la comanda la hidraulica sacele am mai zis de 10 ori.
|
Nu inele de centrare imi trebuie. Sa maresc gaura de centrare a jantelor de la 57 la 60.1. Daca era invers de la 60 la 57 atunci imi trebuiau inele.
Multumesc oricum de sfat in caz ca o sa am nevoie :). |
1 Attachment(s)
Pai in cazul asta iti trebuie sa le alezezi. In bartolomeu in curte aici nu stiu cum se cheama. Ti-am facut semn pe harta. Intrebi si tu la poarta sa te indrume catre strungar. Langa val serv. Dar nu stiu daca face si asa ceva.
|
stiti careva un dealer oz racing in Bv? am nevoie de capace la jante!
|
Quote:
|
Incarca o poza cu janta cu tot cu capac, sau modelul jantei si marimea ei, poate o rezolvam
|
1 Attachment(s)
oz ultraleggera 17"
|
Quote:
|
mersi bigu!
|
stiti vreun service de telefoane ieftin? aveti vreun prieten ceva? am nevoie pentru un lg shine..,se blocheaza la logo si am fost in 3 service-uri...unii ca e banda altii ca e softu...vreau sa fiu sigur...eu de la soft cred ca este...
|
IN orinzont 3000 sunt mai multe service-uri dar pe exterior undeva la mijloc e un service (incapere mica dreptunghiulara) cum intrii in dreapta e un ghiseu mai inalt (service) . Acolo tot timpul mi-am rezolvat pb la telefon ieftin si foarte repede.
|
salut..am si eu nevoie pentru o zi (joi 28.06. Identificare RAR) de un set de jante 4x100 cu centrul de 56 echipate cu :-175/70R13
-185/60R14 multumesc mult |
La autentificare nu se uita nimeni la cauciucuri :)
|
se uita;) cand mi-am facut autentificarea la golf s-a uitat la roti ca erau pe 14 si aveam 13 in talon
|
si ai avut probleme daca nu era aceeasi dimensiune ca in talon?
|
Salut, cine ma ajuta si pe mine cu colantatul unor elemente la masina in carbon ? am eu materialul ... doar sa mi le imbrace si platesc mana de lucru. Astept PM, ms (BRASOV)
|
Si un electrician sa monteze o alarma stie careva ?
|
Ma puteti ajuta cu o informatie despre un atelier specializat in rectificarea discurilor de frana ? Multumesc.
|
|
Quote:
|
are cineva un soclu de bec tip sabiutza...eventual de la logan pozitie sau aripa?
|
salutare, am nevoie neaparata de un vag com pentru golf3 din 1994 motor 1600 cod abu benzina, mi se opreste in mers sta turata la 1800rpm si nu stiu ce sai mai fac:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning