![]() |
Re: E36 - Inca un cabrio...
Quote:
|
asa iti trebuie daca vrei volan /// :-< ce zic luminile alea de la ceasuri :-w ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
am vb acum la telefon, aseara le-a pus la posta....;) si daca tot veni vb de volan sa-i pun o poza......vroiam sa postez cand sunt gata si restul elementelor asortate... |
stie cineva cum se da jos emblema de pe volan?....trebuie desfacute niturile alea de la capacul de la airbag????:?:
|
1 Attachment(s)
Vecine unde umbli la orele astea ? :D
Ceva proaspat :D nu mai pot de dragu ei cand o vad cu roatele astea :P Attachment 2460645 |
ii cam place sa se plimbe la pisica asta....;) si, cum a vanit caldura noaptea e spectacol...:D....ms, frumos si mie mi-e drag de ea:lol:
|
Atata o mangaiati , sa nu se obisnuiasca prost si sa ii se urce la cap.. Pisiciile astea tare salbatice is :)) bravo uks , lupta ! :))
|
1 Attachment(s)
.......
|
Uliuuuu maiculitaaa!
E geniala! Felicitari. |
Prea frumoasa matza. Am vazut-o de cateva ori prin ora si atrage imediat privirea
|
multumesc ptr aprecieri si tie "mareo" ptr poza....:D.... poate vara viitoare.....un pic mai visiniu.... sa fie exact ca si interiorul dupa ce e gata;)
|
Toata seara te plimbi :P vin si eu :D
|
Quote:
|
stai la iuliu maniu cumva?:D
frumoasa masina,sa ai parte de ea,cat despre jante...8) |
Quote:
|
ai mai facut acele alea sau ceasurile ce aveai de facut :-W? ? ? ca nu te-am uitat >:)
|
le-am facut dar nu sunt multumit....vin maine cu precizari...
|
11 Attachment(s)
Quote:
in rest nu am mai prea avut timp de ea ca de o luna am inceput serviciul(am fost in concediu de cresterea copilului 2 ani ;) )...am facut cateva chestii la interior cu piele si astept sa aiva timp de mine cel care mi le-a facut ca sa ne apucam si de scaune...am nevoie de o emblema de volan daca are cineva, indiferent de stare ca oricum lipesc o emblema cu rosu peste:D cateva poze.... |
Mie, volanul nu-mi place cum a iesit ; cred ca era mai bine de faceai airbagul intr-o culoare, nu in doua !
Parerea mea ! |
Quote:
volanu (mai bine il lasai cum a fost el original) si culoarea lumini ceasurilor din bord n-au ce cauta acolo sunt prea URATE! Ar mai fii stopurile spate, SCHIMBA-LE repede! in rest masina e frumoasa |
cel mai important e ca mie imi plac asa cum sunt toate, mai putin rosu ala din bord care trebe mai intens, asa ca raman in forma asta bineinteles....dar e liber fiecare sa isi spuna parerea si ma bucur de interesul ptr. masina.....:D
|
https://www.youtube.com/watch?v=V1NyR66SOzY uite asa ceva sa incerci sa faci daca tot ai interior rosu si vrei si pe la bord ;))
|
7 Attachment(s)
Quote:
ON: .....niste poze de calitate.....:lol: |
Arata extraordinar de bine masina!!!
Felicitari! |
Quote:
|
super masina, am vazut-o live in fiecare zi :D, tu erai cu ea la costinesti, langa terasa ALEX?
Nota 10 pentru masina si pentru proprietar :) |
Arata extraordinar de bine masina!!!
Felicitari! ms. ptr apreciere!:D Avea. Nu le mai am ) Adica le am dar is de vanzare daca le vrea cineva. Eu mi-am pus alea de pe is , alea de anglia cu mph si kmph . Salutari mosule. Mai da si tu un telefon ca am uitat de tine le-ai dat jos deja??/:lol: nu ziceai ca iti plac?...aaa.... le-ai pus pe alea de anglia parca....;) Quote:
|
Nu poti sa ii pui tetiere si in spate? Cred ca ar arata mai bine.
|
Quote:
|
e piesa masina !
|
Quote:
|
Ajungi cu ea la intrunirea anuala E36?
|
Quote:
|
ceva noutati ? ce mai face pisica ?
|
Un mic mare necaz...dupa cate am vazut,adevarat?
|
Quote:
|
au,aiurea sper sa nu fie ceva grav ...
|
Quote:
bafta sa o faci la loc!!!!!!!;) |
Asa rau te a lovit ?
|
lasa-mi pm daca vrei cu ce ai 'spart' la ea si daca mai am ceva te ajut cu placere
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:59. |
- Copyright 2026 4Tuning