![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
naspa...fiidca are potential :D...
|
Quote:
|
Te-am descoperit......:) vladutzule:)) .......ce mai face sora ta alinutza?:) hai ca te-am lasat...si poate ne vedem pe strazi:)
|
Quote:
|
Stie cineva ce anume trebuie facut, de ce acte e nevoie si etc pt a obtine numerele provizorii? :D trebuie facut si RAR-ul sau se face in momentu inmatricularii? Thanx a lot
|
masina are potential...dcu pution gust si multi bani faci ceva deosebit din ea..parerea mea :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fulvius ai uitat un aspect.La RAR tot trebuie sa te duci pentru identificare(se citeste seria masinii(vin-ul)si iti da un certificat de autenticitate)Fara asta degeaba mergi la politie simi ca te trimit ei inapoi.
P.S.bine v-am regasit... |
Quote:
|
Mosu una e rar-ul masinii care inseamna sa se verifice masina tehinc la RAR si alta e identificarea masinii care se face tot la RAR unde iti citeste numa seria sasiului.Nu stiu cum ti-au dat tie numere rosii fara identificare....
|
Quote:
|
Quote:
|
Sarbatori fericite si sa va aduca mosu' tot ce va doriti !!! :D:-P
|
Quote:
|
multumim la fel...si sa va aduca mosul ce vreti...eu vreau un motor de cel putin 300 de cai putere,iar la anul viitor o sa vreau o suspensie bilstein,si dupa 2 ani frane brembo...la 18 iau carnetu,iau o calibra,le montez pe ea,si gata sunt un om fericit..planul perfect :D :))
|
sarbatori fericite!
|
ma pis pe ele sarbatori scz de expresie am varicela 2sapt nu ies din casa x( :((((((
|
Sarbatori fericite si La multi ani! :D
|
Quote:
|
Ho Ho Ho ...sarbatori Fericite Fratilor !
|
Quote:
|
Vladutz mai traiesti?:))
|
Quote:
|
vladutz u ce numar ai la Seat ca am vazut multe in bt mai ales cu luneta si geamurile dein spate fumurii :-??
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o intrebare vreau sa ii pun pe polo xenon ce se merita xenon sau angel eyes ? :(
|
*•.¸*•.¸ ¸.•*¸.•*¸.•*¸.•*¸.•*
«•.** La Multi Ani 2008!! ** .•» ¸.•* ¸.•*¸.•* *•.¸*•. Sa avem un an mai bun si cu o eventuala intalnire pe toata moldova. :-) La Multi Ani si multa sanatate !!! |
Hihihi :) stiu eu ce nr are vladutz asta!:)
|
Quote:
|
Un mic accident:
Mergeam pe stradutza aia care iese de la elie radu .....si aveam ceva viteza ....cam 40 km la ora...viteza cam maricica pentru vremea si poleiul de afara....si hai sa fac un mic drift....si poc in poarta la un om:))... Aripa stanga fatza f putin indoita....si janta spate stanga putin stramba.. Intrebare:de unde imi pot lua o janta de ford focus ? Si unde as putea sa imi fac aripa? Ms! |
Quote:
|
Da cum sa nu!asta e ...se repara.......i-am zis ca ii pot plati eu cheltuielile...acum vedem :) !! Asta e!s-a intamplat s-a intamplaT!
Vezi vladutzule.....poate stii ceva de o janta de ford ceva! |
Quote:
|
daca e un pic indoita....ai noroc ca se poate face...nu tre sa iei alta...:-P
|
Nu am poze...
Intradevar e putin indoita....si nu e din aliaj...deci cred ca se poate indrepta!:) |
Quote:
|
Maine am sa ma ocup de ea!:)
MS DE SFAT! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning