![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
3 Attachment(s)
ma apropii de final inca o zi de lucru si basta,incepem la capota motor:))
|
ooo da ....chiar va rupe tot....ceva misto cu gust....BV Doctore....ceva ce nu s-a mai vazut pana acum...felicitari
|
1 Attachment(s)
in loc de p''a va avea ceva mai interesant:))
|
imi place cum l-ai finisat ce nu imi place ca ai iesit mult rau in afara dar gusturile nu se discuta spor la treaba
|
Quote:
|
Quote:
|
zozo!mie unu nu-mi place deloc.pana acuma am mai sperat ca da de echilibrezi masca aia haotica dar din contra deja nici bara nu mai are de aface cu masina.va fii o masina cu care vei soka lumea dar parerea mea ca e total fara gust si mai e si inutila.ai avut cateva virtuale facut de baieti care erau mult mai reusite si sunt sigur ca i-ai dezamagit!la interior am vazut doar fetele de usi cu pacalici aia nici aia nu-mi plac deloc !!anu trecut multi au contestat ca ai acstigat cu cadilacul parerea mea ca ai meritat premiile luate,dar anu asta risti prea mult cu extremitatea asta si sar putea sa nu iasa bine!!dar astai treaba ta!!!!
|
..pariu ca dupa ce o sa o vezi terminata o sa iti placa?
|
Quote:
|
poate nu vinzi oua,dar nu poti patrunde in mintea mea sa-ti dai seama cum va arata bara in final,si capota fata,si in final toata masina,
vad ca te roade rau ca fac ceva mai unicat,iar parerile lasale la final. cat e tara asta de mare cred ca eu am avut curaj sa fac o bara cu technologia asta care este cea mai valabila ,dar tre sa ai mana ca aici nu avem schenere si roboti daca sti la ce ma refer. |
Quote:
Nu uita ca masina e in lucru nu e finisata, nu e gata Cu siguranta va soca tara cu creatia lui la 4TuningDay din aprilie ... Rabdare .. |
exact asa zic si eu. inca nu laudati si criticati, asteptati finalul. parca nu e nici pe gustul meu dar ma abtin sa vad finalul. oricum respect pt munca depusa si talent.
|
eu atat am de zis domnule protuning eu zik sa va vedeti de masina dumneavoastra! la october tuning festival ati contestat matizul(negru mat) acum va luati de proiectul acesta, care dupa parerea mea va fi unul reusit! bafta!!!
|
stii ca unii se pricep daor la criticat ......eu i-am zis lui zozo sa nu mai puna poze cu ea ..si sa o arate decat la sfarsit ..pt ca acum prea multa lume o critica aiurea ....si o sa vada ca e misto dar nu vor recunoaste ..o sa o tina pe a lor ......oricum o sa iasa bine
|
toata lumea critica .......proiectul e foarte indraznet si parerea mea ca va iesi un lucru super:D
|
bah fratilor....degeaba va ambalati si criticati aiurea k doar stiti k va lua dinou premiile mari la show'urile de anul acesta k nimeni nu va mai avea a masina de show ca aceasta....va rupe gura targului chiar daca nu va fi pe placul tuturor
|
2 Attachment(s)
cam am ajuns la final.
cred ca acestea au fost ultimele poze de pe acest topic. sper sa nu va suparati,ne vedem acolo. |
A iesit bestial...felicitari frate...ai facut ceva cu gust si foarte special...nu mai avem rabdare sa o vadem gata odata:D!!!
|
Foarte tare spoilerul ! Bafta in continuare !
|
a iesit tare imi place mai mult fata de masina de anu trecut....am vazut pe discovery cum lucrau cu lutu insa am ramas impresionat pt ca stiu ca u ai facut totu manual...bafta in continuare...
|
gusturile nu se discuta...doar se comenteaza..
p.s: pentru cei care nu stiu cine e protuning...ciocu mic si joc de glezne;) |
zozo felicitari arata f bine lucrarea..:D apropo varianta a ramas finala din pozele postate mai sus...?
mie unul imi place mai mult prima varianta , dar nici a doua nu e rea ;) toata lumea este bine venita pt asi spune parerea ..dar va rog frumos facetzi-o intr-un mod cat mai "curat" posturile aiurea se vor sterge pt ca "instiga la violentza":D |
Quote:
|
toata lumea este bine venita pt asi spune parerea ..dar va rog frumos facetzi-o intr-un mod cat mai "curat"
|
Quote:
|
Oricine are dreptul la o parere, fie ea buna, sau rea! Asa cum mie mi-a placut cum arata proiectul inca de la primele poze postate, lui protuning nu ii place, sau, ma rog, i se pare prea indraznet. Topicul se numeste TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO, asa ca cei care n-au legatura cu el ar face bine sa se abtina, altfel trecem la sanctiuni!
|
Quote:
|
Quote:
|
problema e ca o parere...nu neaparat contra, dar o parere, nu prea buna este luata ca o jignire, ca o insulta, dar p cei care injura si cahiar insulta nu ii vede nimeni.
DR ZOZO, esti cu adevarat cel mai bun, ai scos spoileru ala....super bine. acum din poze pare cam mult iesit in fatza, dar u ai ochiul format si vezi masina cu tot ce vrei sa-i faci....cu sticla p capota, si tot ce mai vrei sa-i faci. Felicitari pt cum a iesit matritza. si poate mai arunci cate o poza p aici sa vada si ochiu nostru de nepriceputi. RESPECT |
Zozo nu te lua dupa altii care te critica aiurea...eu zic sa continui sa faci treaba ta..si sa pui si poze pe thread daca tot l-ai deschis... oricum sunt multi care te sustin...si eu :D
imi place cum o iesit bara ...bafta la restu si asteptam poze !!:-P |
2 Attachment(s)
numai ptr voi o fac dar pana la un moment dat nu pana la final
|
a iesit super, sper sa reusesc sa ajung si sa o vad
|
Quote:
Este f.interesant ce ai facut. Cu siguranta cand va fi finisata va arata si mai bine... bafta in continuare ZOZO si te astepptam cu poze cu evolutia lucrarii |
arata super bn bara zozo... dar vad k ai facuto exact invres de cum vroiai prima oara sa o faci adika fara nicio priza de aer in ele.....:lol: :lol: :lol:
Keep up the good work!!!! |
cred ca in afara de creatorul masinii, nimeni nu are nici cea mai vaga idee despre forma finala, in orice caz va fi una dintre cele mai controversate masini modificate de la noi
spor la treaba din partea mea |
cred k nici creatorul nu stie cum va arata la final......:):):)
|
Ne Pedepsesti Rau Daca Nu Mai Pui Poze!!!ma Faci Sa Vin La Tine La Atelier Sa Ma Holbez Putin La Ea...imi Place,este Marfa Tineo Tot Asa
|
5 Attachment(s)
am inceput sa inbrac in piele si E 36-le,stalpi spate.
maine iau jos matrita de pe bara capota si parbriz. pielea alba este gravata in adincime cu laser,daca doreste cineva orice inscriptie in piele sa ma caute. referitor la cum va arata masina in final,credetima eu stiu si la cel mai mic detaliu,voi intradevar nu va puteti imagina,ptr ca nu avem aceasi mentalitate:)):))mai prost decat acuma nu va iesi:)):)):)) |
Quote:
Abia astept sa o vad gata Cam cand crezi ca o termini ? |
e belea...grav...super...parerera mea e ca in spate triplele sa fie niste leduri iin caroserie si s-a rupt filmu
oricum una peste alta avem si noi cu ce sa ne ,mandrim la saloanele international de acum in colo sa traiasca dr. zozo si cu firma lui |
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
- Copyright 2026 4Tuning