![]() |
3 Attachment(s)
nu is prea reusite pozele
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: probabil de aia a fost asa atrasa de masina tipa care a cumparat-o :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
1+1 = 2 Masina aia ii a lu` taicamio, dar tot ii mai tare ca a ta.. si daca vrei iti insir.. :)... Ca tot comentezi atat degeaba .. 1) Cand o sa se auda muzica la tine ca in masina aia, poti comenta. 2) Cand o sa ai jante de aluminiu, poti comenta 3) Cand o sa ai geamuri ionizate poti comenta 4) Sa nu vorbim de interior.. 5) Ultimul dar nu cel din urma, CAND O SA MEARGA LOGANU TAU CA ASTA, poti comenta:) Mersi :) Sper sa nu mai faci comentarii inutile:) Mersi! |
1 Attachment(s)
oare jantele astea din poza is de tabla
|
pune o poza cu jantele alea tari sa le vad si eu
|
Lasabd la o parte jantele, de ce nu ai comentat celelalte aspecte ?? :)
|
Mah pe mine unu m-atzi convins...imi cumpar Logan... :lol:
|
ba gym ce are in interior ca eu nu am inteles, eu am preferat sa imi cumpar neoane decat sa imi ionizez geamurile cat despre muzica am si eu un mp3 pioneer si boxe tot pioneer ca nu am tub de bass care sa se arda intr-o tura de faleza aia asa ii.
|
Re:
Quote:
|
Sa vedeti ce itzi bitzi tubuletz am io' in masina shi bubuie mancal'ar tata de nu se poate.... 8)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
aaaaa......dar sa nu va faceti impresie proasta!!!!! tubul e in PERFECTA stare de stationare...pardon.....functionare
|
Nu minte !!... tubul e ca nou, pe bune, il puteti lua :)
|
numa ca sa ars de 2 ori cel putin, da si daca nu mere ii bun ca il pui in vitrina pe post de bibelou. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
mp3 tau a fost 8 mil sau un pic mai mult iar sistemul meu ajunge cam la 15mil deci nu ii asa coaja,eu nu imi perimit ca nu fac ca tine 2 mil pe zi din taximetrie, iar despre neoane nu vorbi daca nu sti. cum is ale mele nu mai are nimeni in hd inca. si sa sti ca chiar nu imi trebe tub de bass de unica folosinta.
|
Re:
Quote:
Si tubu chiar mi-ar place sa-l auzi... sa nu o tot sugi atat la rece:) Habar nu ai ce e in portbagaj dar tu vorbesti... l-am ars odata ca erau invers mufele.. acum.. sa-l vezi cum merge. Ce sistemul curului de 15 milioane ai tu ? 4 boxe? si cel mai ieftin mp3 de la pioneer? |
Mah... io zic sa nu va mai certatzi atata... venitzi cu mashinile la Arad si va spunem noi care are cea mai tare muzica.... ok? :lol: :lol:
|
Eu zic sa facem altfel.... aveti cele mai tari doua Logan -uri din HD :) E bine ? :D
|
Corect GYM cele mai tari Loganuri din oras si cu asta incheiatzi certurile. Va certati pe messenger OK! Sau facem un pool aici sa voteze lumea fara amenintari si jigniri!
Nu de alta da speriati viitorii membri! :D |
ok dadi cel mai bine asa.
|
Dacicu wrote :
Posted: Thu Sep 22, 2005 9:30 am Post subject: bogati prieteni ai daca au masini de 15 ani . da eu nu am zis ca nu au fost ai tai am zis ca nu ai fost tu sau poate ai prins vreo cursa cu taxiu pana in Amsterdam. Nu.. ai zis ca eu am mintit ca-mi aduc masina de dincolo, nu m-ai crezut. Si scuze, nu toti oamenii sunt bogati ca tine, cu masini din 2005. Cand taicato facea mii de $, poate aia culegeau struguri.. asta e.. |
Re:
Quote:
|
Una de tuns oua ma....:D
|
ii buna si aia decat deloc
|
Va rog eu, mentineti o anumita decentza sau o sa mut topicul pe forumul privat!!!
|
Re:
Quote:
El a zis ca am minti cu faza aia. i-am demonstrat ca nu am mintit, si as putea sa merg si acum dupa masina ,dar costa prea mult intretinerea... pt o masina din `84. Si gata, nu mai dau eu explicatii la nimeni.. :) |
P.S. :
Sa-mi sugeti cucu, toti care nu ma credeti :lol: |
ce limbaj vulgar domle. sa iti fie rusinica mutzule
|
Re:
Quote:
Fiecare cu ce poate :lol: |
Bravo varutz.....fi dracos.....nu te lasa.....mushca din ei... :lol:
|
de ce dacia logan este cea mai laudata masina de pe acest forum ? ...m-as baga si eu la interval cu voi cu dacia \"lu' tata\" dar nu se compara cu ale voastre , in primul rand ca are motor de 1.6 si nu este logan :D :D :D dar tot dacie este :D
|
De dacia lu CBY am uitat. Oricum comparam mere cu pere, venind vorba tot de dacii, a lu CBY era CEA MAI TARE DACIE BREAK din oras!
|
Re:
Quote:
|
Chiar.....Corsa Power a lu' Dadi!!! tre' sa ne bucuram pt noua achizitie :wink:
|
Re:
Quote:
|
Re:
cred ca se bucura dadi de noua lui achizitie :)[/quote]
Ciubule...bafta shi tie sa'tzi vinzi \"aghila\" shi sa te vedem cu un nou bolid :pelvic_th :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning