Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   AfterDark Racing (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing.html)
-   -   AfterDark Racing - Hunedoara (https://forum.4tuning.ro/64-afterdark-racing/2609-afterdark-racing-hunedoara.html)

dacicu 11-09-05 22:37

3 Attachment(s)
nu is prea reusite pozele

criss 11-09-05 23:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Nu mai mintzii ca am facut baie si in baraj cand au venit AfterDark Arad 8)

Da dar atunci ai facut numa asa.. fara sapun:)
Iti era urat ca imputi masina lui Criss :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: probabil de aia a fost asa atrasa de masina tipa care a cumparat-o :lol: :lol: :lol:

mutzu 15-09-05 22:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dacicu\"
ba muicane de ce nu pui si tu niste poze cu masina ta ca am auzit ca ii cel mai fain logan din oras sa vada si ochii mei. fa o poza si la jantele alea adevarate sa le vad si eu ca am auzit ca le lauzi de numa.

Ba
1+1 = 2
Masina aia ii a lu` taicamio, dar tot ii mai tare ca a ta.. si daca vrei iti insir.. :)... Ca tot comentezi atat degeaba ..
1) Cand o sa se auda muzica la tine ca in masina aia, poti comenta.
2) Cand o sa ai jante de aluminiu, poti comenta
3) Cand o sa ai geamuri ionizate poti comenta
4) Sa nu vorbim de interior..
5) Ultimul dar nu cel din urma, CAND O SA MEARGA LOGANU TAU CA ASTA, poti comenta:)
Mersi :)
Sper sa nu mai faci comentarii inutile:) Mersi!

dacicu 17-09-05 22:06

1 Attachment(s)
oare jantele astea din poza is de tabla

dacicu 17-09-05 22:07

pune o poza cu jantele alea tari sa le vad si eu

GYM 18-09-05 01:37

Lasabd la o parte jantele, de ce nu ai comentat celelalte aspecte ?? :)

tristan 18-09-05 04:01

Mah pe mine unu m-atzi convins...imi cumpar Logan... :lol:

dacicu 18-09-05 19:20

ba gym ce are in interior ca eu nu am inteles, eu am preferat sa imi cumpar neoane decat sa imi ionizez geamurile cat despre muzica am si eu un mp3 pioneer si boxe tot pioneer ca nu am tub de bass care sa se arda intr-o tura de faleza aia asa ii.

Corbu` 19-09-05 19:19

Re:

Quote:

Ba, Dadi
Poza cu Fiatu lu Piticu e de acum vreo 4-5 luni, si poza cu BMW, e recenta..
si tu tot cu maieul ala esti..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Asta e tare!!!! JUR!!!

Corbu` 19-09-05 19:21

Sa vedeti ce itzi bitzi tubuletz am io' in masina shi bubuie mancal'ar tata de nu se poate.... 8)

GYM 19-09-05 19:26

Re:

Quote:

ba gym ce are in interior ca eu nu am inteles, eu am preferat sa imi cumpar neoane decat sa imi ionizez geamurile cat despre muzica am si eu un mp3 pioneer si boxe tot pioneer ca nu am tub de bass care sa se arda intr-o tura de faleza aia asa ii.

Nu mai rade ma de tubul lui... :D :D Apropo, e de vanzare :)

GYM 19-09-05 19:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Corbu`\"
Sa vedeti ce itzi bitzi tubuletz am io' in masina shi bubuie mancal'ar tata de nu se poate.... 8)

Powered by Loud Team, sau filiala din HD, Iuresh Team :D

Corbu` 19-09-05 19:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GYM\"
Quote:

Powered by Loud Team, sau filiala din HD, Iuresh Team :D

Iuresh Team sa fie ......dar mai trebe' reprezentanti....poate vine shi mutzu dupa ce repara tubu ala fain care a vrut sa mi'l vanda (adica sa'mi dea tzapa)....

Corbu` 19-09-05 19:33

aaaaa......dar sa nu va faceti impresie proasta!!!!! tubul e in PERFECTA stare de stationare...pardon.....functionare

GYM 19-09-05 19:34

Nu minte !!... tubul e ca nou, pe bune, il puteti lua :)

dacicu 19-09-05 22:37

numa ca sa ars de 2 ori cel putin, da si daca nu mere ii bun ca il pui in vitrina pe post de bibelou. :lol:

mutzu 19-09-05 23:22

Re:

Quote:

numa ca sa ars de 2 ori cel putin, da si daca nu mere ii bun ca il pui in vitrina pe post de bibelou. :lol:

Asa cum e el.. ti-ai dorii sa ai si tu unu :)

mutzu 19-09-05 23:25

Re:

Quote:

mp3-u meu, costa cat sistemul tau audio+neoanele, aproape.. asa ca:) nu mai comenta degaba :wink:

dacicu 20-09-05 14:22

mp3 tau a fost 8 mil sau un pic mai mult iar sistemul meu ajunge cam la 15mil deci nu ii asa coaja,eu nu imi perimit ca nu fac ca tine 2 mil pe zi din taximetrie, iar despre neoane nu vorbi daca nu sti. cum is ale mele nu mai are nimeni in hd inca. si sa sti ca chiar nu imi trebe tub de bass de unica folosinta.

mutzu 20-09-05 16:05

Re:

Quote:

mp3 tau a fost 8 mil sau un pic mai mult iar sistemul meu ajunge cam la 15mil deci nu ii asa coaja,eu nu imi perimit ca nu fac ca tine 2 mil pe zi din taximetrie, iar despre neoane nu vorbi daca nu sti. cum is ale mele nu mai are nimeni in hd inca. si sa sti ca chiar nu imi trebe tub de bass de unica folosinta.

Neoanele tale sunt cele mai adevarate, creca is dinalea de fac intuneric :lol:
Si tubu chiar mi-ar place sa-l auzi... sa nu o tot sugi atat la rece:)
Habar nu ai ce e in portbagaj dar tu vorbesti... l-am ars odata ca erau invers mufele.. acum.. sa-l vezi cum merge.
Ce sistemul curului de 15 milioane ai tu ? 4 boxe? si cel mai ieftin mp3 de la pioneer?

tristan 20-09-05 16:46

Mah... io zic sa nu va mai certatzi atata... venitzi cu mashinile la Arad si va spunem noi care are cea mai tare muzica.... ok? :lol: :lol:

GYM 20-09-05 19:12

Eu zic sa facem altfel.... aveti cele mai tari doua Logan -uri din HD :) E bine ? :D

xxdadixx 22-09-05 11:36

Corect GYM cele mai tari Loganuri din oras si cu asta incheiatzi certurile. Va certati pe messenger OK! Sau facem un pool aici sa voteze lumea fara amenintari si jigniri!
Nu de alta da speriati viitorii membri! :D

dacicu 22-09-05 13:22

ok dadi cel mai bine asa.

mutzu 22-09-05 14:35

Dacicu wrote :
Posted: Thu Sep 22, 2005 9:30 am Post subject:
bogati prieteni ai daca au masini de 15 ani . da eu nu am zis ca nu au fost ai tai am zis ca nu ai fost tu sau poate ai prins vreo cursa cu taxiu pana in Amsterdam.

Nu.. ai zis ca eu am mintit ca-mi aduc masina de dincolo, nu m-ai crezut.
Si scuze, nu toti oamenii sunt bogati ca tine, cu masini din 2005.
Cand taicato facea mii de $, poate aia culegeau struguri.. asta e..

Corbu` 23-09-05 16:02

Re:

Quote:

Dacicu wrote :
bogati prieteni ai daca au masini de 15 ani . da eu nu am zis ca nu au fost ai tai am zis ca nu ai fost tu sau poate ai prins vreo cursa cu taxiu pana in Amsterdam.

Ce masina ai adus tu de dincolo mah :?

GYM 23-09-05 17:55

Una de tuns oua ma....:D

dacicu 23-09-05 17:56

ii buna si aia decat deloc

shadow 23-09-05 18:08

Va rog eu, mentineti o anumita decentza sau o sa mut topicul pe forumul privat!!!

mutzu 23-09-05 20:48

Re:

Quote:

Quote:

Dacicu wrote :

Ce masina ai adus tu de dincolo mah :?

Nu am adus nimic, am zis ca am avut degand, si ca aveam planuri mari.
El a zis ca am minti cu faza aia. i-am demonstrat ca nu am mintit, si as putea sa merg si acum dupa masina ,dar costa prea mult intretinerea... pt o masina din `84.
Si gata, nu mai dau eu explicatii la nimeni.. :)

mutzu 23-09-05 20:50

P.S. :
Sa-mi sugeti cucu, toti care nu ma credeti :lol:

dacicu 24-09-05 00:03

ce limbaj vulgar domle. sa iti fie rusinica mutzule

mutzu 24-09-05 01:22

Re:

Quote:

ce limbaj vulgar domle. sa iti fie rusinica mutzule

Nu imi e deloc.
Fiecare cu ce poate :lol:

Corbu` 25-09-05 15:46

Bravo varutz.....fi dracos.....nu te lasa.....mushca din ei... :lol:

CBY 26-09-05 22:36

de ce dacia logan este cea mai laudata masina de pe acest forum ? ...m-as baga si eu la interval cu voi cu dacia \"lu' tata\" dar nu se compara cu ale voastre , in primul rand ca are motor de 1.6 si nu este logan :D :D :D dar tot dacie este :D

xxdadixx 27-09-05 00:21

De dacia lu CBY am uitat. Oricum comparam mere cu pere, venind vorba tot de dacii, a lu CBY era CEA MAI TARE DACIE BREAK din oras!

CBY 27-09-05 23:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
De dacia lu CBY am uitat. Oricum comparam mere cu pere, venind vorba tot de dacii, a lu CBY era CEA MAI TARE DACIE BREAK din oras!

m-am referit la dacia papuc a lu tata mah :lol: , si nu cred ca exista dacie break cu motor de 1.6 :lol: , sa schimbam subiectul si sa -l deviem catre Opel xxCorsaxx ....

Corbu` 28-09-05 17:35

Chiar.....Corsa Power a lu' Dadi!!! tre' sa ne bucuram pt noua achizitie :wink:

CBY 04-10-05 01:00

Re:

Quote:

Chiar.....Corsa Power a lu' Dadi!!! tre' sa ne bucuram pt noua achizitie :wink:

cred ca se bucura dadi de noua lui achizitie :)

Corbu` 06-10-05 21:53

Re:

cred ca se bucura dadi de noua lui achizitie :)[/quote]
Ciubule...bafta shi tie sa'tzi vinzi \"aghila\" shi sa te vedem cu un nou bolid :pelvic_th :wink:

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning