![]() |
Re: C20XE vs. K20 vs. VR6 vs. GTI ABF vs. B16A2
in seara asta eu sar din schema....
a cedat un tampon la motor:(. saptamana viitoare masor si eu muschii la vr6 le asta mic cu ce vor muschii lui ;) |
Quote:
|
Quote:
|
desi sint prieten cu amadeus....si am vazut masina in actiune in seara asta, cred ca o sa si-o fure de la ursii din campina...
fara suparare...ma asteptam ca masina sa fie mult mai agresiva,ma asteptam sa il bata pe Nae grav, probabil masina nu e in configuratia care trebuie sau amadeus inca nu s-a invatat cu ea..:rolleyes2 deci pariez 100/% pe ursu rosu din campina... cu a mea nu are rost, ma bate lejer.......:D |
Quote:
|
Quote:
|
masina in configuratia actuala nu are cum sa scoata sub 14 in veci ... dar am vb cu amadeus si e de lucru , sa o vedem in apele ei !
Terminati cu ursii de campina ca mai e pana acolo cale lunga :-) |
nu vreau sa fiu rautacios,dar nu spune nimeni ca la bv ursul rosu a furat-o rau de la un fiat???
de la un punto 1.3 sau 1.4 t? deci nu e imposibil de batut de o masina cu tractiune fatza;) |
la brasov , masina nu a fost cu propietar , iar masina nu a avut semislick ... masina a avut interior , iar 1.4 T a fost golita si cu geamuri de policarbonat ... asa ca hai sa facem o diferentiere intre ce a fost si cum a fost .... 1.4 trage f f f grav ! deci nu asta contest :D vedem la tulcea , timpii oficiali vorbesc de la sine ... cu totii stim ca la bv a fost distractie mare mare , insa nu se compara cu ce e pe aeroport :D
|
Quote:
si nici eu nu sunt rautacios ;) |
ba tu te iei de prietenu meu ? :lol: ia ca aduc niste slickuri sa te perpelesc :lol:
|
nu am ampucat sa ma dau cu jakal dar o sa ma dau o data!!!si de amadeus yo zic ca tre sa invete putin masina!!!
|
Quote:
probabil vor interveni alte modificari.... mai e de vazut vs bas-u....vs alexone, vs taz, vs ursii cu motoare de 3000 din campina...:)) eu momentan joc la grupa mica...de fapt nu mai m-am jucat deloc din lipsa de bani.. aseara am "inchiriat" un e46 coupe 2,5 24volti sa mai ma dau si eu...:) |
Quote:
nu te-am jignit cu nimic si nu am vb urat despre tine.daca masina ta a luat bataie de la un fiat si tu esti ofuscat,ai o mare problema. inca odata cred ca ar trebui sa iti corectezi putin atitudinea. cat despre vr6-le meu,mai e putin de asteptat si o sa iasa. dar nu ma dau cu grupa mica[2.5] si nici eu nu sunt rautacios;) |
Quote:
|
Quote:
mai pe ocolite m-ai facut tastaturist ;) am vrut doar sa accentuez ca si o tractiune fatza poate bate o tractiune spate care de altfel se misca foarte bine;) eu nu am nimic cu e30,cu atat mai putin cu masina ta care de altfel imi place mult,dar si asa o sa te bat cu vr6-le ;):) |
sa inteleg ca MARELE CIVIC K20 DE 200CP (doua sute cai putere) nu prea trage? si k a luat bataie cam rau de la citroen diesel? cum ma asa? motorul acesta care nu poate fi comparat cu amaratele astea de motoare europene, nu prea trage?
|
Quote:
|
Quote:
|
bine k a ajuns acest civic k 20 la ploiesti, k sa am ocazia sa ma dau cu el si sa postam filmarea aici
|
Quote:
|
Quote:
|
Acest topic este un vs intre motoare, nu intre motoare pe diverse masini......
K20 este net superior fiind avansat technologic si avand cea mai mare putere, o foarte buna fiabilitate si un potential de tuning mai bun... Dupa k20 ar veni vr6 care este cam la fel de bun, mai putina fiabiltate si ca are nevoie de 2900 cc sa atinga aproape 200 de cai......... Este pur si simplu parerea mea asa ca va rog sa nu va sara tastele in aer.... |
Alex23.....pe ce se bazeaza afirmatia ta cand spui ca vr6 e mai putin fiabil ca K20
|
eu nici numai postez pe aici....toti is stiutori,mesteri,or avut de toate....
|
Quote:
Vr6 are un mare avantaj datorita conceptiei motorului, fiind foarte compact, avand aceasi rezistenta la cuzineti, precum un L6, singura mare problema fiind racirea blocului ce are repede de suferit la o firebere a motorului si unele probleme la garnitura de chiulasa. Nu poti pune la indoiala fiabilitatea, VR6 fiind un motor foarte fiabil, doar instalatia electrica e mai firava si dupa ceva ani necesitatnd o revizie atenta datorita coacerii cablurilor si conectorilor electrici din cauza temperaturii mai ridicate in compartimentul motor. Motorul VR6, chiar pot spune ca e un motor reusit, fiind compact, usor si fiabil. Dar nu exceleaza cu nimic din prisma performantelor, fiind chiar codas daca e sa il comparam cu alte motoare de cilindree apropiata. Asa ca , o comparatie cu K20 nu e corecta, si doar pot spune ca respect K20 de poate face fata unui motor mult mai mare. Daca e sa-l comparam cu F20C sau fara sa mai aduc in discutie F22C nu are absolut nici o sansa. Corect ar fii sa-l comparam cu alte motorare in 6 cilindri de capacitati apropiate, si abia atunci putem spune cat de bun e acel motor. Iar asa, nu-l vad avand sanse de izbanda. Quote:
|
Quote:
despre celelalte motoare nu pot spune mare lucru.am prieteni care au opel si baga bani in motoare la greu.acum depinde si cum iti ingrijesti masina. despre motoarele de honda chiar nu pot spune nimic. cert este ca nu exista motorul perfect,fiecare are plusurile sau minusurile lui. cum spuneam si in alte posturi,vr6-le da o senzatie unica la condus,si eu unul nu l-as schimba cu toate motoarele la un loc din acest topic. |
Quote:
sa nu uiti sa filmezi....cat de lat e civicul din spate :)) |
Quote:
Nu doresc denigrarea acestui motor, ci doar vreau sa subliniez faptul ca nu exceleaza cu absolut nimc, ba din contra, are printre cele mai slabe performante la vremea respectiva. |
Quote:
|
nu m-am putut abtine:lol:
corsa c20xe vs civic 1.8 VTi cu axe de Tipe R etc. ne-am dat din mers la cererea propietarului, si k sa nu mai existe discutii de greutate, am pus doua roti in portbagaj si in dreapta te cata tatuc care are si el 90kg https://www.youtube.com/watch?v=riG0LiVwcCE |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Care a ales viteza de la care v-ati dat?
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/user/ph88bas#p/u aici este langa corsa oricum mare cioban ala care urla in masina |
Quote:
o sa urmeze azi filmuletul |
Quote:
ai dreptate a stat langa basu 6 secunde pana a prins corsa aderenta cum trebuie :D:D:D |
oricum mare cioban ala care urla in masina[/QUOTE]
oare adevar graiesti??? |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning