![]() |
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
Stiu :( dar uite ca nu se inghesuie nimeni sa zica ceva concret...o data in care ar disponibili mai multi...tu ai putea venii sambata? eu n-am avut onoarea sa-ti vad m3-u ...poate acuma!
Hai sa vedem ce mai zic si ceilalti ..eu as ca fi la lucru sambata dar cumva tot ajung eu...mai tarziu dar ajung ;) oricand count me in!! |
Duminica anyone? Oricum, o sa fie cam aiurea de ales locatia, mai ales ca e si festivalu' berii, alea-alea...
|
bine ca e festival... eu zic sa ne intalnim... la o bere :)
|
Quote:
|
Booonnnnnn...bereee...mici............viata buna........aaaaa unde e festivalu berii???????? :D
|
Quote:
|
Vin si eu seara, din pacate adica din fericire pentru noile mele rate eu o sa trebuiasca sa merg Sambata de dimineata la lucru.
Daca vreti sa va intalniti Vineri sa-mi ziceti ca am o mobila de coborat de la etajul 3 si n-am oameni :peace: |
Sa inteleg ca vineri iese din discutie, nu? :D
|
dap eu zic ca iese pt ca vineri avem treaba la dadi :)
|
Quote:
|
no , bem bere au ba?
|
BEM... pentru ca BEM !
|
Ba, dar daca bem toti, cine mai conduce?
|
Femeile noastre o sa conduca :))))) pe mine sa ma asteptati dupa 23 ;) ca sunt stuck la cablaje pana atunci ...dak mai sunteti stransi va gasesc eu
|
Pana va hotarati voi asupra <datei> ajund si eu din..Bucuresti:lol: :lol:
|
Merg si eu ca si-asa n-am vazut Deva si vroiam sa cunosc racerii din zona... ;)
|
Quote:
|
sorry..<ca ar trebui>/////
|
Cum? Nu au baietii VR6 la Deva?
Lasa ca va aduc eu unul. ;) |
Sunt masini..frumoase si <puternice>.....si in Deva.....din pakate multi dintre posesorii acestor masini nu sunt useri 4 tuning.....dar pt tine..gasim un "adversar"...cred ca si-l cunosti..ai vazut cum <fuge>....insa trebuie optimizat...sa se poata "da" pe bune ...cu tine...:lol: :lol:
|
UUHHH UHHH pick ME .... PICK ME !!!!
|
hmm...asa zici...pai vedem...dupa <optimizare>.....cand oi reusii....ca ma omoara creditele astea:lol: :lol:
rectific...."o-i".....se vede ca-s la job...si nu vreau sa <traga> nimeni cu ochiul la....:lol: :lol: |
Oho se pare ca avem si musafiri :) ...vi de la ploiesti pana la noi ? ;) te asteptam si sper sa nu pleci pana la 23 cand ies de la lucru :D
|
Nu vine..week-end.....asta..pentru ca mergem la intalnirea E30-..la B...:D ..
|
Mda..., corect..., nu mai vin baietzi...
Poate alta data cu mare placere. In schimb, va invit eu la Ploiesti pe 22-23 septembrie in Parcarea Carefour la Expozitie 4tuning si Drift Show. Si va mai invit si la Buzau intre 5-7 octombrie la Curse legale pe 402 m. Veniti dimineata in Ploiesti si va alipiti la coloana noastra si mergem impreuna. Ar fi super tare! Bafta tuturor! Sa tunam bine! :lol: |
Deci cand BEM la hd??
|
Cand vin eu de la Bucuresti.....:lol: :lol: :lol:
|
...deci eu as veni sambata dupa-masa la HD....da spuneti o ora si un loc unde sa ne intalnim
|
Quote:
Ontopic: Probabil si eu o sa ajung tot dupa 11 Sambata si nu o sa pot sta ca se face inventarul la SEWS-R si daca nu terminam sambata la sch.2 trebuie sa mergem si Duminica de dimineata 8) |
Sambata dupa 23 vin eu si dadi..dar unde venim...unde va intalniti ba? ziceti voi ca voi va intalniti ;)) ca noi va gasim dupaia..dadi dai un bip cand pleci de la sews-r si ne intalnim la Dräxlmaier :D sa fugim la un mic cat mai sunt calzi
|
Quote:
|
Sambata ....da la ce ora si unde??????
|
No ca e vineri deja .... ne vedem printre fumu de la mici
Eu creca o sa scap mai repede maine ..pe la 19 sper deci sunt prin zona ;) |
deci la ora 20 ramane?
si unde? |
20 sa fie, ziceti locul ca eu bag de dimineata.
|
Ba,repede care mergetzi la festival...acuma....
|
Yo merg yo merg la 20 la kaufland in parkare si de acolo vedem... sau ziceti voi ca eu n-ai idei acuma :)
Last Edit: Mai vrea cineva sctiker??? Intrebati de racing sonik;)!!! |
Bai, eu zic ca e ok la 20 in parcare la Kaufland...Apucam si noi sa ne vedem unii cu altii.
Eu am fost aseara, dupa ce am lasat masina in parcare si m-am intalnit ad-hoc cu prieteni, colegi si am iesit putin sifonat :drunk: |
Ne vedem acolo
|
Tu trebuia sa zici ca ne auzim acolo ca pe tine prima data te auzim :p si dupaia te vedem
ps : Gata inventaru la lucru? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning