![]() |
Bancuri 2
Americanii fura planurile unui avion rusesc. Aduna o echipa americana sa il reconstruiasca dupa planuri. Lucreaza astia ce lucreaza, sudeaza, lipesc din greu si in final le iese un tractor.
Conducerea e nemultumita si aduna o echipa de japonezi. Lucreaza si astia din greu, sudeaza, lipesc, asambleaza si dupa sfortari supraomenesti le iese un tractor. Conducerea e disperata si aduna o echipa de romani. Intra romanii in treaba, sudeaza, lipesc, asambleaza si in final, le iese un avion. Conducerea: Incredibil! Sintem impresionati de munca voastra, celorlalte echipa le-au iesit tractoare. Voi cum ati facut? Romanii: Si noua tot tractor ne'a iesit, da' l-am luat la pila. Un barbat cu sotia lui, acasa. Barbatul, in prima seara: - N-ai vrea, nevasta, sa ne jucam de-a Big Brother? Sotia: - Stii, sunt obosita, azi am stat la servici toata ziua... poate maine... Barbatul, a doua seara: - Ce zici, ne jucam de-a Big Brother? Sotia: - Stii, azi am facut mancare, am adus copiii de la scoala... sunt obosita... hai s-o lasam pe maine. Barbatul, a treia seara: - Ei, ce zici... azi ne jucam de-a Big Brother? Femeia: - Ok...azi ne jucam... Barbatul: Ai trei minute sa parasesti casa. - Io amu m-oi duce, Marie, ca mi-a sosit ceasul. Asculta aici ce-ti spun. Maria, suspinand: - Zi, Ioane, si asa oi face! - Sa tii gospodaria, Marie, sa nu vinzi nimic, sa aiba copiii astia cand or creste mari. Maria, suspinand: - Asa oi face, Ioane... - Sa dai copiii la scoala, sa iasa invatati, Marie! Maria, suspinand: - Asa oi face, Ioane... - Si mai vreau, Marie, ca dupa ce m-oi duce sa te mariti cu Gheorghe! - Da' Ioane, credeam ca Gheorghe e dusmanul tau de moarte. - Pai tocmai de-aia... Un lord, trecand pe langa un cersetor, ii arunca 5 lire si ii spune: - Ia, omule, si bea un wisky in sanatatea mea! - Sir, dar eu nu obisnuiesc sa beau! ii raspunde cersetorul, cam tafnos. - In acest caz, poftim 10 lire sa-ti cumperi tigari. - Sir, dar eu nu sunt fumator! - In regula, am inteles! Uite 50 de lire, du-te la o casa de toleranta si alege-ti cea mai frumoasa femeie! - Sir, nu va suparati, dar prefer sa nu am de-a face cu asemenea femei! - Ei, omule, in cazul acesta ia 100 de lire si du-te la sotia mea, sa vada si ea in ce hal ajunge un barbat care nu bea, nu fumeaza si nu merge la femei! Scorpiile nu imbatranesc... doar devin mai veninoase! |
Re: Divertisment
Criminal fratilor radeti si voi ca eu nu mai pot.
http://www.prostreetromania.ro/ |
Unde i-ai gasit pe astia Kedy? Dupa ce am ras cateva minute bune...acum ma intreb daca astia chiar vorbesc serios!?
|
Baietii sunt tari tre sa recunoastem, i-am primit pe mess aseara de la varu-mio am zis ca mor de ras.
P.S. nu cred ca vb serios cred ca sunt facute la batjocura. Sau mai stii??? |
penali, foarte penali
|
F tari... la fel ca melodia "faci pe prostu'" e caracteristic "tuningului" din romania !
|
Pe prima pagina a forumului e pus mare:
HOT News!! » Movies of the year! - tuning !!! Sunt aceeasi protagonisti si masinile lor cu tunnyng:) |
Quote:
|
ala nu se numeste tuning, ala e "kitsching"
|
P$#D3l3 sunt bune rau.
|
Si io am zis tot asa. :shock:
P.S. daca trag asa la Kitch ma jur ca vand Ford-ul si imi iau o Lada "tunata":-P |
super tare....ce oameni ..... dar ce fetite au....vorba lu kedy vindem masinile si ne luam lazi tunate:)
|
|
1 Attachment(s)
asta'i cea mai tare :))))
|
Deci,de departe,asta chiar e cea mai tare :)
|
deci sunt foarte tari baietii ... totusi zic ca sunt regizate - au talent - sunt romanii nostri ... la "liniuta de pe pod" mergeau incet... de asta cred ca este la MISTO
|
Quote:
nu stiu daca e regizata sau nu ,dar am vazut si eu in HD la kaufland :)) |
Ce ai vazut in HD la Kaufland?
Lada aia tunata? Sau Dacia? ca sa nu fiu of-topic pun si eu un banc Intrebare la Radio Erevan: I: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa? R: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant. I: Credeam ca aceea e o femeie adultera. R: Femeia adultera are sot si mai multi amanti. I: Credeam ca aceea e o femeie usoara. R: Femeia usoara are doar amanti. I: Credeam ca aceea e o femeie pierduta. R: Femeia pierduta n-are nici sot nici amant. I: Credeam ca aceea e o femeie singura. R: Femeia singura e aia care are numai sot... |
|
Ce poti sa faci cu o corsa!! :D da' tre sa fie neagra neaparat :)
https://www.youtube.com/watch?v=qPZKj0BpqoQ |
Quote:
|
Quote:
Da de asta ce mai ziceti? https://www.youtube.com/watch?v=zrhGzIGCeX4 |
super tare =)) =)) prea buna sa fie light
|
Ti-o da pe toata in 8400 euro-i :D
|
pun si eu un filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=tPcJZRIAx3o
|
Quote:
|
Intr-un bar intra un tip foarte aratos si bine imbracat, care se asaza la bar, langa o tipa sexy. Ii arunca o privire scurta tipei, apoi se uita la ceas foarte atent si concentrat. Tipa a observat privirea si il intreaba:
- Ti-a ramas ceasul in urma? - Nu cred. Tocmai mi-am cumparat o capodopera de ceas, care m-a costat o groaza de bani si acum vroiam sa-l testez... - Si ce are atat de special ceasul tau de te-a costat atatia bani? - Pai, de exemplu, el acum imi spune ca tu nu porti chiloti in momentul asta. Tipa incepe sa rada si spune: - Ceasul tau minte, pentru ca acum port chiloti! - Hmm... Se pare ca iar a inaintat cu o ora! ************************************************** ************* Un barbat la un bordel, dupa ce s-a folosit de serviciile sexuale ale unei prostituate, inainte de plecare ii marturiseste: - Stii, te-am platit cu bani falsi. - Nu-i nimic, raspunde ea, tu sa fii sanatos... |
www.socalcustoms.com foarte multe masini tunate
|
nu sh ce sa zic. oare se poate asa ceva?? nu prea imi vine sa cred. spuneti si voi
https://www.youtube.com/watch?v=r0BukAy_dko https://www.youtube.com/watch?v=ZlIwc...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=O3BRj...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=iambf...eature=related |
ce ziceti de acest fan inrait =))
https://www.youtube.com/watch?v=gXwpeZS5vWo |
o blonda tare
https://www.youtube.com/watch?v=MBkbZ...eature=related |
PIERCING
NIntorcidu-se de la coasa, badea Gheorghe il vede pe Ion, cu un cercel in ureche, plimbnndu-se pe ulita. - Da' bine, ma, Ioane, ma, tu porti cercel, ma? - No, d'apai... - Da' bine, ma, Ioane, ma, te credeam om serios... - No... - Da' bine, ma, Ioane, de cind ti-ai pus tu cercel, ma? - D-apai, de cind l-o gasit Maria in patul nostru... STRIGAT Marie iese din casa si-l striga, cat o tinea gura, pe Ion care era pe celalalt munte la coasa: - Ioaaaaaaaneeee! Haaaai la masaaaaa! Intre timp trece un turist si vazand el asta ii zice lu' Marie: - Luati binoclul asta si uitati-va, poate nu-i Ion acolo. Maria ia binoclul se uita si zice (incet): - Ioane, hai la masa! MASINA NOUA - Ioane, cumparatu-ti-ai masina? - Cumparat, Vasili! - Ce culoare? - Pai ma Vasili, ai vazut ceriul la apusu' soarelui? - Vazut-am! - E, tot ase ii, numa' ca verde. MOTIV DE DIVORT Maria da divort de Ion. Si la proces intreaba judecatorul: - De ce vrei tu, Marie, sa te desparti de Ion? - Pai dom' judecator, ne-am casatorit de 3 ani si nu mi-o facut nimic! - I-auzi Ioane, cum vine asta? - Pai dom' judecator, n-am crezut ca-i ase graba! BINOCLUL LUI ION Ion isi cumpara de la Cluj un binoclu. Gheo il intreaba cei ala. Ion: - E un instrument cu care poti sa vezi pina hat departe si toate lucrurile le vezi ca si cum ar fi langa tine. Gheo: - Ma, nu se poate asa ceva! Ion: - Ba da, ma. Uite, aseara, stateam la mine in curte si te vedeam ce te mai jucai cu nevasta-ta, cum o mai alergai, cum o mai iubeai... Gheo: - Vezi ca nu-i bun de nimic? Eu aseara nici n-am fost acasa! BANI DE FACULTATE Un ardelean stabilit in America vine in concediu in satul natal si-l roaga pe tata-su sa cheme toti satenii sambata la caminul cultural, sa-i cinsteasca. Sambata, toata suflarea petrece pana spre ziua si la plecare "americanul" le daruieste fiecaruia cate un plic cu 50$. In urmatorul an din nou "americanul" face concediul la tara , din nou face petrecere la caminul cultural cu toti satenii si la sfarsitul petrecerii din nou le da fiecaruia cate un plic, dar acum cu 100$. Satenii multumiti asteptau sa vina urmatorul an, caci deja petrecerea "americanului" devenise o traditie. Vine si anul urmator, "americanul" prezent, se intalnesc la caminul cultural, petrec pe cinste, dar la plecare, in plic, Vasile si Gheorghe care se asteptau de acum la 150$, gasesc doar cate 50$ si-l intreaba pe american de ce a scazut "donatia". Acesta le raspunde ca are copii la facultate si nu-si mai poate permite o cheltuiala mai mare. Auzind aceasta Vasile ii zice lui Gheorghe: - Hai Gheorghe sa plecam, ca nesimtitul asta isi tine copii la facultate pe banii nostri. MA CHEAMA ION... NIntr-un compartiment de tren, un oltean si un ardelean. La un moment dat, ardeleanul scoate o litra de palinca, slanina, pita, sfarma o ceapa si incepe sa manince, tragind din cind in cind si din palinca... Olteanului i se face de o dusca, dar cum sa intre nn vorba? La un moment dat, vazbnd ca tuica e pe terminate, nsi ia inima nn dinti si se apropie de ardelean: - Ma cheama Ion! - Apai, no, daca te cheama, du-te... VACA BETEAGA In Ardeal se striga vecinii de pe-un deal pe celalalt: - Maaa ...vecinee!... - Care-i baiu, maaa?!... - Tu ce-ai dat la vaca ta cind o fost beteaga? - "Fotoghin", maaa!... Trece o saptamina... - Maaa ...vecinee! - Ce-i baiu, maaa...? - Da-poi ce-ai zis c-ai dat la vaca ta cind o fost beteaga? - "Fotoghin", maaa... - Pai da' vaca mea o murit, mai!... - Si-a mea, maaa... DEPARTE-I CLUJU'.... Un tip mai pe seara face autostopul, il vede pe unul cu o caruta venind pe sosea si il intreaba: - No, bade, departe-i Clujul? - D'apoi nu-i departe! Urca tipul in caruta, adoarme si mai spre dimineata se scoala si intreaba: - Bade, da' unde-i Clujul? - No, fatu' meu, acu-i departe! CU VACA LA VETERINAR Doi ardeleni se intalnesc pe drum, iar unul ducea o vaca de lant. Celalalt il intreaba: - No, dara unde duci vaca? - Apoi o duc la veterinar. - D'apoi ce-o patit? I-o intrat o piatra intre unghii ? - Nu! - D'apoi, o muscat-o vreun sobolan? - Nu, nu! - No, da' de ce o duci la veterinar atunci? - Pai daca ii a lui... CHILOTII NEVESTEI Doi ardeleni intra intr-un bar. Ion il intreaba pe Vasile: - No, ma, ce esti asa de suparat? - Apai abia astept sa ajung acasa si sa rup chilotii muierii. - D-apai ce ai, ma, cu chilotii femeii? - Apai, ma, asa ma string ca de-abia pot mere cu ei pe strada |
=)) prea tari
|
Cica se intalneste un tigan cu un negru si discuta ei :
tiganul : ma negrule, cum faci tu de ai copii asa negri ca si eu is negru ca tine da ai mei ies ceva mai albi negrul : tiganule, vezi tu, ai p**a asa mare ca a mea ? tiganul : nu o am chiar asa mare negrule da totusi e destul de mare si a mea negrul : pai da tiganule la tine mai intra lumina, la mine nu Ion cu Marie in pat noaptea, ii zice Ion la Marie : ion : ma marie ma, vezi tu, am vazut la televizor un film pentru adulti si femeia ii freca p**a la barbat, nu vrei sa incercam si noi ? maria : ma ioane, da stii .. n-am mai facut asta niciodata .. poate nu e bine ion : ba da marie, nu are nimic marie accepta, freaca ea ce freaca si la sfarsit era toata manjita pe mana .. marie : ma ioane, acu cum mai fac eu mancare ca uite ce am pe mana merge ea la o vecina si o intreaba ce sa faca, iar vecina o trimite la preot. Preotul ii spune sa se duca la miezul noptii si sa se spele in rau pe maini si ii va trece; merge maria se spala si se curata, ii trece si vine acasa; a 2-a zi se intalneste cu vecina si o intreaba daca a fost la preot. Maria ii povesteste ca s-a dus la rau si s-a spalat pe maini si i-a trecut. Vecina o intreaba, si cum a fost acolo la rau marie : ma vecino, o fost bine, m-am intalnit cu preoteasa care facea gargara |
|
|
finalul e tare, priviti cum se preda tipul :))
http://www.liveleak.com/view?i=8e6_1177674090 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |