![]() |
vreau si eu melodia din reclama la JOE ..cand danseaza ala pe ghiseu in banca :D ...cine o are sau cine stie cum se num ?? 10x
|
ugly duckling - just a little samba ;)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Michaelos .. .gasesti mane Hello in me - Pit Hupperten feat. Nikki McCoy ?
|
Vreau si yo va rog mult Despina Vandi-Gia rmx - REMIXUL care se aude pe fundal la Getaway`u lu' AMA .PLS :roll:
|
|
Re:
Quote:
|
Care are mel aia noua a lu puya
Nu am apucat sa vad cum se numea |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
hahaah dobitocu d mine o aveam in pc ... am luat`o aseara .. doohh .. de la mine ptr voi sisu si puya .. adevarul gol golutzzz
|
1 Attachment(s)
|
Merci Michael pt GIA :wink:
|
1 Attachment(s)
apelez si eu la voi ...
spuneti-mi va rog cum se cheama melodia de pe fundal... mentionez ca nu este tot filmul doar o parte ! |
Foggy - Come into my dream
|
1 Attachment(s)
:paper:
alin : de unde faic tu rost de numele melodiilor ?? |
In primul rand, am si eu majoritatea filmuletelor de pe dtmpower si m-a preocupat si pe mine mai demult sa gasesc melodiile de pe fundalul acestor filmulete. Si intamplator, le-am gasit aici: http://www.dtmpower.net/forum/showthread.php?t=4327
totusi, s-ar putea sa nu gasiti chiar toate titlurile |
anul acesta de ziua lui Florian, 4ss i-a facut un cadou foarte frumos, un montaj cu el in diverse ipostaze, pe fundal au pus o melodie..... NU STIU CUM SE NUMESTE dar o vreau f mult! macar numele daca nu puneti melodia aici.
Va Multumesc. |
Armand van Helden - My My My... am pus in mixul ala ;)
care n-ati vazut mixul, sa-i mai fac reclama un pic: e aici https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=14854 ps: daca nu gasiti melodia prin alte modalitati.. sa-mi ziceti si ma voi chinui sa o urc aici.... |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai ca am pus... 2 variante ;)
|
hmmm
caut melodie mai vechiutza... SPUNE-MI se cheama..... catalina sau nico o canta.. cine o are?! sa o urce... plzzz 10xz |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
si eu am cautat cateva dar de asta nu am dat... baietii astia chiar sunt meseriasi... mersi ! |
Cu multa placere.
Si imi pare rau ca nu pot sa pun aici nimic, din cauza ca imi merge naspa netul. Santos, daca vrei \"Nico - spune-mi\", ti-o dau pe messenger. |
....
Reclama noua de la joe....\"castigi 365 de zile bune cu joe\"...cu ala care topaie prin banca.....ce melodie e pe fudal?...aia cu \"Just a little mamba....blabla..\"....pune-ti si voi numele sau melodia daca se poate....
|
Re: ....
Quote:
melodia o gasesti aici: https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=30727 |
caut si eu o melodie cine o are pls puneti`o aici :D
vanessa carlton - one thousand miles |
1 Attachment(s)
uite ... :wink:
|
hm..ti`as fi recunoscator daca ai bag`o pe toata :D adik nu numai 38 de secunde :|
|
vreau si eu muzica greceaska ... da nu antique sau nebuneli d`astea ... muzica greceaska adevarata .. p care se poate si dansa ..
|
nu stiu ce s-a intamplat... la mine e completa, dar poate din cz arhivarii au ramas doar 38 sec :(
|
am downloadat-o si eu sa vad, dar mie mi-o arata completa.. adik 3:56... :!:
|
okey mersi mult am facut rost de melodie :D
e superba !!!! :peace: |
La categoria filme este un topic \"de ce ne fura arabii femeile\" acolo e un film numit habib imi spune si mie ce mel e pe fundal pls ??
|
up the topic.... finally... :P
|
vreau si eu remixul de la drop it like it's hot ....ala de il da pe la radio ....mai e cu unu care canta in spaniola(parca)..sau ce limba o fi :) :peace:..cine il are sa il puna si el aici ...
|
Re:
Quote:
|
nu imi zice si mie cineva cum se num mel care am zis mai sus pls ???
|
Re:
Quote:
|
eu am vreo 3 rmx-uri de la Drop it like it's hot (inclusic varianta aia spaniola) + un radio edit ( dar nu mi se pare nici o diferenta fata de versiunea originala). :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning