Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cursa Craiovei - VITEZA - 29-10-2006 by Ghost - Aeroport Craiova (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova.html)
-   -   Discutii despre cursa (https://forum.4tuning.ro/248-cursa-craiovei-viteza-29-10-2006-by-ghost-aeroport-craiova/25568-discutii-cursa.html)

Lucian 31-10-06 08:56

Re: Discutii despre cursa

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 604424)
motorul nu este de renault 5....daca omul facea dintr-un motor de renault 5 ceea ce a reusit ieri pe pista....si masina sa fie masina....cu scaune.. cu tobe.. cu grile...tot tacamul....tot respectul pentru el...ii strangeam mana si il felicitam...este cineva in iasi care are un astfel de renault....care LUCREAZA pe un MOTOR renault....motorul masiniii ...daca ma intelegi.....la noi in tara in general nu se apreciaza banii investitzi de cineva intr-o masina....oricine investeste intr-o masina este considerat un bogatas arogant....si la putere este in continuare populismul ieftin ......
Cum crezi tu vreodata ca imi permit sa imi risc masina mea de cateva zeci de mii de euro ....cand domnul de pe renault probabil ca isi achizitioneaza un motor de volvo cu vreo 500 de euro...cand eu dau numa pe bujii 100......deci eu apreciez munca unor oameni,dar ar trebui sa se traga intre ei acolo ....fara portiere,scaune....cu motoare de salupa puse pe un schelet metalic.....raman la parerea mea....ti-ai luat un golf 5 benzina 1,6 de ex.....schimba absolut tot la acest motor....si la masina in general.....tot tacamul....dar pastreaza masina si motorul ei si bate pe toata lumea si atunci ai sa ai respectul meu...pana atunci continuatzi sa aruncatzi cu noroi in oameni ca mine,care investesc bani si pasiune in masinile lor si sa sustinetzi diverse persoane care monteaza nu stiu ce motoare pe nu stiu ce cadavre gasite prin cimitire de masini,care merg 300 de km si mor sau dupa 2 liniutze mai repara vreo 2 ore la masina ca sa poata pleca si el acasa....si o sa progresam sigur si o sa ne aliniem sigur cu piatza de tuning europeana....pana atunci sa auzim numai de bine.

Sa nu o luatzi in nume de rau,dar asta este adevarul...numai ca eu am curajul sa-l spun.

Ma nene ... tu faci parte din grupul celor care nu au inteles ce inseamna curse si saluta zapp share free ??? Pt curse ai nevoie de o masina de .... curse. La vtm te intereseaza stabilitate .... la liniute accelerarea . Buuun . Pt accelerare ai nevoie de aderenta si un raport cal/kg cat mai bun . Bun = multi cai si putine kg . Si acum revin si intreb mai franc ... ce cauti tu la curse cu o masina stock ? Daca vrei liniute de ce ti-ai luat un Golf 5 GTI si te prezinti cu el stock ? Ce spui tu de aliniat cu piatza de tuning ? Ce legatura are piatza de tuning cu cursele ?? Anul trecut la king of europe pe locul 2 era o masian cu tractiune fata .... Honda del Sol ! O alta ragalie de masina probabil din conceptia ta ! La Santa Pod (te las pe tine sa afli pe ce continent e asta) Renault 5 se da de la egal la egal cu alte masini si scoate 11 sec / 400 m . Va place sa vorbiti din presupuneri si din pacate sunteti autodidacti. Upgrade la motor e BOV-ul ? Imi pun 2 de grupa A . Cati cai iau ? Ai idee in afara de cilindree si sistemul de injectie care mai este marele avantaj al motorului de 1.7 fata de cel de 1.4 ?

P.S. Daca vrei sa o incerci cu un r5 cu motor de 1.4 te asteapta unul in Bucuresti. Daca pierzi promiti ca stai in public la urmatoarele curse ?

EVOLUTION8 31-10-06 09:18

1 Attachment(s)
ZZ fii antena la un Renault Gt turbo din 1988 de 120 bhp la baza, versus Golf 5 GTI.
Nu ca l-a facut............S-a pisat pe el...................
Cred ca sunt vreo 100 de m intre ei la finish :))
Stii cat se munceste pt. asemena performantze ??
Cate nopti nedormite,stress,bani,maini rupte etc.
Acesti oameni NU SUNT CLIENTII IDEALI PT. FIRMELE DE TUNING adika:
Se duce la o firma ii zice ca vrea 400 de bhp ,aia cand il vad (inka unul) gata frate facem.
Apoi este dezamagit ca a dat 20.000 de euro si vine un friaier si un saratoc care nu are bani sa isi ia "masina sport" si il bate !!
Si dupa ce s-a laudat ca a bagat jdemii de euro in ea cum sa nu rada ala cu "cazanul"
Aceasta este ideea curselor.SA promovam tuning-ul si sa avanasam.
Fiecare isi cumpara ce masina crede ca este mai buna.Aici se face diferentza si aici se vede cat ii merge mintea lui sau a celor din jur.
Vrei o competitie monomarca ??

Aici ai filmul:

B|shOp-VR6 31-10-06 09:39

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 605371)
Ma nene ... tu faci parte din grupul celor care nu au inteles ce inseamna curse si saluta zapp share free ??? Pt curse ai nevoie de o masina de .... curse. La vtm te intereseaza stabilitate .... la liniute accelerarea . Buuun . Pt accelerare ai nevoie de aderenta si un raport cal/kg cat mai bun . Bun = multi cai si putine kg . Si acum revin si intreb mai franc ... ce cauti tu la curse cu o masina stock ? Daca vrei liniute de ce ti-ai luat un Golf 5 GTI si te prezinti cu el stock ? Ce spui tu de aliniat cu piatza de tuning ? Ce legatura are piatza de tuning cu cursele ?? Anul trecut la king of europe pe locul 2 era o masian cu tractiune fata .... Honda del Sol ! O alta ragalie de masina probabil din conceptia ta ! La Santa Pod (te las pe tine sa afli pe ce continent e asta) Renault 5 se da de la egal la egal cu alte masini si scoate 11 sec / 400 m . Va place sa vorbiti din presupuneri si din pacate sunteti autodidacti. Upgrade la motor e BOV-ul ? Imi pun 2 de grupa A . Cati cai iau ? Ai idee in afara de cilindree si sistemul de injectie care mai este marele avantaj al motorului de 1.7 fata de cel de 1.4 ?

P.S. Daca vrei sa o incerci cu un r5 cu motor de 1.4 te asteapta unul in Bucuresti. Daca pierzi promiti ca stai in public la urmatoarele curse ?

Intamplator nu e stock golful si tot intamplator acest golf e la noi in club. Cat despre Renaultul de care vb tu, daca e cel rosu.. bag mana in foc ca nu face acest GTI avand in vedere ca pe unul stock nu l-a facut pe 400m, totul intamplandu-se foarte de curand. Adevarat ca a treia oara dak nu ma insel, l-a depasit undeva dupa 400m pe cel stock.. dar pe 400m nu il face.. si repet.. era stock din toate punctele de vedere.

Ar fi interesant sa vedem rezultatul intre acel Renault si al GTI care fasaie nitel.. Cu remarca ca GTI-ul care fasaie i-a dat celuilalt GTI (care s-a dat cu renaultul) cam o masina..

yknot 31-10-06 09:43

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 605432)
Intamplator nu e stock golful si tot intamplator acest golf e la noi in club. Cat despre Renaultul de care vb tu, daca e cel rosu.. bag mana in foc ca nu face acest GTI avand in vedere ca pe unul stock nu l-a facut pe 400m, totul intamplandu-se foarte de curand. Adevarat ca a treia oara dak nu ma insel, l-a depasit undeva dupa 400m pe cel stock.. dar pe 400m nu il face.. si repet.. era stock din toate punctele de vedere.

daca nu este stock golful 5 de la voi din club, inseamna ca mai are inca de lucrat.
intreaba-l pe bogdan kwx cat timp trece pana se vindeca beliturile de pe maini, cum se da jos motorul de pe masina sa, in cat timp... etc...

B|shOp-VR6 31-10-06 09:45

Nu am zis nimic despre masina lui KWX.. pt mine nu ar fi o rusine sa mi-o iau de la masina lui chiar dak as avea un GTI.. dar de aici pana a incepe sa generalizam.. e cale lunga.

EvLSant0S 31-10-06 10:14

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 605042)
Ia intreaba-l pe Santos ce basinos este LKV-ul ???

Ma amuza rau de tot discutiile intre adibose/evo8/radu lkv/dabull
toti 4 sunteti niste baieti buni ... doar ca.. va strica discutiile astea pe forum ,ca asa se intampla de obicei ,pe forum ,fiecare e altfel, opriti-va aici :) si hai sa ne vedem cu totii la o cafea ... un suc , la buc / craiova .. cu prima ocazie .. sa continuati acolo discutiile , o sa mearga altfel :)

important e ca a fost o cursa frumoasa ..
si atat ,parerea mea ..

adibose 31-10-06 10:35

are dreptate SantoS, pana la urma ar fi cazul sa ne oprim aici, e chiar pacat sa ne certam aiurea pt "cazane" scuze, imi cer scuze pt k le-am numit asha dar ma oftica :d serios ma oftica.
pt k as vrea si eu sa ma dau la grupa mea...dar vine R5 peste mine, si una peste alta nu-mi permit sa bag atatia bani in masina mea s-o faca sa bata un R5 GT.

probabil si din cauza asta am oftic :p dk avem 20 d mii la dispozitie ii bagam in masina si bateam R5-ul si eram cel mai fericit!

LKV-ule eu nu t cunosc (repet) nu stiu ce fel de om esti, ti-am admirat fosta masina din totdeauna, (eu sunt la al 7-lea Opel acum) am avut si Kadett GSi SFi si Vectra 4x4 SFi si multe altele, am ajuns in sfarit la visul meu, bertone turbo si mi-e bine. La ceea ce ai tua cum nu pot dk sa aspir k d permis nu cred k vreodata o sa am placerea macar s-o conduc.

Oricum nu mai postez cu rautate absolut deloc, mi-au trecut bazdacii de aseara, am dormit bine si dimineata am fost la dentist, m-au anesteziat aia..m-au calmat :d

Vorba lui Santos, ar fi frumos sa ne vedem la un juice!

si nu sun k sunt novice intr-ale curselor, motoarelor sau a masinilor puternice, dar nici chiar in pom nu sunt! :)

bafta tuturor si sa ne auzim cu si numai de bine!

Anonymus rulllz oricum :p

CAR ZONE 31-10-06 11:08

Este prima data cand postez pe acest forum si nu vreau sa spun de cat un sigur lucru, discutiile pe care le avem noi la finalul unei astfel de eveniment sunt total diferite de ce se discuta pe forumurile de pe afara. Noi nu stim decat sa gasim scuze de ce ne-a facut ala sau ca celalalt da avans la start din nu stiu ce motiv.
Acest lucru se intampla in primul rand pt. ca multi dintre cei prinsi in discutii nu prea vor sa discute despre masini, modificari si tuning ci despre cat de figuranti, bashinosi sunt alti, in loc sa dicutam ce are de gand sa faca X si ce avea Y pe masina.

silviu_tun 31-10-06 11:46

eu sunt curios cum se comporta la o cursa Bucuresti - Craiva Golful 5 GTI si cum se coporta acel R 5 pe care-l tot laudati voi.
Aceste curse nu trebuie privite stric pentru acest demaraj 0 - 400, ci trebuie luat in calcul tot
Cred ca daca pui R5-ul sa mearga 100 de km cu 200/h sigur ii mai trebuie 5 motoare

AlecsM 31-10-06 11:55

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 604801)
Domnul ALex.Faci o confuzie.
Masina ta este Gt-ul si are 300 de bhp stoc.Da ?
Bun pt. asta ai fost inscris la Gr. G adika 251 - 300 fara NOS
Bun tu cu NOS sareai la Gr. H adika 300 *1.4 = 420
La H singura masina a fost TXA-ul cu 315 bhp,care nu a mai luat startul si tu ai castigat gr. H.Corect ?
Deci EVO nu avea ce sa caute la H cu 280 de bhp.
Daca se dadea si sigur se dadea pt. fun si cu tine cu N2O.Eu cred ca tot EVO batea cu start bun(parerea mea).

Eu ti-am verificat butelia :D
Cat despre cauciucurile de pe EVO acele super "SLICK"-uri gasesti amanunte mai in spate,am postat eu pozele.
Cred ca nu se compara cu slick-uirle tele ;)
Alexius are probleme cu vederea.Nu avea o lentila deoarece avea un ochi rosu
si de aceea purta ochelari.
PS: Cu WRX-ul cum te-ai dat ? Cu sau fara nos ?

tot aiurea t bagi ... tu dc crezi k mi-am pus nos ??? sa ma dau la grupa cu pana in 300 cp ??????
atentie ... nu am zic k nu m-a batut ....
....stiu si eu ce putere are evo,masina mea si txa ...poate mai bine decat tine ultimile doua !!!

P.S. DC CREZI K AM LUAT GRUPA H ????? din pacate nu are prea mare importantza pt mine pt ca nu am apucat cursa cu txa .... deci am castigat prin ...."neprezentare" daca se poate spune asa !!!

cu asta am incheiat totul despre cursa de la craiova si inchei prin a-i felicita inca odata pe organizatori pe radu cu evo si pe "subaru" !

EVOLUTION8 31-10-06 11:59

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 605481)
are dreptate SantoS, pana la urma ar fi cazul sa ne oprim aici, e chiar pacat sa ne certam aiurea pt "cazane" scuze, imi cer scuze pt k le-am numit asha dar ma oftica :d serios ma oftica.
pt k as vrea si eu sa ma dau la grupa mea...dar vine R5 peste mine, si una peste alta nu-mi permit sa bag atatia bani in masina mea s-o faca sa bata un R5 GT.

probabil si din cauza asta am oftic :p dk avem 20 d mii la dispozitie ii bagam in masina si bateam R5-ul si eram cel mai fericit!

LKV-ule eu nu t cunosc (repet) nu stiu ce fel de om esti, ti-am admirat fosta masina din totdeauna, (eu sunt la al 7-lea Opel acum) am avut si Kadett GSi SFi si Vectra 4x4 SFi si multe altele, am ajuns in sfarit la visul meu, bertone turbo si mi-e bine. La ceea ce ai tua cum nu pot dk sa aspir k d permis nu cred k vreodata o sa am placerea macar s-o conduc.

Oricum nu mai postez cu rautate absolut deloc, mi-au trecut bazdacii de aseara, am dormit bine si dimineata am fost la dentist, m-au anesteziat aia..m-au calmat :d

si nu sun k sunt novice intr-ale curselor, motoarelor sau a masinilor puternice, dar nici chiar in pom nu sunt! :)

Si eu m-am aprins la fel ca tine,dar m-am potolit mai repede si mi-am cerut scuze.
Multa lume este mahnita pe R5-uri.
Dar cum ti-am mai zis: bertone-le V-Max al lui Dragos cum este la grupa ??
Sa nu mai vb de STI-ul lui Seby care daca s-ar da la Gr.G nici nu mai vii la cursa.
Trebuie sa le recunoastem meritele.Au muncit la ele,cum necum ,le-au facut tari.
Nivelul masinilor s-a ridicat mult si la noi si sunt multe masini TARI.
Numai bine si vorbim.

EVOLUTION8 31-10-06 12:09

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 605540)
eu sunt curios cum se comporta la o cursa Bucuresti - Craiva Golful 5 GTI si cum se coporta acel R 5 pe care-l tot laudati voi.
Aceste curse nu trebuie privite stric pentru acest demaraj 0 - 400, ci trebuie luat in calcul tot
Cred ca daca pui R5-ul sa mearga 100 de km cu 200/h sigur ii mai trebuie 5 motoare

Tu ai dormit pana acum ???
Cumva au fost curse de tipul care zici tu ????
Inka nu s-a organizat "gumball" in Romania.
Logic ca acel R5 care tot il laudam noi si nu numai pe acela, ca sunt mai multe,este facut pt. 400 de m ;)

EVOLUTION8 31-10-06 12:14

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 605553)
tot aiurea t bagi ... tu dc crezi k mi-am pus nos ??? sa ma dau la grupa cu pana in 300 cp ??????
....stiu si eu ce putere are evo,masina mea si txa ...poate mai bine decat tine ultimile doua !!!

P.S. DC CREZI K AM LUAT GRUPA H ????? din pacate nu are prea mare importantza pt mine pt ca nu am apucat cursa cu txa .... deci am castigat prin ...."neprezentare" daca se poate spune asa !!!

cu asta am incheiat totul despre cursa de la craiova si inchei prin a-i felicita inca odata pe organizatori pe radu cu evo si pe "subaru" !

Alex am vrut sa lamuresc totul ca sa nu mai fie discutii.
M-am referit la puterile de fabrica ale motoarelor: si al tau si al lui TXA.
Strict vorbind de regulament.
Am observat mai in spate critici ca masinile nu au fost incadrate corect in grupe etc.
Te rog sa nu ma intelegi gresit.Intentia mea asta a fost: sa lamuresc totul ,nu sa te supar pe tine sau ca am ceva cu tine.Din potriva ;) esti foarte OK.
Ne bucuram ca ti-a placut si te mai asteptam si alta data.
Ciao.

EVOLUTION8 31-10-06 12:35

Mi-am amintit ceva:
Cand a fost sa iti scrie diploma ,explica-i babei de la ACR de ce masina ta este la GR.H si ce e ala nos :)))Intr-un final a scris.....

adibose 31-10-06 12:52

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 605556)
Si eu m-am aprins la fel ca tine,dar m-am potolit mai repede si mi-am cerut scuze.
Multa lume este mahnita pe R5-uri.
Dar cum ti-am mai zis: bertone-le V-Max al lui Dragos cum este la grupa ??
Sa nu mai vb de STI-ul lui Seby care daca s-ar da la Gr.G nici nu mai vii la cursa.
Trebuie sa le recunoastem meritele.Au muncit la ele,cum necum ,le-au facut tari.
Nivelul masinilor s-a ridicat mult si la noi si sunt multe masini TARI.
Numai bine si vorbim.

despre Bertonele lui Dragos stiu...si nu stiu dk l-ar incadra la grupa cu bertonele meu, dar eu dk as avea o masina k a lui (sau dk as avea bani sa bag intr-a mea s-o fac k a lui) nu m-as d la curse, pt k n-ar mai fi spectacol, la fel si in cazul lui Sebi si MULTI altii stim bine. dar na ce sa facem...
ideea este urmatoarea, noi sa fim sanatosi k fiarele le dregem noi cumva, e bine k le avem...altii saracii se chinuie cu nu mai stiu ce..
noi ne certam aiurea si ne umflam in pene p aici knd d fapt ar trebui sa dam mana la semafoare!:rolleyes2

dk ne unim k lumea ii facem pe taximetristi :twisted: :twisted: :twisted:

toti muncim la masinile noastre cat putem si cat ne tine buzunarul! sa auzim d bine EVO8 si LKV-ule!

piele_bps 31-10-06 12:57

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 604882)
"esti un baiat cu judecata intunecata de furia infrigerii, dar sunt sigur ca fondul tau e bun. nu te asteptai sa patesti o asa rusine." :lol: :lol: :lol:

Dar ce poetic vorbesti tata....hai ca m-ai dat gata....sa stii ca nu am sa mai pot dormi noaptea de masina ta si de cursa de la Craiova :shock:

1.Crezi gresit
2.Altceva zice lumea
3.Sunt convins....ce scrie in certificat ?
4.Nu ma pasioneaza marca....asa ca poate sa fie si turbo si diesel si GTS si GTE si GTEE samd.
7.Ai ratat treapta a 2 a si cu audi-ul argintiu ....sunt tare curios...nu itzi umfla singur masina acum....stai in zona ta te rog :rolleyes2
8.Ti-am spus parerea mea despre acest aspect
9.Din pct-ul meu de vedere m-a batut o masina care a castigat clasa,deci o masina buna,dar care dupa parerea mea nu avea ce sa caute acolo.
10.HA HA HA :lol: ...mai omule tu chiar ma faci sa ma simt bine....chiar tu crezi ca potzi sta pe sosea dupa mine :lol: ...hai ca ne tragem de guler si dumneata esti mai batran si nu vreau sa te jignesc....

Sa auzim numai de bine.

Bai ZZ tu iar esti carcotas ?Nu sti decat sa comentezi pe un ton agresiv sau ironic.
Ce ti-am spus eu tie ca in Bucuresti se fac curse si sunt masini adevarate?
Nu ai vrut sa ma crezi. Stai cuminte ca esti mic copil pe langa ce se intampla in lumea curselor.
Sau macar vorbeste frumos !!

piele_bps 31-10-06 12:59

Bogdane KWX, nu vezi ca nici nu are rost sa vb cu ZZ?
Lasa-l frate,ca si eu am vb cu el si vorbeste numai prostii. Si e un pic si cam nesimtit.

piele_bps 31-10-06 13:02

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 604253)
Daca mergeam pana la Craiova si plecam inapoi , cred ca ma distram mai bine si nu mai pierdeam 3 ore degeaba la marea cursa din Craiova.......
Am plecat la ora 3 dimineatza din Bacau ca sa vin la Craiova, sa ma trag cu un pseudo renault si dupa sa imi puna un malac de jandarm gardutzul in fatza si sa imi spuna ca nu mai avetzi voie sa va datzi la libere :x :x :x

Noroc de drum....:shock: ...mult mai palpitant...:shock:

Si apropo ...pentru ce am platit eu 40 lei....ca nici macar un pipi nu am avut unde sa fac si nici macar un cos de gunoi unde sa imi arunc guma de mestecat....ce sa mai zic de intrarea spre locul de alergare,ca daca nu erau colturile alea mai netezite nici nu puteam sa intru cu masina pe pista si bateam si drumu degeaba...:shock: :shock: :shock:

Pai ce ti-am spus eu ,ZZ, cand mai chemat la Craiova? Daca nu mai tii minte uita-te pe topicul Clio sport 172 unde am vb noi saptamana trecuta.

bad_b0y_4u 31-10-06 13:48

Quote:

Originally Posted by adibose (Post 605599)

dk ne unim k lumea ii facem pe taximetristi :twisted: :twisted: :twisted:

faceai referire la cineva anume? :D

vreau sa felicit participantii, mai ales cei din "afara" care au batut cale lunga pana la craiova ca sa faca spectacol....felicitari baietilor care au muncit extraodrinar de mult ca sa iasa cursa OK, si din cate am vazut eu a cam iesit (in afara de public care mi-a lasat un bleaahhh amar rau de tot:D)...masini au fost, public a fost, certuri au fost.... ACCIDENTE nu au fost ceea ce ma bucura enorm, mai ales ca m-am speriat cand am vazut cum fugeau copii aia pe pista :D
M-am uitat pe cateva posturi si am vazut ca puneau vina pe jandarmi....la 30 jandarmi cu 5000 oameni nu cred ca puteau sa faca ceva....cel mai bine e cu taxa, ca altfel vin toti tzaranoii....si faza cu SGM-ul nu am sa o uit, cand incepeau toti "orashenii" sa urle in gura mare ca a facut dacia un bmw...dar deh, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :P
Felicitari Domnului Bogdan KWX, felicitari Radu, Alecs (mustang), celui cu subaru (nu stiu cum il cheama) celui cu TT, celor care au venit cu motoarele sa faca show, si tuturor celor care au castigat.....
Sa auzim numai de bine pana la urmatoarea cursa :D

CZR 31-10-06 14:10

Quote:

Originally Posted by bad_b0y_4u (Post 605657)
faceai referire la cineva anume? :D

vreau sa felicit participantii, mai ales cei din "afara" care au batut cale lunga pana la craiova ca sa faca spectacol....felicitari baietilor care au muncit extraodrinar de mult ca sa iasa cursa OK, si din cate am vazut eu a cam iesit (in afara de public care mi-a lasat un bleaahhh amar rau de tot:D)...masini au fost, public a fost, certuri au fost.... ACCIDENTE nu au fost ceea ce ma bucura enorm, mai ales ca m-am speriat cand am vazut cum fugeau copii aia pe pista :D
M-am uitat pe cateva posturi si am vazut ca puneau vina pe jandarmi....la 30 jandarmi cu 5000 oameni nu cred ca puteau sa faca ceva....cel mai bine e cu taxa, ca altfel vin toti tzaranoii....si faza cu SGM-ul nu am sa o uit, cand incepeau toti "orashenii" sa urle in gura mare ca a facut dacia un bmw...dar deh, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul :P
Felicitari Domnului Bogdan KWX, felicitari Radu, Alecs (mustang), celui cu subaru (nu stiu cum il cheama) celui cu TT, celor care au venit cu motoarele sa faca show, si tuturor celor care au castigat.....
Sa auzim numai de bine pana la urmatoarea cursa :D

mie mi-a placut...am vazut unde imi este masina la stage 1 :)

Lucian 31-10-06 14:18

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 605540)

Uite alt exemplu de autodidact ! Goguleee pe ce pui pariu ca tine motorul ala sa mergi 100 km cu 200 ? Jura ca stiai ca acel motor stock participa doar cu cateva modificari la carburatie si aprindere in campionate la grupa A ! Alte moficari gen pistoane si biele sau ce-ti mai trece tie prin cap NU ERAU PERMISE ! Si inca o chestie ca sa te incui ... cu ce pinion de a 5-a vrei sa se dea r5-ul ? Sau si mai rau ... cu ce grup ? Nu de alta dar daca spuneai ca nu tine sa faca 100 km la 5000 ture era una dar tu vezi doar kilometrajul ! Cine a fost la Craiova cu mine anul trecut poate confirma in ce ture am tinut masina din Bucureti pana in Craiova unde a cedat treapta a 2-a dar motorul nu avea nici o greata ! Si paradoxal .. aveam acel motor foarte prost de 1.4 turbo ....

Lucian 31-10-06 14:22

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 605432)

Ar fi interesant sa vedem rezultatul intre acel Renault si al GTI care fasaie nitel.. Cu remarca ca GTI-ul care fasaie i-a dat celuilalt GTI (care s-a dat cu renaultul) cam o masina..

Vezi ca se stie altceva si a recunoscut si omul vostru . Cuvintele lui ar fi fost cva de genul "daca arau mai mult de 400m poate treceam in fata" .

yknot 31-10-06 14:23

me bufneste rasul deja.... vad ca se prefigureaza o revolta impotriva r5-urilor ...
in alta ordine de idei, cum adevarat a zis bogdan kwx : "auzi sint curios ce masini o sa bata el peste 19 ani cu golful lui..."

yknot 31-10-06 14:33

Quote:

daca targetul tau este doar sa bati un "amarat" de r5 inseamna ca nu vrei multe de la viata ;)

b89jax 31-10-06 14:46

Sal all
E prima data cand scriu pe site la voi si am sa adaug si eu ceva
Organizarea de la Craiova a fost varza cel putin din punct de vedere al grupelor!
Ca sa si argumentez acesta afirmatie am sa zic ca eu care am un 525 12V (174 Cp), am fost bagat la o grupa ( E ) in care nici nu stiu de ce am mai incercat sa concurez, in care adversarii mei au fost audi A4 20T Seat leon integrale si tot asa...masini care au de la 200Cp stoc fara cipuri sau alte smecherii!
Singurul lucru care mi-a placut la Craiova care credeti ca a fost ?? Sa va zic eu si poate o sa mai zica si altii nici unul !!!noroc cu drumul pana acolo care a fost super si pe care l-au parcurs toti de la MidNight, Anonimus si No Speed Limit ca la raliu! atat. In rest care e faza??
venim de la 200 km departare, bagam benzina de 100 Eur, platim taxa de participare 40 Ron ca sa ce ?? sa vad ca nimic nu a fost organizat calumea??
Dar asta e traim cu totii in Romania!

CZR 31-10-06 14:55

mereu deplasarile sunt o placere :)
anonymous vine oriunde este bine primit
si unde nu e ...vin eu singur ... :P
si data viitoare sigur n cheama :D
sincer sa fiu grupele sunt bune...doar k noi toti trebuie sa intelegem k distanta d 400m devine din c in c mai scurta...si trebuie sa tinem pasul

b89jax 31-10-06 15:05

sal CZR
asa e e din ce in ce mai apriga cursa pe 400m !
da zi si mie ca eu sincer ma consider nedreptatit
cum sa ma dau eu cu a4 20t
seat leon 20t integrale
mai era unu cu un a6 ala cu interculerul ala mare in fatza care zicea ca a dat 1300 eur pe el
in fine asta e ....
dar sincer grupele care au fost facute la dragonul rosu au fost gandite mult mai bine !
a fost o proportie de Cp cat de cat egala sa zic asa
ce sa iti mai zic decat sanatate si sa iti toarca motorul ca in visele tale alea smechere
ne vedem la urmatoarea cursa sper sa fie in buc
salutare

B|shOp-VR6 31-10-06 15:20

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 605698)
Vezi ca se stie altceva si a recunoscut si omul vostru . Cuvintele lui ar fi fost cva de genul "daca arau mai mult de 400m poate treceam in fata" .

Se stie gresit.. sau poate erau cuvintele celui cu renaultul. Eram acolo cand s-a intamplat.. cu multi altii... Renaultul a trecut in fata intr-adevar.. dar tarziu si dupa 400m. S-au dat de trei ori..

DJ-24-ALN 31-10-06 15:22

Quote:

Originally Posted by b89jax (Post 605747)
sal CZR
seat leon 20t integrale
mai era unu cu un a6 ala cu interculerul ala mare in fatza care zicea ca a dat 1300 eur pe el
in fine asta e ....
dar sincer grupele care au fost facute la dragonul rosu au fost gandite mult mai bine !
ce sa iti mai zic decat sanatate si sa iti toarca motorul ca in visele tale alea smechere
salutare

aloooo, in primul rand ca leonurile au fost 1.8 T toate, si nu au fost toate integrale!
si ce sa-ti facem mestere daca grupa este 165-200??!!! data viitoare facem o derogare speciala pt tine sa te bagam la o grupa mai jos 130-165 cp cu tdi-urile, dar si acolo ti-o iei grav de la leon tdi de 150 cp integral!

Lucian 31-10-06 15:38

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 605771)
Se stie gresit.. sau poate erau cuvintele celui cu renaultul. Eram acolo cand s-a intamplat.. cu multi altii... Renaultul a trecut in fata intr-adevar.. dar tarziu si dupa 400m. S-au dat de trei ori..

Tocmai am vb cu RAZ si mi-a spus ca si el a vazut exact ce stiam si eu. R5 invingator pe 400m .

Lucian 31-10-06 15:40

Quote:

sal CZR
seat leon 20t integrale
in fine asta e ....
salutare

Tu chiar crezi ca vei castiga vreodata ceva cu masina stock si pusa in grupa ei de putere ?

Lucian 31-10-06 15:41

Quote:

Originally Posted by yknot (Post 605699)
me bufneste rasul deja.... vad ca se prefigureaza o revolta impotriva r5-urilor ...
in alta ordine de idei, cum adevarat a zis bogdan kwx : "auzi sint curios ce masini o sa bata el peste 19 ani cu golful lui..."

Si bine a zis !

DJ-24-ALN 31-10-06 15:43

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 605803)
Tu chiar crezi ca vei castiga vreodata ceva cu masina stock si pusa in grupa ei de putere ?

si cu o greutate ff mare pe deasupra!!

Lucian 31-10-06 15:51

Quote:

Originally Posted by DJ-24-ALN (Post 605805)
si cu o greutate ff mare pe deasupra!!

Deci pe bune ... am mai vazut seria 5 la curse . Si niciodata nu am inteles de ce a venit omul cu ea acolo . Poate sa o bagi la A sa aibe sanse (daca nu da de un YDT :lol: ) !

B|shOp-VR6 31-10-06 15:57

Si eu am vb cu RAZ si ti-a zis ca a fost cu jumate de bot in fata.. dar ca nu stie exact dak inainte sau dupa 400m..

Concluzia.. sa mai incerce o data sa nu mai fie discutii ;)

Cat despre recuperat.. R5-ul recupera, nu GTI-ul.

Lucian 31-10-06 16:22

Cel mai bine sa mai dau inca o data .

radu_lkv 31-10-06 16:47

Quote:

nici eu nu te cunosc si nici masina nu ti-o stiu, asa ca atunci cand ma mai vezi pe undeva vino sa vorbim sa ma cunosti si sa vezi si cum se conduce un evo. ok? :-)

radu_lkv 31-10-06 16:50

Quote:

Originally Posted by AlecsM (Post 605553)

felicitari si tie si inca o data spun ca la grupa H nu aveam nici o sansa!

CAR ZONE 31-10-06 16:51

Quote:

sal CZR
seat leon 20t integrale
in fine asta e ....
salutare

In primul rand,asa cum zicea si ALN-ul, Leonurile din grupa ta au fost toate 1.8T si decat cel negru era cu tractiune integrala. Acel Leon care te-a facut pe tine e stock (180 cai) si are tractiune fata.
In al doilea rand asa zisul A6 de care vorbeai tu este de fapt un Audi A4 2.0 TFSI quatro si nici macar nu a mers bine la cursa in pofida modificarilor pe care le avea. Ceea ce nu inteleg eu este de ce te simti frustrat ca el a dat numai pe intercooler 1300 Euro? Daca vrei performanta investeste bani in masina!!!

bogdan_kwx 31-10-06 16:54

Quote:

sal CZR
seat leon 20t integrale
in fine asta e ....
salutare

eu te-am invitat sa te dai cu mine (daca esti bmw -ul galben)pentru ca aia e jmecheri cu masina lucioase si cai multi si nu ai vrut.Data viitoare sa nu mai refuzi o asa invitatie.
Oricum masina ta merge f bine , mi-a placut

All times are GMT +2. The time now is 14:27.

- Copyright 2026 4Tuning