![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
hai radule sa te vedem la urs 8):poke:
|
ce mai stai pe ganduri ? :))
|
Quote:
soft,grup 4.10 blocant,volanta de 6kg,ambreiaj sport, chestii de genu !!! e tare rau masina !!! |
va multumesc tuturor ca ma sustineti:))) :peace:
dar nu sunt atat de slab sa ma opresc aici...am un proiect inceput de ceva vreme si trebuie dus pana la capat...trebuie sa dau dovada de baiat puternic si sa ies cu TOPU ( LAGUNA SECA ) PE SOSEAAAAAAA :)))))) :peace::peace: v-a veni si vremea ursului... si nu v-a fii un urs frumos...v-a fii un urs de scandal ...:)) un scaun si un motor puternic ......................... cat despre pisoi v-a sta vro luna pe bara sa strang o anumita suma de bani...sa-l fac cap coada...:D cu tot cu vopsea...!!!!!!!!!!! |
Quote:
asta se intimpla dupa ce conduci pisica aia asta e blestemul pisiciiii =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
eu unu pot trai fara femei...dar fara BMW niciodata....:D:peace: |
bine tati
........... :pistoles: :)) |
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: ... imi place Pi2da mai mult decat Bmw :lol: !!! |
Quote:
|
off:here DEPENDENT de pi2da,BMW, alcool and moneyyyyyyyyyy :))) restu vine de la sine
on: lasa frate ca toate se rezolva usor usor, nu fii dezamagit....tine-te tare si mergi mai departe ( CAPU SUS SI PRIVIREA DREAPTA) !!!! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
gata am dus pisica la doctor... o scap de cancer:)))
si ultima poza reprezinta ofu meu...pentru capota aia care am indoit-o...:)))) :peace: |
3 Attachment(s)
inca cateva pozeeeeeeeeeee cu BATMAN :)))!!!
|
o sa iasa FASHION :))) !
|
Quote:
dute dreaq de betiv....=)))):* |
boss dupa ce vopsesti masina sa ii zici lu' moshu' sa imi stropeasca si mie tablele =))))) :))))) si "cauciuGurile" =)))))
|
Quote:
|
ceva nou :)?
|
8 Attachment(s)
ASTEPT PARERI PRO SI CONTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :peace::peace:
|
urat :???::???::shock::shock:
|
Quote:
|
Hai ca a iesit :shock::shock::shock::shock: ,mai mult de atat ce mai vrei,arata ca noua,pune tot pe ea inclusiv capota si trage-i un photo shooting ca la carte,pune-i un blocant si simte-te bine ;)):))
|
multumesc mult ptr sufa;)
|
Quote:
|
Quote:
l-am pus pe baiatu ala sa alerge dacia pana la mine acasa pt sufa=)) ca e pt dany LAF ..!!!!!:peace::peace: |
Quote:
|
Arata bine :D.
|
bibelou ! :)) a iesit bine rau :D
|
pozeeee?????:D
|
Quote:
|
e tzipla fratele meu , sa ai bafta cu ea
|
Quote:
|
sa povestesc umpic cum e cu masina vopsita ...si TZIPLAAAAAA!!!!!!!!! :shock::shock:
azi m-am dus intai la dany dupa capota...nu am reusit sa o iau ...dar aduce alta pisica si o sa o iau sapt ce vine pe marti- miercuri ...i-am montat radiatoru l-am desfacut de vro 3 ori...:)) desfac capota dupa masina...o las la service....=))) si plec cu BEMVEU fara capota:)))).....m-am dus cu el in OMV ...deci vreau sa spun ca 3 pitipoance intr-un CLK si-au rupt gatu dupa masina mea:O nu-mi venea sa cred =))...ma simteam mandru de ce am realizat....=))) .....dau sa ies din omv ...niste nuntasi erau in benzinarie...:)) si au inceput sa rada cand m-au vazut fara capota...si imi spun urmatoarele " ASA ASA ..." opresc masina si ii zic cumetre....vezi ca stai rezemat de un logan=))))).... si ca sa vada nuntasu ca masina mea veche are potential=)) ii trag un LAT asa cum numai eu stiu sa-i dau=))))))))))))....ii dau un lat d era sa ma arunce in refugiu...maxima rau senzatia ...imi era dor de asa ceva=)).....masina rupe gaturi acum la greu=))))....e maxima imi place rau de tot:)))) numai cuvinte de lauda vopsitorului !!!!!!!!! :peace::peace:....am ajuns sa-mi fie frica sa ma urc in ea sa nu o lovesc:))))!!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning