![]() |
Re: E30 - 325
Iti lipseste pozitivul. tre sa tragi un fir cu plus ori de la baterie(daca vrei sa merga tot timpul) sau daca nu dragi din cutia cu sigurante plus ca tre sa pui si un releu. aici gasesti mai multe detalii.
http://foro.bme30.org/viewtopic.php?f=4&t=28270 |
Quote:
|
Quote:
|
dupa o zi de nervi am descoperit care-i treaba cu geamurile,,,sunt functionale,,:)acuma sa vedem daca se aprind si becurile de la butoane:D si cam atat,,mai am de curatat podeaua,,,grunduita,,si montat la loc mersi de ajutor,,,
|
Quote:
|
dap mersi,,,din 4 butoane,,,doar la unu merg ambele becuri la restu 3 doar cate unu de fiecare:D si mai am 4 butoane care nu le-am incercat,,maine incerc,,si vedem ce iese o sa urmeze poze si dupa ce curat podeaua,,important este ca am rezolvat cu geamurile,,mersi mult
|
5 Attachment(s)
suntem aproape de finish,,,dupa o zi in care am lalait pe la masina,,,aproape e terminata treaba mai am maine de montat calu pe mijloc si scaunele atasez si niste poze cu ce am facut,,,
|
Quote:
|
daa m-am gandit si eu la asta,,,unde zici tu ca va fi condens intre podea si ciolofan?eu l-am pus in ideaia ca daca ar mai fi condens,,sa fie intre ciolofan si mocheta,,si daca ar fi asa apa nu ar mai ajunge la podea,,,:d daca m-am inselat oricum nu e problema ca si cu ciolofanu si fara condensul tot era,se imbiba buretele de la mocheta cum sa mai imbibat si am motive sa cred ca e acelasi lucru,,,oricum o sa mai ma interesez si il scot nu e bai,,,chestia a fost ca m-am grabit ca ar fi trebuit lasat o zi doar cu cilofanu sa vedem daca face condens intre podea si el,,,dar cum am zis m-am grabit,,,masina e gata functioneaza totul perfect,,,voi atasa poze,,,si zilele ce urmeaza o sa duc si kitul m tek2 la vopsit,,,pt al putea monta
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning