![]() |
Re: Tg-jiu
lasa frate ca il treci ! bafta ! itzi tzinem pumnii :D
|
intri cu 30 PEL-ul in faculta si arati la profi cat de rosu e 'racul :oops: :twisted:
|
bafta frate cu restantele.numai eu mai reuseam sa am atatea...ma faci sa-mi amintesc cum umblam dupa profi cu "o maslina"...termina si tu mai repede cu ele si hai sa organizam o intalnire ceva...
|
am uitat sa te intreb.mai ai mult de lucru la opel?
|
opelul e gata ,aproape sa zic asa e deja pe strazi d ceva timp si as ma avea d munca la el ,la motor,interior dar nu mai e cass k acum na,trebuie"maslina":)
|
mai bine trecetz pe "semintze" k -s mai eftine
|
:lol: :lol:
|
maine trec prin tg-jiu si o sa raman 1 sapt, rotitza ne auzim la o cola, nu? te sun eu cand am ajuns! ;)
|
Quote:
|
sal all....vreau sa va intreb daca stiti cum e vremea la ranca? maine 4tuning rm valcea vrea sa faca o excurise acolo si am nevoie de cateva detalii. e drumu bun? restaurante sunt? sunt scumpe? astept un raspuns pe PM daca se poate. Multumesc
|
Toata lumea e asteptata miercuri orele 17:00 la ursati la un gratar,cine vrea sa vina ne gaseste acolo,anuntati-va prezenta k sa stim asa in mare cina va veni.
|
Quote:
|
prezent (10 caractere)
|
sasha era vb sa merg eu si ink cineva si apoi am zis sati ma k poate iese si ceva mai frumos,e servici dar e ora 17:00 la ora aia lumea e mai libera,si stai sa termin sui eu sesiunea asta sa vad cum trec anu si apoi o sa ma ocup de ceva mai serios.
|
ne vedem miercuri !
|
miercuri? unde anume in ursati fratilor?
|
langa balastiera !
|
mai esti? cu ce mititei se vine?
|
am sa fac tot posibilul sa scap de la servici.cati vin pana acum?
|
vedem la fata locului , yo zic sa punem bani cand ne intalnim si sa cumparam :P
|
nu asa frate fiecare isi ia c stie k ii place pt k poate unu nu manank mici sau io stiu in fine hjai sa nu deviem in ale bucatariei;))hai k n vdm maine luati c vreti i n vdm acolo
;) |
imi cer scuze k n-am ajuns da' programul nu mi-a permis....
asta e .... cristea las' frate k avem luna octombrie mai libera... :lol: |
hop si yo de la gratar ! hai k a fost frumos :D pacat k am fost putzini !
|
da makr am facut c ne-am propus,pakt k nu au venit mai multi dar asta e,poate data viitoare.
|
ba baieti imi pare rau.ne vedem sigur data viitoare.....
|
am si eu o rugaminte :) alegeti si voi unda dintre cele 11 masini... din acest poll
https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/53249-poll-4t-3d-car-battle-edition-1-alegeti-masina.html poll-ul e valabil pana duminica... iar masina care va avea cele mai multe voturi va fi subiectul temei primului battle 3D asa ca pls vote :) ce vreti sa vedeti modificat |
Ma Intreaba Baietii Daca Se Mai Face Vro' Intalnire:?:
|
hmmmm ar cam fi cazul..... :lol:
|
hai acum in noiembrie, ca sa vin si eu :D
|
o sa ma intalnesc cu dolusd si o sa incercam sa facem ceva dar ne e frica pt k ploaia ar putea strica totul si sa alergam atata dupa aprobari si sa ne termine ploaiaar fi pacat,incercam.
|
nu e problema de vreme...
|
hai ca trebuie sa fie o zi frumoasa :D
|
problema e sa fie legal...sa nu mai avem probleme
|
vb cu mitza in seara asta si luni mergem sa vedem de aprobari ! fara aprobari nu o sa se fak nimik !
|
ne vedem luni flavi sa vdm c facem speram sa avem norok
|
dar dc nu vorbiti sa ne intalnim intr-o parcare de la vreun supermarket(gen interex sau klaufland) si atunci garda nu are ce sa mai zica, ca e parcare privata :D asta daca nu suparam patronii
|
vezi k nu stii ce spui..:-P
watch THIS... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...873#post958873 la noi in TM..patronul va construi cea mai mare pista/domeniu pt curse etc..din tara...dar pana atunci..ne-a lasat prin parcarea lui..si totusi Politia a impartit amenzi la iesire, retinut taloane, venit cateva echipaje..etc....not pretty at all :wink: nu va prostitzi :) |
atunci nu o sa ne prostim :D o sa stam mai linistiti, apropo de maine sunt in tg-jiu :D va astept la o vorba!
|
si daca las masina in parcare pana pleaca gabori :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:00. |
- Copyright 2026 4Tuning