Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html)

ajaccio 05-06-08 22:47

Re: Provocari :)

Quote:

Originally Posted by HD87DGR (Post 1574336)
https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25359-provocari.html oops, este deja u topic pentru asa ceva ;)

Ok , initial nu gasisem topicul

HD87DGR 05-06-08 22:48

Re: Provocari :)

Lasa ca ne descurca FRS ;)...... :twisted:

F.R.Sonic 06-06-08 00:37

Re: Provocari

v-am descurcat :D
ajaccio pune si tu cati cai..ce modificari..cate cipuiri sa suferit??!! :) :p

Kedy 06-06-08 08:39

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 1574642)
v-am descurcat :D
ajaccio pune si tu cati cai..ce modificari..cate cipuiri sa suferit??!! :) :p

Un filtru sport de la K&N care deja si-o luat zborul, deh consuma prea mult :-P

ajaccio 06-06-08 09:44

Pai sa le zic sa nu le zic operatiile :)
Masina e stock..am avut un kit de admisie K&N dar dupa 2 luni de folosire l-am dat jos ca imi tragea aer cald si de multe ori imi tragea mai rau la turatii joase..si asta era pe timp de iarna.Aveam planuri si cu o remapare dar nu se merita.

sNap7 06-06-08 10:16

Quote:

Originally Posted by ajaccio (Post 1574978)
Pai sa le zic sa nu le zic operatiile :)
Masina e stock..am avut un kit de admisie K&N dar dupa 2 luni de folosire l-am dat jos ca imi tragea aer cald si de multe ori imi tragea mai rau la turatii joase..si asta era pe timp de iarna.Aveam planuri si cu o remapare dar nu se merita.

Pai trebuia sa-l pui in partea de jos a motorului, sau sa-i faci o coloana de aer pana in gura filtrului. Multi fac greseala asta, cred ca daca isi pun un filtru sport deja zboara masina, dar uita ca trebuie pus intr-un loc bun.

ajaccio 06-06-08 11:08

Quote:

Originally Posted by sNap7 (Post 1575016)
Pai trebuia sa-l pui in partea de jos a motorului, sau sa-i faci o coloana de aer pana in gura filtrului. Multi fac greseala asta, cred ca daca isi pun un filtru sport deja zboara masina, dar uita ca trebuie pus intr-un loc bun.

Pai kitul era gandit bine...la cat de inghesuit e motorul il scotea undeva langa far cam pe unde respira si filtrul stock.I-am facut si gura de aerisire pe langa capota dintr-un tub de aluminiu usor dar mare diferenta nu a fost.Mergea mai bine in ture dar mai prost la reprize.Asta am citit si pe un site din anglia si vad ca aveau dreptate baietii de pe acolo.

BAD-GUY 06-06-08 12:47

Quote:

Originally Posted by ajaccio (Post 1575096)
Pai kitul era gandit bine...la cat de inghesuit e motorul il scotea undeva langa far cam pe unde respira si filtrul stock.I-am facut si gura de aerisire pe langa capota dintr-un tub de aluminiu usor dar mare diferenta nu a fost.Mergea mai bine in ture dar mai prost la reprize.Asta am citit si pe un site din anglia si vad ca aveau dreptate baietii de pe acolo.

Stai ca nu inteleg,aia e cel mai important "sa mearga bine in ture" :),pierzi prea putin la plecare,recuperezi dupa aia si per total e un avantaj :),si de la filtru pana la galeria de admisie ce ai folosit?vechiul tub de plastic al masinii?

ajaccio 06-06-08 12:54

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1575268)
Stai ca nu inteleg,aia e cel mai important "sa mearga bine in ture" :),pierzi prea putin la plecare,recuperezi dupa aia si per total e un avantaj :),si de la filtru pana la galeria de admisie ce ai folosit?vechiul tub de plastic al masinii?

Pai tocmai deaia ii zice "Kit" adica pe langa filtru de aer are si tubul pana la galerie de admisie,tub mai gros decat cel stock.Deci nu am folosit vechiul tub.In schimb nota 10 pentru sunet.

BAD-GUY 06-06-08 12:57

Quote:

Originally Posted by ajaccio (Post 1575283)
Pai tocmai deaia ii zice "Kit" adica pe langa filtru de aer are si tubul pana la galerie de admisie,tub mai gros decat cel stock.Deci nu am folosit vechiul tub.In schimb nota 10 pentru sunet.

Si tot de plastic e?Sau ce material?

Ideea e ca trebuie sa izolezi filtru + tubulatura de caldura motorului,adica tubu de la filtru la galerie sa fie din aluminiu sau ideal inox,si eventual montanta o placa de aluminiu intre motor si filtru.

ajaccio 06-06-08 13:14

Era ceva material...cred ca ebonita.Am pus mana pe el si cand motorul era incins si era rece.Problema e ca capul conic(filtrul) era la vreo 10cm de motor si aspira numai aer fierbinte.Singura solutie cred ca ar fi fost montarea unui bucati de aluminiu intre filtru si motor...ma rog.Oricum bine ca m-am scapat de el.

dzrhd 16-06-08 22:57

provoc p oricine are 0,5 ron si intre 80-90 kg la o cursa cu carucioarele in kaufland

SpYk3 16-06-08 22:58

:lol::lol::lol::lol:

puiu 17-06-08 13:58

ce copiii..................merge si cu cheia de la apartament........asta in cazul in care aveti una:D

Marius3k 17-06-08 14:03

Hehe, de cate ori am pus cheia acolo cand uitam sa-mi iau fisa aia rosie din masina...
Asta in cazul in care ai masina si cheie. :D

adrian78bmw 17-06-08 17:58

chestia cu carucioarele e super eu de fiecare data ma dau prin kaufland...

dzrhd 17-06-08 17:59

putem sa ne facem traseu in parcare fugim de bgs , nfs ce mai

adrian78bmw 17-06-08 18:05

Quote:

Originally Posted by dzrhd (Post 1596847)
putem sa ne facem traseu in parcare fugim de bgs , nfs ce mai

noi fugim de ei da aia is iau ATVuri si ne prind....ne bagam la un drift cu carucioru?:shock:

ajaccio 18-06-08 09:40

Haide-ti sa ne rezumam la topicul initial si sa lasam carucioarele deoparte.....de dragul de a scrie tampenii pe forum mai bine nu.

adrian78bmw 18-06-08 20:53

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1575297)
Si tot de plastic e?Sau ce material?

Ideea e ca trebuie sa izolezi filtru + tubulatura de caldura motorului,adica tubu de la filtru la galerie sa fie din aluminiu sau ideal inox,si eventual montanta o placa de aluminiu intre motor si filtru.

ce naiba asa mult creste consumu daca iti pui filtru sport?normal trebuie sati bage aer cat mai rece zic eu..

BAD-GUY 18-06-08 21:23

Cu cat e mai rece cu atat e mai dens si intra mai mult,cu cat intra mai mult cu atat ECU baga mai multa benzina...arderea e mai rapida...deci creste puterea motorului cat si consumul,bine nu foarte mult cateva sute de grame poate chiar mai putin si castigi undeva la 5% CP...

adrian78bmw 18-06-08 21:27

Quote:

Originally Posted by BAD-GUY (Post 1599410)
Cu cat e mai rece cu atat e mai dens si intra mai mult,cu cat intra mai mult cu atat ECU baga mai multa benzina...arderea e mai rapida...deci creste puterea motorului cat si consumul,bine nu foarte mult cateva sute de grame poate chiar mai putin si castigi undeva la 5% CP...

castigu e de vreo 5 maxim 10 cp depinde de motor ai un raspuns mai prompt al motorului si un sunet mai sport..

BAD-GUY 18-06-08 21:45

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1599420)
castigu e de vreo 5 maxim 10 cp depinde de motor ai un raspuns mai prompt al motorului si un sunet mai sport..

Intradevar asa e,dar din cate am vazut,citit raspunsul nu mai e chiar asa de prompt ca inainte.

xxdadixx 18-06-08 21:56

Daca ai montat filtrul sport odata cu toba e posibil sa fie si de la toba.

adrian78bmw 18-06-08 22:03

curios ar trebui sa traga si motoru mai bine..

xxdadixx 18-06-08 22:04

Trage, da nu la turatii ff joase. Cred ca la asta se refera BAD-GUY

adrian78bmw 18-06-08 22:24

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1599531)
Trage, da nu la turatii ff joase. Cred ca la asta se refera BAD-GUY

na apai atuncea la ce ii mai pui filtru sport?

xxdadixx 18-06-08 23:17

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1599578)
na apai atuncea la ce ii mai pui filtru sport?

Sa-si traga cat ii trebuie la turatii mari, nu la turatii mici.

adrian78bmw 18-06-08 23:19

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1599733)
Sa-si traga cat ii trebuie la turatii mari, nu la turatii mici.

pai la turati mari ai puterea cea mai mare si cuplu maxim

Bik3rBoy 17-11-08 22:48

eu il provoc pe paul cu honda ;)) :P

sNap7 17-11-08 23:12

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 1870930)

Citez: LOLOZAUR :lol:

Spune ora si locul si putem merge direct sa semnam procesul verbal.

Julyo 17-11-08 23:18

interesant provokre...!!! :)))

cosminbianca25 17-11-08 23:22

provoc pe oricine si cu orice masina la o liniuta ..... Mustang GT 05

Misto tigra de fiecare data cand ma duk la faculta o vad in arad :) :-)

golfu ala face ravagi pe brad(deocamdata) misto :))

pacat de intalnirile de la brad ca eu zik k ar avea efect sunt multe persoane doritoare ZIC EU (masini destule )nu la nivel de arad , bucuresti ,timisoara dar acceptabil se merita sa incercam :)

bunilla2 18-11-08 06:10

esti de la garda ? vrei sa vezi care se agata ? :)

Kedy 18-11-08 17:20

Nu e de pe forum am mai vazut provocari facute de el pe sectiunea Ford :lol:

cosminbianca25 18-11-08 20:24

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1872246)
Nu e de pe forum am mai vazut provocari facute de el pe sectiunea Ford :lol:

pai eu tot fac provocari k ma tine , dar voi ...? va tot ascundeti dupa deget ori k nu aveti cu ce sa dati o liniuta calumea ori vb pe aici doar asa k sa va bagati si voi in seama k altfel nu-mi explic dece i se zice la acest topic PROVOCARI ?? si eu sant tot di jud HD asa k stati linistiti, si daca i-am provocat pe aia de la Ford i-am - provocat tot pt k ma tine sau am gresit cu ceva ? iar daca va trece cumva vreo data prin cap sa dati o liniuta scrieti-mi pe privat si vb acolo, iar daca va ganditi k sant de la garda atunci am sa va zic si cum ma cheama si daca cumva nu ma cunoasteti personal atunci intrebati la voi in oras ,,baietii'' si atunci o sa va dispara din cap ideea de a fi ,,militian''

cosminbianca25 18-11-08 20:27

Quote:

Originally Posted by Bik3rBoy (Post 1870930)

ce masina ai ?

NoAngels 18-11-08 20:31

Si totusi....ne arati si noua masina?

cosminbianca25 18-11-08 21:06

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 1872732)
Si totusi....ne arati si noua masina?

imi pare rau dar nu pot sa-ti pun mai multe acum pt k nu sant acasa , iar din greseala prietenu meu mai are doua poze cu masina, maine am sa pun mai multe. man, tot incerc sa le pun si nu pot, da-mi ID-u tau de mess si ti-le trimit acolo. tu ce BMW ai ??

adrian78bmw 18-11-08 21:35

Quote:

Originally Posted by cosminbianca25 (Post 1872827)
imi pare rau dar nu pot sa-ti pun mai multe acum pt k nu sant acasa , iar din greseala prietenu meu mai are doua poze cu masina, maine am sa pun mai multe. man, tot incerc sa le pun si nu pot, da-mi ID-u tau de mess si ti-le trimit acolo. tu ce BMW ai ??

parca se vede ca e e36 coupe 318..daca teai pricepe putin la masini ai fi remarcat

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning