![]() |
Re: Ce masina noua ti-ai cumpara astazi?
Volvo S80 D5
|
ori ce masina numa sa nu fie dacie si renault
|
Subaru Impreza boxerdiesel sport
|
opel astra j turbo 1.4 sau 1.6
|
Daca n`ar fi criza si as avea bani de benzina , un Audi A4 2.0TFSI si Diesel , Jetta 2.0 cu kit de GLI :) :oops: evident , Audi ALB si Jetta negru mat :X
|
SEAT
Leon 1.2 TSI 105CP |
Skoda Octavia FL RS
|
Passat CC 3.6...oare ai bani de benzina?:)) vrajala... VW golf 6(tipic romanesc) si asa mai departe....
eu mi-as lua LUX si IEFTIN ....si ca sa nu uit... frumusetea clasica = > Lancia Thesis |
Audi A3 8p 2.0TFSI 200 HP
|
De 30.000 de euro mi-as lua Subaru Impreza 2.0R si de restul banilor as cumpara pliante cu mesaje de multumire care sa le impart tuturor cocalarilor care trec de la BMW la Audi.
|
toyota supra sau nissan skyline gtr r34
|
Astra G 2.0 diesel ..consum bun...putere cat de cat...piese ieftine...daca as avea 30 de mii mi-as lua G-ul 2.0 diesel si mi-ar mai ramane bani de schimbat TOATE consumabilele pt 20 de ani :))
|
BMW E90 LCI 320 XD efficient dynamics M Paket interior/exterior......:D
|
Quote:
|
e chestie de feeling cu tdi-ul..odata ce conduci asa ceva nu mai vrei benzina.
:) |
Pai, realistic vorbind, nu cred ca sunt foarte multi dispusi sa investeasca acum, sau in viitorul apropiat, suma de 30.000 de euro intr-o masina, in conditiile in care vorbim de romanul de rand care strange bani sau face credit.
Daca se aproba acea lege cu instalatiile de incarcare electrica in benzinarii, la cum urca pretul carburantilor, mi-as lua o masina electrica. Electric: Renault Fluence ZE Petrol: Renault Latitude |
Mitsubishi Eclipse!:X
|
Amuzant tare topicul asta. Aici iti dai seama de cat de snob e romanul si batut in cap.
Pai daca ati avea fix 30 k euro luati cu credit de la banca la care ati plati 15 ani ca popa, oare asa de ingusti ati fi sa luati o masina de 30 k euro? Oricum masina e un fier ( de fapt nici fier majoritatea sunt plastic in ziua de azi- ma refer la subansamble si repere de sub caroserie). Prea putini si-ar lua ceva in jurul a 15 k euro , ci mai degraba s-ar arunca la bemvee si masini de peste 200 de cai pe care oricum n-ar avea bani sa le alimenteze. Halal gandire ...mai e mult pana departe, vorba aia :lol: Adica tre' sa fie misto sa dai 30 k euro pe masina si dupa 2 3 ani sa o vinzi cu 13-14 mii maxim. Afacere nu gluma. ;) |
Quote:
|
Exista si la diesel placerea condusului, atunci cand te dai jos dintr-un golf de 1.4 sau logan 1.4 sau orice altceva de 1.4 :D si te sui intr-un TDI de 140CP :D
|
Quote:
|
dodge... RAM 5,9 v8
|
Quote:
|
Ce masina noua ti-ai cumpara astazi?
Aceasta este intrebarea topicului. Dupa care mentiunea sumei limita: 30.000E. "skyline, RAM 5,9, Cayenne ..." WAU!!! :shock: |
Doua bucati Kia Cee'd 1.6 GSL TX, una albastra(neagra) si una rosie, prietenii stiu de ce!...
|
POLO blue motion . + eco tuning + jante usoare si gume fuel saving *** :)
|
Alfa Giulietta 1,8T Quadrifoglio Verde...
|
|
BMW E90 320d.
|
Opel Zafira OPC
--> https://www.youtube.com/watch?v=dPhDw...eature=related |
sincer eu unu nu mi-as lua masina noua...as prefera mai degraba un E90 330xi sh si de restu banutilor as face ceva frm din el(asta asa ca toata lumea viseaza pe aici:))
|
de restu banilor l-as trece pe GPL.....:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Omu mai viseaza, dar se mai si trezeste...La sit din tarisoara noastra(drumuri, salarii, taxe, asigurari, etc.) nu as lua o masina mai mult de 15 mii... in banii astia iei un Kia Ceed, ai 7 ani garantie, eventual un Hyundai i30, care e de fapt aceeiasi masina... Chiar acu mi`am luat un I30, 1.4 benzina, 5 ani garantie, revizii gratiute si dotari de baza... ac, geamuri el, abs, esp, 6 airbaguri, cd / mp3 cu intrari aux si usb... la 10000 cu toate taxele si in banii astia ai masina completa de buna calitate, sigura...Anterior am avut logan tot de 1.4(pacat k la facelift nu mai poti lua acu acest motor, 1.2u cunsumand mai mult si km mai face si figuri din kte am auzit... plus k nu mai vb de siguranta loganului, de calitatea dotarile si sa nu mai zik de service..., Nici un logan de top, de 10000 nu se apropie de Hyundai... Ciar su i20u e peste... exceptand portbagaju ku bancheta ridikta...
|
Quote:
|
nu mi as lua o masina noua.
dar.. daca tot trebuie sa mi las mintea libera, visez la un mercedes nou, din reprezentanta. un e coupe, un s, un cls ca tot sunt tanar. o sugativa pe benzina |
O Skoda Octavia 2009-2010 , frumoasa masina :)
|
Quote:
La noi in tara nici nu ajungi bine la 120km/h si hop iti iese in fata un tractor, o vaca, o caruta, un damb, sau vine satul cu taranii care merg pe mijlocul carosabilului. La ce iti trebuie 200Cp de ex. daca la tine(la mine) in judet nu e nici un drum in stare ok macar...Merg 1km cu 130 apoi 5km cu 70, apoi vine satul si tot asa. Si daca nu urmeaza un sat sigur sta Garcea la panda fix unde e portiunea de asfalt cea mai buna. Zilele trecute un "consaten" cu Bentley a mers in spatele meu vreo 5km, apoi a prins o portiune mai buna, a depasit. Dupa cateva minute l-am ajuns din urma, era la acelasi rand de masini unde erau si dacii 1310 care asteptau sa dea drumul la circulatie, se reparau niste poduri. |
Opel Astra Sports Tourer 2.0 CDTI
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
- Copyright 2026 4Tuning