![]() |
re: Dacia Berlina 4x4 Turbo Vom
condoleante, imi pare rau pt tine..sunt sigur ca este foarte greu...imi pare rau
|
condoleante si de la mine
|
condolante
|
Condoleante
|
Condoleante acum am vazut si eu mesajul sincer imi pare rau chiar daca nu am avut ocazia sa te cunosc,am vazut masina la raliu la mall..si mi-am adus aminte...imi pare rau
|
Super tare masinuta . Ms mult ptr sfat man ! Cat te-au costat jantele ?
|
Condoleante Sincere .
|
pacat, cel mai oribil lucru sa iti moara cineva apropiat
condoleante sincere |
Condoleante
|
condoleante frate,de curand mi s`a intamplat acelasi lucru,stiu cum e...tu macar ai masinile sa`ti distraga atentia ...keep up the good work :)
|
..sincere condoleante :sad: si nu uita ca daca fizic nu mai poate fi prezent el poate trai vesnic in amintirile tale .... imi pare rau pentru tine:sad:
|
Merci la toata lumea pentru aceste cuvinte.:( Viata continua......pt noi toti,In momementul actual oscilez in :
1: a o vinde pe "daciana", si a incepe altceva nou, totusi anul asta face 30 de ani !!! 2 s-o contiuni pe plan competitional cu ea,sa ii pun un roll cage s-o mai cobor un pica etc....ca de tras masina chiar trage. 3: sau s-o trec de dragul memoriilor la naftalina pt mai tarziu. Inca nu sunt hotarat..... |
sa nu cumva sa vinzi asa ceva ( si eu am vrut sa o vind pina in momentul in care a venit omu cu bani si mam sucit imediat ) atunci se vede cu adevarat cit ti la masina ieu unu nu am putut sa o vind luam 1500 e si acum intrebare e ce faci cu 1500 e asta poate te face si pe tine sa te gindesti (asta depinde cit iei u pe ia ) bafta in continuare .
|
Quote:
|
Sincere condoleante... (stiu cum e sa pierzi pe cineva drag....) .. Masina arata super bine .. :) si din cate ai spus despre ea .. merge si mai bine decat arata :).. ai face mare greseala daca o vinzi ... Fi tare .. si bafta in continuare :)
|
Masinile astea nu trebuie vandute !Vezi ce se intampla ...Ajung pe mana cui nu trebuie si se intampla numai nenorociri...
|
mult respect npeti !
parerea mea este k nu merita s o vinzi ....... in special dupa atata munca,sudoare,suflet... parerea mea . numai bine |
astfel de masini nu se vand numai cand te gandesti cata munca si cate nopti nedormite sa o ia unu gata facuta si dupa 500 de km sa o faca praf
|
momentan nu prea am timp de ea, dar prin martie am sa o duc la un atelier sa ii pun un roll cage, si am sa mai modific garda la sol, si am sa ma mai dau si anul asta la Raliuri cu el.....Deci de vandut sigur nu se vinde...:)
|
Quote:
yo unu ma foarte bucur sa aud asta felicitari numai bine |
Ma bucur sa aud ca ramane masina.Si eu am zis de multe ori ca vand batrana dar cand am vazut asta am ramas f.prost dispus ...
|
Quote:
|
Quote:
npeti stii cam cati cp are masina in momentul actual? inafara de rollbar mai ai ceva planuri pentru a mari puterea motorului? |
GREU DE SPUS, motorul standard are 132 de cai, la 0.65 .07 bari....eu merg a 1 bar de zi cu zi si la cox 1.2 bari....Mai exista varianta de NITRO....dar cum eu nu sunt mare fan de liniute,ca acolo si-ar cam avea rostul.Teoretic pe la 145-150 ...de cai max.( ne verificati pe DYNO)
|
dupa cat ai muncit la ea clar ca varianta de a o vinde o va aduce in stadiu SGM! :(
cu sigurantza cei care cumpara masini de astea vor sa se dea mari fatza de masini foarte scumpe....dar nu stiu ca o dacie nu se controleaza ca masinile straine...+ lipsa de orice fel de electronica cere oleak de soferie in sange... parerea mea...daca o vinzi vinde-o la unu care a avut tot o dacie... |
un mic update la masina...Maine primeste un set de frane mai serioase pe fata...Ventilate Brembo...si placute noi, etrieri de r 17...si niste arcuri noi pe fata...
|
o da, pregatiri pt duminica ? sper sa te vedem in actiune
|
Quote:
|
hai trage tare sa o vad si eu pe acolo, ca presimt ca va fi joasa in sf, spor la lucrari si bafta duminica !!
|
masina a primit un upgrade pe frana de fata....etrieri de r 17 (garnituri noi ) discuri noi ventilate (brembo) si set de placute de frana noi FERODO.
si port fuzete nou noute.......urmeaza unghiuri....si rigidizari intre telescoape.. |
niste poze noi nu pui si tu cu blonda ta:?: :lol:
|
pai lumea o cunoaste deja :)....eventual am sa pun poze cu franele noi cand pun rotile de vara (exterior nu s-o schimbat nimica)
|
dar garda la sol ? chiar pierzi mult si masina asta e super misto lucrata
Bafta maine daca te dai !! |
Quote:
|
Insanatosire grabnica...si pune si tu poze cu scaunele ca are lumea ce vedea :D
|
nici eu nu merg tot pe motiv de raceala, mama ei...
oricum eu tot sper ca vei face ceva si cu garda la sol :) am eu o obsesie insanatosire rapida! |
2 Attachment(s)
poze de la ultimul raliu la care o concurat masina....
|
1 Attachment(s)
plus un filmulet cu mine, si cu cativa din concurenti..
|
pe ce loc ai iesit la raliu asta?
|
locul 16 doar din 38....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning