Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

MIRCAT 03-08-07 00:40

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Quote:

Originally Posted by tuner (Post 1023706)
surse anonime si nu stiu cat e de real cica i s-a facut rau omului si acolo s-a oprit bine ca nu era nimeni pe contrasens....

de la ce i s-a facut rau?de la vreo blonda de pe trotuar?

Bigu 19-08-07 22:59

5 Attachment(s)
SOFERI INCONSTIENTI!!!!!!!!! Carnagiu in Poiana Brasov ! Victime chiar pe trecerea de pietoni!

Cristty 19-08-07 23:12

Nu esti normal mah :)))

Syc@ 19-08-07 23:40

:shock: mai scarbosule pui si tu dastea cu victime insangerate :lol:

MIRCAT 20-08-07 01:12

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 1054835)
SOFERI INCONSTIENTI!!!!!!!!! Carnagiu in Poiana Brasov ! Victime chiar pe trecerea de pietoni!

a venit salvarea repede?dar descarcerarea?

blondu_glf 2 20-08-07 01:17

au ajuns prea tarziu :(.....bigu-le pe martori i-ai intrebat cine a fost de vina si ce s-a intamplat cu saracii pietoni?:lol:

Flow 20-08-07 11:01

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 1054835)

ai gresit sectiunea
divertismentu e mai jos un pic :lol: :lol: :lol:

Bigu 21-08-07 00:06

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 1055451)
ai gresit sectiunea
divertismentu e mai jos un pic :lol: :lol: :lol:

cum ma? tu iti dai seama daca aveam si noi organizatia aia... GRINPIS ... se intindeau astia pe shosele sa nu mai calce tzopaitoarele...

Flow 21-08-07 10:15

:mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: nu esti normal :lol: :lol: :lol: :lol:

BascaBV 21-08-07 16:59

Faceam nijte picioare de broashte prajite .... :D :lol: Peace and love :D

Sonny 21-08-07 18:09

Pane mai degraba :)

gobbanu 04-09-07 22:06

Ieri pe la ora 13 la intersectia Kogalniceanu cu Victoriei unu seria 3 cu NFS la numar si`a facut muci fatza... da rau de tot..a intret in curu la o duba... sorry

dj_geo_bv 04-09-07 22:37

fratii mei aveti mare grija pe drumul intre bv si teliu..au pus nenorocitii griblura pe asfalt....si nu au tasat-o...imi luasem un polo 1.9 TDI-PD HIGHTLINE..din belgia..2003..bijuterie...n-am apucat sa ma bucur de ea ca m-am rasturnat la numai 60 la ora..mai greu de crezut dar asa s-a intamplat..dupa mine la juma de ora altul cu un focus s-a rastunat la 500 m de mine..acum mai trebuie sa bag in el vreo 2500..ca am scapat relativ usor..numa tablarie..DAR AVETI MARE GRIJA. motoarele sunt puternice..drumurile proaste...da-o naibii de adrenalina...viata e mai scumpa...Baeti..sa nu aveti bocancu greu...;) respect!

moldo[r2] 05-09-07 21:54

stie care ceva de accidentu de la intersectia Calea Buc. - Zizinului - Toamnei din 03.09.2007??

BascaBV 16-09-07 16:01

2 Attachment(s)
Si asha am patzit eu ... eram in Campulung Muscel prin orash si o femeie cu un Audi A6 a pus frana in fatza mea la trecerea de pietoni ... pun si eu frana si din spate un Logan ma trozneste si ma impinge in tipa cu A6-le ... pozele vorbesc...

dj_geo_bv 16-09-07 16:27

fi fericit ca ai scapat numai cu atat. pe bine m-a ajuns reparatia la 70 mil...:) k na...scumpa manopera domne'

BascaBV 16-09-07 17:40

E vina omului o fac pe RCA-ul lui

FreaK_Bv 16-09-07 17:48

bine rboooooooooooooooo!!!!! e bine ma...:D:D:D:D:D:D:D numa atat poti??:D:D:D

dagosh88 16-09-07 18:06

Esti incredibil mai,de cate ori mai troznesti masinuta aia???

Cristty 16-09-07 20:10

RBO :( ne dazamagesti :( :-/ noi stim ca tu poti mai mult ( am glumit ) naspa frate:( acum iar te tin astia prin service cu masina ;)

MIRCAT 16-09-07 23:00

Quote:

Originally Posted by BascaBV (Post 1103382)
Si asha am patzit eu ... eram in Campulung Muscel prin orash si o femeie cu un Audi A6 a pus frana in fatza mea la trecerea de pietoni ... pun si eu frana si din spate un Logan ma trozneste si ma impinge in tipa cu A6-le ... pozele vorbesc...

norocosule!cum te lipesti tu si fara sa vrei de cate o belea!du-o frate la manastire,poate in felul asta mai scapi dracu de belele!numa bine

popica 17 17-09-07 18:44

basca....imi retrag propunerea cu poiana k vad ca esti cam varza la tot ce tine de automobilizm......parerea mea ca ar trebui sa duci permisul inapoi la librarie(de unde l-ai luat) ca mai sunt si alti clienti cu potential mai mare ca al tau ;) ia-o ca pe un sfat

BascaBV 17-09-07 19:56

Ia-o si tu ca pe uns fat si termina cu comentariile in plus. Poate tu mergi la librarie dupa carnet eu l-am luat de la politie

dj_geo_bv 17-09-07 20:49

RBO nu te lua dupa gura lumii :) Poti sa fi perfect si sa intre altu-n tine...asa am patit si eu anul trecut..intersectia din craiter..stateam linistit si m-a trosnit un ochelarist din spate..numa ca mie mi-a indoit tot spatele...si sa sti..ala care nu a avut deloc incidente la viata lui de sofer..inseamna ca nu a sofat prea mult...eu la toti zic sa merga-n-cet..stiu..e misto viteza dar in romania asta nu prea ai unde sa mergi..:)

popica 17 17-09-07 22:11

perfectiunea asta................

blondu_glf 2 17-09-07 22:19

Quote:

Originally Posted by dj_geo_bv (Post 1105403)
RBO nu te lua dupa gura lumii :) Poti sa fi perfect si sa intre altu-n tine...asa am patit si eu anul trecut..intersectia din craiter..stateam linistit si m-a trosnit un ochelarist din spate..numa ca mie mi-a indoit tot spatele...si sa sti..ala care nu a avut deloc incidente la viata lui de sofer..inseamna ca nu a sofat prea mult...eu la toti zic sa merga-n-cet..stiu..e misto viteza dar in romania asta nu prea ai unde sa mergi..:)

si la faza asta tu erai perfectul?

blondu_glf 2 04-10-07 01:19

sunt curios ce parere aveti despre astea http://4lol.ru/94/cei/

BMW-M-Power 04-10-07 12:50

ti se face rau frate .... doamne :( cine zicea ca viteza nu ucide???

Flow 04-10-07 12:58

numai asa sa nu mori :cry: :no:

MIRCAT 04-10-07 19:01

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 1131875)

no........ pofta mare!unde dracu le gasesti ba Blondule?in loc sa cauti si tu ceva mai interesant........tu cauti poze cu organe!nu esti sanatos bre!vroiam sa mananc dar mi-a cam trecut pofta!:oops:

dj_geo_bv 04-10-07 21:15

No baieti....dupa ce ati vazut astea..ce ziceti?...mai va trebuie 200-300 de...cai...hai sa nu mai dam vina numai pe soselele noastre...Va spun din propria experianta ca la o viteza mica mai greu se moare..in primul rand ai timp mai mult sa aviti un posibil acident..in al doailea rand chiar daca se intampla...sansele sa mori sunt mai mici...eu m-am rasturnat..slava domnului ca nu am avut numai 60..am scapat viu nevatamat airbaguri ok motor ok. bine..ar mai fi al trilea rand...daca se intampla sa cazi de pe vreun pod...dar si asta altcumva merge evitat daca nu ai viteza...BAITETI SA NU AVETI BOCANCU GREU...era un cantec...senzatie majora...cu 40 la ora...stiti ce a patit si micutzu..stiu si mie imi place dar parerea mea ca tunningul e bun dar si nebun.. aveti grija de voi si de altii de pe langa voi.;)

dj_geo_bv 04-10-07 21:20

Pt blondu glf 2 : Mai omule unde ai gasit asa ceva? Dupa ce am vazut asta parca mi-e si frica sa mai circul...oricum e o lectie buna pt amatorii de liniute..:) am patit si eu un acident..si..parerea mea....Safety first...

dj_geo_bv 04-10-07 21:24

si la faza cu perfectul..ma refeream la faptul ca un accident i se poate intampla oricui...indiferent de varsta sau experienta..nu trebuia sa te superi..:)

blondu_glf 2 05-10-07 04:04

nu m-am suparat....nici macar nu mi-ai dat motiv ;) ....dar asa s-a inteles dupa cum te-ai exprimat........si la faza cu pozele se pare ca v-au placut la toti :lol: .....mirik...m-am gandit ca tii la silueta si nu are rost sa mananci prea des ca te ingrasi ;)

MisuBV 05-10-07 08:20

Quote:

Originally Posted by blondu_glf 2 (Post 1131875)

le-am vazut de ieri, dar nu am apucat sa mai zic ceva........nu am avut probleme medicale:D ................realitatea-i cruda...........pot sa zic ca poti sa incadrezi pozele la sectiunea: "educational"
nu am vazut in viata mea asemenea poze(asa de detaliate si asa de necenzurate).

Inca nu am vazut parerea ta la aceste poze......

bandytul 05-10-07 08:30

www.agloco.com/r/BBBW7812 inscrietiva si voi aici..cititi pe site si vetzi afla despre ce este vorba!!!

blondu_glf 2 05-10-07 12:50

Quote:

Originally Posted by MisuBV (Post 1133492)
Inca nu am vazut parerea ta la aceste poze......

cand le-am vazut prima oara m-am blocat........dar.......ia uitati ce sange are asta in el.... https://www.youtube.com/watch?v=eAYumY9hmPg

PIRATU BV 05-10-07 20:33

zdravan la cap nu cred ca esti blondule.
oricum iti trebuie ceva timp sa le cauti.
m-am ingrozit.fereasca Dumnezeu.

dj_geo_bv 05-10-07 21:46

Mie nu mie- scarba de astea..daca e sa o luam asa la taierea porcului cum e? :) tot sange si organe...la macelarie la fel...ba chiar dupe ce am vazut acele foto am mancat o ciorba de burta :) Faza e ca mori multi din teribilism ca oau ce masina am eu si hai sa-i dau...mai sunt unii care mor nevinovati...asta e viata. uite si eu am avut accident.abia imi luasem masina. ma crezi sau nu m-am rasturnat la 60. bordura inalta griblura groasa pe asfalt sant adanc.... m-am rasturant..daca aveam mai mult nu mai faceam nimic din ea. din fericire nu au sarit pungile motorul e ok...tocmai am scos masina din service si sunt fff fericit ca nici macar la tester nu mi-a dat nicio eroare. oricum parerea mea e aceeasi. Viteza ucide. Multa bafta ;)

dj_geo_bv 05-10-07 21:52

dar faza cu autopsia...nu cred k mai tine de masini..:)) ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning