Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/24920-conteaza-pt-femeie-masina-conduci.html)

giubau_v8 04-04-07 11:52

re: Contează pt. o femeie maşina pe care o conduci?

yeeeee.unu care a observat ca si mine cat de mult conteaza masina pe care o conduci...prima impresie conteaza

Mustang 04-04-07 16:19

Ragalia mea nu e aspirata ...
Am braduleti ... avioane, tractorase - d'alea care put frumos ...

Alei mele daca vreau sa o fac sa fie cea mai frumoasa ... pai trebuie scos absolut tot din ea ... ca la Pimp Mai Raid ;)

Vreau sa ma repet:
Daca ai 1310 galben mucegait se uita la tine de parca vii de pe tarlaua lu' tac'tu' ... Nu conteaza ce ai in cap sau ce stii sa faci cu ruptura aia ... Conteaza sa fie noua, straina, -daca se poate- modificata, cu muzica buna in ea (depinde ce inseamna la o gagica muzica buna).

Cel mai bine se face un esantion intre fete ...
Da, se poate interpreta ca o mica barfa intre ele ...

Prezentati-le 2 fotografii: un Hyundai Coupe si o Dacia 1300/1310/1400/1410
Mai prezentati-le alte 2 fotografii cu 2 tipi: unul urat cu spume care conduce Hyundai Coupe-ul si unul relativ placut la fata care conduce Dacia ...

Va spun clar: din 10 gagici, 7 sau mai multe tipe vor spune ca s-ar combina cu tipul care poseda Hyundai-ul ;)

PS: valabil pentru fete cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani ;)

pheerya 04-04-07 19:12

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 832206)
anterior am postat k nu cont masina ....dar ieri mi-am dat seama,am rezlizat.......am iesit cu 3 prieteni cu un BMW M3 negru din 2004 cu nr d Italia sa ne plimbam prin oras.....poi nu cred k a fost fata sa nu intoark capul.........si sa ne fak cu okiu si mai stiu eu,,,,,,,,,knd ieseam cu Dacia sa mor eu de nu erau in stare sa te si scuipe..............lason mm de treaba k 99% din ele sunt pe interese......

toata lumea se uita dupa o masina frumoasa...asta nu inseamna k e si interesat de persoanele din masina...
eu de obicei ma uit in asa fel incat proprietarul sa nu observe si sa si faca alte ganduri....ca deh...suntem in romania:rolleyes2
si nu cred ca , gata, toate fetele din oras erau gata sa sara pe voi ca erati intr un m3...sa fim realisti...:lol: unele poate se lasa mai usor impresionate...dar altele...si oricum cred ca si voi erati mandrii de masina si doreati sa atrageti atentia;)

bodyspeed 04-04-07 20:37

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 833346)

Va spun clar: din 10 gagici, 7 sau mai multe tipe vor spune ca s-ar combina cu tipul care poseda Hyundai-ul ;)

PS: valabil pentru fete cu varste cuprinse intre 15 si 22 de ani ;)

cea mai tare faza.... :lol: :lol: \
partea cu incadratul intre varste.. :-P sunt si cazuri .. in care au ales barbatul... care avea bicicleta in loc de elicopter ;)
15 .. tare varsta.. si 22 tot pe acolo.. numai ca dorinta fetei sa se dea jos dintr-o masina.. de lux.. adica logan in loc de clasica dacie.. e mai mare..
o vad in fiecare zi la bloc.. cu vecina de la 3 mori de ras.. azi e cu unu cu dacie.. frumusel baiat... maine.. e cu unu urat cu spume.. dar frate are "opal" - asa mi-a zis .. cica are" opal".. :lol: :lol: :lol: are 18 ani ;)

O.A.N.A. 05-04-07 08:35

Quote:

Originally Posted by giubau_v8 (Post 827038)
eu am zis ce am zis...se uita alfel la tine cand ai o masina mai scumpa asa....pana la urma tot la bani se rezuma totu......nu zic, exista si exceptii si asta e bine zic eu...ca nu e mentalitate de turma

Din pacate tu esti singurul care da dovada de mentalitate de turma.... nu la bani se rezuma totul, cu atat mai putin nu la masina. Asta va place voua sa credeti...aveti impresia ca daca aveti o masina mai cu blink-blink va permiteti sa aveti si o gagica mai buna...din pacate nu e chiar asa...uitati-va mai intai in oglinda inainte sa va uitati in garaj ! :ihearu:

giubau_v8 05-04-07 13:25

sa inteleg ca prietenul tau face parte dintr-un anumit club
am vazut o gramada de urati cu bani combinati cu fete frumose...daca uratii respectivi aveau si un comportament de c**** atunci spune-mi si mie ce le placea acelor fete la baietii respectivi? parerea mea..banii

Al3xius 05-04-07 17:02

Quote:

Originally Posted by O.A.N.A. (Post 834641)
Din pacate tu esti singurul care da dovada de mentalitate de turma.... nu la bani se rezuma totul, cu atat mai putin nu la masina. Asta va place voua sa credeti...aveti impresia ca daca aveti o masina mai cu blink-blink va permiteti sa aveti si o gagica mai buna...din pacate nu e chiar asa...uitati-va mai intai in oglinda inainte sa va uitati in garaj ! :ihearu:

*bling bling :P

Cam are dreptate Oana...:| stiu si eu cateva specimene masculine naspa cu masini ok care umbla cu super fete.. :)

O.A.N.A. 05-04-07 17:11

ok...
Intrebarea era "conteaza pt o femeie masina pe care o conduci?" si nu " de ce stau fraierele cu baieti urati dar care au masini bengoase" ...pt asta gasesti raspunsul chiar in intrebare...
Cat despre prietenul meu (asta ca sa demostrez ca mai sunt si cazuri in care masina pe care o conduci nu conteaza), ...mi-e jena sa spun ce masina avea cand l-am cunoscut...ti-as spune ce masina are acum, dar am observat ca esti mai ofticos asa din fire...n-as vrea sa-ti stric sarbatorile ;)

Eugen_TL 05-04-07 17:18

hahaha :poke: :woowoo:

Mustang 05-04-07 17:37

Quote:

Originally Posted by O.A.N.A. (Post 835472)
ok...
Intrebarea era "conteaza pt o femeie masina pe care o conduci?" si nu " de ce stau fraierele cu baieti urati dar care au masini bengoase" ...pt asta gasesti raspunsul chiar in intrebare...

1. Din ce vad eu la profilul tau, ai 25 de ani, deci tu ai alta mentalitate. ;)
2. Nu poti spune ca nu sunt inrudite topicurile. Or fi ele fraiere, dar momentan o mare parte din cele intre 15-22 de ani aleg mai intai masina si banii fara sa le pese de tip pentru ca stiu ca vor primi aproape tot de la uratel.
3. Mi-am pus o tovarasa sa faca acest chestionar la 10 dintre prietenele ei cu care vorbeste zi de zi. Tocmai pentru a nu se prinde fetele chestionate, tovarasa mea le va lua mai pe ocolite pentru a afla un raspuns. Se stie clar ca daca intreaba direct, va primi raspunsul: "nu ma intereseaza banii, masinile sau cum arata un tip, ci ce are acel tip in cap". O sa revin in maxim 1 saptamana cu raportul ...

PS: din cele 10 tipe vor fi incluse:
- mai saracute la capitolul finante
- medii la capitolul finante
- mai bogate la capitolul finante
- destepte
- proaste
- frumoase
- urate
- potrivite
- "dotate"
- "nedotate"

O.A.N.A. 05-04-07 17:48

Bine, hai sa o luam altfel

Da conteaza ce masina conduce, si iti spun si de ce...ceea ce conduce reflecta un caracter anume (ma refer la persoane peste 25 de ani).
si se impart asa:
1. Posesor de Dacie generatia benzina cu plumb, proprietar-tatal = vai de steaua lui, nu-i in stare sa isi cumpere o dacie de 15 milioane(daca strangea alocatiile in liceu isi permitea acum)
2. Posesor de masina de firma = macar are masina...si de cele mai multe ori benzina la discretie, munceste deci e bine
3. Posesor de masina de "bun simt" (de la Logan la altele) = bravo lui !
4. Posesor de masina gen "fitze", weekendul si-l petrece in spalatorii si pe lista zilnica de cumparaturi sunt trecute piese auto si odorizante= vei fi mereu pe locul 2...sau mai rau!
Desigur exista si exceptii...

Sincer, asta cred eu. Si tine cont ca nu am intre 15-22 ani.
Sper ca n-am ofensat pe nimeni cu clasificarea asta...Fiecare ar trebui sa fie mandru de masina pe care o detine, dar si constient in acelasi timp de faptul ca poate gagica de pe trotuar se uita la tine si iti zambeste, iti admira masina...ASTA NU INSEAMNA CA S-AR SI SUI IN EA!

Mustang 05-04-07 18:11

Quote:

Originally Posted by O.A.N.A. (Post 835532)
Bine, hai sa o luam altfel

Da conteaza ce masina conduce, si iti spun si de ce...ceea ce conduce reflecta un caracter anume (ma refer la persoane peste 25 de ani).
si se impart asa:
1. Posesor de Dacie generatia benzina cu plumb, proprietar-tatal = vai de steaua lui, nu-i in stare sa isi cumpere o dacie de 15 milioane(daca strangea alocatiile in liceu isi permitea acum)
2. Posesor de masina de firma = macar are masina...si de cele mai multe ori benzina la discretie, munceste deci e bine
3. Posesor de masina de "bun simt" (de la Logan la altele) = bravo lui !
4. Posesor de masina gen "fitze", weekendul si-l petrece in spalatorii si pe lista zilnica de cumparaturi sunt trecute piese auto si odorizante= vei fi mereu pe locul 2...sau mai rau!
Desigur exista si exceptii...

Sincer, asta cred eu. Si tine cont ca nu am intre 15-22 ani.
Sper ca n-am ofensat pe nimeni cu clasificarea asta...Fiecare ar trebui sa fie mandru de masina pe care o detine, dar si constient in acelasi timp de faptul ca poate gagica de pe trotuar se uita la tine si iti zambeste, iti admira masina...ASTA NU INSEAMNA CA S-AR SI SUI IN EA!

corect ... nici nu am generalizat incat sa spun ca TOATE ...
o parte maricica ;) care depaseste 50% din pacate :(

platon911 05-04-07 18:18

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 833660)
toata lumea se uita dupa o masina frumoasa...asta nu inseamna k e si interesat de persoanele din masina...
eu de obicei ma uit in asa fel incat proprietarul sa nu observe si sa si faca alte ganduri....ca deh...suntem in romania:rolleyes2
si nu cred ca , gata, toate fetele din oras erau gata sa sara pe voi ca erati intr un m3...sa fim realisti...:lol: unele poate se lasa mai usor impresionate...dar altele...si oricum cred ca si voi erati mandrii de masina si doreati sa atrageti atentia;)

pe dreaq....s-a suit una in masina seara...nu mai putea ...era uda toata...sa fi vazut cum facea:BMW aaaaaaaaaa!!!!!...............ho nebunoo.....dak te suiai in Dacie ti-ar fi fost rusine nu!!?!?!....asta e in ziua de azi nu zic k toate dar moolte sunt pe interese sa fie clarr.....

O.A.N.A. 05-04-07 18:27

Pai e si normal...saraca fata, poate nu vazuse bmw-u in viata ei. Cate sunt acolo la voi in Ploiesti...3-4? :mrhappy:

platon911 05-04-07 18:29

lolz Ploiestiu e plin de S'uri,Porsche,Dodge Viper,Ferrari,Masseratti,Lincoln,Hummer si alte prostii......si tu imi zici de BMW'uri!!!! :))))))))))

O.A.N.A. 05-04-07 18:37

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 835614)
lolz Ploiestiu e plin de S'uri,Porsche,Dodge Viper,Ferrari,Masseratti,Lincoln,Hummer si alte prostii......si tu imi zici de BMW'uri!!!! :))))))))))

...da p-afara...

pheerya 05-04-07 23:00

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 835587)
pe dreaq....s-a suit una in masina seara...nu mai putea ...era uda toata...sa fi vazut cum facea:BMW aaaaaaaaaa!!!!!...............ho nebunoo.....dak te suiai in Dacie ti-ar fi fost rusine nu!!?!?!....asta e in ziua de azi nu zic k toate dar moolte sunt pe interese sa fie clarr.....

cum am zis mai sus...unele se lasa mai usor impresionate:lol:
cine catalogheaza un om dupa masina=low brain;)

platon911 06-04-07 09:27

ai dreptate pheerya!!!!......asta vreau si eu sa nu se uite la mine ptr masina.....dak nu aveam masina deloc,stiu eu....s-ar mai fi uitat la mine,ar mai fi incercat macar.......sau ma catalogheaza direct drept "looser"......k n-am BMW cu Gutza in el....

Veve 06-04-07 13:46

Cu referire la topic: Majoritatea femeilor se uita intr-adevar dupa masina... sa zicem ca un sfert din majoritate se uita doar ca idee, iar ideea aceea are un procent semnificativ in decizia respectivei. Si din cate am mai vorbit cu diverse fete, da.. este o competitie mascata in cercul lor la capitolul "mashina prietenului" (ma refer la femeile fitzoase - ca sunt si multe exceptii).

Eu de exemplu in primele intalniri (cu actuala prietena) m-am dus cu ultimul junghi de mashina care troncanea din toate balamalele :D, si chiar a apreciat ca mi-am tarat cazanu` pana la scara blocului ei. Si in prezent n-am cine stie ce masina.

In concluzie: Sunt multe fitzoase pentru care chiar conteaza masina, dar si multe (daca stai sa cauti si te duce putin capu`) care nu se uita dupa ce sigla ai pe fier.

P.S. Mai e un caz aparte in care fufa se uita involuntar dupa mashina, si anume cand o arzi cu 138 dB. :)

aleks 08-04-07 18:19

Quote:

Originally Posted by O.A.N.A. (Post 835630)
...da p-afara...

uite, acum tu gresesti, impartind lumea in 2: capitala, cu ale ei minuni ale tehnologiei, si restul, provincia, aia cu carutza...
ai ramane uimita dak ai cobora din innnnnaaaalte ceruri aici la noi pe pamant,sa constati cu stupoare ca si la provincie sunt bani, masini si oameni care-au vazut destule...
p.s.: nu e un atac, e o observatie...

pheerya 08-04-07 18:55

asa este....in unele orase isi iau unii masini de zeci de mii de euro...dar n au bani nici de paine...ce sa mai zic de benzina...
probabil se gandesc ca asa o sa fie mai respectati sau o sa aiba femei mai multe....dar nu cred ca se gandesc ca n au nici cu ce sa le scoata la un suc...:lol:
si acum inka o kestie...daca o tipa e cu unul care are o sooper masina..asta inseamna automat ca s a cuplat cu el pentru masina? poate omul si a cumparat o dupa ce s a cuplat cu ea....

teddy 08-04-07 19:12

femeile care chiar pun pret pe chestiile de genul asta nu sunt neaparat interesate de masini cat sunt de bani. deci stati voi linistiti ca putetii s-o ardeti si cu dacia daca aveti 10-20 de milioane de spart pe seara si tot o sa gasiti anturaje cu fete de viata :)

Mustang 08-04-07 23:27

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 841619)
asa este....in unele orase isi iau unii masini de zeci de mii de euro...dar n au bani nici de paine...ce sa mai zic de benzina...
probabil se gandesc ca asa o sa fie mai respectati sau o sa aiba femei mai multe....dar nu cred ca se gandesc ca n au nici cu ce sa le scoata la un suc...:lol:
si acum inka o kestie...daca o tipa e cu unul care are o sooper masina..asta inseamna automat ca s a cuplat cu el pentru masina? poate omul si a cumparat o dupa ce s a cuplat cu ea....

tin sa fac o completare ...
la "tara" cum va place voua sa ziceti ...
SUNT SI BOGATANI ... bogatanii nu sunt numai in bucuresti sau alte orase mari ;)
sunt si acolo (la "tara") basinosi cu bani care arunca banii de placere doar asa .. .sa fie ei zmei :)

dogy_10 09-04-07 00:23

1 pt fetele de la 15 ani pana pe la 19-20 de ani conteaza foartemult ca biatul sa aibe fitze, sa faca pe smecherul
2 si pt unele fete cu bani conteaza masina
3 pana la urma pt un baiat e important sa aiba "papagal", sa stie sa o vrajeasca si sa-i faca pe plac, asta e cel mai important, pt ca exista si multi baieti cu bani si masini faine care nu au parte de femei asa cum credeti voi

si pana la urma masina conteaza......probleme e CAT DE MULT CONTEAZA

needBrain 09-04-07 03:47

concluzia e ca sunt si d-alea si d-alea
hai k degeaba o dati in procente ca 5% sunt nush cum si etc
discutia asta intr-o oarecare masura e chiar inutila...
fratilor cand le vedeti ca va studiaza masinile de parca ar vrea sa vi le cumpere e clar ca se uita la asa ceva,cand nu....nu
hai k degeaba parlamentati voi aici pe tema asta ca nush la ce va ajuta...dormiti noaptea mai bine stiind ca 23.218% sunt materialiste? :))
pe mine chiar nu ma incalzeste cu nimic lucrul asta...imi vad de treaba mea si cu asta basta

Mustang 09-04-07 12:43

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 842168)
concluzia e ca sunt si d-alea si d-alea
hai k degeaba o dati in procente ca 5% sunt nush cum si etc
discutia asta intr-o oarecare masura e chiar inutila...
fratilor cand le vedeti ca va studiaza masinile de parca ar vrea sa vi le cumpere e clar ca se uita la asa ceva,cand nu....nu
hai k degeaba parlamentati voi aici pe tema asta ca nush la ce va ajuta...dormiti noaptea mai bine stiind ca 23.218% sunt materialiste? :))
pe mine chiar nu ma incalzeste cu nimic lucrul asta...imi vad de treaba mea si cu asta basta

tu ti-ai gasit femeia ...

eo fac chestia asta tocmai pt a le da peste nas unor tipe de pe aici care o tin una si buna ca toate sunt cuminti si alearga dupa tip ... nu dupa fite, masina, bani, pwla ... :)

zarisk 09-04-07 15:06

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 842399)

eo fac chestia asta tocmai pt a le da peste nas unor tipe de pe aici care o tin una si buna ca toate sunt cuminti si alearga dupa tip ... nu dupa fite, masina, bani, pwla ... :)

d c intotdeauna esti rau cu fetele?...:???:

Mustang 09-04-07 15:09

Nu sunt rau cu absolut nimeni ... Dimpotriva ;)
Dar trebuie sa arat ce am de aratat ...

Toata lumea imi sare in cap cand spun ca fetele intre 15-22 (MAJORITATEA - NU toate) sunt mai interesate de bani, masina etc, decat de tip in sine si ce are in cap ...

zarisk 09-04-07 15:21

ai dreptate la faza asta cu tipele intre 15-22 de ani...cunosc cazuri..nu contest...dar asa mi se paruse...peace!:peace:

Mustang 09-04-07 15:32

Eu recunosc cu mana pe inima ca nu ma mai uit doar la ce are tipa in cap, ci si la:
- aspectul fetei + corpului
- modul de gandire
- sa nu fie saraca lipita - pt ca nu o pot "creste" eu ...

:)

Detman 09-04-07 19:11

uite ce mi s-a intamplat...

am nevoie de o masina la lucru, masina de serviciu ... si ma gandeam sa imi iau un Olcit sau am dat peste un kadett din 79. asta e...
cand a aflat prietena mea ... incerca sa ma convinga, ca nu am nevoie de masina, ca pot sa ma duc si fara... :)) ... deci... decat cu HARB mai bine FARA. :P

sunt curios anul viitor cand imi iau o masina sport ce o sa zica... si ce fatza face :))

giubau_v8 09-04-07 19:47

o sa te iubeasca mai mult..nu de alta da sa i-o dai si ei sa iasa cu prietenele:P

Khalis 09-04-07 20:55

Da' ce avea Kadettu'.... era deja mashina de epoca :D ... pe bune.... daca avea ceva in capsor aprecia grija ta pentru mashini care au ajuns deja cult in unele tari.... daca era shi Kadett Sport..... cu atat mai bine... :D

aleks 10-04-07 01:05

poate i-era frica de skimbare....
masina aduce tentatii si posibilitati noi...
si o spun din proprie experienta :p

Sindrom 10-04-07 11:00

nu o ploua nu o ninge are a/c, geamuri electrice i se zice matiz si i se zice ca nu e masina....cui nu-i convine sa mearga pe jos....parerea mea.....mda cred ca sunt un pic offtopic

aleks 13-04-07 10:23

daca legai ce ai spus mai sus de parerea femeilor despre ea, poate nu erai off topic ;)

Larisa 19-04-07 23:31

Nu am stat cu niciun baiat cu masina pana acum.. :rolleyes2 Ca sa stau cu un baiat ,nu conteaza ce conduce, ci felul in care conduce si pasiunea lui pentru masini.... Bine, masina spune cate ceva despre proprietar...(unele compenseaza anumite minusuri ale proprietarilor sau pot sugera multe alte chestii). In plus, vedeti voi, fetele sunt mai comode in ziua de azi..si pantofii's prea scumpi..ca sa-i toceasca la autopas, taxiul e cam scump (apropo, la mine in oras toti taximetristii au gagici din liceu..oare de ce:?: ); si parca esti mai bengoasa daca vine un tip cu masinuta, avand muzica data la maxim si te ia de la scoala/liceu, nu? Deci..conteaza sa ai o masina buna. La modele, nu cred ca au pretentii..Bine, cu cat e mai luxoasa cu atat e mai bine. Adika, degeaba vii tu cu Honda Accord, ca ti-o fura (gagika) unu' cu A4! Mai sunt si care nu sunt impresionate de masini..acuma, depinde peste ce fata dai!;) Eu am facut referire la fete pana in 20 de ani..ca restul..nu ma bag!

Mustang 19-04-07 23:39

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 842399)

Esantionul e gata ... Din 10 persoane de sex feminin cu varste cuprinse intre 15-22 ani, 8 au ales masina & basinile & banii unui tip ... in timp ce 2 au tinut-o una si buna ... incontinuu ca vor baiatul in loc de masina si altele ...

Acum ... ce mai puteti spune ? Ca fetele mint ???
Spuneti ce vreti ...

Mi-am incheiat pledoaria ... :)

pheerya 20-04-07 13:47

unde le ai gasit tu mah pe alea...in popleanca...?
daca ti gasesti niste taranci si niste sarantoace care n au mers in viata lor cu o masina...cred si yo ca sunt lesinate cand vad un baiat cu bani...
Si yo mi am incheiat pledoaria...

O.A.N.A. 20-04-07 14:02

oouuuchhh....a durut asta :D

All times are GMT +2. The time now is 14:20.

- Copyright 2026 4Tuning