Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Sentimente, durere, dezamagire .... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2470-sentimente-durere-dezamagire.html)

EvLSant0S 08-05-05 15:29

hihi ,pai discutam pe yahoo messenger , nu aici :D
as u wish ....

SpeedeR 08-05-05 21:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 08-05-05 22:36

ah , dap , speeder .. in nici un caz. . e prost .. nu-ti trebuie
next ..

SpeedeR 08-05-05 22:45

hihihihi hahahaha hohoho...esti mai comic dekat o telenovela :lol: :lol: :lol: :lol: si totodata la fel de penibil si de prost :wink:

EvLSant0S 08-05-05 22:50

dupa cum spuneam ..
din 19 ani .. mai scade vreo 9 si ajungi la \"varsta\" creierasului lui speeder.
moxxu ar merge... :P

SpeedeR 08-05-05 22:56

poate asa e frate... :lol:

dar la tine e cu radical din varsta totul pe iq'ul tau, adik vreo 2 akolo, sa nu fiu rau :lol: :lol: :lol:

dai o bere k team laudat aici :wink:

Toto - BOD 08-05-05 22:59

stiiiiiu! :idea: Sunteti offtopic!! waaaaay offtopic

Mas 10-05-05 15:13

Pe cuvant daca mai inteleg ceva!!!

Cam multe inimi frante, si de-o parte si de alta...
O intrebare am si eu:
De ce fetelor, atunci cand un baiat se baga in seama cu voi cu bun simt, voi il catalogati drept fraier(chiar daca poate nu e, dar pur si simplu va vorbeste frumos datorita respectului si admiratiei care v-o poarta), iar cand vine unu cu smecherie in el, vreti sa se poarte cu voi cu bun simt?
Eu personal, cand am incercat sa fiu finutz, mi s-a dat cu tifla... cand am schimbat foaia, mi s-a schimbat si norocul...

Ar trebui sa judecati cu mai multa cumpatare comportamentul vostru fata de baietii care va ies in cale... Pentru ca nu intotdeauna un om este asa cum pare

Mas 10-05-05 15:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pink eden\"
Am avut o relatie de lunga durata in care am crezut,am crezut in el,l-am iubit si il iubesc,i-am oferit totul,iar in schimb am primit suferinta,nu stiu ce sa mai cred.Nu ma iubeste,nu stiu daca m-a mintit tot timpul.din acest moment nu mai cred in iubire si nu voi mai crede niciodata si nu voi mai avea incredere in nici un baiat. :(

Poate n-ai acordat increderea cui trebuia... Ia gandeste-te tu bine... ce a facut baiatul asta asa de special incat sa merite tot ce i-ai oferit tu? Gandeste-te la lucruri simple, mici dar care conteaza enorm de mult... conteaza mai mult decat plimbarile pe banii lui la munte/mare, mai mult decat masina lui, ma mult decat ca poate te-a plimbat prin restaurante scumpe... Incearca sa-ti aduci aminte daca a facut gesturi cu adevarat speciale, ca sa va lege pe amandoi, daca privirea lui merita ca tu sa-i oferi ce i-ai oferit... gandeste-te foarte bine si apoi da un raspuns.
Foarte multe fete au devenit superficiale... alarmant de multe... deja mi-era sictir sa ma mai bag in seama cu o fata, pentru ca stiam ce va urma... pina sa-mi gasesc fatacu care sunt acum

Toto - BOD 10-05-05 16:23

Re: Pe cuvant daca mai inteleg ceva!!!

Quote:

Originally Posted by \"Mas\"
O intrebare am si eu:
De ce fetelor, atunci cand un baiat se baga in seama cu voi cu bun simt, voi il catalogati drept fraier(chiar daca poate nu e, dar pur si simplu va vorbeste frumos datorita respectului si admiratiei care v-o poarta), iar cand vine unu cu smecherie in el, vreti sa se poarte cu voi cu bun simt?
Eu personal, cand am incercat sa fiu finutz, mi s-a dat cu tifla... cand am schimbat foaia, mi s-a schimbat si norocul...

Ar trebui sa judecati cu mai multa cumpatare comportamentul vostru fata de baietii care va ies in cale... Pentru ca nu intotdeauna un om este asa cum pare

bai... tu ai observat ca cele mai bune conversatii sunt discutiile (adica conversatiile contradictorii)... la fel si in dragoste! daca tot timpul celalalt e de acord cu tine, face ce-i zici, etc... nu mai e interesant, adica te plictisesti!
Nu e vorba de smecherie... ci doar sa stii sa te faci placut si putin intepator (adica sa nu-i faci pe plac chiar asa pe fata, dar nici nesimtit)... E o chestie care daca o intelegi bine... daca stii s-o folosesti si mai bine... daca nu! asta e!

alex_maxx 10-05-05 22:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Quote:

Originally Posted by \"pink eden\"
poate o sa vina vreun baiat care chiar o sa ma merite.

:arrow: :workout:

neah-ah ... tu nu esti bun , esti \"insurat\" + esti din hunedoara..
tre sa-i gasim alt printz...

..eu...eu ..eu :):):D...da nu sunt print !! (financiar vorbind :D )

Mas 11-05-05 10:28

Re: Pe cuvant daca mai inteleg ceva!!!

Quote:

Originally Posted by \"Toto - BOD\"
Quote:

Originally Posted by \"Mas\"
O intrebare am si eu:

bai... tu ai observat ca cele mai bune conversatii sunt discutiile (adica conversatiile contradictorii)... la fel si in dragoste! daca tot timpul celalalt e de acord cu tine, face ce-i zici, etc... nu mai e interesant, adica te plictisesti!
Nu e vorba de smecherie... ci doar sa stii sa te faci placut si putin intepator (adica sa nu-i faci pe plac chiar asa pe fata, dar nici nesimtit)... E o chestie care daca o intelegi bine... daca stii s-o folosesti si mai bine... daca nu! asta e!

Stiu sa aplic asta, si stiu chiar foarte bine... atita doar, ca m-am saturat sa ma joc... astea sunt jocuri stupide si de copii mici... Asta e... dar daca trebe... trebe...
Cel mai tragic e ca din cauza asta ajungem sa suferim si ne intrebam \"de ce?\" tocmai de-asta...

Toto - BOD 11-05-05 20:33

jocuri de copii? din contra... eu zic ca nu e joaca! E ceva normal si omenesc sa te rasfeti ! ! Si stii ca atunci cand esti deja rasfatat nu mai asculti :wink:

E mai important sa stii sa nu faci greseala asta... si daca o aplici bine nici nu mai suferi :wink: (si culmea... nici el, nici ea nu sufera)

:arrow: Joc de copii este atunci cand se duce copilasu ala de 12-13 ani la prietena lui de 2 zile si ii spune ca o iubeste... :wink: ( :lol: :lol: :lol: i remember! )

Mas 12-05-05 09:20

Nu e chiar asa TOTO...
Una e sa te rasfeti, si alta e sa aplici jocul.
E un joc al mintii mai mult, care pe care face...
Si unii dintre noi ne prindem atit de tare in el, incat cadem victime celor care il joaca mai bine...
Tu prin ceea ce ai spus, faci sa para totul inocent... ei bine, nu e.

Toto - BOD 12-05-05 09:50

:lol: :lol: :lol: ce sa aplice mai tare? ? ? (indiferenta oare?) :lol: Daca o aplici tu intr-o anumita masura (indiferenta)... ITI GARANTEZ ca n-o mai aplica ea... ;)

Quote:

Una e sa te rasfeti, si alta e sa aplici jocul.
pai normal... sunt exact opuse! deci se pare k nu ai inteles nimic din ce ziceam eu!

ideea e ca nu trebuie sa te porti ca un 'papagal'... dar nici ca un 'porc'... (poarta-te ca un 'magar' :lol: )

valib 14-05-05 23:35

daca un baiat ii sincer cu o tipa, si vrea sa o cucereasca....nu il baga in seama...
daca se poarta 'ca un porc'....se schimba smecheria
si cand auzi pe cate una: vai, da nu stiu de ce ma minte atata, vai...da eu credeam ca sunt singura pentru ei, vai...vai....eu vroiam un baiat de treaba, offf...cand o sa gasesc si eu pe unul normal?

BogdanSHA 16-05-05 08:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Sha-u e undercover, a pus poza aia de acum 5 ani, cand inca nu incaruntise... Acum a imbatranit... :twisted:

:confused2 Auch, asta a fost sub centura :D
Si chiar ca asa e, ca sa mentii vie o flacara puternica trebuie sa fii un \"magar\"... Ciudat dar adevarat. Dar si viceversa se aplica asa ca nu va mai plangeti atata :P

Ariana 08-06-05 08:06

:)

Acuma am dat si eu peste topicu asta... Ma primiti printre voi?

EvLSant0S 08-06-05 19:24

doooh !
zi-ne ce-ai pe suflet ...

Soichiro 08-06-05 19:48

Ce topic frumos. Eu sunt dezamagit ca nu mi-am permis un NSX Type-S nou-nout pana acum, ci doar un amarat de Civic.

GolfuletzS 08-06-05 20:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Soichiro\"
Ce topic frumos. Eu sunt dezamagit ca nu mi-am permis un NSX Type-S nou-nout pana acum, ci doar un amarat de Civic.

off topic rau de tot frate ce facem aici ?

SpeedeR 08-06-05 20:36

bey... omu sia spus dezamagirea lui :)

ia uitete cum se numeste topicul

GolfuletzS 08-06-05 20:46

mdea.... ma rog !!! lasa

orlando 08-06-05 21:24

d c n-am eu 18 ani sa dau de carnet?
de ce nu am o gagica ca aia de la stand de la maniac de la SABT&S(prieteni stiu de ce)
d c nu sunt eu implinit sentimental?
astea sunt cateva dintre intrebarile mele care ma duc la dezamagire :) :cry:

EvLSant0S 08-06-05 21:32

1: din acelasi motiv ..
2: ptr ca nu ti-ai dorii asa ceva
3: ptr ca nu ai gasit pe cine cauti ..

multumit ?

Soichiro 08-06-05 21:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

Originally Posted by \"Soichiro\"

off topic rau de tot frate ce facem aici ?

Nu stiu sa am vreun frate, am doar o sora cu 3 ani mai mica, dar ma rog, nu am de unde sa stiu ce prostii o fi facut tatal meu acum 16 ani.
E chiar o dezamagire reala, pentru ca am si condus asa ceva vreo 10 minute si nu ma mai putea scoate din masina proprietarul.

EvLSant0S 08-06-05 21:41

Poate ca peste ceva timp o sa-ti permiti asa ceva ...
Minte ai ..
Nu vad de ce nu ai reusi ...

orlando 08-06-05 22:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
1: din acelasi motiv ..
2: ptr ca nu ti-ai dorii asa ceva
3: ptr ca nu ai gasit pe cine cauti ..

multumit ?

mda ms evlsantos dar sincer la intrebarea 2 este soto ca oricine ar vrea o fata ca aia de la maniac de pe mashina brashoveanca cred ca ai vaz si tu in poza ce spoilere si ce finisaje avea...eu cred ca aia lau miss SABT&S!

EvLSant0S 08-06-05 22:59

ptr cat ti-o doresti pe aia ma ? o noapte ? 2 ?
cand o vezi cat sufera de ea .. si cat te \"toaca\" iti trece ;)
nu aia cauti tu ;)

orlando 08-06-05 23:06

ai si tu dreptate aici...o noapte 2 ca dupa aia ma lasa pe baricade si ai dreptate cine stie ce arfe de vedete are al de oana zavoranu...
tot alea modeste sunt mai bune...
decat frumusetzile astea care tre sa le tzii in vitrina ca nu are voie sa faca nik ca ba se crapa pielea ba se zbarceshte stii tu cum sunt fazele alea
e bine ca tu totushi esti implinit la intrebarea 3!sau cel putzin asa cred...la un an dai de baut!

EvLSant0S 09-06-05 00:30

normal !
si frumoasa , si modesta , si tot
ce sa mai ceri de la viata ?
nimic!

Ariana 09-06-05 08:17

???

As avea si eu o intrebare -oarecum retorica - la voi.
FIRST LOVE trece vreodata??? .........

Am primit incurajari de genu... \"da dupa vreo 3-4 ani\", dar si \"reLax, nu trece never\"....

EvLSant0S 09-06-05 09:32

grea intrebare ...
cred ca variaza de la caz la caz ....

Michael 09-06-05 09:42

Re: ???

Quote:

Originally Posted by \"Ariana\"

Am primit incurajari de genu... \"da dupa vreo 3-4 ani\", dar si \"reLax, nu trece never\"....

clar, iti garantez eu ca se uita si chiar foarte repede.

Ema 09-06-05 12:39

Re: ???

Quote:

Originally Posted by \"Ariana\"

Trece! Depinde de fiecare.
Cea mai buna solutie e sa-ti gasesti repede pe cineva(asta in primul rand) si sa te distrezi cat poti de tare, sa iti ocupi timpul cu ceva distractiv si ai sa vezi ca nu te mai gandesti la persoana respectiva. Eu am patit-o , m-am despartit de prietenul meu in vara si am incercat sa fac altceva decat sa-mi plang de mila, m-am distrat cat am putut, dar nu am aplicat prima metoda(adica nu mi-am gasit pe altcineva). Ma rog intr-un final m-am impacat cu el. :roll:

Ariana 09-06-05 20:41

;)

Michael, la mine nu trece de 5 luni...
Ema...fun de fun n-am avut, but nici nu-mi planga de mila...is chiar vesela...ma ocup de mine, de friends, but sentimentu nu trece. Si degeaba ma vad cu altii, daca ma vad, ca aleg greu.... Tot degeaba...

tng 11-06-05 16:41

Dupa parerea mea ... first love

Daca ai iubit cu adevarat prima data, nu ai cum sa uiti.(multa vreme)
Exista un sentiment acolo in \"interiorul tau\" de care nu poti scapa.
Sunt lucruri/obiecte... care iti aduc aminte de acea persoana.

Cel putzin la mine asa e.Imi aduc aminte de EA atunci cand ascult anumite melodii.. :(

Baby^ 11-06-05 19:58

first love :) nice, sweet, and if you miss your ex reload and shoot again!

cand ma gandesc la my first love, ma bufneste rasul :D

orlando 11-06-05 20:44

e omu mai invatza cu timpu mai baby...
primul sarut...
prima noapte...
prima prima...
stitzi voi...
si pe mine ma bufneshte rasu cand ma gandesc cat am patimit la varsta mea dupa unele fete...!
da ce sa ii faci dragostea cu bune cu rele...in orice caz este un sentiment inaltzator care te inaltza si dintr-o data cazi ca bou de sus si te loveshti si ramai cu sekele o viatza...! :D

IS 18 BOG 11-06-05 21:37

hmm ai dreptate

primul sarut e o joaca ... al doilea face parte din sentimentul ala maretz ..... prima pipaire a sanilor unei fete .. a doua fata ... a 3-a etc etc prima prima cum spuneai tu ..... prima dezamagire in dragoste ... te simti najpa .... treci peste apar altele .. te obsedeaza dupa aia .. partile etc etc :D stiti voi ce ..........

astea is o nimica toata pe langa greutatile care apar in viata ..... nusha cuma probabil ne sufoca sentimentele astea dar mai incolo peste ani le vom privi ca o joaca :)

All times are GMT +2. The time now is 15:48.

- Copyright 2026 4Tuning