![]() |
ma ajutati va rog ....
salut .. va rog din suflet ..sa ma ajutati si pe mine cu un calorifer cel care il acum pe masina sa spart si nu mai baga caldura si chiar nu gasesc sa iau unu .. poate eventual va dau si eu alte piese ... multumesc mult .
|
Re: ma ajutati va rog ....
[QUOTE=ionut_birovescu;5209216]salut .. va rog din suflet ..sa ma ajutati si pe mine cu un calorifer cel care il acum pe masina sa spart si nu mai baga caldura si chiar nu gasesc sa iau unu .. poate eventual va dau si eu alte piese ... multumesc mult .[/QU 0741122884 sunama sa vedem cum facem am eu unu
|
Re: Donatii Piese E30 - toata Tara !
multumesc mult .. am vb la tel ... raman dator ..:)
|
Quote:
|
Quote:
|
donez volan 4 spitze , aerisirile pt proiectoare modelu 2. elice , elice+vasc sudat... anyone?
|
salutare cot pt m20b25 acela dintre admisie si debitmetru are cineva si contra cost sau piese multumesc
|
1 Attachment(s)
salut .. are cineva din greseala pe la o aeroterma stricata ... ce am incercuit eu in poza ???
|
Quote:
|
Quote:
|
are cineva din intamplare un maner de deschis geamul pt usa dreapta? ms mult
|
Rugaminte... tot lucrez la ursu meu si nu mai gasesc suportu' ce tine cutia de viteze ... ala care are 2 tampoane mici prinse ... daca are cineva cumpar sau dau la schimb multe acarete de urs Mersi
|
Are cineva diferential carcasa mare 3.46. Il platesc. Sau imi poate spune cineva pe ce motorizare s-a pus raportul asta?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
salutare tuturor, are cineva 2 mufe/conectori de la faruri de e30?
|
Salutare,
Doneaza cineva sau vinde 2 manete "volan" pentru bmw e30 - maneta semnal - maneta stergatoare Tel: 0730 186 003 |
Daca are cineva puntea spate as fi vesnic recunoscator. Toata lumea o da la fier vechi :|
http://www.prussianmotors.com/eBay/New/IMG_1936.jpg |
|
salutare,
Caut maner trapa manuala sau tot sistemul, ma poate ajuta cineva? E |
donez un torpedou fara acea clapeta pt a deschide, e modelul fara incuietoare daca conteaza, culoarea neagra.
|
nu gasesc printr-un garaj ...ce e incercuti in poza
1 Attachment(s)
salut ...caut si eu de ceva timp ce este incercuit in poza ...chiar nu are nimeni prin garaj? .. multumesc .
|
de ce nu ii suni pe cei care au ursi la dezmembrat?
|
sincer doar la un singur baiat am gasit ..dar cand mi-a cerut 300 lei pe tot ce ai vazut tu incercuit in poza .. clar mi-a taiat rasuflarea ..sincer chiar e o "nebunie" sa ceri pe o piesa mai mult decat face ...dar astea sunt ursarii ce sa faci ...nu am zis sa mi-o dea nimeni gratis ...dar nici sa dau pe ea cat juamte din motor ..:)
|
atunci incearca sa o iei noua
|
Quote:
dar ca si idee :idea:... daca erai interesat sa cumperi asa ceva imi este greu sa cred ca ai gasit la asa un pret exagerat, dat fiind faptul ca o aeroterma completa se vinde cu 100/150 ron. ai cautat prin anunturi :?: daca nu gasesti am eu vreo 2/3 ;) |
eu sincer nu am gasit decat o singura aeroterma .. care avea si aceea piesa .. si nu vinde separat piesa .deci in alta parte o sa caut .. sa o cumpar de noua ... sincer nici nu stiu cum se numeste piesa ...ca sa stiu sa caut m-am uitat pe cea originala ... intradevar are o eticheta unde erau trecute ceva coduri dau nu se mai vad . ms
|
Salut baieti sunt si eu proaspat posesor de urs de aproximativ 1luna jumate. L-am luat cu inchizatorul de la torpedo lipsa si nu gasesc sa cumpar.Ar putea cineva sa ma ajute si pe mine? si mai am nevoie de suportii aia de la far.Are 3 tije cu reglaj de plastic pe care nu le-am primit cand mi-a dat farul baiatul (am luat masina cu filtru iesit in locul farului de lunga) si vreau sa il pun la loc ca se ia mereu politia de mine. Platesc daca e nevoie. Va multumesc anticipat
|
Quote:
|
Am si eu nevoie de un ochelar far stanga , oglinda dreapta si amortizor capota .Va sunt recunoscator
|
Quote:
PS: am eu contracost ochelar far stānga si oglinda dreapta(cred,trebuie sa verific) iar telescop de capota mai bine cumperi nou,foarte rar gasesti in stare buna. |
2 Attachment(s)
ofer 4 fetze de usi gri momentan alea dupa fatza sunt inca pe masina dar pana sambata le dau jos si posibil si o pereche de ceasuri bord erau functionale parca dar nu sunt chiar asa aspectoase ar mai fi acarete dar nu-mi vin in minte acum
|
ceasurile sunt de 6 cilindrii/7000Rpm?
Mersi |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Donez bara fata pt e30 din 90. Este sparta intr-un colt si vine fara bandouri!
Valabil pentru Constanta timp de o saptamana! |
cine ma poate ajuta si pe mine cu fusta de bara fata si 2 fete de usi pt coupe dau o bere sau 15 k fusta fata mi-a furato
|
Are cineva o volanta de 320i/323i, cea de 6,5kg?
Nu cer sa imi fie donata, ci vanduta! |
cumpar fete de usi negre in stare buna pt E30 coupe ..:-)
|
Quote:
0766278906 e nr meu |
Quote:
|
am eu fete de usi pt e30 130 lei toate 4 in perfecta stare
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning