![]() |
re: E36 - DARTH VADER
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Tramont Staria 5 , 8j x 17 toate 4 , 2buc et29 2buc et35 . Nu au fost desfacute niciodata ... se potrivez buze de oz si Rh ! 18 mil negociabil ! Cam asa arata pe e36 ! |
arata bine asa mai buzate , da oz breyton , pana atunci o sa ma joc cu ceva culori pe astea ce le am mai ales ca masina va fi neagra :D
|
Mi-a stat inima acum vreo saptamana si ceva cand ziceai ca ai da masina :???: bine ca ti-ai revenit si continui cu ea :D Vopsita proaspat, cu oz breyton, cu interiorul ala va fi de vis masina. Decat un e90 mai bine asta, ca va fi unica.
|
Quote:
|
frumos ricko ce faci tu acolo !!! imi place de tine ca cumperi ce e mai bun !!!
|
Quote:
|
va spun eu ca va prosteste....el o sa vopseasca masina roz ca ii plac rozosismele:))))))
ps:de o faci asa cum ai zis garantez pica forumu:))))))))))))) oricum imi place ca le dai peste nas la uniiii;) |
Quote:
se stie ....:D:D:D:D , sincer nu am mai vazut asa ceva pana acuma , o sa pun poza cu ea doar gata vopsita si alea alea , deci ,,cam o luna pauza :D |
Gasesc pe cineva in CJ sa imi roluiasca aripile spate ??, dar sa fie facute calumea , cu rola , nu cu ciocan si lemne si etc :D:D:D
|
Quote:
|
O vopsesti integral sau doar piesele?
|
Quote:
|
Galben portocala ? :lol:
|
rozzzzzzzzzzz????????????:D:D:D:D:D:D:D
|
mai neagra decat dracu´ in alta ordine de idei , daca cineva are semnale OEM galbene si vrea smoked , sunt deacord sa facem schiimb fara diferenta , doar sa fie in stare f buna
|
Nu ai mai dus la piatza jantele...?? ti-am dat si pm dar vad ca nu l-ai vazut
|
Quote:
|
Quote:
Maniak , am o combinatie cu ele ce sta in aer , daca nu le dau , raman astea , e si scurt timpul si cand va intra la vopsit se vor vopsi si jantele + polish si nu le mai dau |
1 Attachment(s)
update
chederele spate si clante + proiectoare ( poze cu ele inca nu am ) Ms BMWNA pt proiectoare |
1 Attachment(s)
au ajuns si proiectoarele ....
|
Hello kitty, frumos ;)
|
Quote:
Maine ajung si semnalele OEM , cele smoked de vanzare 60 ron |
3 Attachment(s)
:paper:
|
Quote:
|
pe finalul lunii va si iesi de la vopsit ? :D
|
Quote:
|
ohooo, inca o luna. Lasa ca pentru lucrurile cele mai bune merita sa astepti.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asa da :lol::lol:
|
Dupa 7 ani de activitate pe forumul 4T azi e timpul sa trag perdeaua , incepand de azi nu voi mai posta absolut nimic pe acest forum plin de rahati , oameni de nimic, un forum care e mai mult mort decat viu , plin de invidie si ranchiuna , deci ca prin urmare va rog sa stergeti absolut tot topicul ( si nu zice nu ca stiu ca se poate ) , banati userul asta si apoi dragi moderatori dceti-va dracului .... multumesc
Unele persoane se exclud din textul de mai sus si doresc sa le multumesc pt sfaturi ( bune,rele ) |
Pai ce ai patit ?:shock::shock:
|
ce s-a intamplat?:(
|
Quote:
|
I s-a pus pata si s-a terminat !:shock::2gun::nervious: dar isi revine el pana maine :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
si nu-i baga pe toti in seama ;) sper sa iti schimbi decizia! |
2 Attachment(s)
da , aveti dreptate , va multumesc frumos pt sustinere ...prin 15 va fi scoasa de la vopsit
|
in continuare caut o grila facelift +nari ......
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning