![]() |
1 Attachment(s)
Eu si CBY, drifting :lol: :lol:
Sa dovedit ca CBY sa fie mai stabil in curbe.. :lol: |
6 Attachment(s)
Poze cu eleronul pe zi :)
|
Re:
Quote:
|
De data asta nu m-am mai grabit, sti data trecuta ce s-a intamplat :lol: Am crezut ca e blestemat eleronul ala :)
|
1 Attachment(s)
Mutzu drift :wink:
|
nice, mutzu :!: :D
|
Bah da filmele cu mine nu sunt pe aici?
|
5 Attachment(s)
poze noi cu bormasina :) :lol: :lol:
|
Caline, este super masina! Arata nemaipomenit! :shock:
|
mersi :)
|
Doamne cat este de perfecta.. jur :roll:
|
1 Attachment(s)
Me.. :lol:
De kko(cred), avand in vedere ca nu e masina mea, si a fost prima daca cand am condus-o.. e relativ binisor:) |
1 Attachment(s)
Claudiu..
|
1 Attachment(s)
Jaba_[hd] ...
|
1 Attachment(s)
Ciuby
|
1 Attachment(s)
Am facut un montaj cu filme de-a lui Calin,eu zic ca e frumos,acuma vedeti voi :)
|
Marfa filmul!!!
Superba masina!!! |
l-am luat si io..beton :))
|
Sti de ce e beton ?
Ca filmez eu bine .. :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
Amenda luata pt cerculete!!!
|
bine..fain...da pune traducerea in romaneste :))
|
hahahahhah ce beton :D oare ce scrie daca ai tractziune pe spate shi faci cerculetze fara frana de mana ?
|
Re:
Quote:
Nici tu n-ai inteles nimic ? :lol: |
\"Subsemnatul a partuns in incinta institutului Politehnica Bucuresti, in fata Facultati de Transporturi a **** ***** si linistea publica prin ambalarea motorului autoturismului si invartirea in cerc cu frana de mana trasa\"!!! :lol:
Au fost f de treaba, dupa cum vedeti amenda a fost de 25.000 lei!!! |
mai existat asa amenda mica? :shock:
|
Asta e amenda pt cerculetze
de la 50 la 100.000. |
1 Attachment(s)
:D :D :D
|
Da, superba masina...!!!! Frumos, foarte frumos lucrata pe...calculator !!!! :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:
|
arata super misto.... 8) morghen nu ai vrea sa faci masina ca si asta ??? :wink: :P criss fa ceva si cu honda oke ??? :lol:
|
Pai atunci cristi fa ceva si cu Clio meu !!! Sa arate ..nervoasa rau !!! :ciggy: :ciggy: :ciggy: :drunk: :drunk:
|
Auzi morghen, da nu ti se pare ca acuma masina ta este cam grea, ca eu as observ ??? :mrgreen:
|
2 Attachment(s)
:) fain lucrat...insa nu e pe gustul meu..o sa-mi fac shi eu un tuning pe comp cand o sa am timp...momemntan fac pe honda lui tekin.
Am revenit in lume...am fost la Tristan pt doua zile cu calculatorul....am facut o retzea... Uite ceva pe gustul meu ;) |
9 Attachment(s)
Divizia de golfuri, de data asta in varianta clara 8)
Incepem cu Darkager ( ALX-u) :wink: GOLF 1, 1.600 GTI :twisted: |
5 Attachment(s)
Adriani
1.600 DIESEL :wink: E murdara si are jantele de iarna.Curata arata brici 8) |
5 Attachment(s)
Gepeta
1.600 GTI, carburator |
3 Attachment(s)
Sergiu
1.600 TDI 8) |
4 Attachment(s)
Jimmy
1.600 TDI Maestrul care facea aceste golfuri superbe. La al lui mai e de lucru. Nu ma lasat sa fac poza din fatza pt ca nu avea un ochelar..la farul din dreapta 8) :peace: |
1 Attachment(s)
Darkager :!: :wink:
Iesire din garaj, care isi pune degetul mic sub spoiler, are 1 lada de bere :!: :twisted: |
1 Attachment(s)
Darkager :!:
Cinste pt batranelu` ala .. :peace: 9 s, pana la 100km/h :!: :twisted: |
2 Attachment(s)
Pai da cand unii se distreaza prin Pertrosani altzi muncesc de zor :D Maine pun si cu toba ca e murdara rau masina si nu straluceste!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning