Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/235642-golf-iv-1-9-ajm-variant-edition.html)

vinyl 09-01-12 17:06

Re: Golf IV 1.9 AJM Variant EDITION

A intrat apa la modulul de confort. El se afla sub ansablul de pedale.
Scoti mocheta, scoti modulul, si il lasi la temperatura camerei, sau dai peste el cu un feon la intensitate mica ( toate astea in cazul in care a ajuns cumva umezeala la el).
In cazul in care totul e uscat..s-a stricat. El din cate stiu este capsulat, si nu ai ce sa ii faci, decat sa il schimbi. Ori...e doar o siguranta !
Mult noroc !

cristi.mk4 09-01-12 18:29

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4816832)
A intrat apa la modulul de confort. El se afla sub ansablul de pedale.
Scoti mocheta, scoti modulul, si il lasi la temperatura camerei, sau dai peste el cu un feon la intensitate mica ( toate astea in cazul in care a ajuns cumva umezeala la el).
In cazul in care totul e uscat..s-a stricat. El din cate stiu este capsulat, si nu ai ce sa ii faci, decat sa il schimbi. Ori...e doar o siguranta !
Mult noroc !

ms frumos. maine dimineata ma dau sal caut, si sa verific ce si cum

chestia aia ce e sub pedala de acceleratie ?
Ms inca o data

cristi.mk4 30-01-12 21:13

morti masii de masina...acuma am schimbat pe fata tot inafara de discurile de frana... se aude un toc toc toc Nui de la planetara, cand virez.toc.toc. toc.....ma scoate din sarite.....poate ca trebe sa schimb discurile, au ceva uzura pe ele, nus uniforme. . . .

vinyl 30-01-12 22:40

Caseta de directie .

cristi.mk4 31-01-12 08:49

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4856259)
Caseta de directie .

de unde extragi tu concluzia ca e caseta de directie ?????? caseta nu are nici un joc....

daryiyus 31-01-12 09:43

Parerea mea ca sunt rulmentii din flanse...asa se manifesta.

valitataye 31-01-12 09:53

[QUOTE=cristi.mk4;4856056]morti masii de masina...acuma am schimbat pe fata tot inafara de discurile de frana... se aude un toc toc toc Nui de la planetara, cand virez.toc.toc. toc

Ori caseta de directie ori capul de la planetara;)..Discurile de frana "bateau" atunci cand calcai frana,nu la viraje.

cristi.mk4 31-01-12 15:05

sper sa se incalzeasca zilele astea vremea e foarte frig, si o ridic... sa vad ce mortii masii are....deja ma dispera....totusi eu cred ca ii de la discurile de frana...:(

Flaviu-Daniel 31-01-12 15:14

nu stiu de ce mai ceri pareri daca o tii tot pe a ta...nu prea vad ce ar putea sa "bata" daca ai discurile uzate...cu atat mai mult ca nici nu atunci cand pui frana...

daryiyus 31-01-12 15:23

De la discurile de frana nu prea are cum sa fie, sunetul ii in mers? Nu ai incercat sa vezi de unde suna?:)

cristi.mk4 31-01-12 17:58

Quote:

Originally Posted by Flaviu-Daniel (Post 4857148)
nu stiu de ce mai ceri pareri daca o tii tot pe a ta...nu prea vad ce ar putea sa "bata" daca ai discurile uzate...cu atat mai mult ca nici nu atunci cand pui frana...

deci am zis ... nu stiu sigur sigur ca de la discuri sau placute...(banuiesc)

Am verificat la caseta, nu are joc. lichidu i la nivel .... azi am observat ca se aude sunetu exact cand rotiile is drepte, in curbe nu se aude nimic :)):))

Darius, In mers am observat ca vine sunetu de la roata, nu stiu exact,,,,:|

valitataye 31-01-12 18:14

Pana acuma ziceai in viraje ca ai zgomotu:|..Nici tu nu mai sti de unde e cauza,te contrazici de unu singur

soosy 31-01-12 19:14

prietene daca tii la masina ta..atunci dai o fuga la un meserias...asta in cazul in care nu ai treaba cu masiniile si nu dai de cap la problema...
cumperi piesa si o schimb sau pui pe cineva sa o schimbe

nu este loc de polemici si etc...oamenii te ajuta si tu de agiti
nu are rost

si hai cu modificari....nu cu probleme tehnic(se intelege ca ceri pareri si etc)dar din cate vad mai multe cad de pe masina decat pui
nu o spus cu rautate....nu vreau discutii si etc

sa ai parte de masina,spor la treaba cu ea si etc etc dar fi putin si in tema forumului...4TUNING
legat de presupunerea ta,discuriile de frana nu au cum sa faca poc poc..maxim un scartait daca sunt uzate unele elemente de la sistemul de franare...incearca in alta parte

cristi.mk4 31-01-12 21:09

ieri cand am postat pe forum...eram toata ziua cu masina in oras.... asa mi sa parut mie ca se aude sunetu cand virez....azi am mers la un drum lung - am iesit din oras - si am observat ca zgomotu respectiv se aude numa`i cand rotiile is pe directia ininte, cand virez zgomotu dispare,,,

Sossy nu ma lua pe mine cu mecanic si plm... iti arat diplome si calificari in domeniu mecanic de ramai cu ochii cascati, dar nu asta`i important.

Problema`i ca acuma am schimbat tot pe fata inafara de dicuriile de frana. si , nu imi place rezultatu....

DEVIL's Style 31-01-12 21:15

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4857836)
ieri cand am postat pe forum...eram toata ziua cu masina in oras.... asa mi sa parut mie ca se aude sunetu cand virez....azi am mers la un drum lung - am iesit din oras - si am observat ca zgomotu respectiv se aude numa`i cand rotiile is pe directia ininte, cand virez zgomotu dispare,,,

Sossy nu ma lua pe mine cu mecanic si plm... iti arat diplome si calificari in domeniu mecanic de ramai cu ochii cascati, dar nu asta`i important.

Problema`i ca acuma am schimbat tot pe fata inafara de dicuriile de frana. si , nu imi place rezultatu....

Degeaba le ai daca nu esti in stare sa localizezi si sa elimini o problema atat de banala !

cristi.mk4 31-01-12 21:17

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4857846)
Degeaba le ai daca nu esti in stare sa localizezi si sa elimini o problema atat de banala !

nu te intepa cu seringa infectata de unu singur........lasa si pe altiii...

soosy 31-01-12 21:18

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4857836)

daca esti AS,atunci nu trebuia sa iti dea bataie de cap asa ceva....rezolvi fara sa stie absolut nimeni
+ masina ar trebui sa fie CEAS,daca esti maistru in asa ceva,la cel mai mic semn de problema sa te apuci deja de ea sa nu ajungi unde ai ajuns acum...si se pare ca va continua...pica una pica alta...
in fine...spor la treaba si ma retrag,se pare ca chiar nu se poate discuta,te simti ofensat repede

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4857846)

corect;)

gbry_el_05-RSG 31-01-12 21:23

cand franezi iti trepideaza volanul? daca da atunci ai discurile ovalizate. vezi din cate stiu eu pe planetara lunga tre sa fie o contragreutate. vezi sa nu se fi deplasat sau rupt acea contragreutate.sau sa nu ai un rulment distrus. e greu de dat un diagnostic pe forum. trebuie mers cu masina si ascultat zgomotul. si nu te mai ofensa asa repede...degeaba ai 10 diplome daca nu ai lucrat in domeniu. recunoaste ca te depaseste situatia si mergi la un service specializat. eu zic ca rezolvi si problema si scutesti si niste bani aruncati inutil pe piese ce nu necesita inlocuire.

vinyl 31-01-12 21:58

De cand ai facut topicul asta...numai probleme are masina. Nu s-a concretizat nimic in modificarea ei...mai las-o naibi.
Si cand are o problema...nu stii sa accepti un sfat, fie el bun sau rau !
Esti aiurea, omule, nu te supara !

bogdy.ghetto 31-01-12 22:22

Prietene esti penal si tu si masina! defapt e ca la scoala cand imi zicea mama ca,caietul este oglinda elevului. Asa este si cu masina! Numai tiganii faci la ea nimica bun...ma tot abtin sa nu postez sa nu creada lumea ca am ceva cu tine sau ca sunt eu nustiu cum. Cum ai dat`o pe asta cu diplomele era sa cad cu scaunul de la birou! Daca zgomotul se manifesta in linie dreapta si in viraje se opreste nu te duce cu gandul la rulmeti? Diplomele alea nu fac 2 bani! cand te angajezi te pune la treaba sa vada ce sti nu diplomele tale ca nu alea muncesc!

iviTe 31-01-12 23:05

+1 bogdy, stau si ma minunez ce poate scoate pe gura baiatu asta ... cu masina lui "tunata" OMFG! :rolleyes2

valitataye 31-01-12 23:07

Vorba tuturor colegilor,daca te mandresti ca ai atatea diplome iti rezolvai singur masina fara sa apelezi la noi;)

valitataye 31-01-12 23:13

Vorba tuturor colegilor,daca te mandresti ca ai atatea diplome iti rezolvai singur masina fara sa apelezi la noi;)

redrider 31-01-12 23:54

1 Attachment(s)
.......

rustiion 01-02-12 13:15

Salut ! Stie cineva despre magnetii care se pun pe furtunul de alimentare pentru a reduce consumul ?

cristi.mk4 01-02-12 14:51

Quote:

Originally Posted by rustiion (Post 4858694)
Salut ! Stie cineva despre magnetii care se pun pe furtunul de alimentare pentru a reduce consumul ?

eu personal habar nu am Nu stiu. Nu am mai auzit de asa ceva.....poate e ceva porcarie.

rustiion 02-02-12 11:13

Sant de cumparat si pe net ! Spun astia de le vand ca reduce consumul intre 8 - 22 % si merge motorul mai bine . Ma gandeam ca are cineva montat sa ne spuna si noua pe real daca si cat e adevarat !http://www.magnofuel.ro/index.php:idea:

DEVIL's Style 02-02-12 11:49

Quote:

Originally Posted by rustiion (Post 4860200)
Sant de cumparat si pe net ! Spun astia de le vand ca reduce consumul intre 8 - 22 % si merge motorul mai bine . Ma gandeam ca are cineva montat sa ne spuna si noua pe real daca si cat e adevarat !http://www.magnofuel.ro/index.php:idea:

Una din cele mai mari porcarii create vreodata , multa gargara, teste zero , unul din ***urile la care romanul nostru pune botul ! economie de combustibil faci cu o exploatare corecta a motorului + consumabile bune , nu cu magneti sau contragreutati

PAK 02-02-12 13:00

Quote:

Originally Posted by rustiion (Post 4860200)

asa este . scade consumul cu 10-12 % . doar ca la 10l de benzina trebuie adaugat 1l de aghiasma ca sa functioneze.
incercati si voi !

cristi.mk4 11-03-12 19:23

inafara ca ia-m pus un Carlig de remorcare Original (nou) momentan nu am mai facut nimic pe masina :)

goshy 11-03-12 19:50

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4926312)
inafara ca ia-m pus un Carlig de remorcare Original (nou) momentan nu am mai facut nimic pe masina :)

e cel mai "mescher tiuning" oem :rolleyes28):lol::lol:

bujuKYL 26-05-12 12:54

ce mai este nou sub soare frate cristi?:D

cristi.mk4 31-05-12 07:39

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 5039321)
ce mai este nou sub soare frate cristi?:D

Salut Fratioare, sincer sa fiu nimic nou..... Credema ca nu am timp de masina...doar atata timp imi fac saq imi bag motorina in ea :))

bujuKYL 31-05-12 07:49

destul de rau ca iti neglijezi mijlocul de transport:D!

cristi.mk4 01-06-12 09:23

:)):)) ps cand facem o sedinta foto :)

bujuKYL 01-06-12 14:54

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 5048082)
:)):)) ps cand facem o sedinta foto :)

cand o sa fie timp pentru asa ceva:D

cristi.mk4 15-06-12 21:57

salut baieti,

ce mama dracului are masina La 2500 r.pm decupleaza turbina cat si la 120 km.h decupleaza. am schimbat debitmetru cu altu nou original. aceasi treaba....

vinyl 15-06-12 23:14

S-a dus turbina. Fenomenul se numeste limp mode.

razvy_91 16-06-12 14:07

La mine la fiat tragea motorul doar intre 2000 si 2500 . Inainte de 2000 si dupa 2500 era 0 . Am fost la un mecanic si a curatat tototot : egr,catalizator si nu mai stiu ce . Dupa astea a mers ca unsa masina . Acuma am din nou aceeasi problema :))

Detman 16-06-12 17:44

poti sa verifici actuatorul de la turbina, sa nu fie blocat. daca ai mers subturat, e posibil sa se fi blocat vnt-ul, in acest caz, dai jos turbina si cureti vnt-ul.
nu e dusa turbina.

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning