![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline
incearca sa il stergi :arrow: intrii in joc, vezi daca merge si daca merge incearca sa pui masina din nou
|
dc daca bag Skyline-ul nu imi mai merge jocul??? Va rog sa ma ajutati...nu mai stiu >>> daca trebe sau nu...dar ia si Car Descriptor Detector CD...e mai sus...prescurtat cu CDD..app masinile sunt pt vers.2.30LE
|
am versiunea 2.3.0 LE si de aia intreb :( .si CDD-ul unde il bag?? in ce folder?
|
How to use:
place this file to your slscriptsgame and confirm overwrite. Then install any 2.3.0 addon car to your carsracers folder and launch game. In game go to Car Exchange market and look for new cars there. Found new ones? Congratulations, theese new cars are 2.3.0 cars you've just got working in your SLRR 2.3.0LE. |
multumesc ;)
|
ar fi misto sa fie si motociclete..in joc
|
stiu si eu jocul, si e frumos, dar cum s-a mai spus, grafica e cam proasta.
din ce am citit eu prin subiectul asta nu am vazut ca s-a vorbit despre modul in care se castiga viteza foarte repede, si se pot lua si bani:D scoateti toata tablaria de pe masina (praguri, aripi, eleroane, bara de protectie, scaune, geamuri etc) si sa vedeti cum prindeti viteza de ziceti ca nu e adevarat... si in caz de ramaneti fara bani si nu vreti sa bagati coduri va vindeti tot ce ati dat jos de pe ea :P astept poze sa vad diferenta cu toate chestiile pe masina, si masina goala ;) sa vad daca am avut sau nu dreptate |
1 Attachment(s)
ce frumos se vede la mine fara placa video... :(
|
Salutare !! Ce mai ziceti ?
Cunoasteti vreun baiat care sa FACA masini pentru SLRR ? As vrea sa imi bag si eu masina in joc si sa o pot tuna . Daca stiti pe cineva care sa se priceapa, dati-mi un PM cu un id de messenger pentru a va da poze cu masina mea. Multumesc anticipat ! |
mda.... si eu asi vrea sa fac treaba asta :) dar trebuie sa stii....multe. Este cineva???????? :(
|
Quote:
|
da exact la asta ma gandeam acum... :| sa faci fiecare piesa + interior ... bleah... mai bine astept ca poate o sa faca cineva modelul meu fara sa cer eu :)
|
Salut.Am jucat si eu jocul acesta.Versiunea demo este marfa dar dupa 60 min gata..si nu exista crack pentru el..Iar versiunea de 700mb care o are toata lumea e plina de buguri.Poate cineva sa ma ajute si pe mine ? va zic pe mess ce probleme am la Y!ID: yo_edison_alberto.
Va multumesc.. |
spune-timi si mie de unde pot lua pach-uri pt jocu asta k nu am gasit
|
vezi cu cateva pagini mai in urma si ai sa gasesti ;)
|
Salutare va rog frumos dati-mi si mie un link de unde pot downloada versiunea full am cautat peste tot si nu am gasit.iar linkul pus prin primele pagini nu merge imi da eroarea "File not found" cel de pe rapidshare.ro...va rog mult am jucat versiunea demo 60 min si mi-a placut f mult si as vrea versiunea full...va multumesc anticipat.
|
frate, ai dc++ ?
daca da, dai search si gata. si pt .2.3.0 le, da-mi un buzz pe mess si ti-l dau eu ;) |
Quote:
P.S. si scoate de acolo Hyundai driver ca nici macar n-ai carnet. |
End of offtopic please.
|
15 Attachment(s)
poze cu niste motoare schimbate :D. Si ce se intampla cand fortezi totul.
|
smecher..tare da ce versiune e?
|
ala e tunat de dracii :))
|
Sper sa va placa :D
|
2.3.0 LE e versiunea si am pus addon-uri pentru motor
|
Puneţi şi voi patchuri cu interioare (boxe, amplificatoare, etc.) sau site-uri de unde să luăm.
Salut ! |
www.gertech.com...sunt cateva...PS2 si inca niste chesti....da un search pe google...
|
Daca gaseam pe google, nu va mai intrebam pe voi... Cautasem inainte pe google si nu am gasit... De aceea va intreb pe voi. pe gertech nu este mai nimic...
Vreau patchuri de la voi, va rog ! :) Multumesc ! |
unde instalez patchu :Street legal racing 230LE patch redline 2.3.0 LIVE EDITION
Multumesc ! |
Salut
Fratilor mie nu imi merge nici un patch ... 2.2 ... .25 nimic .... Am sa incerc cu masinile astea sa vad ... dar patchurile stiu sigur ca nu merg .... HELP ! |
Nu se poate ...
Totdeauna imi da errori ... acum am luat unu deja facut Street Legal Racing Redline 2.30LE Full intru in el imi da don;t send :| .... instalez patchuri imi da erroare ... crc failed ... cars failed nush cum Ajutati-ma k m-ati inbolnavit cu masinile de le-am vazut aici pe forum :| Hurry Up ! |
Eu am patit asa ca tine , pana mi-am dat seama ca am vresiunea penultima (2.21) parca si trebuia sa instalez doar pach-ul cu versiunea 2.30 LE. A si ca sa nu iti mai dea eroare la masini incearca si tu sa bagi Car_Descriptor_Detector_CD-ul. Succes... :D
|
Quote:
|
:rolleyes2M5 6SFi 3.6TwinTurbo + NX DirectPort:rolleyes2
|
Ala e 2.5 24v ... ;)
|
e 3.6 te asigur :P
|
2 Attachment(s)
E 2.5 24v 192 cai, in joc e 2700cmc si 195cp ....;)
In joc e si un 3.6 dar pe ala nu merge sa pui turbo... |
Hai frate ca stiu ce zic nu st planta :rolleyes2:arrow::arrow:
M5 6FSi 3.6 TwinTurbo + NX DirectPort |
3 Attachment(s)
am si eu cateva poze cu o masina facuta de mn....ce parere aveti ?:D
|
3 Attachment(s)
ink cateva poze .... astept pareri :D
|