![]() |
Re: AUDI A4 B5
imi pare rau sa aud ca no ai rezolvat mai nimik.....pacat....ca te pun pe drumuri iti mai fac si nervi si te lasa si cu lucrarea neterminata.......
|
intr-un final acasa.....am reusit sa fac acea flanse, la un strungar foarte bun si tot odata foarte calm....a durat foarte mult timp..de la ora 11:30 pana la 18:30..... a fost foarte mult de munca si foarte multe masuratori, verificarii, dar pana la urma totul a iesit super....MII DE MULTUMIRII LUI DOMN GIGI -UN STRUNGAR IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI, daca cineva vrea vreo piese "deosebita" el e omul potrivit.....
|
acum (01.04.2011 ora 01:30) am terminat de pus flansea pe galerie, am repozitionat elementele turbinei astfel incat sa putem lega ungerea, scurgerea, racirea si admisia ca la carte si nu in ultimul rand am fixat turbina la locul ei, singurul element neprins definitiv este scurgerea, asta urmand sa fie facuta la pilot astazi de dimineata.
|
9 Attachment(s)
cateva poze de la chilot pover tunning
am terminat cu chilot pover tunning, dar bine inteles ca tot nu au facut tot ce treabuiea, 1- nu au avut o reductie siliconita de la 45 la 57, 2- nu au stiut sa lege boost controlu 3- nu au stiut cum sa momteze cesul care indica prsiunea pe turbo 4- plus multa nepricepere si lipsa de scule si lista aceasta poate continua, dar nu stiu cu ce sa incep dac nu stai pe capul lor nu fac nimic si mai mult de atat mai fac si experinente pe banii tai pe forum am postat niste discutii pe care le-am avut cu ei prin mailuri, pe care le-ati citit si voi, din acele mailuri rezultau niste preturi acceptabile, dar dupa ce isi termina treaba si trag linie ai un soc foarte mare...... la mine pretul total la care m-a ajuns toata "operatiunea" este de 4000 lei, fara uzura masinii ca am facut 2 drumuri de pitesti cu platforma dupa mine, fara sa platesc platforma pt am luato de la un prieten......etc DECI SFATUL MEU,NU MAI LUCRATI CU PILOT POWER TUNING, PT CA SUNT NISTE |
Nu stiu ce a fost in capul tau sa te duci la ei din prima..
Puteai foarte bine sa tragi o fuga la Oradea la Domy, sunt convins ca ieseai si mai ieftin ca la Pilot, si cu aceeasi calitate, plus ca iti facea si chestiile pe care nu au reusit ei aia sa le faca.. Intrebati si voi inainte sa va aruncati la chestii din astea.. Spor la treaba in continuare si nervi de otel! |
Quote:
|
Nu m-am bagat in discutie pana acum pentru ca am vazut ca esti foarte decis, ma gandeam ca ai studiat "piata" inainte si ca totul va fi ok.
Cand ai timp fa o lista cu lucrurile pe care le mai ai de facut (ma refer pe parte mecanica, fara audio sau altele) si in functie de ce mai e de munca, poate se gasesc solutii mai bune;) |
Quote:
multumesc anticipat |
|
Ceasul de boost il poti conecta oriunde intre turbo si galeria de admisie (pe oricare teava) , chiar si in galeria de admisie la intrare.
Gaura ( de 3-4 mm maxim), filet , apoi un surub cu gaura la interior il infiletezi in gaura si eventual ii dai cu o umbra de poxipol sa nu iasa niciodata. Ai grija ca pe T-ul care ti-a venit la ceas ai un restrictor. Arata ca o chestie metalica cu o gaurica de 0,5mm prin ea pe una din ramurile T-ului. E foarte important sa conectezi ceasul prin acel restrictor. Altfel risti sa strici ceasul si mai face si niste zgomote ciudate. Boost controlerul la diesel trebuie conectat intre N75 si capsula vacuumatica de pe turbo , iar a 3a teava trebuie conectata cumva tot la galeria de admisie (poti folosi T-ul de la ceas sau mai faci o conexiune in galerie la fel ca cea pe care ti-am detaliat-o sus). Ideal e sa conectezi boost controlerul chiar de galerie ca sa iti declanseze la presiunea din galeria de admisie ( e diferita de cea de langa turbo imediat). O sa iti caut o schita cu conectarea BC pe diesel. |
Quote:
o schita ar fi super buna, multumesc mult |
Ai BC cu 2 porturi sau cu 3?
|
Quote:
|
Ai boost controlerul cumparat?
Poate fi cu 3 tevi sau cu 2. De care ai? |
BC cred ca boost controller.
Bluey e BC cu clichet rotita din aceea din cate imi aduc eu aminte |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Asa.
Piesa cu 3 tevi o legi pe furtunul dintre N75 si capsula vacuumatica a turbinei. Tai furtunul, bagi T-ul ala si gata. La BC propriu-zis, ala cu reglajul : in portul cu sageata neagra vii cu furtunul dinspre admisie ca sa fie conectat la presiunea din galerie, celalalt port il conectezi la piesa T la teava care ti-a ramas libera. E ok? |
Ai evoluat destul de mult cu proiectu de cand nu am mai postat:)...Bafta in continuare cu proiectu.
|
7 Attachment(s)
Quote:
am facut ceva poze si la "cutia cu maimute" |
10 Attachment(s)
bine inteles ca nici ieri si nici azi nu am stat degeaba, ci din contra am lucrat la masina
ieri am finalizat "cutia cu maimute", am mochetat-o, destul de mult de munca si multa migaleala, ca nu trebuia sa iasa cute sau alte din astea...... azi (05.04.2011) am dat usile de fata jos, am curatat sudurile de la balamale, am vopsit tot stalpul cu grund gri, am pus si respectiv centrat usile, am taiat aripile fata pt a face loc sistemului lambo, dupa care am pus aripile pe masina, cam atat am facut in zilele astea, pt ca am inceput munca, :((( gata cu concediu.......iar program de lucru la masina este de la 17 la 21....cam scurt dar incerc sa fac tot ce este posibil chiar si fara pauza .... |
o interebare, daca se poate
care sunt cele mai mari jante / cauciucuri care pot fi puse pe audi meu? multumesc anticipat |
4 Attachment(s)
si inca cateva poze
|
Quote:
|
Frumoase jantele,dar nu iti ating la viraje?
|
Quote:
Eu ţi-aş recomanda un 215/35 :) şi 225/35 sau 40! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
anu trecut am folosit 215/50/17 |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=0gL9-emZt7U |
dupa cum ati putut vede, tubul de bass este terminat, ieri am terminat cu motorul, au fost montate toate "jucariile", a mai ramas de facut , dar dupa ce termin cu "lucrarile ca fatada" sa schimb toate furtunele de la vacumuri cu furtune siliconice albastre si toate firele si conductele sa le "ascund" sa fie cat mai subtile si cat mai ascunse.
miercuri o sa duc masina la craiova la un tip care lucreza cu fibra de sticla si tot ce este necesar pt: - evazarii fata - spate - bara fata - pragare - bara spate - eleron portbagaj - prelungit eleronul pe aripile spate - eleron luneta - suport numar "stil american" - bad boy lock - grila incorporata in capota - proiectoare bara fata - modificat oglinzile cam atat imi aduc aminte la ora asta :D :D :D |
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari baieti pentru munca depusa!!!
in sfarsit se va mandrii si severinu' nostru cu ceva !! Grasule cam devreme .. sa devi tatic .. oricum sa iti traiasca .. si sa fie baiat sa iti mosteneasca pasinunea ...!! Florin bravoo!!! |
Quote:
|
se pare ca masina a ajuns la craiova mai devreme decat stabilisem, dar e mai bine asa......
|
Quote:
Nu ai pentru ce .. si am citit pe paginile anterioare .. ai postat cva de genu .. "sa vedem care vine " .. la orice ora pot veni .. si va pot ajuta cu ce stiu si eu ... si pot invata si eu mai multe lucruri de la voi .. |
Quote:
|
Quote:
|
frumoase jante ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning