Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   AUDI A4 B5 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/232792-audi-a4-b5.html)

b0gdy 30-03-11 23:35

Re: AUDI A4 B5

imi pare rau sa aud ca no ai rezolvat mai nimik.....pacat....ca te pun pe drumuri iti mai fac si nervi si te lasa si cu lucrarea neterminata.......

florin_andrey86 31-03-11 21:02

intr-un final acasa.....am reusit sa fac acea flanse, la un strungar foarte bun si tot odata foarte calm....a durat foarte mult timp..de la ora 11:30 pana la 18:30..... a fost foarte mult de munca si foarte multe masuratori, verificarii, dar pana la urma totul a iesit super....MII DE MULTUMIRII LUI DOMN GIGI -UN STRUNGAR IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI, daca cineva vrea vreo piese "deosebita" el e omul potrivit.....

florin_andrey86 01-04-11 00:56

acum (01.04.2011 ora 01:30) am terminat de pus flansea pe galerie, am repozitionat elementele turbinei astfel incat sa putem lega ungerea, scurgerea, racirea si admisia ca la carte si nu in ultimul rand am fixat turbina la locul ei, singurul element neprins definitiv este scurgerea, asta urmand sa fie facuta la pilot astazi de dimineata.

florin_andrey86 02-04-11 11:01

9 Attachment(s)
cateva poze de la chilot pover tunning
am terminat cu chilot pover tunning, dar bine inteles ca tot nu au facut tot ce treabuiea,
1- nu au avut o reductie siliconita de la 45 la 57,
2- nu au stiut sa lege boost controlu
3- nu au stiut cum sa momteze cesul care indica prsiunea pe turbo
4- plus multa nepricepere si lipsa de scule
si lista aceasta poate continua, dar nu stiu cu ce sa incep

dac nu stai pe capul lor nu fac nimic si mai mult de atat mai fac si experinente pe banii tai

pe forum am postat niste discutii pe care le-am avut cu ei prin mailuri, pe care le-ati citit si voi, din acele mailuri rezultau niste preturi acceptabile, dar dupa ce isi termina treaba si trag linie ai un soc foarte mare......
la mine pretul total la care m-a ajuns toata "operatiunea" este de 4000 lei, fara uzura masinii ca am facut 2 drumuri de pitesti cu platforma dupa mine, fara sa platesc platforma pt am luato de la un prieten......etc

DECI SFATUL MEU,NU MAI LUCRATI CU PILOT POWER TUNING, PT CA SUNT NISTE

CoCaine 02-04-11 15:16

Nu stiu ce a fost in capul tau sa te duci la ei din prima..
Puteai foarte bine sa tragi o fuga la Oradea la Domy, sunt convins ca ieseai si mai ieftin ca la Pilot, si cu aceeasi calitate, plus ca iti facea si chestiile pe care nu au reusit ei aia sa le faca..

Intrebati si voi inainte sa va aruncati la chestii din astea..

Spor la treaba in continuare si nervi de otel!

florin_andrey86 02-04-11 18:05

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4220954)
Nu stiu ce a fost in capul tau sa te duci la ei din prima..
Puteai foarte bine sa tragi o fuga la Oradea la Domy, sunt convins ca ieseai si mai ieftin ca la Pilot, si cu aceeasi calitate, plus ca iti facea si chestiile pe care nu au reusit ei aia sa le faca..

Intrebati si voi inainte sa va aruncati la chestii din astea..

Spor la treaba in continuare si nervi de otel!

poi eu am postat pe topic ca o sa ma duc la pilot, am postat de vreo 2-3 ori, dar nu mi-a dat nimeni alta idee....asta este ce pot sa zic faptul e deja, oricum de acum incolo nu o sa mai indrum pe nimeni la ei....

CoCaine 02-04-11 18:16

Nu m-am bagat in discutie pana acum pentru ca am vazut ca esti foarte decis, ma gandeam ca ai studiat "piata" inainte si ca totul va fi ok.

Cand ai timp fa o lista cu lucrurile pe care le mai ai de facut (ma refer pe parte mecanica, fara audio sau altele) si in functie de ce mai e de munca, poate se gasesc solutii mai bune;)

florin_andrey86 02-04-11 18:30

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 4221319)
Nu m-am bagat in discutie pana acum pentru ca am vazut ca esti foarte decis, ma gandeam ca ai studiat "piata" inainte si ca totul va fi ok.

Cand ai timp fa o lista cu lucrurile pe care le mai ai de facut (ma refer pe parte mecanica, fara audio sau altele) si in functie de ce mai e de munca, poate se gasesc solutii mai bune;)

orice sfat este bine venit, la motor nu mai am multe de facut, dar ma intereseaza unde trebuie montat boost controlul si am ceas suplimentar care citeste presiunea pe turbo ( boostul ) si bloof valv, unde vine legat firulul pe pedala de acceleratie

multumesc anticipat

florin_andrey86 02-04-11 19:04

https://www.youtube.com/watch?v=homl2aQODaQ

https://www.youtube.com/watch?v=zf3R3UrA-eY

bluey 02-04-11 19:16

Ceasul de boost il poti conecta oriunde intre turbo si galeria de admisie (pe oricare teava) , chiar si in galeria de admisie la intrare.
Gaura ( de 3-4 mm maxim), filet , apoi un surub cu gaura la interior il infiletezi in gaura si eventual ii dai cu o umbra de poxipol sa nu iasa niciodata.
Ai grija ca pe T-ul care ti-a venit la ceas ai un restrictor. Arata ca o chestie metalica cu o gaurica de 0,5mm prin ea pe una din ramurile T-ului. E foarte important sa conectezi ceasul prin acel restrictor. Altfel risti sa strici ceasul si mai face si niste zgomote ciudate.

Boost controlerul la diesel trebuie conectat intre N75 si capsula vacuumatica de pe turbo , iar a 3a teava trebuie conectata cumva tot la galeria de admisie (poti folosi T-ul de la ceas sau mai faci o conexiune in galerie la fel ca cea pe care ti-am detaliat-o sus).
Ideal e sa conectezi boost controlerul chiar de galerie ca sa iti declanseze la presiunea din galeria de admisie ( e diferita de cea de langa turbo imediat).
O sa iti caut o schita cu conectarea BC pe diesel.

florin_andrey86 02-04-11 19:26

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4221465)
Ceasul de boost il poti conecta oriunde intre turbo si galeria de admisie (pe oricare teava) , chiar si in galeria de admisie la intrare.
Gaura ( de 3-4 mm maxim), filet , apoi un surub cu gaura la interior il infiletezi in gaura si eventual ii dai cu o umbra de poxipol sa nu iasa niciodata.
Ai grija ca pe T-ul care ti-a venit la ceas ai un restrictor. Arata ca o chestie metalica cu o gaurica de 0,5mm prin ea pe una din ramurile T-ului. E foarte important sa conectezi ceasul prin acel restrictor. Altfel risti sa strici ceasul si mai face si niste zgomote ciudate.

Boost controlerul la diesel trebuie conectat intre N75 si capsula vacuumatica de pe turbo , iar a 3a teava trebuie conectata cumva tot la galeria de admisie (poti folosi T-ul de la ceas sau mai faci o conexiune in galerie la fel ca cea pe care ti-am detaliat-o sus).
Ideal e sa conectezi boost controlerul chiar de galerie ca sa iti declanseze la presiunea din galeria de admisie ( e diferita de cea de langa turbo imediat).
O sa iti caut o schita cu conectarea BC pe diesel.

o schita ar fi super buna, multumesc mult

bluey 02-04-11 19:31

Ai BC cu 2 porturi sau cu 3?

florin_andrey86 02-04-11 19:34

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4221499)
Ai BC cu 2 porturi sau cu 3?

ha??? stai ca ma pierdui :))) ce BC? ce porturii?

bluey 02-04-11 19:40

Ai boost controlerul cumparat?
Poate fi cu 3 tevi sau cu 2.
De care ai?

ovidiu89 02-04-11 19:43

BC cred ca boost controller.
Bluey e BC cu clichet rotita din aceea din cate imi aduc eu aminte

florin_andrey86 02-04-11 19:44

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4221516)
Ai boost controlerul cumparat?
Poate fi cu 3 tevi sau cu 2.
De care ai?

poi am ala de pe care reglez boostu cu 2 tevi si mai am o piese cu 3 tevi

bluey 02-04-11 19:48

Asa.
Piesa cu 3 tevi o legi pe furtunul dintre N75 si capsula vacuumatica a turbinei.
Tai furtunul, bagi T-ul ala si gata.
La BC propriu-zis, ala cu reglajul : in portul cu sageata neagra vii cu furtunul dinspre admisie ca sa fie conectat la presiunea din galerie, celalalt port il conectezi la piesa T la teava care ti-a ramas libera.
E ok?

valitataye 03-04-11 18:18

Ai evoluat destul de mult cu proiectu de cand nu am mai postat:)...Bafta in continuare cu proiectu.

florin_andrey86 03-04-11 19:13

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4223985)
Ai evoluat destul de mult cu proiectu de cand nu am mai postat:)...Bafta in continuare cu proiectu.

poi asta trebuie facut, ma misc cat pot de repede ca nu am nici un interes sa intarizii lucrarea

am facut ceva poze si la "cutia cu maimute"

florin_andrey86 05-04-11 21:15

10 Attachment(s)
bine inteles ca nici ieri si nici azi nu am stat degeaba, ci din contra am lucrat la masina
ieri am finalizat "cutia cu maimute", am mochetat-o, destul de mult de munca si multa migaleala, ca nu trebuia sa iasa cute sau alte din astea......
azi (05.04.2011) am dat usile de fata jos, am curatat sudurile de la balamale, am vopsit tot stalpul cu grund gri, am pus si respectiv centrat usile, am taiat aripile fata pt a face loc sistemului lambo, dupa care am pus aripile pe masina,
cam atat am facut in zilele astea, pt ca am inceput munca, :((( gata cu concediu.......iar program de lucru la masina este de la 17 la 21....cam scurt dar incerc sa fac tot ce este posibil chiar si fara pauza ....

florin_andrey86 06-04-11 22:44

o interebare, daca se poate
care sunt cele mai mari jante / cauciucuri care pot fi puse pe audi meu?
multumesc anticipat

florin_andrey86 06-04-11 23:01

4 Attachment(s)
si inca cateva poze

DJBOSS 06-04-11 23:04

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4233839)
si inca cateva poze

misto jantele, chiar sunt foarte tari

valitataye 07-04-11 08:39

Frumoase jantele,dar nu iti ating la viraje?

GJ 64 GAB 07-04-11 11:46

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4233839)
si inca cateva poze

Sunt pe 18 ?
Eu ţi-aş recomanda un 215/35 :) şi 225/35 sau 40!

florin_andrey86 07-04-11 13:30

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 4234364)
Frumoase jantele,dar nu iti ating la viraje?

nu, nu ating la vireje, oricum o sa fac evazarii si nu o sa mai atinga

florin_andrey86 07-04-11 13:31

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4234823)
Sunt pe 18 ?

nu, sunt pe 17/235/45, nu vreau garda chiar atat de joasa ca nu vreau sa indrept / sudez la jante saptamanal :))

88 RKN 08-04-11 12:21

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 4234823)
Sunt pe 18 ?

eu as recomanda ceva pe 17

florin_andrey86 08-04-11 12:57

Quote:

Originally Posted by 88 RKN (Post 4237542)
eu as recomanda ceva pe 17

jantele ce le am eu sunt pe 17, iar cauciucurile o sa fie 235/45/17
anu trecut am folosit 215/50/17

Gangstah 10-04-11 21:16

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4224174)
"cutia cu maimute"

bum bum room ....
https://www.youtube.com/watch?v=0gL9-emZt7U

florin_andrey86 12-04-11 00:39

dupa cum ati putut vede, tubul de bass este terminat, ieri am terminat cu motorul, au fost montate toate "jucariile", a mai ramas de facut , dar dupa ce termin cu "lucrarile ca fatada" sa schimb toate furtunele de la vacumuri cu furtune siliconice albastre si toate firele si conductele sa le "ascund" sa fie cat mai subtile si cat mai ascunse.
miercuri o sa duc masina la craiova la un tip care lucreza cu fibra de sticla si tot ce este necesar pt:
- evazarii fata - spate
- bara fata
- pragare
- bara spate
- eleron portbagaj
- prelungit eleronul pe aripile spate
- eleron luneta
- suport numar "stil american"
- bad boy lock
- grila incorporata in capota
- proiectoare bara fata
- modificat oglinzile
cam atat imi aduc aminte la ora asta :D :D :D

RideTheRiddle 12-04-11 00:43

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4247503)
dupa cum ati putut vede, tubul de bass este terminat, ieri am terminat cu motorul, au fost montate toate "jucariile", a mai ramas de facut , dar dupa ce termin cu "lucrarile ca fatada" sa schimb toate furtunele de la vacumuri cu furtune siliconice albastre si toate firele si conductele sa le "ascund" sa fie cat mai subtile si cat mai ascunse.
miercuri o sa duc masina la craiova la un tip care lucreza cu fibra de sticla si tot ce este necesar pt:
- evazarii fata - spate
- bara fata
- pragare
- bara spate
- eleron portbagaj
- prelungit eleronul pe aripile spate
- eleron luneta
- suport numar "stil american"
- bad boy lock
- grila incorporata in capota
- proiectoare bara fata
- modificat oglinzile
cam atat imi aduc aminte la ora asta :D :D :D

cine este acest baiat din craiova?

florin_andrey86 12-04-11 06:47

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 4247511)
cine este acest baiat din craiova?

il cheama dani si are atelierul in curte la fabrica de tutun, pe varianta a veche.

madalinu12 12-04-11 11:24

Felicitari baieti pentru munca depusa!!!

in sfarsit se va mandrii si severinu' nostru cu ceva !!

Grasule cam devreme .. sa devi tatic .. oricum sa iti traiasca .. si sa fie baiat sa iti mosteneasca pasinunea ...!!

Florin bravoo!!!

Gangstah 12-04-11 20:36

Quote:

Originally Posted by madalinu12 (Post 4248400)
Felicitari baieti pentru munca depusa!!!

in sfarsit se va mandrii si severinu' nostru cu ceva !!

Grasule.. sa devi tatic .. sa iti traiasca .. si sa fie baiat sa iti mosteneasca pasinunea ...!!

ms pt urare ........si sunt pur si simplu fericit cand vad ca este cineva care apreciaza proiectul asta...

florin_andrey86 12-04-11 21:02

se pare ca masina a ajuns la craiova mai devreme decat stabilisem, dar e mai bine asa......

madalinu12 12-04-11 21:19

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4249780)
ms pt urare ........si sunt pur si simplu fericit cand vad ca este cineva care apreciaza proiectul asta...

Nu ai pentru ce ..

si am citit pe paginile anterioare .. ai postat cva de genu .. "sa vedem care vine " .. la orice ora pot veni .. si va pot ajuta cu ce stiu si eu ...

si pot invata si eu mai multe lucruri de la voi ..

Gangstah 13-04-11 09:06

Quote:

Originally Posted by madalinu12 (Post 4249953)
Nu ai pentru ce ..

si am citit pe paginile anterioare .. ai postat cva de genu .. "sa vedem care vine " .. la orice ora pot veni .. si va pot ajuta cu ce stiu si eu ...

si pot invata si eu mai multe lucruri de la voi ..

eu te-as chema cu cea mai mare placere sa ma ajuti,dar nu este garajul meu si sincer e un pic criza de bani prin Romania......poate pe viitor o sa reusesc sa imi deschid ceva personal si om mai vedea.....

madalinu12 13-04-11 10:53

Quote:

Originally Posted by Gangstah (Post 4250943)
eu te-as chema cu cea mai mare placere sa ma ajuti,dar nu este garajul meu si sincer e un pic criza de bani prin Romania......poate pe viitor o sa reusesc sa imi deschid ceva personal si om mai vedea.....

ok .. cum zici .. sper sa reusesti .. sa deschizi ceva .. ar fi super bine

madalinu12 13-04-11 21:19

frumoase jante ..

All times are GMT +2. The time now is 06:57.

- Copyright 2026 4Tuning