![]() |
Re: New Zealand tuning, races, shows, events...
si cu ce vii ? :|. bogdane :|, tu vii ? :) sau nu ? :) offfff iar esti la baut :))
|
Depinde. Ori mai arunc o galeata de apa in radiator si vin cu Lude, ori vin cu A4 daca il mai am ori iau masina alor mei. Deci variante am 3.....ori...nu vin... :(
|
:))), mai bine arunci o galeata de apa in prelude si vii cu ea :X :)))> sai iei si niste sticle de apa cu tine :)))
|
Pierde toata apa in cateva zile. Nu e asa rau.
|
aaaaaa, pai poti sa vii cu lude :X
|
Ok. S-a facut.
Bogdan....nu am mai auzit de el de mult.... l-o fi furat vre-o canadianca sau englezoaica..... |
=)), nu crek, l-am vazut aseara pe mess dar era idle de cateva ore :|
crek isi ineaca amarul :))) singur si nu ne cheama :(( app, la ce ora si unde ne intalnim ? :) |
=)), sau poate inca nu a terminat de petrecut de la revelion :))
|
U darlings missed me, eh?!...:lol:...Am avut o perioada tare incarcata,
Quote:
Pe un ton mai serios, as veni si eu la meet ca nu am mai fost demult, sa vad cum imi organizez programul, plus ca s-ar putea sa trebuiasca sa lucrez night shifts next week deci nu pot promite nimic.Oricum daca sunt free vin si eu. |
Bai ar trebui sa ne intalnim la un gratar la Wenderholm ceva... ce naiba ca inafara de masini si o bere "random" nu prea ne-am intalnit
|
:-l, mda, bogdane vezi cum faci cu programul ca sa vii :), sa fim 3 prelude :X =)).
:-j lasa serviciul :)) ca si eu mi-am luat liber ca sa merg la meeting :)) |
dupa meeting, mergeti prin mission bay la o bere ? :D :P:P:P
|
nu zic nu. Tu ai ceva cu Mission Bay..... numai acolo tragi
|
hahaha, pai acolo merg des, si e in centru :), zi alt loc daca e :))
|
Nu ma deranjeaza: plaja, baruri, femei..... cred ca ma multumesc cu atat hehehe
|
haha, deci mergem la o bere nu ? :D, hmmm si mergeti sigur la meeting ? :D ne intalnim in mission bay si mergem de acolo sau ne intalnim direct acolo ? :)
|
Ok. Merg. Eu sunt la servici pana pe la 4 sau ceva de genul asta. Poate trec pe la sala si ne putem vedea in Mission Bay. Ii dau eu un txt lui bogdan Joi sa vad daca vine sau nu. Si dupa meet mergem in Mbay la unul din barurile de pe plaja.
|
ok, si eu lucrez pana la 4 :))), dar sa-mi zici ora la care sa ne intalnim pt meeting ;)
bogdan iar are treaba cu fetele :)) |
gata nu mai lucrez joi :)), am liber :D
ceva vesti noi de ultima ora ? :| sper ca la mihai nu sa schimbat nimik, si bogdan sa vina :-l |
Singurul lucru care s-a schimbat este ca am ramas fara telefon deci e mai greu sa ne intelegem pe drum. Sper sa rezolv la pranz toata porcaria dar te sun mai tarziu ca acum e 8:30 si sunt la servici.
|
ok, ori ma suni, ori dai sms, ori scri pe forum, ca eu la 5 ma mai uit odata pe forum, in caz ca e ceva :). ms
|
Vin si eu pana la urma :)! La ce ora si unde ne intalnim? Da-ti txt mai bine decat cu forumul...
|
si dupa meeting :X:X:X :joy: :drunk: :roll:
|
Da a fost misto...pacat ca nimeni nu a facut poze...:x ...si erau destule aparate foto...da meh...ne-am luat cu discutiile...poate au facut altii si vor pune pe nzhondas ca sa avem de unde sa le furam...
|
hahaha, si eu am avut apart, dar era in masina :))))))))))
uitati linkul la pozele alea de care iti ziceam :D http://www.hi5.com/friend/photos/dis...nerId=84467888 :), sa-mi ziceti ce parere ai :) |
E exagerat...are subtilitatea unui elefant roz...ce sa mai...mie tipurile astea de kituri nu-mi plac, punct. Si mai ales pe o masina care nici macar nu se poate numi sport...Dar ma rog, gusturile nu se discuta, daca lui i place asa si a fost dispus sa depuna efortul bravo lui...
|
Quote:
da-ti o parere :|, pffff nu mai stiu sa scriue :))). bogdane ce mi-ai pus in bere :))) |
Quote:
|
=))), nici mie nu prea imi place, dar astept sa o termine sa vad ce iese :|, si eu i-am zis ca e prea mare "wide wide wide body kit" :))). lui ii place foarte mult :| nah ce sai fac :|.
|
Meetul a fost misto. Pacat ca tipul cu Type-R si kim nu au reusit sa gaseasca loc de parcare sa stea mai mult cu noi dar oricum...... a fost relaxant.
Cat despre masina aia....................................... |
=))))))))), ITR-ul a fost dupa mine, dar nu am gasit loc de parcare si m-am intrs ca am vrut sa merg pe unde ai mers voi, dar el a intrat din nou in parcarea aia care am fost prima data si de acolo nu mai stiu, cand am venit inapoi era Kim in fatza la magazine, dupa ce am parcat masina mam dus acolo dar nu mai era :))
|
=)), park zicea cineva ca Nissan Pulsar sunt masini bune =))). :-j mda m-am lamurit azi cand am plecat inaintea la un pulsar care avea turbo :))) doar pana intr-a 2-a, am dat :)))). si era un pustan de vreo 18-19 ani :))) cu 2 traseiste :)) in masina care urlau aiurea :))
|
referitor la body-kit'ul anterior
intradevar gusturile nu se discuta probabil cand masina v-a fi finalizata o sa arate altfel oricum v-a avea nevoie de distantiere pt roti personal bagam banii in altceva ;) |
o sa-si cumpere si din alea, pffffff vrea sa-si cumpere o gramada dar de vreo 3 luni nu a mai facut nimik la masina :)))). cica in februarie o va termina =)))
|
Quote:
1. Motor terminat 2. Ambreaj terminat 3. 3 persoane in masina. Conteaza enorm. 4. Nu stia ala sa conduca sau nu a incercat. Mi-e mi-ar fi tarsha sa ma iau de un GTI-R mai ales de pe loc. GTI-R este mult peste Mazda Familia GT-X sau GT-R. |
=)))), nu mah mergea masina aia bine. ca pana intr-a a 2a si dupa aia am lasat=o si m-a ajuns cam repede dupa aia :|,
PS. s-a dus cutia de viteze la masina mea :((((((((((((((((((((((((((((((((((( |
Sau poate nu era GTi-R...doar o clona...cu ceva turbo aftermarket. Gandeste-te logic Florin...GTiR are 1200kg si 230 hp, plus 4x4 si LSD de pe Skyline GTR. 0-100 in 5.9s si 0-400m in 13.9s si astea sunt stock.Cu nici un Prelude stock nu poti scoate timpii astia...desi as fi curios cum sta langa a lui Mihai :evil:
|
dap, :P am zis ca am plecat inaintea lui si el sa apropiat cam repede :|. :))) deci el a pierdut startul :))). ca stiu ca ma facea :P
|
A...scuze de "comfuziune".
Da ce ai patit la cutie? A mea vs un GTI-R stock...mi-as lua-o. Mai tre reglata a mea si dupa aceea poate ca m-as incumeta....dar numai din start rulat. |
:))), nu stiu, dar nu mai pot schimba vitezele :|. ambreajul e mort :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:25. |
- Copyright 2026 4Tuning