![]() |
Re: [Oferta] Montam folie autorizata RAR
salutare .
Pentru espero pretul este de 450 ron geamurile spate alex mersi mult pentru recomandare viorel la fel .poti apela oricand cu incredere pentru toyota 450 ron spatele si 200 ron geamurile fata numai bine |
Quote:
PS: fac treaba buna !! ;):idea: |
salut pentru un fiat punto '97 tot spatele?:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
- sunt prea ieftini - fac treaba prea buna - dureaza prea putin - bilbilesc prea mult (parca masina ta ar fi a lor si vor sa o bage la prezentare) Uite in poza cat de "nasol" mi-au facut ei mie masina. PS: Salut Dane, sper sa fi inteles ceilalti "esentialul". In 2 saptamani o sa iti trimit poze cum o sa arate "caruta". Uite alte cateva masini inscriptionate/colantate : https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale/page-13.html |
pentru:
-Ford Mondeo hatchback -VW Jetta berlina spune-mi te rog: -samurai luneta+spate% -samurai fata 73% -llumar luneta+spate% -llumar fata 73% geamurile sau fetele de usa se dau jos ? Mersi |
salut.
NU lucram decat cu folie LLumar momentan iar pentru ambele masini pretul este acelasi . adica 450 ron spatele si 200 ron fata . lateralele se demonteaza Babone cred ca fiatul care l-am facut ieri era al tau Numai bine |
Fiat stilo 2 usi .
Totul cu folie , inafara de geam fata . Si folia , cea mai inchisa la culoare . Multumesc |
foarte multumit de munca baietilor de la kimedoauto.recomand :)
|
llumar ptr passat berlina 2003 fata - spate?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Ce parere ai? In curand vin jantele si cauciucurile. De cand am facut-o toata lumea se uita ca la "poze cu maimutza la Mamaia". Punem si noi o folie pe faruri pentru protectie? |
Quote:
Pun maine poze dupa RAR |
3 Attachment(s)
Quote:
Iata-le... |
ma poti rezolva cumva de actul de omologare si abtibildurile alea de pus sub folie?tare as avea nevoie pt k nu pot sa ajung la bucuresti si dak poti te rog sa-mi zici un pret.
salutare si bafta in continuare! |
Fie ca Lumina Sfântă a mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma voastră !
Sărbători pline de lumină şi căldură ! Va doresc un Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi ! HRISTOS A INVIAT !! Street Zone CLUB Xel'Naga |
3 Attachment(s)
Quote:
Ahoe, astept pareri despre cum arata in momentul asta masina. |
Daca imi montez folie la voi iar intre timp inmatriculez masina cu alte numere, imi puteti da alta foaie (dovada, garantie etc) cu numerele noi ?
Cat ma costa spatele pt o Fabia hatch ? |
salut ! am montat si eu la voi acum 1 an folie pe spate si m-ar interesa si pe fata sa-mi faceti un pret (cu autorizatie) pentru daewoo matiz
|
20 Attachment(s)
Mihai de masina ta nu mai zic nimic ca nu am ce . arata foarte tare in momentul de fata
Pentru skoda fabia pretul deste de 450 ron geamurile spate si 200 ron cele fata . pe autorizatie se trece si seria de la sasiu deci nu ar fi foarte mare problema daca se schimba numerele insa o si putem schimba pentru a nu avea probleme imi aduc perfect aminte de matizul tau .pentru geamurile fata te costa 200 ron , dar vezi cca ne-am mutat anul trecut de pe brancoveanu pe berceni 8c am atasat cateva poze cu masini facute in ultimul timp si cu masini facute de noi care au fost prezente la salon numai bine |
Salut,
Spune-mi si mie cat ma costa pt. un Espero toate geamurile in afara de fata, si cand crezi ca as putea veni si unde va gasesc ! Merci. |
Cel mai bine este sa sunati, nu stau oamenii toata ziua pe net, au de lucru !!!
|
4 Attachment(s)
Nu prea am eu talent la poze, dar am zis sa le uploadez :)
Foarte de treaba baietii, ieri am pus si eu folie pe masina (50% transparenta pe fata si 5% pe spate) si imi place mult cum a iesit! Pe fata zici ca e din fabrica geamul (nu se vede pe margini ca e folie). Keep up the good work, boys :) |
Opel vectra A in 5 usi, 2 geamuri + 2 laterale mai mici + haionu cat m-ar costa transparenta 5 % ?
|
ptr Octavia 2 berlina cat costa lateralele + luneta transparenta 50 % ?
|
Salut!
pentru un VW Passat berlina cat costa folia pusa pe gemurile din spate si luneta? pentru geamurile din fata exista autorizatie? mersi |
robert pentru espero pretul este de 450 ron geamurile spate . garajul se afla pe soseaua berceni nr. 8c .
vlad si cristy va multumesc foarte mult pentru aprecieri si ajutor tazman pentru opel vectra a pretul este de 450 ron geamurile spate , acelasi pret este si pentru passat berlina pentru orice alte informatii sau programari va rog folositi cu incredere oricare din numerele de telefon : 0720954834 , 0720925555 numai bine |
salut. un pret pt folia la logan ? luneta plus geamuri spate sau luneta si toate geamurile.
si niste dungi ceva se poate ? |
la fel..pt logan toate geamurile?
|
Quote:
|
si eu la fel,logic..doar nu o sa acopar si parbrizul :D
|
si care este pretul ? :D ca ori nu am citit bine ori nu am inteles :P
|
8 Attachment(s)
pretul pentru logan toate geamurile este de 650 ron
|
20 Attachment(s)
Si acum noutatile : Stopuri fumurii realizate cu autocolant
|
1 Attachment(s)
folie complet
|
1 Attachment(s)
Fost in vizita si eu astazi. Rezultatul:
Attachment 995331 ps: o sa revin cu niste poze mai ok, ca incepuse ploaia |
La ce pret se infoliaza o pereche de stopuri?
|
Foarte buni aplicatori de folii ..... :D
Recomand! |
Cat ar costa o Bora Variant, înlocuit foliile zgâriate (cam toate) și folie pe fata?
|
Salut. Cat m-ar costa folii luneta plus geamuri spate pe un chrysler sebring? :D multumesc anticipat
|
Mi-am pus folie la A6, fata - spate , arata ireprosabil, nota zece !
|
rosonic mersi de aprecieri
pt o pereche de stopuri de principi pretul este de 150 ron , iar pentru bora variant toata masina pretul este de 850 ron pentru sebring pretul este de 500 ron geamurile spate si 200 ron geamurile fata vlad mersi de aprecieri |
| All times are GMT +2. The time now is 06:57. |
- Copyright 2026 4Tuning